Jump to content

Κατασκευη Οργονιτων


Devaraja
 Share

Recommended Posts

Τελευταια με απασχολει το θεμα "οργονιτες" και το ποσο ευκολο ειναι να φτιαξει

κανεις εναν οργονιτη-αιθερικο μετατροπεα, οποτε μετα απο καποιο ψαξιμο στο δικτυο

εχω βρει καποιες πληροφοριες και σας τις παρουσιαζω ανοιχτες προς συζητηση και

διορθωσεις.

 

Πρωταρχικη σημασια εχουν τα υλικα που θα χρησιμοποιηθουν, δηλαδη οι πρωτες υλες

οι οποιες ειναι:

 

α) οργανικη ριτινη: καποιοι λενε για φυσικη ριτινη αλλοι λενε το καλυτερο ειναι η εποξικη

ριτινη για το "γεμισμα" του δοχειου.

 

β) ρινισματα διαφορων μεταλλων: ιδανικο μεταλλο θεωρειται ο χαλκος, μετα το αλλουμινιο

και επισης υπαρχουν μεταλα που θεωρειται οτι κανουν "κακο" στην ενεργεια του μετατροπεα.

 

γ) κρυσταλλοι: κυριως ενας κεντρικος κρυσταλλος- καθαρος χαλαζιας και διαφοροι αλλοι

βοηθητικοί κρυσταλλοι προαιρετικα.

 

 

Επισης μεγαλη σημασια εχουν αλλα χαρακτηριστικα οπως:

 

α) το σχημα του οργονιτη(που δινεται απο το δοχειο-καλουπι) και οι αναλογιες του σχηματος αυτου.

 

β) οι αναλογιες στα υλικα πχ 50-50 ριτινη-ρινισματα

 

γ) η διαταξη των κρυσταλλων και το πως "συνεργαζονται"

 

δ) η υπαρξη σπειρας χαλκου στη βαση του μετατροπεα ή στην "κορυφη".

 

 

Μπορειτε να δειτε για διαφορα υλικα και προσθηκες εδω: http://www.nouadreap...oc/Orgonite.pdf

(χαρακτηριστικα μου εκανε εντυπωση ο πινακας για δυνατοτητα προσθηκης οργανικων υλικων :P)

....

 

Γενικα απ τη στιγμη που οι οργονιτες εχουν να κανουν με τη διαχειρηση της μη μετρησημης αιθερικης ενεργειας

οι τεχνικες κατασκευης τους εχουν αναπτυχθει πειραματικα και εμπειρικα και ειναι ανοιχτες σε αμφισβητηση

ως προς το "τι δουλευει" και τι οχι...

Edited by Devaraja
Link to comment
Share on other sites

....

Γενικα απ τη στιγμη που οι οργονιτες εχουν να κανουν με τη διαχειρηση της μη μετρησημης αιθερικης ενεργειας

οι τεχνικες κατασκευης τους εχουν αναπτυχθει πειραματικα και εμπειρικα και ειναι ανοιχτες σε αμφισβητηση

ως προς το "τι δουλευει" και τι οχι...

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ στην περίπτωση των οργονοσυσωρευτών υπήρχαν τα πειράματα του Ράιχ και η ανάλυσή τους στα βιβλία του, με τους οργονίτες το πράγμα είναι πολύ φλου. Αν υπάρχουν ουσιαστικές μελέτες που έχουν κάποια εγκυρότητα ...δεν κυκλοφορούν ή δεν τις έχω δει.

Ο προσωπικός πειραματισμός από την άλλη καταλήγει σε συμπεράσματα τα οποία είναι δύσκολο να γενικευτούν (και καθορίζονται και από άλλους παράγοντες).

Οπότε το πράγμα θέλει περισσότερη ανάλυση.

Link to comment
Share on other sites

Ο προσωπικός πειραματισμός από την άλλη καταλήγει σε συμπεράσματα τα οποία είναι δύσκολο να γενικευτούν (και καθορίζονται και από άλλους παράγοντες).

Οπότε το πράγμα θέλει περισσότερη ανάλυση.

Έχεις δίκιο για το θέμα του πειραματισμού, μιας και είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος αξιολόγησης της λειτουργίας των οργονιτών, ελλείψει ουσιαστικών επιστημονικών μελετών.

Από 'κει και πέρα αν θέλουμε να γενικεύσουμε κάποια συμπεράσματα (θέλουμε?) τότε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποτελέσματα των πειραματισμών σε κάποια ανάλυση στατιστικής φύσεως. Πώς μπορείς όμως να "ποσοτικοποιήσεις" υποκειμενικά στοιχεία (εμπειρίες ουσιαστικά) από ανάλογους πειραματισμούς?

Link to comment
Share on other sites

Αν και, όπως λέει ο outis, όσον αφορά στο συσσωρευτή οργόνης, υπήρξαν τα πειράματα του Ράιχ, εντούτοις, αυτά τα πειράματα είδαν τον χλευασμό, την αμφισβήτηση και τελικά την απόρριψη από την επιστημονική κοινότητα της εποχής. Οπότε ερχόμαστε σε αυτό που λέει ο johnny ότι υπάρχει ουσιαστικό κενό στο κομμάτι επιστημονικών αποδείξεων. Και πως θα μπορούσαν να υπάρξουν επιστημονικές αποδείξεις από τη στιγμή που η επιστήμη δεν δέχεται την ύπαρξη του αιθέρα και άρα δεν έχει φτιάξει τα αντίστοιχα επιστημονικά όργανα για να διεξαχθούν τα ανάλογα πειράματα;

Οπότε, αν θέλουμε αυτή η συζήτηση να έχει μέλλον, θα πρέπει να συμφωνήσουμε εξ αρχής ότι δεν τίθεται θέμα "επιστημονικών" αποδείξεων, παρά μόνο εμπειρικών ενδείξεων και αποτελέσματα πειραμάτων "κουζίνας". Ένα από αυτά τα πειράματα "κουζίνας" είναι το πείραμα με τα φυτά που έχει επαναληφθεί από πολλούς κατασκευαστές οργονιτών σε όλο τον κόσμο και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ύπαρξη οργονίτη επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη των φυτών. Και είναι ένα πολύ χρήσιμο πείραμα, καθώς δεν μπορεί κανείς να προσάψει στο φυτό ότι αυθυποβάλλεται επειδή είδε τον οργονίτη.

Link to comment
Share on other sites

Αν και, όπως λέει ο outis, όσον αφορά στο συσσωρευτή οργόνης, υπήρξαν τα πειράματα του Ράιχ, εντούτοις, αυτά τα πειράματα είδαν τον χλευασμό, την αμφισβήτηση και τελικά την απόρριψη από την επιστημονική κοινότητα της εποχής. …
Τα πειράματα όμως είναι εκεί και είναι στην κρίση του καθενός. Η ιστορία της «ανακάλυψης» των οργονιτών δεν έχει να παρουσιάσει κάτι παρόμοιο. Μπορεί ο Ράιχ να θεωρήθηκε «δονκιχώτης» αλλά είχε κάποιο κύρος. Οι οργονίτες (αν δει κανείς την ιστορία τους) προέρχονται όχι από «δονκιχώτες» αλλά από τυχοδιώκτες.
...Οπότε ερχόμαστε σε αυτό που λέει ο johnny ότι υπάρχει ουσιαστικό κενό στο κομμάτι επιστημονικών αποδείξεων. Και πως θα μπορούσαν να υπάρξουν επιστημονικές αποδείξεις από τη στιγμή που η επιστήμη δεν δέχεται την ύπαρξη του αιθέρα και άρα δεν έχει φτιάξει τα αντίστοιχα επιστημονικά όργανα για να διεξαχθούν τα ανάλογα πειράματα;...
Η επιστήμη δεν δέχεται τον αιθέρα γιατί όταν έκανε πειράματα δε βρήκε τίποτα κι από τότε το άφησε. Το αν η οργόνη είναι ο αιθέρας ή όχι είναι συζητήσιμο. Θα μπορούσε ίσως να υπάρχει κάποια έρευνα μια εγκυρότητας ανάλογης εκείνων του Ράιχ.
...Οπότε, αν θέλουμε αυτή η συζήτηση να έχει μέλλον, θα πρέπει να συμφωνήσουμε εξ αρχής ότι δεν τίθεται θέμα "επιστημονικών" αποδείξεων, παρά μόνο εμπειρικών ενδείξεων και αποτελέσματα πειραμάτων "κουζίνας". Ένα από αυτά τα πειράματα "κουζίνας" είναι το πείραμα με τα φυτά που έχει επαναληφθεί από πολλούς κατασκευαστές οργονιτών σε όλο τον κόσμο και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ύπαρξη οργονίτη επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη των φυτών. Και είναι ένα πολύ χρήσιμο πείραμα, καθώς δεν μπορεί κανείς να προσάψει στο φυτό ότι αυθυποβάλλεται επειδή είδε τον οργονίτη.
Αυτό είναι καλό πείραμα για ξεκίνημα. Όχι επιστημονικών προδιαγραφών* αλλά κάπως ενδεικτικό.
Link to comment
Share on other sites

To θέμα που προκύπτει με τους οργονίτες δεν αφορά τόσο τη λειτουργικότητα και την αξία τους - κάτι που

εναπόκειται στον πειραματισμό το καθενός και την εμπειρική αποτίμησή τους.

Αφορά τα ατομικά και συλλογικά "φίλτρα".

Το φίλτρο είναι η θέση, η σκεπή και κοσμοθέαση πίσω από την οποία αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας. Ανάλογα με το τι φίλτρο φοράμε, επιχειρούμε ν' αξιολογήσουμε το γύρω περιβάλλον. Τα περισσότερα απ' αυτά τα φίλτρα φυσικά δεν είναι δικά μας απλά οι περισσότεροι τα υιοθετούν (για πολλούς και διάφορους λόγους-υπό συζήτηση)ασχέτως αν ευσταθούν ή όχι.

 

Και επειδή ακόμη και εδώ συναντάμε μια μικρή αντανάκλαση της ευρύτερης παραπαίουσας πραγματικότητας, και κόντρα στο φοβικό και τρομολαγνικό κλίμα που κάποιοι είτε εσκεμμένα είτε για λόγους αναπαραγωγής βλακείας καλλιεργούν, προτείνω στους ενδιαφερόμενους ν' αψηφήσουν τα φίλτρα & τις μπαρούφες γραφικών τόσο από το καθαρά κατασκευαστικό κομμάτι οργονιτών όσο και από την εμπειρική αξιολόγησή τους.

Οι δρόμοι εδώ είναι και πάλι χοντρικά δύο:

Ή σχηματίζεις τις δικές σου θέσεις -την δική σου άποψη και στέκεσαι στα πόδια σου ή ακολουθείς και υιοθετείς τον μικρόκοσμο των άλλων, επιτήδειων ή γκαφαδόρων.

Edited by Aqua Marine
Link to comment
Share on other sites

Οπότε, αν θέλουμε αυτή η συζήτηση να έχει μέλλον, θα πρέπει να συμφωνήσουμε εξ αρχής ότι δεν τίθεται θέμα "επιστημονικών" αποδείξεων, παρά μόνο εμπειρικών ενδείξεων και αποτελέσματα πειραμάτων "κουζίνας".

Προφανώς και θα έπρεπε να συμφωνήσουμε γιατί είμαστε στο Art of wise(εσωτερισμός,πρακτική,τέχνη,εναλλακτικές θεραπείες)και δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και ντε να βάζουμε σε όλα την επιστήμη και μάλιστα την δυτική σαν γενικό κριτή των θεμάτων που συζητάμε.

Ο Ράιχ ήταν αρχικά μαθητής του Φρόυντ αν και Φρόυντ του υπέδειξε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο στην ψυχιατρική(προφανώς είχε διαίσθηση).

Τον Ράιχ τον γνώρισα απο αναφορά του Όσσο όπου τον αποκαλεί σαν σύγχρονο δάσκαλο της Τάντρας (άσχετα αν ο Ράιχ δεν είχε ιδέα από Τάντρα).

Οι τεχνικές που χρησιμοποίησε ήταν πανομοιότυπες.Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αποδείξει την ύπαρξη οργόνης,όπως κανείς δεν μπορεί μέχρι τώρα να αποδείξει την ύπαρξη των τσάκρας ή την ενέργεια που χρησιμοποιείτε απο το Ρέικι.

Τώρα όσο αναφορά τους οργονίτες στην Ελλάδα τους γνώρισα από το γνωστό site σαν η πρώτη προσπάθεια να αποτυπωθεί η συνέχεια της δουλειάς του Ράιχ με τα σημερινά δεδομένα.Δεν θα πω εντυπώσεις απλά θα πω ότι γνωρίζουμε το δέντρο απο τους καρπούς του.Πιο συγκεκριμένα θεωρώ ότι για να δουλέψει ένας οργονίτης καλά σε κάποιον εξαρτάται πολύ απο την ενέργεια,την αγάπη και το μεράκι που θα αφιερώσει αυτός που θα το φτιάξει αλλά και την δεκτικότητα αυτού που τους χρησιμοποιεί.

Αν περιμένει κάποιος εγγύηση του FDA ή του ΕΟΦ καλύτερα να απευθυνθεί αλλού.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και το τριπτυχο αιθερας-αιθερικοι μετατροπεις-οργονιτες δεν υποστηριζεται απ οσα εχουν μεχρι τωρα

αποδειχτει απο την επιστημη, παρολαυτα υπαρχουν σημαντικες ενδειξεις για την υπαρξη του αιθερα και τη

λειτουργια των οργονιτων. Ισως να ειναι θεμα χρονου και αυτο το πεδιο να περασει στα χερια της επιστημης.

 

Ας επανελθουμε λοιπον στο αρχικο θεμα δηλαδη στις παραμετρους της κατασκευης ενος αιθερικου μετατροπεα,

το ποσο ευκολο ειναι κανεις να φτιαξει εναν οργονιτη, εμπειριες που ειχε κανεις με καποιο μετατροπεα(θετικες και

αρνητικες) και επισης τις θεωριες που υπαρχουν γυρω απο τους μετατροπεις και το πως αυτοι δουλευουν.

 

......

 

Link to comment
Share on other sites

Πιο συγκεκριμένα θεωρώ ότι για να δουλέψει ένας οργονίτης καλά σε κάποιον εξαρτάται πολύ απο την ενέργεια,την αγάπη και το μεράκι που θα αφιερώσει αυτός που θα το φτιάξει αλλά και την δεκτικότητα αυτού που τους χρησιμοποιεί.

 

 

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Συμφωνώ μαζί σου!

Επειδή η φύση του αιθέρα είναι ρευστή -εξαρτάται πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε τον αιθέρα/όχι το πως μπορεί να οριστεί - είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κατασκευή/αντιμετώπιση & λειτουργία των μετατροπέων από τρίτους μπορεί να ποικίλει και να είναι επίσης ρευστή.

Αν εξαιρέσεις δηλαδή τα 5 βασικά πράματα που πρέπει να προσέξει κάποιος για να φτιάξει μετατροπείς & όχι συσσωρευτές οργόνης, υπάρχει το στοιχείο της ρευστότητας, της υποκειμενικότητας, της πρόθεσης για περαιτέρω εξέλιξη ή όχι.

Ένας απλός οργονίτης λοιπόν που περιέχει μόνο χαλαζία (κρύσταλλο με πολλές λειτουργίες) μπορεί να αντιμετωπιστεί διαφορετικά π.χ. από 2 εξίσου επιβαρυμένα ενεργειακά άτομα.

 

Ο πρώτος θα τον αποδεχτεί και θ' ανακουφιστεί κάπως μετά από λίγο, ενώ ο δεύτερος θα τον κρατήσει για λίγο ή και καθόλου στα χέρια του. Ο δεύτερος δηλαδή δεν θα αισθανθεί και πολλά και θα τον παρατήσει.

Επομένως, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ή ο μετατροπέας φταίει ή κάτι συμβαίνει με τον δεύτερο.

Για τον πρώτο, δεν το κουβεντιάζω γιατί δεν γνωρίζει ότι αυτό που κρατάει μπορεί να τον βοηθήσει να εξισορροπήσει κάπως την ενεργειακή του επιβάρυνση. Ούτε επίσης γνωρίζει ότι τα φυτά ανταποκρίνονται θετικά σ' αυτόν όπως και τα ζωάκια.

Επειδή λοιπόν ένας άνθρωπος, φυτά & ζωάκια ανταποκρίνονται θετικά στον μετατροπέα, ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες να φταίει η συσκευή που δεν κάνει κούκου στο δεύτερο άτομο.

Τι συμβαίνει λοιπόν με το δεύτερο άτομο;

 

Προσωπικά ψυλλιάζομαι (πάντα μέχρι αποδείξεως του εναντίον) ότι δεν ανταποκρίνονται όλοι θετικά στην εξέλιξη. Και το παράδειγμα που προανέφερα είναι υπαρκτό.

Υπάρχουν δηλαδή περιπτώσεις ανθρώπων που είτε μπορεί να είναι αδιάφοροι είτε μπορεί και να τους απωθεί μια τέτοια συσκευή για τον απλό λόγο ότι μπορεί να μην αντέχουν την ποιότητα της δυναμικής αυτής ενέργειας (οργόνη) γιατί δεν επιδέχονται αλλαγής ή μεταβολής στο σύστημά τους.

Είναι στάσιμα σαν άτομα & σαν δεχτούν το άγγιγμα ή και το χτύπημα ενός οργονίτη, μπορεί ν' αντιδράσουν λίγο παράξενα.

 

 

Η οργόνη κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι μια γλυκανάλατη μορφή ενέργειας. Και τον Ραϊχ τον είχαν στη μπούκα γιατί ήξεραν ότι είναι ικανός και μπορεί να παίξει με την φωτιά, εν αντιθέσει με πολλούς μεταγενέστερους ερευνητές που ασχολήθηκαν με το έργο του αλλά δεν στάθηκαν το ίδιο ικανοί. That's life

Με βάση τα παραπάνω οι συσκευούλες αυτές, σαν μικρές εστίες μετατροπής και ανακίνησης του αιθέρα εναπόκεινται στον προσωπικό πειραματισμό, καινοτομία ή και λάθη που θα δώσουν τα απαραίτητα στοιχείο προς το καλύτερο.

Σε καμιά όμως περίπτωση προς το στάσιμο, το περιχαρακωμένο & το άκαμπτο!

Link to comment
Share on other sites

Να συμπληρώσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν χρειάζονται μετατροπείς γιατί λειτουργούν οι ίδιοι ως οργονίτες. Με την έννοια ότι είναι σε θέση ν' αντιμετωπίσουν την σκιά τους, να έχουν τον έλεγχο των εσωτερικών τους πυλών και όλα τα επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται, χωρίς βοηθήματα ή στηρίγματα στο αιθερικό.

Επειδή όμως δεν είμαστε μόνοι μας και αλληλεπιδρούμε με το γύρω περιβάλλον, εδώ υπάρχει ένα θέμα.

Όταν είσαι ενεργειακά "ροϊκός" και ευέλικτος αν δεν προσελκύσεις την προσοχή των γύρω σου είναι δύσκολο ν' αποφύγεις την προσοχή του συστήματος, matrix, όπως θέλει ο καθένας το λέει. Και εδώ μπαίνουμε σε άλλα "χωράφια" μιας και υπάρχει κίνηση σε διαφορετικές ταχύτητες.

Όσα αναφέρω είναι προσωπικές εκτιμήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Πολύ ωραίο θέμα οι Οργανιτες -αιθερικοι μετατροπείς .

 

Και πολύ ωραίο το άρθρο στο παραπάνω λινκ .

 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ξεκάθαρα . Η οργανιτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγεία ;

 

Και αν ναι τότε αφού η ενεργεία τους είναι θετική , δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαγικές εργασίες με σκοπό αρνητικό (με αρνητικές ενέργειες ) .

 

Πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγεία σαν μπαταριές ας πούμε ;

whistling.gif ????????

 

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραίο θέμα οι Οργανιτες -αιθερικοι μετατροπείς .

 

Και πολύ ωραίο το άρθρο στο παραπάνω λινκ .

 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω ξεκάθαρα . Η οργανιτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγεία ;

 

Και αν ναι τότε αφού η ενεργεία τους είναι θετική , δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαγικές εργασίες με σκοπό αρνητικό (με αρνητικές ενέργειες ) .

 

Πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγεία σαν μπαταριές ας πούμε ;

whistling.gif ????????

Σε ευχαριστώ Πάνα για τα καλά σου λόγια για το άρθρο :cheerful_h4h:

Ενδιαφέρουσα η απορία σου με μία επίσης ενδιαφέρουσα απάντηση, η οποία είναι και ναι και όχι!

 

ΝΑΙ, οι οργονίτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν την μαγική εργασία, σε περιπτώσεις που ο μάγος χρειάζεται ξεμπλοκάρισμα της προσωπικής του ενέργειας ή όταν η ενέργεια του χώρου λιμνάζει και θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη ροή και φυσικά όταν πρέπει να υπάρχει προστασία από ενεργοβόρες οντότητες.

 

ΟΧΙ, οι οργονίτες δεν βοηθούν σε περιπτώσεις που η μαγική εργασία περιλαμβάνει επίκληση οντοτήτων του αστρικού οι οποίες, ως επί το πλείστον, προκειμένου να εκδηλωθούν στο πεδίο μας, χρειάζεται να αντλήσουν ενέργεια από τους προσκείμενους ζωντανούς οργανισμούς. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι οργονίτες θα απομάκρυναν αυτές τις οντότητες και ο μάγος θα δυσκολευόταν να φέρει εις πέρας το έργο του.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για της απαντήσεις σου .

 

Και θα εμβαθύνω λίγο παραπάνω το θέμα . Οπότε σε περιπτώσεις τελετουργικής μαγείας με επικλήσεις , καλό είναι να μην έχουμε έναν οργανητη (σε κοντινή απόσταση ) .

 

 

 

Γενικά το θέμα με τους οργανητες μου θυμίζει και μου φέρνει στο μυαλό συνειρμούς σαν τους εξής ...

 

1) Μου φαίνεται ότι είναι λίγο - πολύ τεχνο - μαγείας .

 

2) Με αλχημεία (πρακτική) στην οποία χρησιμοποιούνε ρινίσματα μετάλλων π.χ. για την παρασκευη φαρμάκων.

 

 

Ημισφαίριο"φάρος" για επικοινωνία με άλλες διαστάσεις : Αποτελεί πολύτιμο βοήθημα συντονισμού & επικοινωνίας με καταστάσεις ύπαρξης πολύ διαφορετικές από τη δική μας καθώς λειτουργεί ως "φάρος" που σας βοηθά να γίνετε αντιληπτοί.

Αυτή η <<συσκευή>> μας βοήθα στην τελετουργικής μαγείας με επικλήσεις, αλλά νομίζω πως παραπάνω ειπώθηκε πως οι οργανωτές δεν κάνουν για αυτή την δουλειά οπότε τι συμβαίνει ; ( ???)

http://www.onirocosmos.gr/e-shop/el/2009-01-10-14-41-31/2009-01-10-15-18-06/details/26/16/%CE%91%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%82/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%97%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF-

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...