Jump to content

Βοήθεια- Πνεύμα(;)


 Share

Recommended Posts

Γεια σε όλους. Είμαι καινούριος στο φόρουμ καταρχάς, δεν έχω συμμετάσχει ποτέ ξανά σε φόρουμ, οπότε, αν έχω βάλει τη δημοσίευσή μου σε λάθος ενότητα, παρακαλώ συγχωρήστε με.

Κατευθείαν λοιπόν μπαίνω στο θέμα, για να μη σας κουράζω. Τις τελευταίες μέρες βλέπω κάτι παράξενα όνειρα, ότι είμαι στο δωμάτιο μου και μου μιλάει κάποιος και κινεί αντικείμενα. Το αγνόησα, λέω πανελλήνιες δίνω ,

 

δεν περιμένω καλύτερα όνειρα, αλλά σήμερα το μεσημέρι συνέβη το εξής όταν κοιμήθηκα. Είδα λοιπόν πάλι ένα περίεργο όνειρο, και συμβαίνει το εξής. Δεχόμουν μια πίεση στο στήθος( όχι δεν ήταν η Μόρα στην περίπτωση αυτή),

 

Έπειτα δεν μπορούσα να ξυπνήσω, θυμάμαι συγκεκριμένα τα εξής, κάτι με τραβούσε προς τα πίσω. Προσπαθούσα να κουνηθώ και δεν μπορούσα. Στο τέλος κάτι ήταν ακριβώς από πάνω μου, και ( κάτι τέτοια φαινόμενα είναι πολύ δύσκολο να τα περιγράψεις), και ασκούσε τρομερή πίεση επάνω μου. Μορφή δεν είχε..δεν ξέρω πώς, αλλά έβλεπα κυριολεκτικά το ταβάνι του δωματίου μου( παρόλο που τα μάτια μου ήταν κλειστά), προσπαθούσα να το πολεμήσω, αλλά δεν μπορούσα.

 

Προσπαθούσα να κινήσω το πρόσωπό μου, .. τίποτα. Να ανοίξω τα μάτια μου τίποτα. Αυτό δεν με άφηνε. Έπειτα, κάτι το τράβηξε μακριά, και ένα χέρι κινούταν ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου, για να δει αν είμαι οκ, όπως ακριβώς στο νοσοκομείο που όταν κάποιος είναι αναίσθητος, κάνουν το ίδιο πράγμα για να δούνε αν είναι οκ.Ξυπνάω , και ξυπνάω ΠΤΩΜΑ! Κυριολεκτικά σέρνομαι. Ξέρετε τι μπορεί να ήταν αυτό;

 

Κλίνω προς τη θεωρία ότι ήταν Succubus. Θα κάνω ενεργειακό καθαρισμό προς το παρόν το δωμάτιό μου, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να το ξεφορτοθώ. Παρακαλώ βοηθήστε με όσοι γνωρίζετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω απαντήσεις σας :(

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν σε βολεύει η θεωρία των οντοτήτων,

εγώ προτιμώ να τα αναλύω σε πιο απρόσωπους

παράγοντες.

 

Για αυτό που λες..(εγώ)σου προτείνω να αφήσεις τους καθαρισμούς και γενικότερα να σταματήσεις

να ασχολείσαι με "μαγικά" θέματα και θέματα Τέχνης μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις σου.

 

Αντί για καθαρισμό,σου προτείνω πριν κοιμηθεις και γενικά όποτε έχεις ελεύθερο χρόνο να βγαίνεις

έξω,ακόμα και αν αυτό δεν θα είναι για πάνω από 20 λεπτά,μαζί με το όταν πέφτεις στο κρεβάτι να

προσπαθείς να είσαι κουρασμένος σωματικά και ξεκούραστος νοητικά.(σε οποιο βαθμο μπορείς).

 

Αλλά κυρίως,χαλάρωσε.Όπως είπες δίνεις πανελλήνιες και ο οργανισμός σε συνθήκες πίεσης πέφτει πολύ πιο

εύκολα σε καταστάσεις απότομης "διαρροής" ενέργειας και συντονισμού με "σκοτεινές" πλευρές του εαυτού και

του περιβαλλοντος του.

 

Μην προσπαθείς να τα αγνοήσεις ή να τα ξεχάσεις,απλά άστα να υπάρχουν και μην τα πολυτρέφεις.

Link to comment
Share on other sites

Οταν ξυπνησες συνεχισες να πονας στο στήθος (οταν π.χ προσπαθουσες να παρεις βαθιά αναπνοη)?

Μηπως καπνίζεις ? (ασχετο με το πρωτο)

Edited by rasputin
Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας!!!! Δεύτερον, όχι δεν καπνίζω και όταν ξύπνησα δεν ένιωθα πόνο στο στήθος, μονάχα ένιωθα απίστευτη εξάντληση.

Βηλφεγώρ πιστεύω πως κατανοώ τη θεωρία σου( τάση του ανθρώπου να προσωποποιεί τις σκοτεινές εικόνες του ίδιου του του εαυτού, καθώς αδυνατεί να τις δεχτεί). Θα εφαρμόσω αυτό που μου πρότεινες , έτσι και αλλιώς σε λίγες μέρες τελειώνουν οι εξετάσεις μου. Μετά όμως;;; Δεν θέλω την οποιαδήποτε "ξένη" οντότητα στο χώρο μου. Με επιρεάζει έντονα αυτό το πράγμα, αρνητικά.Τι μπορώ να κάνω; Καθαρισμό, LBRP-τελετη πεντάλφας, τίποτα;;; Ευχαριστώ και πάλι.

:)

Link to comment
Share on other sites

όχι δεν καπνίζω και όταν ξύπνησα δεν ένιωθα πόνο στο στήθος, μονάχα ένιωθα απίστευτη εξάντληση.

Σ'αυτή τη περίπτωση λοιπόν 99.9% δεν εχεις δεχθεί κανενός είδους επίθεση. Οπως λεει κι ο Βηλφεγωρ, δινεις εξετασεις κι ειναι φυσικο να νιωθεις καταβεβλημένος και πιεσμένος.

Αυτη τη κατασταση (κι εφοσον ασχολείσαι μ'αυτα τα πραγματάκια..) ειναι ευκολο για το υποσυνείδητο να τη μετατρέψει σε "ψυχικη επιθεση" και να την εκδηλώσει στα όνειρα σου.

Χαλάρωσε και οποτε μπορεις να ξεκουράζεσαι. Δε χρειαζεται να τα ριχνουμε ολα στο μεταφυσικό...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά ποιός από τους "έξω" μπορεί να δει το μέσα μας? Γεια σου Μάρκο και καλώς ήρθες. Ξέρω περίπου πώς ένιωσες γιατί είχα παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν, βέβαια δεν είναι εύκολο να "μπούμε" στο μυαλό του άλλου και να ζήσουμε την εμπειρία του για να καταλάβουμε πώς νιώθει. "Έξω από το χορό που λένε..." Το μόνο που μπορώ να πω είναι να κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ ότι θα σε βοηθήσει. Αφού πιστεύεις ότι δέχτηκες επίθεση τότε καλό είναι να ενεργήσεις έτσι ώστε να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο εχθρός αντιμετωπίστηκε ή κατατροπώθηκε. Αν σε βοηθάει μια προσευχή ή ένας εξαγνισμός κάνε το. Άνοιξε τα παράθυρά σου να ανανεωθεί ο αέρας στο δωμάτιο, αν μπαίνει ο ήλιος μέσα ακόμα καλύτερα, συμμάζεψε την ακαταστασία αν υπάρχει, και ξεσκόνισε ή παρακάλεσε κάποιον να καθαρίσει το δωμάτιο για σένα. Μετά μπορείς να κάνεις έναν εξαγνισμό ή ό,τι άλλο θεωρείς απαραίτητο.

Edited by Dalia
Link to comment
Share on other sites

 

Βηλφεγώρ πιστεύω πως κατανοώ τη θεωρία σου( τάση του ανθρώπου να προσωποποιεί τις σκοτεινές εικόνες του ίδιου του του εαυτού, καθώς αδυνατεί να τις δεχτεί). Θα εφαρμόσω αυτό που μου πρότεινες , έτσι και αλλιώς σε λίγες μέρες τελειώνουν οι εξετάσεις μου. Μετά όμως;;; Δεν θέλω την οποιαδήποτε "ξένη" οντότητα στο χώρο μου. Με επιρεάζει έντονα αυτό το πράγμα, αρνητικά.Τι μπορώ να κάνω; Καθαρισμό, LBRP-τελετη πεντάλφας, τίποτα;;; Ευχαριστώ και πάλι.

:)

Προσωπικά είμαι κατά των άμεσων πραγμάτων στην τέχνη,

προτιμώ πιο έμμεσες λύσεις,στις οποίες το άτομο "σερφάρει"

στις περιστάσεις,όχι οι περιστάσεις στο άτομο.

 

Αν ακόμα και μετά τις εξετάσεις σου συνεχίζεται,θα έλεγα

να αλλάξεις λίγο την θέση των πραγμάτων στο δωμάτιο σου,

να βάλεις νέα "πόστερς" ή πίνακες στους τοίχους,να ρίξεις

ένα γερό καθάρισμα στον χώρο,να δώσεις "προστατευτικό"

ρόλο σε έναν αριθμό αντικειμένων(χωρίς τίποτα ιδιαίτερο,

απλά πες το στον εαυτό σου,πες το και σε αυτα και να το

θυμασαι που και που)και να χαλαρώσεις για λίγες μέρες.

 

Μέέέέέχρι τότε όμως,έέχουμε χρόνο :)

(και εξάλλου εδώ είμαστε :P {αναμένοντας ενδιαφέροντα τόπικ

και ποστς}δεν χανόμαστε)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ τους Πάντες που με βοηθήσατε πραγματικά!!! Ντάλια, σηκώθηκα νωρίς και έκανα όλα όλα όλα όσα ανέφερες , και τώρα ψυχολογικά νιώθω Ο.Κ!

Κοιμήθηκα λιγάκι, και όλα καλά μέχρι στιγμής. Λόγω του ότι ασχολήθηκα για λίγους μήνες με Lucid dreaming, στα Ελληνικά ξέχασα πώς λέγεται αυτό, εμμ, είναι όταν εκπαιδεύεσαι να θυμάσαι και κυρίως να επεμβαίνεις στα όνειρά σου. Αυτό όμως το έκανα περίπου δύο χρόνια πριν, από τότε δεν ξανα ασχολήθηκα. Το θέμα είναι ότι παρολ'αυτά θυμάμαι τα πάντα που γίνονται από το διάστημα, μέχρι να ξυπνήσω, μέχρι και που επιστρέφω στο σώμα μου. Καταπληκτικά φαινόμενα.. Θυμάμαι για παράδειγμα, πολλές φορές βλέπω τα πάντα στο δωμάτιό μου, έχοντας τα μάτια κλειστά, λίγο πριν να ξυπνήσω, ξέρετε όταν βρισκόμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Επίθεση, όμως, καλύτερα μάλλον να το βάλω σε εισαγωγικά "επίθεση" , πρώτη φορά μου συμβαίνει. Κάλλιστα θα μπορούσα να είμαι και εγώ ο υπεύθυνος γι'αυτό και όχι κάποιος εξωτερικός παράγοντας, όπως είπατε, λόγω πίεσης , άγχους, και τα λοιπά. Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τις απαντήσεις σας και το χρόνο σας!!! Τα λέμε σύντομα( ελπίζω να μην έχω νέα σχετικά με την εντός εισαγωγικών"επίθεση!"angel_not.gif) καααααααι ευχηθείτε μου Καλή Επιτυχία για αύριο!! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...