Jump to content

Τα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”


Grey
 Share

Recommended Posts

 

Και αφού προτιμάς να με αντιμετωπίζεις σαν "δάσκαλο", δεν θα χάσω την ευκαιρία να σε αντιμετωπίσω ως μαθητή. Έστω ειρωνικά, είναι κάτι που εσύ το προκαλείς!

Ποιος ο λόγος όμως για να παίξω το ρόλο του δασκάλου;

Μα γιατί έτσι με προκαλείς να παίξω το δικό μου παιχνίδι πάνω σου, άσχετα που εσύ μπορεί και να μη το καταλαβαίνεις :)

 

Κάποιος εδώ πέρα πρέπει να έχει κάνει επικλήσεις ποιος ξέρει που και όλοι τσακώνονται τελευταία.... sad.gif

 

Μα δεν ειρωνεύτηκα..... αστείο μπορεί να ήταν, αλλά όχι κακοπροαίρετο. Απλά τις λίγες φορές που μιλάς διαπιστώνω ότι δεν θα το 'λεγα καλύτερα.smile.gif Από ενθουσιασμό ίσως....

 

Άμα είναι να υποψιαζόμαστε μη μας παίξει παιχνίδι κάποιος παλιότερος, δε θα μαθαίναμε ποτέ τπτ... unsure.gif Κάπου πρέπει να ρωτάς για να μάθεις.

 

Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.

smile.gif

Link to comment
Share on other sites

χαχ

 

θα σκάσω αν δεν ρωτήσω...

 

Μα γιατί τόσο κακία προς Χριστιανούς? σιγά τις διαφορές που έχουμε στο κάτω κάτω.. ένας Μεσσίας πάνω, ένας Μεσσίας κάτω δεν χάθηκε κ ο κόσμος :P

 

 

Ναι nenya μου τόση κακία.... Και προς τους "Έλληνες" (δηλ τους "παγανιστές") υπάρχει η ίδια κακία και μάλιστα τόσο μέσα στην Παλαιά Διαθήκη όσο και μέσα στο Ταλμούδ)

 

Με πχ Ινδουιστές - Βουδιστές ας πούμε δεν υπάρχει πρόβλημα?

 

 

Όχι από όσο ξέρω...

 

Μπαι δε γουεη μόλις έκανα μια εξαιρετικά ανόητη σκέψη...

Οι χριστιανοί περιμένουν τον Antichrist και οι Εβραίοι τον Νιο του Θεού... Σ' έναν τόσο επίπεδο πλανήτη να δείτε που αυτοί οι δυο θα συμπίπτουν :P

ε ρε γλέντια...

 

 

Ακριβώς nenya μου έκανες διάνα. θα συμπίπτουν.... tongue.gif

 

smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος εδώ πέρα πρέπει να έχει κάνει επικλήσεις ποιος ξέρει που και όλοι τσακώνονται τελευταία.... Posted Image

 

Μα δεν ειρωνεύτηκα..... αστείο μπορεί να ήταν, αλλά όχι κακοπροαίρετο. Απλά τις λίγες φορές που μιλάς διαπιστώνω ότι δεν θα το 'λεγα καλύτερα.Posted Image Από ενθουσιασμό ίσως....

 

Άμα είναι να υποψιαζόμαστε μη μας παίξει παιχνίδι κάποιος παλιότερος, δε θα μαθαίναμε ποτέ τπτ... Posted Image Κάπου πρέπει να ρωτάς για να μάθεις.

 

Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση.

Posted Image

 

 

Αστείο με αστείο έχει διαφορά!

Υπάρχουν αστεία που υπονοούν μια προσωπική αντίληψη (για κάτι ή κάποιον) και αστεία που είναι παντελώς άσχετα. Το άσχετο όμως είναι πάλι πολύ σχετικό. Όλα εξαρτώνται από το πόσο γνωρίζεις τον άλλον, και εδώ κάποιοι γνωρίζονται και κάποιοι όχι. Από κάποιους μπορώ να δεχτώ τον δικό τους τρόπο που κάνουν αστεία και από άλλους όχι.

 

Αν θέλεις να αστειεύεσαι με κάποιον που δε γνωρίζεις οφείλεις να δεχτείς και τις συνέπειες αυτού του πράγματος (όπως και για όλα όσα κάνεις άλλωστε).

Επομένως ποιος σου είπε ότι και εγώ δεν αστειεύομαι; Απλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να παίζω, λίγο κυνικός λίγο σοβαρός ίσως, αλλά αυτός είναι και αν σου αρέσει.

Μη τα θέλουμε όλα δικά μας.

Link to comment
Share on other sites

" Πρωτόκολλο Δέκατο Έβδομο: ...

...Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς

Εκκλησίας. Το πολίτευμά μας θα είναι ενσάρκωση της Βασιλείας του Βισνού, ο οποίος θα είναι το

σύμβολό μας. Με καθένα από τα εκατό χέρια μας θα κρατάμε και ένα ελατήριο της κοινωνικής μηχανής..."

 

Ο Βισνού χρησιμοποιείται ως σύμβολο της "νέας εξουσίας" επειδή έχει πολλά χέρια. αλλά είναι ΜΟΝΟ σύμβολο, δεν έχουν καμιά σχέση με τον ινδουισμό οι ραβίνοι....

 

 

 

Ωραια, γιατι ομως να επιλεξουν το Βισνου ως συμβολο;;;;;

 

Δεν ειναι τελειως κουλο;;;; blink.gif

 

Σκληροπυρηνικοι ιουδαιστες επιλεγουν ως συμβολο ενα θεο-αβαταρ μιας αλλης θρησκειας;;;;

Και μαλιστα χωρις να υπαρχει καμια απολυτως συγγενεια μεταξυ των δυο θρησκειων;;;;;

 

Μηπως "παιζει" κατι αλλο εδω;;;;

Link to comment
Share on other sites

Ώπα από την αρχή ξεκινά με επιστημονική φαντασία....

 

 

 

έχεις δει εσύ κανέναν πράκτορα δάσκαλο να λέει μεθοκοπήστε και αποβλακωθείτε... αυτήν την τάση την έχει ο άνθρωπος από μόνος του όταν στην παιδεία του δεν υπάρχουν πρότυπα και αν είναι αδύναμος χαρακτήρας και αν, αν...

 

Ακόμη και όταν βλέπεις μια ταινία αρχίζεις με τον καιρό να την μιμήσαι αλλά ο κάθε ένας μιμείται άλλα πράματα άλλος μιμείται τους κακούς χαρακτήρες και άλλος ταυτίζεται με τους καλούς, πάλι ανάλογα με την παιδεία.

 

Ο ξεπεσμός της κοινωνίας δεν νομίζω να οφείλεται σε ανθρώπους με τα "μαύρα"...

Τα "πρωτόκολλα" είναι γνωστό ότι είναι πλαστά. Η "υπεράσπισή" τους έχει περάσει στη 2η γραμμή άμυνας τώρα. Καθώς αναγκάζεται να δεχτεί ότι είναι πλαστά, βλέπει ως πλαστογράφους, ποιους άλλους; τους Εβραίους. και το γαϊτανάκι δεν έχει τελειωμό.
Link to comment
Share on other sites

τον "κακό παγανιστή που είναι δεξιός" (ναι, και αυτό το άκουσα!), poster_oops.gif mellow.gifmellow.gifhuh.gifohmy.gif

 

Αααα σαν παγανιστής πάγωσα μόλις το είδα αυτό μα καλά είναι δυνατόν .Ο παγανισμός ( Νέο παγανισμός )είναι υπέρ της ελευθερίας χωρίς δόγμα , χωρίς προσηλυτισμό , και κοντά στη αγαπημένη μας φύση . Τώρα άμα κάποιος είναι παγανιστής και είναι και δεξιός και τάσσετε με Ν.Δ. και πασοκ ε όχι φτου του που προσβάλει εμάς τους υπόλοιπους παγανιστές ο μα .. ,,.. κας . * αν τάσσετε κάπου ο παγανισμός εγώ θα έλεγα και πιστεύω είναι η αριστερά .

Ο παγανισμός δεν είναι αναγκαστικά υπερ της ελευθερίας ή χωρίς δόγματα. Ειδικά η νεοπαγανιστική Ευρώπη είδε την αναβίωση πρακτικών που σχετίζονται με τις παλιές θρησκείες των Ευρωπαϊκών λαών μέσα από (ακραίο συνήθως) εθνικιστικό πρίσμα (επιστορφή σε "πατρώες" θρησκείες κτλ.) οπότε σε μεγάλο βαθμό το κίνημα αυτό κατά τον 20 ο αιώνα προήλθε και μεγάλωσε μέσα σε ακρο-δεξιό περιβάλλον. Εκείνα τα χρόνια δεν ήταν τόσο η έμφαση στον αντι-χριστιανισμό, γιατί οι αντιχριστιανικές τάσεις βρίσκαν έκφραση από τα αριστερά. Όταν η αριστερά κατέρρευσε ιδεολογικά μαζί με την ΕΣΣΔ τότε ο νεο-παγανιστικός χώρος δέχτηκε και εκείνους που προηγούμενα εξέφραζαν αντιχριστιανισμό (ή καλύτερα αντι-εκκλησιαστικές ιδέες) από τα αριστερά και άρχισε να δείχνει το πρόσωπο που φαίνεται να νομίζεις ότι έχει.

Στα δεξιά τα πράγματα έμειναν σταθερά, οπότε υπάρχει όντως παγανιστής από τα δεξιά και (γνώμη μου) ιδεολογικά στέκεται καλύτερα γιατί ποτέ δεν προσπάθησε να τοποθετηθεί σε σχέση με αυτό που θεωρούσε αντίπαλο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...