a.xotiko Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 (edited) Γεια σας και καλως σας βρήκα. Βρήκα τυχαία το site (και κατ' επέκταση το forum) από μια διαδικτυακή συζήτηση αλλού,μεταξύ προσωπικών μου φίλων. Καταρχην να δηλώσω τη προέλευση του nickname mou. Πριν 1-2 χρόνια είχα κάνει ενα test για το τι ήμουν σε προηγούμη ζωή , και δίνοντας πραγματικά στοιχεία (οτι αγαπάω πολυ τις γάτες,μετα γενικότερα τα ζώα και οτι μου αρέσει η φάρσα γενικώς) με έβγαλε ξωτικό! Οτι εχει να κάνει με πληροφόρηση περι μεταφυσικού,εσωτερικού μας κόσμου,θρησκευτικό κτλ δύσκολα εμπιστεύομαι κάποιον γιατι ο καθένας πολλές φορές γράφει οτι να ναι. Έχοντας πείρα σε μερικά πράγματα ήδη(και νιώθω πολύ τυχερός,που είχα δίπλα μου έμπειρα άτομα του στενού μου φιλικού κύκλου,που με καθοδήγησαν σωστά,γιατι αυτα τα πράγματα είναι επικίνδυνα) διάβασα πολλά άρθρα της Νεφέλη στο site, και είδα οτι συμβαδίζουν με αυτά που έμαθα και με συμπληρώνουν ακόμα περισσότερο. Διάβασα αρκετά άλλα που με γαργαλάνε απίστευτα,και θέλω να τα εξασκίσω( το τρίτο ματι πχ). Περιμένω pm από τη Νεφέλη (αν δεν προλάβω να τη βρω πρώτος) για κατι συγγράματα και άρθρα αν υπάρχουν , που δεν βρήκα και θα με ενδιέφεραν. Edited August 4, 2010 by a.xotiko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XX NERAIDA XX Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Γεια σου,a.xotiko.Καλως ορισες.Σιγουρα εδω θα βρεις αυτο που ζητας! Καλη αρχη και καλο διαβασμα!!!:teehee: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.xotiko Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 είναι μέρες ολόκληρες που με εχει αποροφίσει το ανάγνωσμα διαφόρων στη κεντρική σελίδα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XX NERAIDA XX Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 είναι μέρες ολόκληρες που με εχει αποροφίσει το ανάγνωσμα διαφόρων στη κεντρική σελίδα Με συγχωρεις για τη καθυστερημενη απαντηση καταρχην.... Οσο για το αναγνωσμα,,σε καταλαβαινω απολυτως...εγω μερικες φορες ξεχνιεμαι,, περναει τοσο γρηγορα η ωρα που παει πρωι...καταλαβαινεις πιστευω...ασ'τα!.... Και τα περισσοτερα παιδια το ιδιο υποθετω θα ειναι...ειδικα στην αρχη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeke Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 welcome .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenicus777 Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts