Jump to content

Γυρίστε Τους Την Πλάτη


Recommended Posts

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει λάθος εκτίμηση της όλης κατάστασης, με αποτέλεσμα να υπάρχει και λάθος αντιμετώπιση..

Το όλο εγχείρημα γίνεται για να σωθεί η Ελλάδα. Όμως από τι; Όντος καταστρέφεται ή μήπως αλλάζει πρόσωπο; Αν δούμε ιστορικά την εξέλιξη του Ελληνικού πολιτισμού, δεν μπορούμε να μετρήσουμε παραπάνω από δύο εκατοντάδες χρόνια ύπαρξης του Ελληνικού κράτους, χρόνια που ως σύνολο χαρακτηρίζουν ένα κράτος που χρωστά την ύπαρξη του στις πλάτες και το κεφάλαιο άλλων.

Ως τότε, ενωμένο έθνος, καθώς μέχρι τότε η Ελλάδα ήταν διαιρεμένη σε μικρά "κρατίδια" - κοινότητες, δέχτηκε το βρόμικο και αισχρό κερδοσκοπικό σύστημα που υπήρχε από τρίτους, για τη σύσταση ενός κράτους. Προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο τίτλος, αντικειμενικά τον δανείστηκε έναντι κεφαλαίου από την συμμορία των άλλων, μεγάλων όμως κρατών της ευρώπης.

Με απλά λόγια, για να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως αυτόνομο κράτος, πλήρωσε μίζες, χρήματα που δεν είχε ο Ελληνικός λαός, απλά και μόνο για να μπορεί να έχει τη γη του.

Μην σας φαίνεται αυτό που λέω τραβηγμένο ή τρελό. Από που και ως που θα πρέπει να πληρώσεις κάπου για να αξιοποιήσεις τη γη που γεννήθηκες και να συνεχίσεις τον πολιτισμό σου, για να καλύψεις αρχικά τις βιοποριστικές σου ανάγκες και στη συνέχεια να αναπτύξεις τον πολιτισμό που σου άφησαν οι παππούδες σου;

Αυτό ήταν και το πρώτο λάθος, και αντί να διορθωθεί με το να πληρώσει τα χρωστούμενα που οικειοθελώς και με χαρά δέχτηκε να χρωστάει, φρόντισε να τα διπλασιάσει.

Σε τι διαφέρει όλο αυτό από την κατάσταση που επικρατεί με τα νυχτερινά μαγαζιά και τη μαφία; Η ίδια λογική είναι, μόνο που είναι σε μικρότερη έκταση. (και σε αυτές τις περιπτώσεις στο τέλος ο επιχειρηματίας χρεοκοπεί και πουλά το μαγαζί σε άλλον ιδιοκτήτη, Δείτε παρακάτω..)

 

Το δεύτερο τραγικό λάθος είναι ότι τόσα χρόνια, ο Ελληνικός λαός μιλά για πολιτισμό, για Δημοκρατία, ενώ στη πράξη το πολίτευμα της Ελλάδας είναι η Ολιγαρχία, υπό το προσωπείο της Δημοκρατίας μέσω της κάλπης.

Αν λοιπόν έχουμε διαθέσεις για να μιλάμε για κουλτούρες και πολιτισμό, δεν πρέπει να ξεχνάμε την άμεση δημοκρατία, την οποία την φυλακίσαμε ως λαός στις βιβλιοθήκες μέσα στα βιβλία.

 

Καλά όλα αυτά, όμως τι γίνεται τώρα;

 

Δεν γίνεται κάτι τραγικό, οχι τουλάχιστον τόσο όσο μας κάνουν να το βλέπουμε... στην πραγματικότητα η Ελλάδα έχει ξαναπεράσει από την ίδια φάση αρκετές φορές, αλλά κάθε φορά είναι και διαφορετικά.

Το σύστημα, χρησιμοποιεί την τρομοκρατία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με άκρος καθαρό προπαγανδιστικό τρόπο, για άλλη μια φορά βομβαρδίζοντας τον εγκέφαλο του κάθε Έλληνα πολήτη για την επίτευξη ενός πανίσχυρου σοκ, μέσω της κοινονικό - οικονομικής εξαθλίωσης η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά και που τώρα κράτος και κεφάλαιο ανέβασε τον πήχη της λίγο πιο ψιλά.

Μέσω αυτού του σοκ επιτυγχάνεται ένα εκπληκτικό μπαλκ ουτ, στο ανθρώπινο μυαλό, καταστέλοντας τον συνειδητό νου μέσω τρομακτικών μηνυμάτων χρεωκοπίας και άλλα, έτσι ώστε η είσοδος αλλαγών στο ασυνείδητο να είναι εύκολη, για τα νέα ερεθίσματα και αλλαγές τις οποίες θα δεχτεί με χαρά ως λύση Σωτηρίας ο μικροαστός.

Αν θυμόμαστε μέχρι τώρα σχεδόν τα πάντα ήταν κρατικά, υπηρεσίες, φορείς, εκπαίδευση, αστυνόμευση, ενώ με το πέρασμα των χρόνων άρχισε η άνθιση του ιδιωτικού.

Απολύσεις, ανεργία, ακρίβεια, φόροι κ.α είναι τα μέσα για το σοκ, και ξαφνικά εκεί που όλοι είναι στους δρόμους και αναζητούν λίγα ψίχουλα προς επιβίωση, θα εμφανιστεί το θεϊκό θαύμα : Ιδιωτικοποίηση, η οποία θα σώσει το Ελληνικό κράτος ως δια μαγείας.

Μα φυσικά και θα το σώσει αφού οι ίδιοι που τόσα χρόνια του ρουφούσαν το αίμα (χρήμα) αφού το πήραν όλο, τώρα θα επενδύσουν στο θύμα τους, με σκοπό τα νέα θύματα τους, τον λαό.

Ποια λοιπόν η διαφορά; καμία εκτός από μια, μέχρι τώρα πληρώνουμε φόρους.. ενώ στη πορεία θα πληρώνουμε μίζες.

Ξανά λοιπόν ρωτάω; ποιος και από που και ως που ορίζει την ανταλακτική αξία, και γιατί την δεχόμαστε σαν χάφτες; Για όλα όσα μας ανήκουν;

 

Και πάμε στο επόμενο λάθος.... κατηγορούμε τους εαυτούς μας... γιατί.. "εμείς φταίμε."

 

Για ένα πράγμα φταίμε, που δεν βλέπουμε την πραγματικότητα.

 

Γιατί τόσα χρόνια αποφεύγουμε φόρους, όχι γιατί διαφωνούμε ιδεολογικά αλλά γιατί θέλουμε να έχουμε παραπάνω χρήμα.

Ποια είναι η ιδεολογική φοροδιαφυγή; Είναι αυτή που λέει πως δεν πληρώνω γιατί η ιατρική περίθαλψη, ή εκπαίδευση, η Σίτιση, η Στέγαση, η θρησκεία (εκκλησία) αποτελούν βασικές ανάγκες του ανθρώπου και πρέπει να είναι απολύτως δωρεάν.

Ποια η διαφορά ενός επαγγελματία που για να κάνει την δουλεία του ζητά λεφτά; που στο κάτω κάτω θα καλύψει βασικές μας ανάγκες, από έναν ληστή που μας λέει να του δώσουμε τα λεφτά μας για να μας "χαρίσει" τη ζωή μας; ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ, καθώς και οι δύο είναι καθαρά φασιστικές πρακτικές.

 

Ας γίνουμε λοιπόν άνθρωποι, ας αρχίσουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρο μας, ας μάθουμε να συμπαραστεκόμαστε, να συνεισφέρουμε αφιλοκερδώς, και τότε θα δούμε αλλαγές γιατί απλά το ΔΝΤ και το κάθε ΔΝΤ, η κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση, η κάθε εξουσία και το κάθε "μαφιοζο Σύστημα" θα τυφλώνεται από τη λάμψη του φωτός μας.

 

Για να είμαστε σύνολο, πρέπει να συμπεριφερόμαστε και ως σύνολο.

Edited by Dartsan
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Λες ότι γίνεται να βουτηχτείς στη βρωμιά και να μη λερωθείς.

 

Εσύ το λες ότι θα βουτηχτώ. Εγώ δε θεωρώ "βουτιά" το να απαντήσω στα ίσια.

 

Εγώ δε θεωρώ "βουτιά" το να απαντήσω στα ίσια αν σκοτώσουν ένα δικό μου... "Βουτιά" θεωρώ να αρχίσω να σκοτώνω απρόκλητα. Δε θεωρώ βουτιά αν μου βγάλουν φωτό με γκόμενες να τους βγάλω κι εγώ φωτό με... αγοράκια. Δε θεωρώ βουτιά αν έχουν ένα κανάλι που με βρίζει απ' το πρωί ως το βράδυ, να φτιάξω κι εγώ ένα και να τους βρίζω και εγώ απ' το πρωί ως το βράδυ. Βουτιά θεωρώ να τα κάνω αυτά απρόκλητα. Βουτιά θεωρώ να τα εγκρίνω ΕΓΩ σαν πρακτικές και όχι να τα κάνω επειδή είμαι αναγκασμένος. Αν δεν τα κάνω: Πρώτον, τα στελέχη μου θα κατέβουν σε έναν άνισο πόλεμο φοβισμένοι για τη ζωή τους ενώ ο αντίπαλος δε θα φοβάται τίποτε και θα τραμπουκίζει ελευθέρως. Δεύτερον, ο κόσμος θα πιστέψει ότι του σερβίρουν τα κανάλια αφού δεν θα βλέπει αντίλογο που να τον καταλαβαίνει στο επίπεδο που βρίσκεται, γιατί αν πεις εγώ δεν καταδέχομαι να απαντήσω στη φωτό με τις γκόμενες δεν το καταλαβαίνει η κυρά Κατίνα και δυστυχώς έχει δικαίωμα ψήφου. Μέχρι λοιπόν να νικήσεις, να την πάρεις απ' το χεράκι να την εκπαιδεύσεις σωστά να της ανεβάσεις το επίπεδο και να την κάνεις κυρία Κατερίνα, θα κάνεις ότι πρέπει για να αποσπάσεις την ψήφο της...

Link to comment
Share on other sites

Εσύ το λες ότι θα βουτηχτώ. Εγώ δε θεωρώ "βουτιά" το να απαντήσω στα ίσια.

 

Εγώ δε θεωρώ "βουτιά" το να απαντήσω στα ίσια αν σκοτώσουν ένα δικό μου...

Αν σου έχουν κάνει κάτι τέτοιο... αλλιώς χτίζουμε επί υποθέσεων.

...Δεύτερον, ο κόσμος θα πιστέψει ότι του σερβίρουν τα κανάλια αφού δεν θα βλέπει αντίλογο που να τον καταλαβαίνει στο επίπεδο που βρίσκεται, ...

Δεν είναι ότι δεν βλέπει αντίλογο. Είναι ότι τον αγνοεί γιατί αυτό που σερβίρεται μελετημένα (και απευθύνεται στα λεγόμενα "κατώτερα συναισθήματα και ένστικτα" έχει μεγαλύτερη δύναμη από την κοινή λογική.
Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει λάθος εκτίμηση της όλης κατάστασης, με αποτέλεσμα να υπάρχει και λάθος αντιμετώπιση..

 

Το όλο εγχείρημα γίνεται για να σωθεί η Ελλάδα. Όμως από τι; Όντος καταστρέφεται ή μήπως αλλάζει πρόσωπο;

 

Έχεις δίκιο υπάρχει λάθος εκτίμηση της όλης κατάστασης, αυτό που καταστρέφεται δεν είναι η Ελλάδα ως σύστημα εξουσίας εκτός και αν την καταστρέψει τώρα ο κόσμος που ξεσηκώθηκε - που κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού όλο αυτό είναι ελεγχόμενη εκτόνωση - αλλά καταστρέφεται ο τρόπος ζωής σου. Θα μεταβληθείς από μεσαία τάξη σε όχλο και θα γίνεις "lowlife" για να αναγκαστείς να δεχτείς την απροκάλυπτη ξενοκρατία που έρχεται. Το σύστημα έχει καλά υπόψιν του το παράδειγμα του Λένιν που δεν ήταν εξαθλιωμένος φτωχός - αυτοί δεν είναι ικανοί να ηγηθούν επαναστάσεων - αλλά ανήκε στα μεσαία προς υψηλά στρώματα.

 

Έτσι λοιπόν πρώτα θα σε εξαθλιώσουν, μετά θα σου βάλουν και τη θρησκεία να σου λέει να είσαι ταπεινός και να μη ζητάς πολλά, να είσαι και ηλίθιος και στο τέλος θα σε περιμένει ο παράδεισος... :P

 

Και μετά θα έρθει το δεύτερο κύμα: οι ξένοι μεγαλοκαρχαρίες. Αυτοί θα πάρουν τα χωράφια ΜΑΣ, τα εργοστάσιά ΜΑΣ, τα ορυχεία ΜΑΣ, τα πετρέλαιά ΜΑΣ, όλα. Γιατί δήθεν τους χρωστάμε... Όπως είπα και πριν ήταν 40ετές σχέδιο 1974 - 2014. Τη δεκαετία του 70 ο Κίσσιγκερ έλεγε "καταστρέψτε τους Έλληνες, μας δημιουργούν προβλήματα...". Και κάποιοι πουλημένοι έσπευσαν να ανταποκριθούν με πρώτες φυσικά τις... βασιλικές οικογένειες των Καραμανλήδων και των Παπανδρέηδων.

 

"Άσχετη" ερώτηση: Κωνσταντίνος Καραμανλής και Γεώργιος Παπανδρέου, ήταν και οι δυο μασόνοι; Δεν ξέρω, ερώτηση κάνω... Τα κεντρικά της μασονίας ξέρετε όλοι που βρίσκονται, ούτε στη... Μόσχα είναι, ούτε στο... Πεκίνο. :P

 

Πάμε παρακάτω, όταν λοιπόν θα σε έχουν εξαθλιώσει και θα τρέχεις όλη μέρα για ένα κομμάτι ψωμί τότε θα έρθει και το τρίτο κύμα: θα σου πουν ότι στη Θράκη ζουν Τούρκοι και θέλουν την "ελευθερία" τους, στη Μακεδονία ζουν Σλαβομακεδόνες, στην Ήπειρο Τσάμηδες και Αρβανίτες, στη Θεσσαλία Βλάχοι και στην Κρήτη θέλουν ανεξαρτησία. Επίσης τα νησιά στο Αιγαίο δεν είναι όλα ξεκάθαρα της Ελλάδας. Άρα μια που είμαστε με τα "ανθρώπινα" δικαιώματα και το διεθνές "δίκαιο" πρέπει να σας διαμελίσουμε... Εσένα δε θα σε νοιάζουν και πολύ αυτές οι "λεπτομέρειες" αφού θα τρέχεις όλη μέρα για τον επιούσιο... Η κυβέρνηση θα σου κλαφτεί δήθεν, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πόλεμο, είμαστε χρεωκοπημένοι... Θα τα πάρουν ΟΛΑ χωρίς να ανοίξει μύτη.

Link to comment
Share on other sites

Αν δούμε ιστορικά την εξέλιξη του Ελληνικού πολιτισμού, δεν μπορούμε να μετρήσουμε παραπάνω από δύο εκατοντάδες χρόνια ύπαρξης του Ελληνικού κράτους, χρόνια που ως σύνολο χαρακτηρίζουν ένα κράτος που χρωστά την ύπαρξη του στις πλάτες και το κεφάλαιο άλλων.

 

Ως τότε, ενωμένο έθνος, καθώς μέχρι τότε η Ελλάδα ήταν διαιρεμένη σε μικρά "κρατίδια" - κοινότητες, δέχτηκε το βρόμικο και αισχρό κερδοσκοπικό σύστημα που υπήρχε από τρίτους, για τη σύσταση ενός κράτους. Προκειμένου να υλοποιηθεί αυτός ο τίτλος, αντικειμενικά τον δανείστηκε έναντι κεφαλαίου από την συμμορία των άλλων, μεγάλων όμως κρατών της ευρώπης.

 

Με απλά λόγια, για να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως αυτόνομο κράτος, πλήρωσε μίζες, χρήματα που δεν είχε ο Ελληνικός λαός, απλά και μόνο για να μπορεί να έχει τη γη του.

 

Μην σας φαίνεται αυτό που λέω τραβηγμένο ή τρελό. Από που και ως που θα πρέπει να πληρώσεις κάπου για να αξιοποιήσεις τη γη που γεννήθηκες και να συνεχίσεις τον πολιτισμό σου, για να καλύψεις αρχικά τις βιοποριστικές σου ανάγκες και στη συνέχεια να αναπτύξεις τον πολιτισμό που σου άφησαν οι παππούδες σου;

 

Αυτό ήταν και το πρώτο λάθος, και αντί να διορθωθεί με το να πληρώσει τα χρωστούμενα που οικειοθελώς και με χαρά δέχτηκε να χρωστάει, φρόντισε να τα διπλασιάσει.

 

Σε τι διαφέρει όλο αυτό από την κατάσταση που επικρατεί με τα νυχτερινά μαγαζιά και τη μαφία; Η ίδια λογική είναι, μόνο που είναι σε μικρότερη έκταση. (και σε αυτές τις περιπτώσεις στο τέλος ο επιχειρηματίας χρεοκοπεί και πουλά το μαγαζί σε άλλον ιδιοκτήτη, Δείτε παρακάτω..)

 

Σε αυτό συμφωνώ και θα προσθέσω ότι δε θα σου έδιναν καμία σημασία και βοήθεια αν δεν επιθυμούσαν διακαώς την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Το γιατί είναι θέμα για ολόκληρο βιβλίο... Μόλις λοιπόν το πέτυχαν με τον Κεμάλ, οι "φιλέλληνες" εξαφανίστηκαν και ήρθαν οι "φιλότουρκοι"... Για κακή μας τύχη ο Χίτλερ έσπασε το Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίππεντροπ και ανάγκασε τη Σοβ. Ένωση να συμμαχήσει με τους φυσικούς εχθρούς της, τους δυτικούς καπιταλιστές γιατί ήταν θέμα επιβίωσης πλέον και δεν υπήρχαν περιθώρια για ιδεολογικές "πολυτέλειες"... Σαν αποτέλεσμα είχαμε τη Συμφωνία της Γιάλτας, που μας στερούσε κάθε δυνατότητα διπλωματικών ελιγμών, με απλά λόγια δεν μπορούσαμε να εκβιάσουμε τους Αμερικάνους ότι θα πάμε με τους Ρώσους. Το αποτέλεσμα ήταν: Βορειοηπειρωτικό, Μακεδονικό και Κυπριακό. Και φυσικά το σχέδιο Κίσσινγκερ που βιώνουμε στην περίοδο της δήθεν "μεταπολίτευσης" 1974 - 2014...

 

 

Το δεύτερο τραγικό λάθος είναι ότι τόσα χρόνια, ο Ελληνικός λαός μιλά για πολιτισμό, για Δημοκρατία, ενώ στη πράξη το πολίτευμα της Ελλάδας είναι η Ολιγαρχία, υπό το προσωπείο της Δημοκρατίας μέσω της κάλπης.

 

Θα συμφωνήσω και σε αυτό και θα προσθέσω ότι είναι πιστό αντίγραφο της ρωμαϊκής "δημοκρατίας" με τον όχλο και τους συγκλητικούς που εξαγόραζαν τις ψήφους...

 

 

Αν λοιπόν έχουμε διαθέσεις για να μιλάμε για κουλτούρες και πολιτισμό, δεν πρέπει να ξεχνάμε την άμεση δημοκρατία, την οποία την φυλακίσαμε ως λαός στις βιβλιοθήκες μέσα στα βιβλία.

 

Εδώ έχω έναν προβληματισμό κατά πόσον μπορούμε να έχουμε άμεση δημοκρατία. Έχουμε τις γνώσεις; Μήπως θα 'πρεπε να βγάζουμε όλοι την Πάντειο και τη Νομική για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο νομοθετικό έργο, δεν είναι τόσο απλό πια όσο στην αρχαία Αθήνα, τα νομικά προβλήματα έχουν γίνει πιο περίπλοκα τώρα... Και το κυριότερο έχουμε την υπευθυνότητα να ψηφίσουμε π.χ. φόρους εις βάρος του εαυτού μας, αν χρειάζονται;

 

 

Καλά όλα αυτά, όμως τι γίνεται τώρα;

 

Δεν γίνεται κάτι τραγικό, οχι τουλάχιστον τόσο όσο μας κάνουν να το βλέπουμε... στην πραγματικότητα η Ελλάδα έχει ξαναπεράσει από την ίδια φάση αρκετές φορές, αλλά κάθε φορά είναι και διαφορετικά.

 

Τώρα είναι διαφορετικά όμως γιατί επί Τρικούπη μας χρειάζονταν γιατί δεν είχαν τελειώσει με την Οθωμανική Αυτοκρατορία και το 'παιζαν "φιλέλληνες", μετά μας χρειάζονταν για τους Γερμανούς και τέλος μόλις τα βρήκαν και μ' αυτούς άρχισαν τα προβλήματα για μας όπως εξήγησα πιο πάνω... Έτσι τώρα πια μπορούν - και θέλουν και πάντα ήθελαν - να μας στείλουν στον αγύριστο...

Link to comment
Share on other sites

Το σύστημα, χρησιμοποιεί την τρομοκρατία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με άκρος καθαρό προπαγανδιστικό τρόπο, για άλλη μια φορά βομβαρδίζοντας τον εγκέφαλο του κάθε Έλληνα πολήτη για την επίτευξη ενός πανίσχυρου σοκ, μέσω της κοινονικό - οικονομικής εξαθλίωσης η οποία υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά και που τώρα κράτος και κεφάλαιο ανέβασε τον πήχη της λίγο πιο ψιλά.

 

Μέσω αυτού του σοκ επιτυγχάνεται ένα εκπληκτικό μπαλκ ουτ, στο ανθρώπινο μυαλό, καταστέλοντας τον συνειδητό νου μέσω τρομακτικών μηνυμάτων χρεωκοπίας και άλλα, έτσι ώστε η είσοδος αλλαγών στο ασυνείδητο να είναι εύκολη, για τα νέα ερεθίσματα και αλλαγές τις οποίες θα δεχτεί με χαρά ως λύση Σωτηρίας ο μικροαστός.

 

Ο λόγος που σε τρομάζουν και σου προκαλούν σοκ είναι ακριβώς για να μην αντιδράσεις οργανωμένα όταν θα έρθουν τα υπόλοιπα που προανέφερα... Θέλουν μονάχα σπασμωδικές αντιδράσεις εκτόνωσης που δεν τους πειράζουν σε τίποτε. Δεν θέλουν κάποια οργανωμένη πολιτική κίνηση που θα τους το χαλάσει...

 

Για αυτό έχουν φαγωθεί να απαξιώνουν την πολιτική. Οι πολιτικοί είναι ελεεινοί άρα η πολιτική δεν αξίζει, γίνετε όλοι απολιτίκ. Αυτό προπαγανδίζουν, όμως βάλτε λίγο τη λογική. Αν κανείς δεν ασχοληθεί με την πολιτική, η εξουσία μένει στους ίδιους ελεεινούς που θα παραδώσουν τις έδρες και τα υπουργεία στα... παιδιά τους σαν να είχαμε... βασιλεία! Και εσείς θα καθόσαστε και θα νομίζετε ότι κάνετε "επανάσταση" με το απολιτίκ ενώ κάνετε ακριβώς αυτό που θέλουν.

 

Όπως ακριβώς με τις πορείες τις συγκεντρώσεις και τις μούτζες κάνετε πάλι ακριβώς αυτό που θέλουν. Εκτονώνεστε ανώδυνα για αυτούς. Δεν τους νοιάζει ότι και να κάνετε εκτός και αν μπείτε μέσα και τους λυώσετε. Αλλά αυτό δε θα συμβεί ποτέ.

 

Πάντως τα ΜΜΕ ΤΩΡΑ λένε την αλήθεια γιατί για χρεωκοπία μας πηγαίνουν...

 

 

Αν θυμόμαστε μέχρι τώρα σχεδόν τα πάντα ήταν κρατικά, υπηρεσίες, φορείς, εκπαίδευση, αστυνόμευση, ενώ με το πέρασμα των χρόνων άρχισε η άνθιση του ιδιωτικού.

 

Απολύσεις, ανεργία, ακρίβεια, φόροι κ.α είναι τα μέσα για το σοκ, και ξαφνικά εκεί που όλοι είναι στους δρόμους και αναζητούν λίγα ψίχουλα προς επιβίωση, θα εμφανιστεί το θεϊκό θαύμα : Ιδιωτικοποίηση, η οποία θα σώσει το Ελληνικό κράτος ως δια μαγείας.

 

Εδώ θα τα χαλάσουμε λίγο. Και εγώ είμαι υπέρ των κρατικών επιχειρήσεων ΑΛΛΑ όχι αυτά τα μπου...α που έστησαν αυτά τα λαμόγια, με κλεψιές, εξωφρενικές αμοιβές, τρελές σπατάλες, ρεμούλες και διορισμούς ημετέρων. Κρατική επιχείρηση ναι, αλλά θα λειτουργεί σαν να ήταν ιδιωτική. Χωρίς κλεψιές και διορισμούς ημετέρων. Πώς δεν θα γίνονται αυτά; Όταν υπάρχει πολιτική βούληση είναι πάρα πολύ απλό: Διορίζεις ένα ΔΣ από άτομα με προσόντα που ξέρεις ότι είναι έντιμα και τους δίνεις ένα μπόνους επί των κερδών ΚΑΙ το κυριότερο, ξεκαθαρίζεις ότι αν δεν έχεις τα αναμενόμενα κέρδη θα το κλείσεις, όπως ακριβώς κάνει και ο ιδιώτης. Έτσι δεν θα έχεις κλεψιές και διορισμούς ημετέρων. Ψηφίζεις και ένα νόμο που να λέει ότι αν πιάσεις υπάλληλο σε κρατική εταιρεία να κλέβει, τότε έχει έναντι του ελληνικού δημοσίου αστική ευθύνη για 10 φορές το ποσό που έκλεψε και μετά ας τολμήσει κάποιος να κλέψει...

 

Και με τα κέρδη αυτά θα μπορεί να γίνει κοινωνική πολιτική χωρίς πολλούς φόρους...

 

 

Μα φυσικά και θα το σώσει αφού οι ίδιοι που τόσα χρόνια του ρουφούσαν το αίμα (χρήμα) αφού το πήραν όλο, τώρα θα επενδύσουν στο θύμα τους, με σκοπό τα νέα θύματα τους, τον λαό.

Ποια λοιπόν η διαφορά; καμία εκτός από μια, μέχρι τώρα πληρώνουμε φόρους.. ενώ στη πορεία θα πληρώνουμε μίζες.

 

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος :P

 

 

Ξανά λοιπόν ρωτάω; ποιος και από που και ως που ορίζει την ανταλακτική αξία, και γιατί την δεχόμαστε σαν χάφτες; Για όλα όσα μας ανήκουν;

 

Αυτά τα 'λεγε και η Δανάη, ωραία είναι όλα αυτά αλλά δυστυχώς δε γίνονται ΑΚΟΜΑ. Ο δρόμος όμως για να τα πετύχουμε αυτά περνάει μέσα από αυτό που λέω εγώ έχει εφαρμοστεί στην Κίνα μια χαρά...

 

 

Και πάμε στο επόμενο λάθος.... κατηγορούμε τους εαυτούς μας... γιατί.. "εμείς φταίμε."

 

Για ένα πράγμα φταίμε, που δεν βλέπουμε την πραγματικότητα.

 

ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

 

 

Γιατί τόσα χρόνια αποφεύγουμε φόρους, όχι γιατί διαφωνούμε ιδεολογικά αλλά γιατί θέλουμε να έχουμε παραπάνω χρήμα.

 

Ούτε για αυτό φταίμε. Όταν ο άλλος δεν έχει αρκετά για να καλύψει τις ανάγκες του, βλέπει και το φαγοπότι που γίνεται στο κράτος (άρα τα λεφτά που θα δώσει δεν θα πιάσουν τόπο, θα χαθούν σε ρεμούλες), δεν κάνει και έλεγχο η εφορία, ε θα φοροδιαφύγει κι εγώ θα φοροδιέφευγα στη θέση του...

 

 

Ποια είναι η ιδεολογική φοροδιαφυγή; Είναι αυτή που λέει πως δεν πληρώνω γιατί η ιατρική περίθαλψη, ή εκπαίδευση, η Σίτιση, η Στέγαση, η θρησκεία (εκκλησία) αποτελούν βασικές ανάγκες του ανθρώπου και πρέπει να είναι απολύτως δωρεάν.

 

Θα έπρεπε άλλα κάποια πράγματα έχουν ένα κόστος που κάποιος πρέπει να το πληρώσει... Ξέρεις κανά σπελ που να ξεφυτρώνουν σπίτια μέσα απ' το χώμα; Ομοίως και τα υπόλοιπα έχουν ένα κόστος που όσο και να θέλουμε δεν μηδενίζεται... Δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν είναι δωρεάν αλλά το ότι δεν υπάρχουν κοινωνικές παροχές από πλευράς κράτους. Και δεν υπάρχει και ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα...

 

 

Ποια η διαφορά ενός επαγγελματία που για να κάνει την δουλεία του ζητά λεφτά; που στο κάτω κάτω θα καλύψει βασικές μας ανάγκες, από έναν ληστή που μας λέει να του δώσουμε τα λεφτά μας για να μας "χαρίσει" τη ζωή μας; ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ, καθώς και οι δύο είναι καθαρά φασιστικές πρακτικές.

 

Αυτό είναι λάθος. Το πρόβλημα ξαναλέω είναι το ξεφτιλισμένο μας εισόδημα και όχι το ότι δεν είναι δωρεάν οι υπηρεσίες. Και δεν φταίει ο επαγγελματίας που απευθύνεται σε αυτόν που "τα έχει" φταίει το κράτος που δεν παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες αυτές σε αυτόν που δεν "τα έχει"... Είναι αδύνατον για τον επαγγελματία να κάνει κοινωνική πολιτική. Αν και ένας γιατρός ας πούμε θα μπορούσε ανάμεσα στους ασθενείς του να έχει και άτομα που τα εξυπηρετεί δωρεάν. Υπάρχει προηγούμενο που δούλεψε...

 

 

Ας γίνουμε λοιπόν άνθρωποι, ας αρχίσουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρο μας, ας μάθουμε να συμπαραστεκόμαστε, να συνεισφέρουμε αφιλοκερδώς, και τότε θα δούμε αλλαγές γιατί απλά το ΔΝΤ και το κάθε ΔΝΤ, η κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση, η κάθε εξουσία και το κάθε "μαφιοζο Σύστημα" θα τυφλώνεται από τη λάμψη του φωτός μας.

 

Αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο τρέχεις όλη μέρα για τον επιούσιο... Μόνη ΕΦΙΚΤΗ λύση είναι ο πολιτικός αγώνας για να φύγουν οι κλέφτες και προδότες από την εξουσία. Αυτό είναι που τρέμουν για αυτό βρίσκουν διάφορους αντιπερισπασμούς και τρόπους ανώδυνης - για αυτούς - εκτόνωσης. Η ανταλλαγή είδος με είδος και υπηρεσιών είναι καλή ιδέα αλλά ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα...

 

Για να είμαστε σύνολο, πρέπει να συμπεριφερόμαστε και ως σύνολο.

 

Σε αυτό θα συμφωνίσω, όχι ο καθένας για την πάρτη του... Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ειδικά εμείς που ξέρουμε πέντε πράγματα παραπάνω ότι έχουμε ευθύνη γιατί:

 

1. Η όποια δύναμη μας δημιούργησε μας έδωσε την παραπάνω από τους υπόλοιπους αντίληψη γιατί κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους περιμένει από μας.

 

2. Μας δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάσουμε όταν άλλοι ζουν σε παράγκες και λιμοκτονούν. Χρωστάμε λοιπόν στις ανώτερες από μας δυνάμεις του σύμπαντος, αν δεν "πληρώσουμε" με έργο την επόμενη φορά - ίσως και αυτή τη φορά - μπορεί να βρεθούμε εμείς στις παράγκες.

Link to comment
Share on other sites

 

Τι λέω εγώ τώρα. Πάρτε ένα - ένα αυτά που είπα στην αρχή και κάντε ότι κάνουν κι αυτοί. Έχουν εταιρείες, φτιάξτε κι εσείς.

 

 

Ξεχνάς μάλλον πως στην Ελλάδα οι περισσότερες, αν όχι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, είναι κρατικοδίαιτες και λαμβάνουν πολύ μεγάλες κρατικές επιχορηγήσεις, τις οποίες δε νομίζω να επιστρέφουν και ποτέ ολόκληρες. Βάλε μέσα μίζες, κομπίνες, άδεια για εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, για εγκατάσταση σταθμών ενέργειας πολλών mW, σε ορισμένους μόνο ανθρώπους, που είναι στυλοβάτες του συστήματος, και θα καταλάβεις ότι το να φτιάξεις μια επιχείρηση που να επιφέρει πολύ υψηλά κέρδη όταν το σύστημα σε θεωρεί εχθρό του δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

 

 

 

Έχουν κόμματα, φτιάξτε κι εσείς.

 

 

Το έφτιαξες το κόμμα, ε και; Δεν αναφέρεσαι από κανένα από τα μεγάλα καθεστωτικά μέσα, δε μπαίνεις σε καμία δημοσκόπηση ακόμα και αν έχεις υψηλά ποσοστά, αποτελείς ένα ακόμα από τα λοιπά κόμματα, η ύπαρξη σου αγνοείται. Πρόσθεσε σε αυτό την απαξίωση που προωθείται προς όλες τις πολιτικές κινήσεις και θα δεις πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα. Κακά τα ψέμματα, αν τα καθεστωτικά μέσα δεν επιθυμούν το κόμμα σου να αποκτήσει δύναμη, δεν πρόκειται να την αποκτήσει. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για καινούριο κόμμα.

 

Δες τι έγινε παλαιότερα με τους Οικολόγους Πράσινους. Είχαν βγει όλα τα καθεστωτικά μέσα και τους έδιναν κάτι απίστευτα υψηλά ποσοστά που άγγιζαν αν θυμάμαι καλά ακόμα και το 10%, λέγοντας στην ουσία στον κόσμο ότι αυτή είναι η ιδανική λύση για τους αγανακτισμένους και αναποφάσιστους. Τελικά, παρ' όλη τη στήριξη και τη μαύρη προπαγάνδα, πήραν ποσοστό που μόλις του επέτρεψε να μπουν στη βουλή. Το σύστημα όμως πέτυχε το σκοπό του.

 

Γνωρίζω από άτομα που δουλεύουν στον ant1 ότι αυτή την περίοδο υπάρχει κόμμα που στις δημοσκοπήσεις πλησιάζει, και σε ορισμένες ξεπερνά το 3%, ξεπερνώντας τα ποσοστά της Ντόρας και του Κουβέλη, παρ' όλα αυτά δε γίνεται ξεχωριστή αναφορά σε αυτό και τοποθετείται και αυτό στο 8% των λοιπών κομμάτων. Σε δημοσκοπήσεις όμως που παρουσιάστηκαν σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σε τοπικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης φάνηκε ποια είναι τα αληθινά ποσοστά. Δεν πρόκειται όμως για κάποιο νέο κόμμα, αφού δραστηριοποιείται πολιτικά για περισσότερα από 25 χρόνια και είναι καλά γνωστό στον κόσμο. Αν μιλάμε για κάτι νέο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ευρέως γνωστές η ύπαρξη και οι θέσεις σου εκτός και αν σε έχει κατασκευάσει το ίδιο το σύστημα.

 

 

Έχουν κανάλια, φτιάξτε κι εσείς.

 

 

Τα ίδια που είπα για τις επιχειρήσεις και χειρότερα, αφού η συγκεκριμένη επιχείρηση δε φέρνει και κερδοφορία. Γι' αυτό και όλοι οι μεγάλοι καναλάρχες τα οικονομάνε από άλλες επχειρήσεις και έχουν τα κανάλια, που οικονομικά τους βάζουν μέσα, για πολιτικούς και άλλους λόγους. Αν τώρα εσύ έχεις καράβια, βαριές βιομηχανίες, και δε ξέρω και γω τι άλλο, και ως εκ τούτου έχεις την ευχέρεια να αγοράσεις με τα κέρδη και ένα κανάλι, να ρίξεις ένα μεγάλο κεφάλαιο για να έχεις δυνατό πρόγραμμα ώστε να σε παρακολουθεί ο κόσμος (να μην αναλωθείς δηλαδή σε ενημερωτικές εκπομπές ώστε να έχεις ένα ευρύτερο κοινό), και στη συνέχεια να περνάς τις θέσεις σου όπως εσύ θες, τότε πάω πάσο.

 

 

Έχουν μυστικές οργανώσεις και υπηρεσίες, φτιάξτε και εσείς μυστικές οργανώσεις και μαφίες. Προπαγάνδα αυτοί; προπαγάνδα κι εσείς. Σκοτώνουν; σκοτώστε κι εσείς.

 

 

Το θέμα είναι ότι οι δικές τους είναι νόμιμες, πράγμα που τους επιτρέπει να αγοράζουν και να διακινούν όπλα, να δορυν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς και να έχουν πλήρη κάλυψη από το νόμο, ενώ η δική σου οργάνωση δε θα έχει κανένα τέτοιο προτέρημα.

 

Συμπέρασμα: Αν δεν είσαι επιχειρηματίας με παγκόσμια επιρροή, τύπου Αριστοτέλης Ωνάσης, με τις επιχειρήσεις σου να μην περιορίζονται στον Ελλαδικό χώρο αλλά να εκτείνονται σε παγκόσμια κλίμακα και η λειτουργία τους να είναι εντελώς ανεξάρτητη από την εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας, δε νομίζω ότι τα όσα προτείνεις είναι εφικτά. Ακόμα όμως και ο Ωνάσης όταν τα έβαλε μαζί τους βγήκε χαμένος.

Edited by dortias
Link to comment
Share on other sites

Ξεχνάς μάλλον πως στην Ελλάδα οι περισσότερες, αν όχι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, είναι κρατικοδίαιτες και λαμβάνουν πολύ μεγάλες κρατικές επιχορηγήσεις, τις οποίες δε νομίζω να επιστρέφουν και ποτέ ολόκληρες. Βάλε μέσα μίζες, κομπίνες, άδεια για εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, για εγκατάσταση σταθμών ενέργειας πολλών mW, σε ορισμένους μόνο ανθρώπους, που είναι στυλοβάτες του συστήματος, και θα καταλάβεις ότι το να φτιάξεις μια επιχείρηση που να επιφέρει πολύ υψηλά κέρδη όταν το σύστημα σε θεωρεί εχθρό του δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

 

Στην Ελλάδα... εγώ πάλι έχω υπόψιν μου Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού που θέλουν να βοηθήσουν και δεν τους αφήνει το καθεστώς. Γιατί περί καθεστώτος πρόκειται... Αυτοί δεν μπορούν γιατί είναι ΜΟΝΟ επιχειρηματίες. Εγώ μιλάω για κάτι πολύ γενικότερο...

 

 

Το έφτιαξες το κόμμα, ε και; Δεν αναφέρεσαι από κανένα από τα μεγάλα καθεστωτικά μέσα, δε μπαίνεις σε καμία δημοσκόπηση ακόμα και αν έχεις υψηλά ποσοστά, αποτελείς ένα ακόμα από τα λοιπά κόμματα, η ύπαρξη σου αγνοείται. Πρόσθεσε σε αυτό την απαξίωση που προωθείται προς όλες τις πολιτικές κινήσεις και θα δεις πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα. Κακά τα ψέμματα, αν τα καθεστωτικά μέσα δεν επιθυμούν το κόμμα σου να αποκτήσει δύναμη, δεν πρόκειται να την αποκτήσει. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για καινούριο κόμμα.

 

Σκοτίστηκα! Όλοι οι υποψιασμένοι ξέρουν ότι υπάρχει στήσιμο στα γκάλοπ... Και πάντως δεν νομίζω ότι θα έχουν τη διάθεση να ψηφίσουν ότι λένε τα γκάλοπ. Τα γκάλοπ βασικά απευθύνονται σε χαζούς οι οποίοι αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αυτοί τουλάχιστον την πρώτη φορά θα ψηφίσουν ένα από τα δύο. Δεν στοχεύουμε σ' αυτούς. Στοχεύουμε στους αγανακτισμένους. Σε αυτούς που τους μουτζώνουν όλους. Τους λέμε "Μη χάνετε χρόνο και ενέργεια σε χαζομάρες, θέλετε να τους ρίξετε; ιδού ο νόμιμος τρόπος".

 

 

Δες τι έγινε παλαιότερα με τους Οικολόγους Πράσινους. Είχαν βγει όλα τα καθεστωτικά μέσα και τους έδιναν κάτι απίστευτα υψηλά ποσοστά που άγγιζαν αν θυμάμαι καλά ακόμα και το 10%, λέγοντας στην ουσία στον κόσμο ότι αυτή είναι η ιδανική λύση για τους αγανακτισμένους και αναποφάσιστους. Τελικά, παρ' όλη τη στήριξη και τη μαύρη προπαγάνδα, πήραν ποσοστό που μόλις του επέτρεψε να μπουν στη βουλή. Το σύστημα όμως πέτυχε το σκοπό του.

 

Δε σου κάνει εντύπωση γιατί τόση υποστήριξη; δεν υποψιάζεσαι τπτ;

 

 

Γνωρίζω από άτομα που δουλεύουν στον ant1 ότι αυτή την περίοδο υπάρχει κόμμα που στις δημοσκοπήσεις πλησιάζει, και σε ορισμένες ξεπερνά το 3%, ξεπερνώντας τα ποσοστά της Ντόρας και του Κουβέλη, παρ' όλα αυτά δε γίνεται ξεχωριστή αναφορά σε αυτό και τοποθετείται και αυτό στο 8% των λοιπών κομμάτων. Σε δημοσκοπήσεις όμως που παρουσιάστηκαν σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σε τοπικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης φάνηκε ποια είναι τα αληθινά ποσοστά. Δεν πρόκειται όμως για κάποιο νέο κόμμα, αφού δραστηριοποιείται πολιτικά για περισσότερα από 25 χρόνια και είναι καλά γνωστό στον κόσμο. Αν μιλάμε για κάτι νέο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ευρέως γνωστές η ύπαρξη και οι θέσεις σου εκτός και αν σε έχει κατασκευάσει το ίδιο το σύστημα.

 

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου, ξέρω πως δουλεύουν...

 

 

Τα ίδια που είπα για τις επιχειρήσεις και χειρότερα, αφού η συγκεκριμένη επιχείρηση δε φέρνει και κερδοφορία. Γι' αυτό και όλοι οι μεγάλοι καναλάρχες τα οικονομάνε από άλλες επχειρήσεις και έχουν τα κανάλια, που οικονομικά τους βάζουν μέσα, για πολιτικούς και άλλους λόγους. Αν τώρα εσύ έχεις καράβια, βαριές βιομηχανίες, και δε ξέρω και γω τι άλλο, και ως εκ τούτου έχεις την ευχέρεια να αγοράσεις με τα κέρδη και ένα κανάλι, να ρίξεις ένα μεγάλο κεφάλαιο για να έχεις δυνατό πρόγραμμα ώστε να σε παρακολουθεί ο κόσμος (να μην αναλωθείς δηλαδή σε ενημερωτικές εκπομπές ώστε να έχεις ένα ευρύτερο κοινό), και στη συνέχεια να περνάς τις θέσεις σου όπως εσύ θες, τότε πάω πάσο.

 

Δεν είπα ποτέ ότι θα είναι εύκολο...

 

 

Το θέμα είναι ότι οι δικές τους είναι νόμιμες, πράγμα που τους επιτρέπει να αγοράζουν και να διακινούν όπλα, να δορυν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς και να έχουν πλήρη κάλυψη από το νόμο, ενώ η δική σου οργάνωση δε θα έχει κανένα τέτοιο προτέρημα.

 

Στην Ελλάδα...

 

 

Συμπέρασμα: Αν δεν είσαι επιχειρηματίας με παγκόσμια επιρροή, τύπου Αριστοτέλης Ωνάσης, με τις επιχειρήσεις σου να μην περιορίζονται στον Ελλαδικό χώρο αλλά να εκτείνονται σε παγκόσμια κλίμακα και η λειτουργία τους να είναι εντελώς ανεξάρτητη από την εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας, δε νομίζω ότι τα όσα προτείνεις είναι εφικτά. Ακόμα όμως και ο Ωνάσης όταν τα έβαλε μαζί τους βγήκε χαμένος.

 

Ο Ωνάσης ήταν ένας μεγάλος επιχειρηματίας αλλά μόνο επιχειρηματίας. Δεν ήξερε τι ακριβώς αντιμετώπιζε γιατί την εποχή εκείνη κανείς δεν υποψιαζόταν το παραμικρό... Και την εποχή εκείνη δε μπορούσε να βρει συμμάχους. Οι Σοβιετικοί τα είχαν συμφωνήσει με τους Αμερικάνους στη Γιάλτα και ήταν όλα κανονισμένα. Τώρα αυτό δεν ισχύει πια. Και μάλιστα οι Αμερικάνοι έσπασαν τη συμφωνία ποντάροντας στο Γιέλτσιν. Έκαναν την ίδια βλακεία που έκανε και ο Χίτλερ με τη συμφωνία Μολότοφ - Ρίππεντροπ και αυτό μας έλυσε τα χέρια. Συμμάχους, τώρα, μπορούμε να βρούμε... Δεν υπάρχει καμία συμφωνία που να δεσμεύει τη Ρωσία ή την Κίνα. Φυσικά θα γίνει της κακομοίρας αλλά είπα ήδη ότι πάω για χοντρό παιχνίδι...

Link to comment
Share on other sites

Η μέρα που όλα φαίνεται να αλλάζουν είναι σήμερα . angel_not.gif

 

Ίσως να βγει κάτι πραγματικά καλό από όλο αυτό, ίσως πάλι όχι .

 

Για λίγο καιρό κάτι ακουστικέ για κάποια μαγική κίνηση αλλά τελικά δεν ήταν επιτυχές , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ . ( αναφέρομαι στην μαγική κίνηση και αυτή η ιδέα ήταν μια κάποια λύσει ) whistling.gif

 

Για τη λοιπόν να μην βάλουμε της γνώσεις μας κάτω όλοι η μύστες να φτιάξουμε ένα τυπικό( ευέλικτο για της προτιμήσεις του καθένα ) . Με στόχο την οικονομικοί σωτηρία της Ελλάδος …… thumbsup.gif

 

Κάποιοι παλιότερα στο τοπικ στην μαγική κίνηση , είπαν ότι δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος , να λοιπόν τώρα σας λέω έναν ξεκάθαρο στόχο την οικονομικοί σωτηρία της Ελλάδος , θα μου πείτε ναι αλλά πως ?

 

Να πως ο στόχος θα είναι ( όχι ο καθένας να οραματίστοι το δικό του τρόπο σωτηρίας αλλά όλοι τον ίδιο τρόπο ) ο όποιος θα είναι ότι ένα μέρος του χρέους της χωράς ότι χαρίζεται !! ( αν το έχετε ψάξω το θέμα , αυτό έχει συμβεί με άλλες χώρες στο παρελθόν π.χ. Γερμανία που ξεχρέωσε αφού της χαριστικέ το μισό χρέος …. ) .

 

Γενικά πολύ θα πούνε μετά από αυτό το ποστ , ότι είναι πολύ μεγάλη η ευθηνή , ότι δεν υπάρχει συνοχή , και διάφορα άλλα….

