Jump to content

Ενεργειακά Βαμπίρ


Asmodeus
 Share

Recommended Posts

θα ήθελα να πω πολλά για το θέμα άλλα σκοπός μου είναι να μάθω και άλλα πράγματα μέσα από μια συζήτηση.

(Παρακάτω θα θέσω μερικά ερωτήματα για συζήτηση)

 

1. Τι είναι τα ενεργειακά βαμπίρ?

2. πως μπορώ να τα αναγνωρίσω?

3.Πως μπορώ να αποκρούσω μια επίθεση ?

4.πως μπορείς να γίνεις ένα ενεργειακό βαμπίρ?

Link to comment
Share on other sites

μπορεις να γραφτεις στο temple of the vampires και να γινεις ενεργειακο βαμπιρ και με διπλωμα!!!!!!! :P

 

Παντως θα ειχε ενδιαφερον μια συζητηση γυρω απο τις διδασκαλιες με σκοπο την αθανασια της ψυχης(πχ Καστανετα)

σε αντιθεση με τις ανατολικες διδασκαλιες περι νιρβανα...

Link to comment
Share on other sites

θα ήθελα να πω πολλά για το θέμα άλλα σκοπός μου είναι να μάθω και άλλα πράγματα μέσα από μια συζήτηση.

(Παρακάτω θα θέσω μερικά ερωτήματα για συζήτηση)

 

1. Τι είναι τα ενεργειακά βαμπίρ?

2. πως μπορώ να τα αναγνωρίσω?

3.Πως μπορώ να αποκρούσω μια επίθεση ?

4.πως μπορείς να γίνεις ένα ενεργειακό βαμπίρ?

Εν συντομία

1. Όποιοι σου τραβάνε και κρατάνε την προσοχή, το χρόνο, τη σκέψη (με δυο λόγια την ενέργεια/ενεργητικότητα) χωρίς να σου προσφέρουν τίποτα πέρα από από εφήμερη αίσθηση ικανοποίησης

2. μυστικό: μην τους αναζητάς τόσο σε παράξενους τύπους με χλωμά μάτια και κάτασπρο δέρμα, σκέψου ότι οι πιθανότεροι να συναντήσεις είναι εκείνοι που αναγνωρίζεις ως πολιτικούς, "καλλιτέχνες", "celebrities", ποδοσφαιριστές κτλ. κτλ. "προσωπικότητες" (τρομάρα τους και τρομάρα μας) της τηλεόρασης και των μίντια, τα μίντια (βασικά η TV). Σε πιο κλειστό κύκλο κοντά μας είναι άνθρωποι που "ρουφούν" κρατώντας την προσοχή μας σε αυτούς χωρίς ουσιαστικό όφελος δικό μας.

3. Να πάψεις να τους δίνεις σημασία, να τους αφαιρέσεις την προσοχή σου, να γυρίσεις το βλέμμα σου αλλού και να κάνεις κάτι ουσιαστικό για σένα από το να είσαι θεατής των καμωμάτων τους.

4. Γίνε πολιτικός ή celebrity, είναι ευκολότερο από το να ψάχνεις σε σκοτεινά μέρη ακατανόμαστες (και ανύπαρκτες) οντότητες.

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλετε τη γνώμη μου, τα βαμπίρ είναι μόνο ενεργειακά, αυτοί που πίνουν αίμα είναι ή άρρωστοι από πορφυρία ή παλαβοί. Βαμπίρ που πίνουν αίμα είναι μόνο κάτι μεγάλες νυχτερίδες που πίνουν αίμα από ζώα που κοιμούνται. Υπάρχουν και παράσιτα που τρέφονται με το αίμα άλλων μεγαλύτερων οργανισμών. Δεν υπάρχει τίποτα το υπερφυσικό σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ούτε κάτι από όλα αυτά ζει αιώνια ή καταστρέφεται απ' τον ήλιο...

 

Η ιστορία με τα αίματα ξεκίνησε όχι απ' τον Βλαντ, ο Βλαντ δεν είχε την παραμικρή σχέση, αλλά από την Μπάθορυ που ΔΕΝ ήταν βαμπίρ, αλλά μαύρη μάγισσα που πειραματιζόταν με

 

1) βασανισμό θυμάτων μέχρι θανάτου

2) χρήση αίματος

 

και όλα αυτά ΔΕΝ τα έκανε μόνο για ευχαρίστηση αλλά κάτι προσπαθούσε να κάνει και κάποια πράγματα είχε βρει μάλλον... Δε θα τα μάθουμε ποτέ όλα, αλλά νεώτερες έρευνες απέδειξαν ότι εν μέρει είχε δίκιο... Το γεγονός ότι το αίμα ενός νεότερου οργανισμού μπορεί να ανανεώσει έναν παλαιότερο ΕΝ ΜΕΡΕΙ, έχει αποδειχθεί επιστημονικά στο Harvard. Περισσότερα στο: http://rt.com/Top_Ne...ot-fiction.html

 

Η Μπάθορυ λοιπόν δεν ήταν βαμπίρ, δεν ζούσε για πάντα συντηρούμενη βασανίζοντας και χρησιμοποιώντας αίμα.

 

Επομένως βαμπίρ έχουμε μόνο ενεργειακά. Ένα ενεργειακό βαμπίρ δεν είναι υποχρεωτικά αποκλειστικά και μόνο ενεργειακό βαμπίρ μπορεί να είναι και κάτι άλλο ταυτόχρονα π.χ. μάγος. Ένα ενεργειακό βαμπίρ δεν είναι υποχρεωτικά άνθρωπος μπορεί να είναι και πνεύμα. Το ενεργειακό βαμπίρ έχει δύο ικανότητες:

 

α) να τραβάει ζωτική ενέργεια από το θύμα

β) να γοητεύει το θύμα

 

το θύμα δεν υποψιάζεται τπτ και έτσι παραμένει κοντά στο βαμπίρ επιθυμώντας τη συντροφιά του... Έτσι ακριβώς αναγνωρίζουμε ένα ενεργειακό βαμπίρ μας γοητεύει και ταυτόχρονα μας εξαντλεί... Αντιστέκεσαι επιβαλλόμενος στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου, έτσι ώστε παρά τη γοητεία, να βρεις τη δύναμη να το απομακρύνεις από το περιβάλλον σου. Νομίζω ότι οι γνωστές προστασίες (ασπίδα, κύκλος κλπ.) και ο οραματισμός είναι επαρκή για να αντισταθούμε.

Edited by Grey
Link to comment
Share on other sites

Τα ενεργειακά βαμπίρ είναι κατά κανόνα κακόβουλα???

δηλαδή αν είσαι ενεργειακό βαμπίρ αλλά αντί να ''ρουφάς'' τυχαία άτομα να επιλέγεις στόχους που βλάπτουν το σύνολο....είναι κακό για το κάρμα σου????

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα έλεγα πως είναι ουδέτερο, αφού έτσι και αλλιώς την πράξη θα την κάνεις. Ένας δικαστής είτε δώσει ποινή σε έναν αθώο, είτε σε έναν ένοχο, παραμένει δικαστής. Ενας δολοφόνος είτε σκοτώσει κάποιον "κακό" είτε κάποιον "καλό" , παραμένει δολοφόνος.

Έτσι και ένα βαμπίρ, από τη στιγμή που ασκεί βαμπιρισμό θα πρέπει να αποδεχτεί τις επιπτώσεις στο κάρμα του, αλλά και γενικός στη ζωή του.

Επιπλέον πως μπορούμε να κρίνουμε ποιος είναι κακός και ποιος όχι;

Ένας εγωκεντρικός εργοδότης στην σημερινή εποχή, και μάλιστα με το φαινόμενο της οικονομικής κρίσης ( και κατά συνέπεια της ανεργίας ) είναι σίγουρα ένας "κακός άνθρωπος"

έστω λοιπόν πως ένα βαμπίρ του ρουφά ενέργεια.. και με αυτόν τον τρόπο τον τιμωρεί. Αν ο εργοδότης αρρωστήσει από κάποια ασθένεια, και δεν τα βγάλει πέρα λόγο της εξασθένισης που θα έχει από την ασθένεια και τον βαμπιρισμό τότε οι μισοί εργαζόμενοι σίγουρα θα χάσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Σε αυτήν την περίπτωση τον ευθύνη την έχει το βαμπίρ, το οποίο αν και πήγε να πράξει "καλό" τελικά μέσα από το καλό, προέκυψε κακό.

 

Είναι πραγματικά δύσκολη η διάκριση του καλού και του κακού, αλλά ακόμα και αν καταφέρουμε να κάνουμε αυτήν την διάκριση, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι αποτελέσματα μπορεί να έχουν οι πράξεις μας.

 

Θα υπάρξει δηλαδή καρμική "χρέωση" από τι στιγμή που παρεμβαίνουμε στη ζωή του άλλου και ακόμη περισσότερο αφού κλέβουμε την ζωική ενέργεια του άλλου. και λέω κλέβουμε διότι το θύμα δεν γνωρίζει τίποτα.

 

 

Με βάση τα παραπάνω έχει να κάνει με την οπτική γωνία του καθένα, και ακόμη περισσότερο με το αν μπορούμε να δεχτούμε τις όποιες επιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...