Jump to content

πως θα αντιδρούσατε....?


nes
 Share

Recommended Posts

Πως θα αντιδρούσατε αν ενα άτομο το οποίο πιστεύατε οτι ήταν "δικός"σας άνθρωπος,τον αγαπούσατε και του συμπαραστεκόσασταν,όπως και αυτό βέβαια,σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμες,νιώθατε πως σας προδίδει?Ακόμη και αν στο τέλος καταλαβαίνατε πως η αντίδρασή σας αυτή ειναι λανθασμένη.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγω παντος θα περιμενα και δεν θα αντιδρουσα αμέσως.Αν οντος με προδιδε θα του ελεγα πως ξεπεσε και σερνεται στις λασπες της υποληψης μου.Θα τον εβγαζα απο τη ζωη μου.Δυσκολα αλλα θα προσπαθουσα.Αν παλυ εκανα λαθος και του συμπερηφερομουν ασχημα θα του μηλαγα για αυτα που ενιωθα και θα του ζηταγα σηγνωμη. :kissylove:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον Gold Lion.

 

Ο άνθρωπος που θα με προδώσει σημαίνει ότι ποτέ δεν με αγαπήσε, οπότε γιατί ν΄ ασχοληθώ άλλο μαζί του/της; Τον/την βγάζω από την ζωή μου και συνεχίζω... Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν βλέπω άλλη εναλακτική.

Δυστυχώς είναι κι αυτά μέσα στην ζωή και πιστεύω πως όλοι μας έστω και μια φορά στην ζωή μας έχουμε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο. Το να αναλωνόμαστε όμως σε ανθρώπους που δεν μας αγαπούν ή/και κάθε άλλο παρά μας οφελούν, το θεωρώ άσκοπο -εκτός από πολύ ψυχοφθόρο-. Οπότε απομακρύνομαι και... η ζωή συνεχίζεται!

 

Εάν όμως τελικά αποδικνύεται ότι εγώ έκανα το λάθος, τότε σίγουρα του/της χρωστάω μια τεράστια συγνώμη, την οποία απλά θα εύχομαι να δεχτεί. Αν όχι... καλά να πάθω! Ας έδειχνα εμπιστοσύνη κι ας μην είμουν τόσο επιπόλαιη στην κρίση μου!!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ μαζί σου Νεφέλη.Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.Μερικές φορές αισθάνομαι πολύ εκδικητικός.Σκέφτομαι ότι αν συνέναιβε κάτι τέτοιο θα τον τιμωρούσα.Αλλά δε θάθελα να πονέσει το ίδιο με μένα.Οπότε δε θα έκανα κάτι περαιτέρω...Αλλά θα στεναχωριόμουν πολύ.Ίσως γιατί είμαι πολύ ευθείς σαν άτομο και θέλω να μου τα λένε όλα στα ίσα.Ελπίζω να μη μου τύχει κάτι τέτοιο πάντως... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

εχετε σκεφτει οτι μερικοι ανθρωποι ειναι απλα περιορισμενων δυνατοτητων???

αυτα μπορουν να κανουν....γιατι λοιπον να τους κρινουμε εμεις?

και ισως να βγουμε λαθος?θα ειναι ιδιες οι σχεσεις μας μετα απο μια κριση?

το ιδιο θα νιωθει να τον κραξουμε και μετα ζητησουμε συγνωμη???

 

 

αυτα τα ολιγα απο εμενα....

 

:angel:

 

~ΒΒ~

Link to comment
Share on other sites

Βασικα εξαρτατε πιστευω απο το ειδος της προδωσιας.

Εαν δεν εκανε κατι ενω θα μπορουσε και απο αυτο το κατι εξαρτιωντουσαν πολλα τοτε (και πειτε με κακο δε με νοιαζει , thats me) πολυ απλα θα ερθει η ωρα οπου θα πεσει δικαιισυνη και τοτε θα κανω οτι μπορω για να ειναι σφοδρη.

Αν καποιοι απορειτε για αυτη την αποψη τοτε σας λεω οτι ειναι αποτελεσμα πολλαπλων <<προδωσειων>> και ακομη περισσοτερων αναιτιων αποκοπων.

Εχω μαθει οταν κανει λαθος ο αλλος η με ενοχλει κατι σε αυτον/ην να του/ης το λεω και απαιτω να κανει το ιδιο ο οποιοσδηποτε.

Εαν δε το κανει και απλα ξεκοβει χωρις λογο και αιτια τρελλενομαι, και αυτο δεν ειναι καλο :censored:

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ όλα, τα έστρωνα τα χαρτιά, να μάθω αν πρόκειται να το ξανακάνει.

Ύστερα θα του έριχνα αγιασμό στον Φραπέ, για να του φύγουν τα δαιμόνια.

Φυσικά, θα περίμενα τη Μεγάλη Εβδομάδα, για να το συζητήσουμε πιό συμβολικά.

Τέλος, θα έβγαζα ωροσκόπιο για να βρω την καταλληλότερη ώρα συνάντησης.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το πράγμα μου έχει τύχει αρκετές φορές. Πίστευα ότι ο κόσμος είναι αγνός και αθώος αλλά τελικά όλοι να σου τη φέρουν προσπαθούν. Δε θα αντιδρούσα ούτε άσχημα ούτε με ηρεμο τρόπο, απλά δε θα ασχολούμουν καθόλου με το άτομο. Να του δώσω και αξία; Αρκετή αξία του έδωσα που ασχολούμουν μαζί του τόσο καιρό. Ο τροχός γυρίζει και θα προδοθεί κι αυτός με τη σειρά του?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συνήθως απαντάμε σκεπτόμενοι μια παρόμοια κατάσταση που μας έχει τύχει. Βέβαια η κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Που ωφελεί η συγκεκριμένη συζήτηση;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα γινόμουν χάλια, κομμάτια, ράκος ίσως ένοιωθα και κάποιο μίσως (προς εμένα ή προς το άτομο αυτό) αλλά θα μου περνούσε σύγουρα σε μερικά sec.

 

Στην συνέχεια θα τον/την άφηνα να καταλλάβει τι έκανε και ότι πρέπει να το διορθώσει, αν δεν τα έκανε αυτά θα τον/την ξέγραφα για πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Θα μούντζωνα πρώτα τον εαυτό μου που εμπιστεύομαι. Έπειτα θα σκεφτόμουν πια δική μου αδυναμία τον/την οδήγησε να καταχραστεί την εμπιστοσύνη και να με προδόσει. Έπειτα θα χρησιμοποιούσα τα νεύρα το θυμό και την απογοήτευση με τέτοιο τρόπο ώστε την επόμενη φορά που πάω να εμπιστευτώ κάποιον/κάποιαν να το σκεφτώ διπλά και τριπλά.

 

Νομίζω ο Σιδηρόπουλος το είπε: ''Συνέχεια μπερδευόμουνα μ' αυτούς που εμπιστευόμουνα ώσπου τα πήρα και χρειάστηκα ν' αλλάξω φιλοσοφεία και μυαλά''

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Είμαι της άποψης ότι, όταν υπάρχει πρόβλημα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το συζητήσεις, γιατί ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος. (εκτός βέβαια άμα είσαι μέντιουμ!!....χμ...κρυάδα ε?! :018bleh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...