Jump to content

Paranormal Activity Θεωρίες


 Share

Recommended Posts

Γεια σας!!!

 

Νομίζω όλοι λίγο πολύ έχετε ακούσει για αυτή την ταινία (που πρόσφατα βγήκε κ το 2ο μέρος). Προφανώς και δεν πιστεψα ποτε οτι προκειται για πραγματικό υλικό (μη γελάτε γιατί πολλοί το πίστεψαν :018bleh: ) ούτε ξέρω αν βασίζεται σε αληθινή ιστορία απλά μου είχε κανει εντύπωση το οτι δε δόθηκε εξήγηση για το τι ηταν τελικά η οντότητα και γιατί κόλλησε σε αυτούς.

 

Προχθές όπως χάζευα ανακάλυψα μια ταινία που ειναι στην ουσία αντιγραφή του Paranormal activity και ειπα να την κατεβάσω για πλάκα... τελικά ήταν πολυ καλύτερη κατα τη γνώμη μου και πολύ πιο ψαγμενη.... η ταινία λέγεται Paranormal Entity ( http://www.imdb.com/title/tt1586261/ ) και αιτιολογεί την υπαρξη του "δαιμονα" ως καταλαθος προσκεκλυμενο incubbus

 

Εσείς τι πιστεύετε? θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν τόσο ακραία γεγονότα?

Πως θα αιτιολογούσατε την υπαρξη της οντοτητας αν ησασταν οι σεναριογραφοι? :018bleh:

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι στη δεύτερη ταινία εξηγούν το τι ήταν η οντότητα που στοίχειωσε τις δύο οικογένειες.

 

(Όσοι δεν θέλετε να μάθετε σταματήστε εδώ, ακολουθεί spoiler)

 

Ότι δηλαδή ήταν ένας δαίμονας που η γιαγια - νομίζω, έχω καιρό να το δω - των δύο γυναικών ειχε καλέσει κάποτε και είχε κάνει συμφωνία μαζί του, και αυτός σε αντάλλαγμα θα έπαιρνε κάθε αρσενικό παιδί (γι'αυτό πάντα έκαναν κορίτσια στην οικογένεια, ή αν έκαναν αγόρια, αυτά εξαφανίζονταν).

 

Αν θα μπορουσαν να γίνουν τόσο εξωφρενικά γεγονότα; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Nuff said!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα ευχαριστω που απαντησες :cheerful_h4h:

 

Όσο για την εξήγηση που δίνει δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια για αυτο κ αναρωτιόμουν γιατι μπορεί αυτο οτι και αν ήταν να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη οικογένεια. Αλλα και πάλι γιατί έγινε οτι έγινε στη πρώτη ταινία? υποτίθεται οτι έπαιρνε τους αρσενικούς διαδόχους.

 

Τωρα οσο για τα γεγονοτα δεν ειναι και τα πιο ακραια που εχουν δειξει στο σινεμα :018bleh: αλλα αυτο γινεται για να γινει πιο εντυπωσιακό σαν γεγονότα ομως ( αν εξαιρέσουμε τα τραβηγμένα εφφε ) δεν μου φαινονται και πολυ τραβηγμενα βεβαια δε ξερω αν εχουν συμβει ποτε πραγματικα :018bleh:

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα πώς έχουν τα πράγματα σεναριακά. Η δεύτερη ταινία είναι ουσιαστικά το prequel της πρώτης, που εξηγεί γιατί έγιναν όσα έγιναν στην πρώτη. Στην αρχή ο δαίμονας είχε κυριέψει το σπίτι της μίας οικογένειας (του P. activity 2) η οποία είχε το νεογέννητο παιδί. Και άρχισαν να συμβαίνουν τα συνήθη (κατσαρόλες που πέφτουν, η σκούπα δούλευε μόνη της - το πλέον άκυρο, δαίμονας... καθαρίστρια!!!!:lol: κλπ) ώσπου αυτοί τον εξόρκισαν, και τον έστειλαν στο σπίτι της αδερφής της μητέρας του παιδιού. Δηλαδή στην οικογένεια της πρώτης ταινίας. Οπότε, τους σκότωσε όλους επειδή προφανώς ήταν τσαντισμένος με το όλο θέμα...:yes:

 

Πάντως, να σου πω την αλήθεια, όλη αυτή η μόδα του "το γυρίζω σαν ντοκυμαντέρ για να φαίνεται πιο πειστικό" δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε στο Blair Witch project μου άρεσε, που ουσιαστικά το ξεκίνησε, ούτε στα P.A.

 

Έχω να το λέω όμως ότι το P.A. 2, όταν πήγα και το είδα με την παρέα μου, μού έκοψε το αίμα μετά τα πρώτα 30 λεπτά. ΓΙατί; Γιατί μέχρι τότε δεν συνέβαινε τίποτα, και πάνω που έχω χαλαρώσει και κοντεύει να με πάρει ο ύπνος... πέφτει το κουζινικό! ΝΤΑΝ! Και θα'βλεπα κι ωραίο όνειρο, τόσο άνετο ήταν το κάθισμα....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...