Jump to content

Απογονοι Μεταξυ Οντατητων Και Ανθρωπων?


Devaraja
 Share

Recommended Posts

 

edit: Οι εξωγήινοι τι κόλλημα πια έχουν με τα anal probes;;; Τόση εμμονή πια με το παχύ έντερο;

 

μπορει να ειναι βιτσιοζοι... laugh.giflaugh.gif063laugh.gif063laugh.gif

 

 

παντως το βιντεο εχει ενδιαφερον...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα πω ότι διαφωνώ αλλά το πιστεύω σε σιμιο 80% άλλα όλα αυτά σεξ ,βία , ξόρκια με αίμα , βιασμοί . Μου ανοίγουν την όρεξη για σκοτεινές περιπέτειες ύστερα για τη κάποιος να μην χρησιμοποιεί μαυρη μαγεια αφου φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη από το καλό άσε που μένει και ατιμώρητος και έχει και βίλα και μερσεντεζ και εργοστάσια . starwars.gif

 

Ναι αλλά θα τα πληρώσεις ΑΚΡΙΒΑ αργότερα......

smile.gif

Link to comment
Share on other sites

O Tyson έχει πολύ καλούς λόγους που το γράφει αυτό: Αν προσέξετε - που εσύ Devaraja που έχεις διαβάσει το βιβλίο του προφανώς το έχεις προσέξει - θα δείτε πως τα περιστατικά "απαγωγής από νεράιδες/νύμφες κλπ", "δαιμονικών" δοσοληψιών στα Σάμπατς και της απαγωγής από εξωγήινους έχουν πολλές ομοιότητες. Πάρα πολλές. Ακολουθούν όλα λίγο πολύ παρόμοια μοτίβα, σε σημείο που αν τα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο, βλέπεις ότι όλα αυτά είναι διαφορετικές περιγραφές του ίδιου φαινομένου, χρωματισμένες κάθε φορά από τα πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής και εποχής. Εφόσον λοιπόν ερμηνεύει τη νεράιδα (για παράδειγμα) με αστρικούς όρους, είναι επόμενο ότι το ίδιο θα κάνει και με τους εξωγήινους.

 

 

 

Ναι συμφωνώ ότι υπάρχουν ομοιότητες και να προσθέσουμε εδώ και τα βιμάνα που μετέφεραν τους θεούς στα ινδικά κείμενα... Ίσως είναι οχήματα του αστρικού πεδίου.

 

 

edit: Οι εξωγήινοι τι κόλλημα πια έχουν με τα anal probes;;; Τόση εμμονή πια με το παχύ έντερο;

 

Τρία από τα εφτά τσάκρα βρίσκονται εκεί κοντά...

Link to comment
Share on other sites

Για το θέμα αυτό δεν ξέρουμε πολλά. Μόνο φήμες...

 

Τα incubbi/succubi ΔΕΝ έρχονται σε πραγματική επαφή με τους ανθρώπους και δεν τεκνοποιούν, τι κάνουν; φέρνουν τους ανθρώπους σε οργασμό ώστε να τραφούν από την εκλυόμενη ενέργεια. Η σκοτεινή ενέργεια που παίρνει κάποιος από τελετουργικό σεξ είναι ισοδύναμη της φωτεινής ενέργειας που παίρνει κάποιος από διαλογισμό (κανονική ή ανάστροφη κουνταλίνη - "φωτοστέφανο" ή "ουρά"). Αν τα κάνεις και τα δύο το αποτέλεσμα είναι μηδέν αφού το ένα θα εξουδετερώνει το άλλο. Η επιλογή είναι πιο πολύ με βάση το είδος της μαγείας που σου ταιριάζει, φωτεινή ή σκοτεινή, και αυτό μάλλον δεν το διαλέγεις αλλά γεννιέσαι με αυτό. Το ωραίο εδώ είναι ότι, αν ξέρεις πως, μπορείς να αξιοποιήσεις τη "σχέση" σου με incubbi/succubi για να παίρνεις και εσύ ενέργεια για τα σπελλάκια σου... αν και δεν συνιστάται να μπλέκεις με τέτοια πνευματάκια γιατί τους αρέσει να κάνουν κακό και πρέπει να έχουν μεγάλο συμφέρον για να μη σου τη φέρουν κάποια στιγμή... Αυτά αν και off topic ήταν απαραίτητο να ειπωθούν για να διαχωρίσουμε τα incubbi/succubi από τους μισούς δαίμονες.

 

Για να γεννηθεί ένας μισός δαίμονας υπάρχουν τρεις τρόποι:

1. Από δύο μισούς δαίμονες ή από μισό δαίμονα και άνθρωπο.

2. Δαίμονας καταλαμβάνει έναν άνδρα που στη συνέχεια αποπλανεί ή βιάζει μια γυναίκα. Εδώ να πούμε ότι ο βιασμός είναι η συνηθέστερη επιλογή για λόγους συντονισμού των συναισθημάτων με τις σκοτεινή ενέργεια. Ο βιασμός χρησιμοποιείται και αλλού στη μαύρη μαγεία επειδή το σοκ από ένα βιασμό είναι μεγάλο και έτσι εκλύεται πολλή αρνητική ενέργεια με την ίδια λογική που κάποιος κάνει μια κοψιά στο χέρι του για να ενισχύσει κάποιο σπελ.

3. Ανώτερος δαίμονας παίρνει μορφή ανθρώπου και ξεγελά μια γυναίκα ότι είναι ο άντρας της ή ο φίλος της. Καμιά φορά βέβαια, η γυναίκα είναι μάγισσα και το γνωρίζει.

 

Εξωτερικά ένας μισός δαίμονας δεν διαφέρει από τους ανθρώπους. Έχει απλά τα φυσικά χαρακτηριστικά των φυσικών του γονέων, ακόμα και στην τρίτη περίπτωση ο δαίμονας αντιγράφει το σώμα κάποιου άλλου και έτσι δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν κάποιος είναι μισός δαίμονας. Εσωτερικά όμως ένας μισός δαίμονας έχει κάποιες ψυχικές δυνάμεις ανώτερες από τον ανθρώπων και κλίση προς τη μαγεία και τα πνευματικά θέματα και τάση προς το κακό. Επειδή συνήθως είναι ευφυείς δεν κάνουν ποτέ ανοιχτά κακό, δεν θα τους δείτε ποτέ κακοποιούς του δρόμου, αλλά πλούσιους και καλά οργανωμένους... Τέλος λέγεται ότι ένας μισός δαίμονας που θα αποδεχτεί τη μαύρη μαγεία και την σκοτεινή καταγωγή του δεν πεθαίνει ποτέ αλλά γίνεται εξ ολοκλήρου δαίμονας...

Grey αυτό σχετίζεται με ένα ποστ σου σε άλλο τόπικ για τα κόκκινα σημάδια στο σώμα έτσι;

Κάτι άλλο οι δαίμονες υποχρεωτικά πρέπει να είναι κακοί; :blink:

Το λέω γιατί οι "αγγελοι" πήραν αργότερα αυτόν τον όρο!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...