Alishia Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Και λογική εξήγηση να δώσουμε σε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όπως το λέμε μπορεί όντως να έγινε κάτι παράδοξο με τα σημερινά δεδομένα αλλά απόλυτα λογικό ίσως μετά από 100 ή 200 χρόνια. Με τη "λογική" εξήγηση μπορεί απλά να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, γιαυτό να είστε ευγενικοί και να μην κοροϊδεύετε την Αλίσια... Ξέρω άτομο πολύ λογικό που είδε τον από χρόνια πεθαμένο παππού του να κάθεται στο παγκάκι της πλατείας που συνήθιζε να κάθεται όταν ζούσε.... Φάντασμα? Χρονικό παράδοξο? Το φαντάστηκε? Λοιπόν μη τα πάρω στο κρανίο και εγώ και αρχίσω να κοροϊδεύω εγώ εσάς!!! Ε!!!! Ορίστε μας!!! Grey να 'σαι καλα με έκανες και γέλασα. όσο για τον φίλο σου είμαι σίγουρη ότι δεν το φαντάστηκε ;););) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Grey να 'σαι καλα με έκανες και γέλασα. όσο για τον φίλο σου είμαι σίγουρη ότι δεν το φαντάστηκε ;););) Από αυτό και από άλλα περιστατικά παρόμοια, πίστεψέ με, ξέρω τι σημαίνει να έρχεται κάποιος πανικόβλητος και να λέει "πες μου ότι δεν τρελάθηκα!!!". Αν εκείνη την ώρα τον κοροϊδεύεις τον άλλον, πάει τα 'φτυσε ο άμοιρος. Για αυτό αντέδρασα έτσι κάπως υπερβολικά..... Αν σε έκανα να γελάσεις, χαίρομαι γιατί αυτό ήθελα κι εγώ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alisha Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Από αυτό και από άλλα περιστατικά παρόμοια, πίστεψέ με, ξέρω τι σημαίνει να έρχεται κάποιος πανικόβλητος και να λέει "πες μου ότι δεν τρελάθηκα!!!". Αν εκείνη την ώρα τον κοροϊδεύεις τον άλλον, πάει τα 'φτυσε ο άμοιρος. Για αυτό αντέδρασα έτσι κάπως υπερβολικά..... Αν σε έκανα να γελάσεις, χαίρομαι γιατί αυτό ήθελα κι εγώ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alisha Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts