Speedy Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Αυτά είναι http://www.youtube.com/watch?v=hh16J20ujHA Street Fighter Back to Basics. :pinch: :pinch: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morrigan Aed Ernmas Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Ακριβώς αυτό που λένε: "όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 (edited) Καμαρώστε τους ιερείς του θεού της... ειρήνης και της... αγάπης!!! Ποολύ γέλιο μιλάμε... Ένα βίντεο σκέτο ποίημα... χαχαχααααα! λολ! Edited November 13, 2010 by Grey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panas o trismegistos Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ . Πολύ γέλιο , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Αυτό δεν είναι από την εκκλησία που γίνεται η λήψη του "άγιου φωτός" στους "άγιους τόπους" πριν λίγα χρόνια?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 ναιιιιιιιι! ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musa Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Υποτίθεται ότι είναι ένα αστείο βίντεο και επιπλέον γνωρίζουμε όλοι την κατάντια της Εκκλησίας και των δήθεν 'εκπροσώπων' της,παρόλα αυτά...δε μπορώ να γελάσω βλέποντάς το... Με στεναχωρεί για κάποιο λόγο που δε μπορώ να προσδιορίσω,και απορώ γι' αυτή μου την αντίδραση,εφόσον ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει και πραγματικά δε με εκπλήσσει το όλο...'θέαμα'.... Αυτά... (Ένιωσα απλά την ανάγκη να μοιραστώ το συγκεκριμένο συναίσθημα,ευχαριστώ.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Τους βλέπετε πως πλακώνονται μεταξύ τους?? Φαντάζεστε αν είχαν εξουσία, τέτοιοι που είναι, πώς θα φερόντουσαν σε αλλόθρησκους και αντιφρονούντες?? Υποτίθεται ότι είναι ένα αστείο βίντεο και επιπλέον γνωρίζουμε όλοι την κατάντια της Εκκλησίας και των δήθεν 'εκπροσώπων' της,παρόλα αυτά...δε μπορώ να γελάσω βλέποντάς το... Με στεναχωρεί για κάποιο λόγο που δε μπορώ να προσδιορίσω, και απορώ γι' αυτή μου την αντίδραση, εφόσον ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει και πραγματικά δε με εκπλήσσει το όλο...'θέαμα'.... Αυτά... (Ένιωσα απλά την ανάγκη να μοιραστώ το συγκεκριμένο συναίσθημα, ευχαριστώ.) (Μετά το κόμμα μη ξεχνάς το κενό... ) Σε στενοχωρεί γιατί βλέπεις συνανθρώπους σου να ξεπέφτουν τόσο χαμηλά... Εγώ δεν τους λυπάμαι και το διασκεδάζω αφάνταστα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts