Jump to content

Διδάγματα από πνεύμα κατά τον διαλογισμό


Recommended Posts

Rasputin, συμφωνα με τους υπολογισμους μου, απομενουν ακομα 777 φορες να το πεις μεχρι να τον πεισεις.

 

Παρακολουθω με αγωνια............

Edited by Filosofos
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.

Διαβάζω από χθες το συγκεκριμένο topic κ δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Κατ αρχήν, ενώ υποτίθεται ότι τα άτομα στο συγκεκριμένο forum είναι κάποιου άλλου επιπέδου κ γνώσεων, κοιτάνε το δάχτυλο κ όχι το δέντρο... Ξεκίνησε ως ένα topic με πολύ ωραίο νόημα, που σε βάζει να αναλογιστείς κάποια πράγματα κ κατέληξε σε μια άνευ λόγου διαμάχη. Είμαι καινούρια εδώ κ ο λόγος που γράφτηκα είναι για να ανταλλάξω εμπειρίες κ γνώσεις με άτομα που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Κ όχι για να βλέπω ειρωνικά σχόλια κ κόντρες! Μια από τις αρχές του forum δεν είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει αυτό που θέλει κ ότι είναι σεβαστές οι επιλογές των μελών? Τότε γιατί με το ζόρι να επιβληθεί η γνώμη κάποιου στον άλλο? Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δεν παίρνω το μέρος κανενός, ούτε κ ξέρω κάποιον προσωπικά. Είναι όμως ένα θέμα που κρατάει 2 μέρες κ γίνεται εν όποιων όλων των μελών! Είναι απαραίτητο να ειπωθούν ειρωνείες κ διαπληκτισμοί σε topic? Πάρτε στην τελική ο ένας τον άλλο ένα τηλέφωνο κ πείτε τα να ξεθυμάνετε! Είναι εικόνα αρμόζουσα αυτή για να βλέπουν νέα άτομα του site? Τι παράδειγμα δίνετε?

Κ το τελευταίο... επειδή όπως προείπα είμαι νέο μέλος, να σας θυμίσω κ έναν κανονισμό του forum που τον έχω κ πιο πρόσφατο, γιατί μερικοί μάλλον τον έχουν ξεχάσει:

5. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Forum οφείλουν να επιδείξουν την αρμόζουσα ευγένεια και σεβασμό στους συνομιλητές τους. Αν οι παλιοί δεν εφαρμόσουν τους κανόνες πώς μπορούν να απαιτούν από τους νέους να το κάνουν...?

 

Καληνύχτα κ συγνώμη αν το ύφος μου ενόχλησε κάποιους.

Link to comment
Share on other sites

Ας λήξει εδώ. Για την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, παρακαλώ.

Edited by Δανάη
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους.

Γειαααα…

 

Ξεκίνησε ως ένα topic με πολύ ωραίο νόημα, που σε βάζει να αναλογιστείς κάποια πράγματα κ κατέληξε σε μια άνευ λόγου διαμάχη.

Διαμαχη ναι, ανευ λογου όχι.

 

 

ο λόγος που γράφτηκα είναι για να ανταλλάξω εμπειρίες κ γνώσεις με άτομα που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Κ όχι για να βλέπω ειρωνικά σχόλια κ κόντρες!

Κι όμως πολλες φορες οι κοντρες και οι διαμαχες είναι αρκετα ωφελιμες..

 

Μια από τις αρχές του forum δεν είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει αυτό που θέλει κ ότι είναι σεβαστές οι επιλογές των μελών? Τότε γιατί με το ζόρι να επιβληθεί η γνώμη κάποιου στον άλλο?

Εγω παντως που επέμεινα τοσο δεν καταφερα ακομα να την επιβαλλω χο χο χο…!

Χωρις πλακα, δεν πιστευω οτι συνεβει κατι τετοιο απο κανεναν.

 

 

Είναι όμως ένα θέμα που κρατάει 2 μέρες κ γίνεται εν όποιων όλων των μελών!

Δυο μερες δεν είναι τιποτα. Παλια οι τσακωμοι κραταγαν μηνες. Το ότι γινεται ενωπιον ολων των μελών σημαίνει ότι υπάρχει διαφάνεια στο φόρουμ.

 

 

Είναι απαραίτητο να ειπωθούν ειρωνείες κ διαπληκτισμοί σε topic?

Απαραιτητο όχι, μπορει να συμβει ομως. Ας μη το κανουμε και θεμα.

 

 

Πάρτε στην τελική ο ένας τον άλλο ένα τηλέφωνο κ πείτε τα να ξεθυμάνετε!

Δε χρειαζεται να χαλαμε λεφτα σε τηλεφωνα, υπαρχει το φόρουμ γι’αυτό.

 

Είναι εικόνα αρμόζουσα αυτή για να βλέπουν νέα άτομα του site? Τι παράδειγμα δίνετε?

Αντιπροσωπευτικό. Για να ξερουν τι μπορεί να συναντήσουν.

 

 

να σας θυμίσω κ έναν κανονισμό του forum που τον έχω κ πιο πρόσφατο, γιατί μερικοί μάλλον τον έχουν ξεχάσει:

5. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Forum οφείλουν να επιδείξουν την αρμόζουσα ευγένεια και σεβασμό στους συνομιλητές τους.

Προσωπικα, εχω δειξει μεχρι στιγμης τρομερη ευγενια. Άλλες εποχες θα ειχα αρχισει ηδη τα μπινελικια.

 

 

όπως προείπα είμαι νέο μέλος

Καλώς ηρθες!

Εδώ θα βρεις πολλα και ενδιαφεροντα πράγματα όπως ηδη διαπίστωσες.

 

Για τους υπολοίπους που ανησυχουν για το φορουμ:

Το φορουμ εχει περασει πολύ πιο δυσκολες στιγμες και δεν κινδύνεψε ποτε.

Είναι υποδειγμα χωρου υγειους αντιπαράθεσης και ποικιλιας θεματων.

Σταματηστε να υπερβάλλετε και ν’ανησυχείτε για τη λειτουργια του, δεν εχει καμια αναγκη και κανενα πρόβλημα.

 

Και τωρα που δεν υπαρχει κατι άλλο να δειτε εδώ, παρακαλω διαλυθειτε ηρεμα και επιστρεψτε σπίτια σας…

 

 

..

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να έχω καμία διάθεση να θίξω το dimulator ή να αμφισβητήσω την εμπειρία του, θα ήθελα με τη σειρά μου να θέσω ένα ερώτημα. Γιατί όλοι αυτοί που επικοινωνούν με ανώτερα πνεύματα, με ψυχές που έφυγαν για να γυρίσουν μετά από πολλά χρόνια, με όντα τα αστρικού και του υπεραστρικού, με μέλη μυστικών αδελφοτήτων, φύλακες των μεγάλων μυστικών και των αστρικών πυλών, διδασκάλους από τα γήινα και τα υπεργήινα πεδία κλπ. κλπ., δεν έδωσαν ποτέ στον κόσμο κάτι που να έχει πρακτική αξία, πέρα από ανούσιες ηθικές διδαχές και λοιπών ειδών αμπελοφιλοσοφίες; Γιατί για παράδειγμα κάποιο από αυτά τα ανώτερα πνεύματα δεν έδωσε στο άτομο με το οποίο ερχόταν σε επαφή τα σχέδια ενός υψηλής απόδοσης ηλιακού συλλέκτη, ενός δικτύου ασύρματης μεταφοράς ενέργειας ή κάποιας άλλης παρεμφερούς μηχανής, ώστε και να δικαιώσει το διάμεσο στα μάτια όλων των επικριτών του και να πρόσφερει την πιο μεγάλη βοήθεια στην ανθρωπότητα, επιλύοντας ουσιαστικά το ενεργειακό πρόβλημα.

 

Και αν πηγαίνω το θέμα πολύ μακριά, γιατί κανένα από αυτά τα πνεύματα και τα αντίστοιχα διάμεσα δεν έκατσε να μας μιλήσει, σε θεωρητικό έστω επίπεδο, για συγκεκριμένα ζητήματα, που θα αποκάλυπταν την αληθινή ύπαρξη μιας ανώτερης γνώσης, όπως για παράδειγμα για τη χημική σύσταση αυτού του πολυσυζητημένου αστρικού πεδίου. Μόνο η Blavatsky αρκέστηκε να γράψει: "Όσον αφορά το νερό, η χημική του ανάλυση αποκαλύπτει την ύπαρξη δύο διακριτών χημικών στοιχείων, του οξυγόνου και του υδρογόνου, μόνο στο εγγύτερο σε εμάς υλικό πεδίο. Περνώντας στο αμέσως επόμενο πεδίο, η χημική ανάλυση της συγκεκριμένης ουσίας θα μας αποκαλύψει ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό χημικών στοιχείων". Τουλάχιστον η συγκεκριμένη παραδέχτηκε πως διδάχτηκε τα όσα αποκάλυψε από κανονικούς ανθρώπους και όχι από πνεύματα και ανώτερα όντα.

 

Υ.Γ: Δεν εννοώ ότι ο Dimulator ισχυρίστηκε σε κάποιο σημείο ότι είχε κάποια επικοινωνία με κάποιο ον όπως αυτά που ανέφερα στο post μου. Υπάρχουν όμως διάφοροι επιτήδειοι, οι οποίοι δεν αναφέρουν τις εμπειρίες τους σε κάποιο forum, αλλά προτιμούν να τις πουλάνε με το αζημίωτο μέσω των βιβλίων τους, οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή με όλων των ειδών τις οντότητες. Μεταξύ αυτών των οντοτήτων, ο Κόμης του Αγίου Γερμανού κατέχει αναμφίβολα περίοπτη θέση.

Edited by dortias
Link to comment
Share on other sites

Το θεμα απο το οποίο προέκυψε ο καυγάς είναι θεμελιώδες ερώτημα σε μαγεία - εσωτερισμό και ταυτόχρονα είναι και αίτια προστριβών όχι μόνο εδώ αλλά και αλλού... π.χ. εγώ με ένα γνωστό μου διαφωνούμε για το ίδιο θέμα. Κάποιοι λένε ότι τα διάφορα "όντα" με τα οποία μιλάμε είναι εσωτερική μας υπόθεση, μέρη του εαυτού μας. Κάποιοι άλλοι ότι είναι πνεύματα, αυθύπαρκτα όντα έξω και ανεξάρτητα από εμάς.

 

Συχνά συμβαίνει να "κοροϊδεύουν" οι πρώτοι τους δεύτερους και οι δεύτεροι να θίγονται. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν πείτε σε κάποιο θρησκευόμενο ότι ο θεός ή οι θεοί του είναι εσωτερική του υπόθεση και μέρη του εαυτού του; Και μόνο να το σκεφτεί, φρικάρει ο άμοιρος... Και αυτό βγαίνει προς τα εξω σαν "κάτι που τον έθιξε". Το πώς θα αντιδράσει, εξαρτάται από πολλά και διάφορα.

 

Το θέμα αυτό είναι θεμελιώδες πρόβλημα και δεν μπορεί να λυθεί εδω...

smile.gif

Link to comment
Share on other sites

δεν το ρώτησα... αλλά το αίσθημα που μου έβγαλε ήταν καλό και εμπιστοσύνης και μεγάλης ειλικρίνειας !

Καλά, κάθε καλός (=αποτελεσματικός) πωλητής αυτοκινήτων ή ασφαλειών ζωής ξέρει πως να δίνει "αίσθημα ... καλό και εμπιστοσύνης και μεγάλης ειλικρίνειας"... αυτό άσχετα με την τελική ποιότητα του προϊόντος που προωθεί...

Link to comment
Share on other sites

Καλά, κάθε καλός (=αποτελεσματικός) πωλητής αυτοκινήτων ή ασφαλειών ζωής ξέρει πως να δίνει "αίσθημα ... καλό και εμπιστοσύνης και μεγάλης ειλικρίνειας"... αυτό άσχετα με την τελική ποιότητα του προϊόντος που προωθεί...

 

 

Πιστευω πως και εσυ ο ιδιος εχεις μια αμφιβολια για αυτο που εγραψες.

Συγκρινεις υλικο με αστρικο ξερω 'γω.

Απο τις δικιες μου εμπειριες διαφορετικα αντιλαμβανομαι αυτη την ''σιγουρια'' που λεει ο dimulator στο αστρικο απο οτι στο υλικο. Δεν μπορω να το αναλυσω περαιτερω γιατι μιλαμε για συναισθηματα.

Link to comment
Share on other sites

Ίσα ίσα Φιλόσοφε. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει ο outis. Ειδικά με αυτήν την άποψη συμφωνώ και εγώ.

 

Στη προκειμένη περίπτωση αντί για υλικό προωθείται μια ιδέα. Και αν δε κάνω λάθος οι χειρότεροι πόλεμοι στην ιστορία την ανθρωπότητας έχουν γίνει για τις ιδέες-ιδεολογίες-πιστεύω.

 

Να σαι καλά outis που μας το υπενθυμίζεις.

Link to comment
Share on other sites

Φίλη Morrigan Aed Ernmas καλωσόρισες στο χώρο μας. Δυστυχώς είσαι καινούργιο μέλος και υπάρχει κάποια υπερβολή στα γραφόμενά σου. Είναι λογικό όμως αφού είσαι πολύ λίγο καιρό εδώ.

 

Ο dimulator βρίσκεται σε αυτό το χώρο εδώ και 4+ χρόνια και συνεπώς γνωρίζεται αρκετά καλά με τα υπόλοιπα μέλη έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και συνεπώς να υπάρχει αυτός ο έντονος διάλογος. Ένας ζωηρός διάλογος που στο κάτω κάτω αποφέρει καρπούς και ταρακουνάει τα όποια σαθρά θεμέλια των συνομιλητών ώστε στο τέλος να κτίσουν απ' την αρχή καινούρια και να γίνουν καλύτεροι.

 

Τέλος είμαστε μια από τις "κοινότητες" που δεν μας νοιάζει τι εικόνα θα δείξουμε στους άλλους. Δε κάνουμε καμία διαφήμιση, καμία προβολή σε κανέναν και συνεπώς αυτό που είμαστε δείχνουμε χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από καμία μάσκα όπως συνηθίζεται στο συγκεκριμένο χώρο από "γειτονικά" forum. ;)

 

Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Ίσα ίσα Φιλόσοφε. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει ο outis. Ειδικά με αυτήν την άποψη συμφωνώ και εγώ.

 

Στη προκειμένη περίπτωση αντί για υλικό προωθείται μια ιδέα. Και αν δε κάνω λάθος οι χειρότεροι πόλεμοι στην ιστορία την ανθρωπότητας έχουν γίνει για τις ιδέες-ιδεολογίες-πιστεύω.

 

Να σαι καλά outis που μας το υπενθυμίζεις.

 

 

Καταλαβα πως το εννοει αλλα εγω το ανελυσα απο αλλη οπτικη γωνια.

 

Edit: Λαθος δικο μου το:

''Πιστευω πως και εσυ ο ιδιος εχεις μια αμφιβολια για αυτο που εγραψες.''

Edited by Filosofos
Link to comment
Share on other sites

Φίλη Morrigan Aed Ernmas καλωσόρισες στο χώρο μας. Δυστυχώς είσαι καινούργιο μέλος και υπάρχει κάποια υπερβολή στα γραφόμενά σου. Είναι λογικό όμως αφού είσαι πολύ λίγο καιρό εδώ.

 

 

 

Μπορεί να μην έχω τα τέσσερα χρόνια του dimulator

στο φόρουμ,έχω όμως λίγο περισσότερο χρόνο από

την Μόριγκαν εδώ,ίσως όχι τόσο όσο εσείς αλλα αρκετό

για να έχω σχηματίσει μια εικόνα για τον χώρο..και κατά

την γνώμη μου αυτά που είπε μόνο υπερβολικά δεν ήταν.

Ο dimulator βρίσκεται σε αυτό το χώρο εδώ και 4+ χρόνια και συνεπώς γνωρίζεται αρκετά καλά με τα υπόλοιπα μέλη έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και συνεπώς να υπάρχει αυτός ο έντονος διάλογος. Ένας ζωηρός διάλογος που στο κάτω κάτω αποφέρει καρπούς και ταρακουνάει τα όποια σαθρά θεμέλια των συνομιλητών ώστε στο τέλος να κτίσουν απ' την αρχή καινούρια και να γίνουν καλύτεροι.

 

Ειλικρινά τώρα..χωρίς να έχω την διάθεση να προσβάλλω

οποιονδήποτε..αυτό που συνέβη..εσείς το ονομάζετε "διάλογο"?

 

Δεν θα κάνω κανένα σχόλια σε όσα ειπώθηκαν..απλά θα παραθέσω

μερικά εδώ:

 

Dalia, ηδη σε προηγουμενη μου απαντηση είπα ότι οντως εχει βγει κερδισμενος ο dimulator και αυτό εχει σημασια.

Προτεινεις επισης να φιλοσοφησουμε τον διαλογο του dimulator. Μα ήδη καλη μου κοπελα τον εχουμε φιλοσοφήσει σε δυο προηγουμενες συζητησεις, επισης τον φιλοσοφησε ξανα ο dimulator για μπαρτη του στον διαλογισμο του και τωρα ζητας να ξανα-φιλοσοφήσουμε τα ίδια; Μηπως να πιασουμε και κανα άλλο θεμα;

 

Dimulator, όσο φανταστρουμφικά ονόματα κι αν δίνεις στις σκέψεις και στα όντα και σε οτιδήποτε άλλο (πχ υπερσυνείδηση, υπερακοή, υπερκατανάλωση κλπ) αυτά δεν παύουν να είναι αυτό που είναι.

 

Ώρες ώρες πάντως είσαι χαριτωμένος, παρόλο που σου έχω ξαναπεί ότι η έπαρση είναι κακό πράγμα. Είσαι πολύ μικρός ακόμα (και δεν εννοώ ηλικιακά) για να υποθέτεις ότι μονάχα εσύ είχες τέτοιες ή άλλες ιδιαίτερες εμπειρίες. Σου εγγυώμαι ότι κάποιοι εδώ μέσα που σε διαβάζουν έχουν βιώσει πράγματα που εσύ ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα μπορείς έστω να υποψιαστείς. Συμμαζέψου, το λοιπόν, και σταμάτα να δαγκώνεις τα δάχτυλα που σου δείχνουν το φεγγάρι.

 

Ίσως κάποια μέρα να μάθεις να ξεχωρίζεις τα σώβρακα και τις γραβάτες tongue.gifhappy.gif

 

χιχιχι happy.gif

Επειδη σε βλεπω εισαι λιγο ευθικτος μηπως τελικα τα φανταστικες ολα αυτα;

Μην κάτσετε να μου εξηγήσετε ποιά άλλη φιλοσοφική

και οφέλιμη διάσταση μπορεί να έχουν οι απαντήσεις

σας,δεν ξέρω γιατί τις γράψατε,αυτό που ένιωσα διαβάζοντας

τες όμως ήταν οτι γινόταν μια ομαδική επίθεση στην οποία

το μόνο πράγμα που ήθελε η μια πλευρά ήταν να περάσει

την άποψη την στην άλλη,χωρίς να ενδιαφέρεται στο ελάχιστο

να την ακούσει.Αυτό για εμένα,δεν είναι διάλογος,είναι το

αντίστοιχο των ατόμων που σε μικρότερες ηλικίες έκαναν

κύκλο γύρω μας και αρχίζαν τα "νια νια νια νια νια" για τα

περίεργα που πιστεύαμε,κάτι,που ούτε στο ελάχιστο δεν

μας βοήθησε στο ελάχιστο..και ούτε φυσικά απέφερε τους

οποιοδήποτε καρπούς..εκτός και αν καρπό θεωρείτε το οτι

αποξενωθήκαμε από αυτους και αρχίσαμε να αδιαφορούμε για

να μην μας πληγώνουν.

 

Τέλος είμαστε μια από τις "κοινότητες" που δεν μας νοιάζει τι εικόνα θα δείξουμε στους άλλους. Δε κάνουμε καμία διαφήμιση, καμία προβολή σε κανέναν και συνεπώς αυτό που είμαστε δείχνουμε χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από καμία μάσκα όπως συνηθίζεται στο συγκεκριμένο χώρο από "γειτονικά" forum. ;)

 

Συγνώμη συγνώμη..άλλο δεν με νοιάζει τι εικόνα θα δείξω

και φέρομαι άθλια για αυτόν ακριβώς τον λόγο..και άλλο εγώ

είμαι εντάξει με τον εαυτό μου φέρομαι εντάξει σε όλους τους

υπολλοίπους και έτσι δεν με πειράζει αν δεν αρέσει σε κάποιον

το τι προβάλλω και τι κάνω..εγώ όταν μπήκα στο φόρουμ..

είδα μια κοινωνία στην οποία κυριαρχούσε η ευγένεια..στο

οποίο έμπαινες και πραγματικά "ντρεπόσουν" να γράψεις λόγω

του επιπέδου που υπήρχε..αν αυτό ήταν απλά μια μάσκα που

έκρυβε αυτό που έγινε σε αυτό το τόπικ πραγματικά λυπάμαι..

 

Είχα την εντύπωση οτι άνθρωποι που ασχολούνται με την Τέχνη

σοβαρά,πόσο μάλλον όταν έχουν τόσο καιρό εδώ μέσα ή όταν

διευθύνουν όλη αυτή την κοινότητα δουλεύουν παράλληλα και

με τον εαυτό τους..βελτιώνονται συνεχώς και δεν επιτρέπουν σε

μικρότητες να εισέλθουν στην συμπεριφορά τους,στην σκέψη και

στον λόγο τους..εδώ τι έγινε?είναι αυτό παράδειγμα πνευματικών

ανθρώπων που ως συντονιστές και παλαιά μέλη δρουν ως πρότυπα?

 

Δεν ξέρω αν ο dimulator έχει δίκιο ή άδικο σε αυτά που πιστεύει..

εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει..αυτά που πιστεύει με έχουν

βοηθήσει δεκάδες φορές στο παρελθόν να αναπτυχθώ,είτε είναι

πραγματικά ή όχι(και ποιοί είμαστε αλήθεια εμείς για να κρίνουμε

τι υφίσταται και τι όχι?)..αυτό που με ενδιαφέρει και αυτό που

πραγματικά θαύμασα καθ'ολη την διάρκεια του γεγονότος αυτού

είναι οτι ενώ γύρω του επικρατούσε πραγματικό χάος,σχεδόν όχλος

κατά την γνώμη μου,αυτός παρέμεινε τόσο ήρεμος και απαντούσε

τόσο σοβαρά σε όλα που παρόλο που έχω αρκετά μεγάλη ιδέα για τις

αντοχές μου και την υπομονή μου δηλώνω με απόλυτη συναίσθηση

του τι λέω οτι δεν θα άντεχα να παραμείνω έτσι ούτε μέχρι τα μισά

του θέματος..θα το θεωρούσα εξευτελισμό και μεγάλη προσβολή..και

δεν το λέω για να του πούμε μπράβο..το λέω επειδή στην συμπεριφορά

του είδα αυτό το οποίο επικρατούσε όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ..κάτ

ι που από ό,τι βλέπω έχει χαθεί πλέον..

 

Ίσως κάνω λάθος..δεν ξέρω..ίσως είμαι υπερβολικός..η άποψη μου

όμως από ό,τι έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα συμβαδίζει και με την

άποψη άλλων μελών που μέχρι τώρα δεν έχουν εκφράσει την γνώμη

τους,είτε αυτό έγινε για λόγους λεπτότητας,είτε επειδή δεν ήθελαν να

παρέμβουν σε ένα θέμα που ήταν προσωπικό.Όταν όμως λέτε τέτοια

πράγματα και φέρεστε με τέτοιον τρόπο όπως αυτός που διακατέχει

τα τελευταία σας πόστ προσβάλλετε και απογοητεύετε και εμάς που είχαμε

μια διαφορετική άποψη για το φόρουμ στο οποίο συμμετέχουμε τόσο

καιρό.

 

Θα σας παρακαλούσα αν δεν επιθυμείτε να σταματήσετε εδώ το θέμα

τουλάχιστον να σταματήσετε να το κάνετε χειρότερο..ήδη όλοι νιώθουμε

οτι το φόρουμ έχει πάρει την κάτω βόλτα...και όσο και αν λέτε πως δεν

συμβαίνει..εμείς νιώθουμε οτι φθείρεται και καταστρέφεται...παραμένουμε

εδώ για τα μέλη..τα υπάρχοντα και τα νέα..μην μας απογοητεύετε.

 

Όνειρα γλυκά

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

Ειχα διαβασει πραγματικα δεν θυμαμαι που κατι για την "σκλαβια" των βοηθων.. ουσιαστικα ελεγε με τον βοηθας καποιον του κανεις κακο.. τον υποβιβαζεις κ δεν τον κρινεις αξιο να κανει αυτος απο μονος του την δουλεια..

 

Τι θελω να πω με αυτο?

Λετε να χρειαζεται ο χι ψι dimulator την βοηθεια σας?

Μια χαρα δεν τα γραφει απο μονος του?

γιατι τοσες επικλησεις κ προσπαθειες να τον προστατεψετε απο τι? Μια -εστω- κακη κριτικη?

Ακομα και ΑΝ καποια σχολια ειναι τοσο κακοπροαιρετα αφηστε στον dimulaton το δικαιωμα να τα βρει μονος του.

 

ε jesus christ..

Link to comment
Share on other sites

Ειχα διαβασει πραγματικα δεν θυμαμαι που κατι για την "σκλαβια" των βοηθων.. ουσιαστικα ελεγε με τον βοηθας καποιον του κανεις κακο.. τον υποβιβαζεις κ δεν τον κρινεις αξιο να κανει αυτος απο μονος του την δουλεια..

 

Τι θελω να πω με αυτο?

Λετε να χρειαζεται ο χι ψι dimulator την βοηθεια σας?

Μια χαρα δεν τα γραφει απο μονος του?

γιατι τοσες επικλησεις κ προσπαθειες να τον προστατεψετε απο τι? Μια -εστω- κακη κριτικη?

Ακομα και ΑΝ καποια σχολια ειναι τοσο κακοπροαιρετα αφηστε στον dimulaton το δικαιωμα να τα βρει μονος του.

 

ε jesus christ..

 

Βασικα πιστευω πως αυτο που λες σπανια θα λειτουργησει σε ενα φορουμ.

Επιπλεον... Εμεις γουσταρουμε να τον υπερασπιστουμε... Σε ενοχλει αυτο?

Μονο και μονο για τον χρονο που αφιερωνει στο να απανταει σε ανουσια ποστς, αν θελει σωνει και καλα να συνεχισει να γραφει σε αυτο εδω το τοπικ τοτε εμεις θελουμε να του δειξουμε οτι υπαρχει αδικια εδω περα και δεν χρειαζεται να απογοητευεται γιατι πολυ απλα δεν εκανε κατι κακο...

Link to comment
Share on other sites

Επιπλεον... Εμεις γουσταρουμε να τον υπερασπιστουμε... Σε ενοχλει αυτο?

 

Οπα ρε συ φιλαρακι που την ειδαμε "γουσταρες αγριαδες" βραδιατικα..

Ναι με ενοχλει.. τι προτεινεις? Να βγουμε εξω να λυσουμε τις διαφορες μας σαν αντρες...?

 

Λοιπον με τον dimulator δεν εχω καμια προσωπικη επαφη.. ωστοσο εδω κ αρεκτα χρονια διαβαζω αυτα που γραφει. κ λεω το αυτονοητο. Μπορει μονος του να υπερασπιστει τον εαυτο του. Δεν σε εχει αναγκη.

Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις εσυ ?

 

εμεις θελουμε να του δειξουμε οτι υπαρχει αδικια εδω περα και δεν χρειαζεται να απογοητευεται γιατι πολυ απλα δεν εκανε κατι κακο...

πολυ γουτσου γουτσου αυτο κ με συγκινησε..

 

Τωρα στα σοβαρα δεν καταλαβαινεις ? σοβαρα χρειαζεται να εξηγησω περισσοτερο τι εννοω?

Edited by nenya
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...