 

Αλλά έτσι είναι , αν δεν θέλεις να σωθεί η Ελλάδα χίλιες δυο δικαιολογίες θα βρεις….. yeahright.gif

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

 

Σκοτίστηκα! Όλοι οι υποψιασμένοι ξέρουν ότι υπάρχει στήσιμο στα γκάλοπ... Και πάντως δεν νομίζω ότι θα έχουν τη διάθεση να ψηφίσουν ότι λένε τα γκάλοπ. Τα γκάλοπ βασικά απευθύνονται σε χαζούς οι οποίοι αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αυτοί τουλάχιστον την πρώτη φορά θα ψηφίσουν ένα από τα δύο. Δεν στοχεύουμε σ' αυτούς. Στοχεύουμε στους αγανακτισμένους. Σε αυτούς που τους μουτζώνουν όλους. Τους λέμε "Μη χάνετε χρόνο και ενέργεια σε χαζομάρες, θέλετε να τους ρίξετε; ιδού ο νόμιμος τρόπος".

 

 

Θα επιμείνω ότι η λύση που προτείνεις και βασίζεται στη δημιουργία καινούριου κόμματος δεν ευσταθεί. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι καινούρια κόμματα, αλλά δημιουργία πολιτικής συνείδησης. Γνωρίζεις πιστεύω ότι στις εθνικές εκλογές δεν κατεβαίνει μόνο το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά περί τα 30 διαφορετικά κόμματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται κόμματα που υποστηρίζουν τον καπιταλισμό, τον αντικαπιταλισμό, τον κομμουνισμό, το λαϊκό εθνικισμό (εθνικοσοσιαλσιμό), τον αναρχισμό, την οικολογία, την ελεύθερη οικονομία, το κυνήγι και το ψάρεμα, μέχρι και κόμματα που απαρτίζονται από γραφικούς ή και διανοητικά καθυστερημένους, τύπου Κατμαν. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι ένα καινούριο κόμμα, επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη.

 

Περί της χειραγώγησης από τα ΜΜΕ και των γκάλοπ. Ο κόσμος που λες ότι βρίσκεται στο Σύνταγμα, ο οποίος δεν κάνει κάτι άλλο από το να μουτζώνει τη βουλή και να βαράει κατσαρόλες, δεν κάνει ότι κάνει επειδή απέκτησε ξαφνικά πολιτική συνείδηση και έπαψε να χειραγωγείται από τα ΜΜΕ, αλλά ακριβώς επειδή τα χαϊδεμένα παιδιά των καθεστωτικών μέσων (Λαζόπουλοι, Κανάκηδες, Τριανταφυλλόπουλοι, κλπ.) του είπαν ότι έτσι οφείλει να πράξει. Πώς γίνεται τώρα να πολεμάς ένα σάπιο σύστημα συμμετόχοντας σε συγκεντρώσεις που προωθούνται και αβαντάρονται από το ίδιο το σύστημα προσωπικά αδυνατώ να το καταλάβω. Οπότε διαφωνώ και με το ότι όσοι συμμετέχουν στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι πραγματικά σκεπτόμενα άτομα και γνωρίζουν έστω και κατά προσέγγιση τι ακριβώες είναι αυτό που προσπαθούν να πετύχουν μέσα από τις δράσεις τους.

 

 

Δε σου κάνει εντύπωση γιατί τόση υποστήριξη; δεν υποψιάζεσαι τπτ;

 

 

Το θέμα δεν είναι γιατί δέχτηκε τόση υποστήριξη. Το θέμα είναι ότι όσα ανέφερα σχετικά με τη δύναμη των ΜΜΕ και των στημένων δημοσκοπήσεων, με τα οποία και διαφώνησες, δικαιώνονται στο έπακρο. Ένα εντελώς άγνωστο κόμμα, οι θέσεις του οποίου περιορίζονταν σε μια οικολογική ευαισθησία, το οποίο απαρτιζόταν από άγνωστα στον κόσμο πρόσωπα, κατάφερε τελικά να μπει στη βουλή μέσα από την αβάντα των ΜΜΕ και των στημένων δημοσκοπήσεων και μόνο. Προφανώς λοιπόν αυτοί οι χαζοί που επηρεάζονται από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι λίγοι σε αριθμό, και αφού στη δημοκρατία μετράει η ποσότητα και όχι η ποιότητα, αυτοί που αποκαλείς χαζούς έχουν αξιοσημείωτη δύναμη.

 

 

Δεν είπα ποτέ ότι θα είναι εύκολο...

 

 

Εύκολο ή δύσκολο είναι όροι σχετικοί. Αν είσαι δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, ή διευθύνεις μια μικρή επιχείρηση, αυτό που προτείνεις το θεωρώ ανέφικτο. Αν από την άλλη έχεις καράβια, βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας, σταθμούς παραγωγής ενέργειας, και δε ξέρω και γω τι άλλο, είσαι επομένως σε θέση να στήσεις μια ημερίσια εφημερίδα και ένα μεγάλο κανάλι, ή ακόμα καλύτερα να κάνεις τους δημοσιογράφους των δελτίων του Mega και του Ant1 να σε παρουσιάζουν ως το νέο σωτήρα που θα κάνει τη χώρα να βγει από την κρίση και θα στείλει όλα τα λαμόγια φυλακή, τότε, όπως είναι πλέον η κατάσταση, νομίζω ότι εύκολα πας ακόμα και για πρωθυπουργός.

 

 

Στην Ελλάδα...

 

 

Για την Ελλάδα δε μιλάμε τόση ώρα;

 

 

 

Ο Ωνάσης ήταν ένας μεγάλος επιχειρηματίας, αλλά μόνο επιχειρηματίας. Δεν ήξερε τι ακριβώς αντιμετώπιζε γιατί την εποχή εκείνη κανείς δεν υποψιαζόταν το παραμικρό... Και την εποχή εκείνη δε μπορούσε να βρει συμμάχους. Οι Σοβιετικοί τα είχαν συμφωνήσει με τους Αμερικάνους στη Γιάλτα και ήταν όλα κανονισμένα. Τώρα αυτό δεν ισχύει πια. Και μάλιστα οι Αμερικάνοι έσπασαν τη συμφωνία ποντάροντας στο Γιέλτσιν. Έκαναν την ίδια βλακεία που έκανε και ο Χίτλερ με τη συμφωνία Μολότοφ - Ρίππεντροπ και αυτό μας έλυσε τα χέρια. Συμμάχους, τώρα, μπορούμε να βρούμε... Δεν υπάρχει καμία συμφωνία που να δεσμεύει τη Ρωσία ή την Κίνα.

 

 

Ο Ωνάσης ήταν επιχιερηματίας που ήταν πιο ισχυρός και είχε μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο από τους αρχηγούς πολλών κρατών. Ανυποψίαστος δε νομίζω να ήταν. Όταν κολυμπάς σε τόσο βαθιά νερά δε νομίζω να είσαι ανυποψίαστος. Και να είχε συμμαχήσει όμως με τους Ρώσους ή με άλλη μεγάλη δύναμη κατά πόσο θα άλλαζε κάτι; Δε δόθηκε και καμιά μάχη για να πέσει το αεροπλάνο.

 

 

Φυσικά θα γίνει της κακομοίρας αλλά είπα ήδη ότι πάω για χοντρό παιχνίδι...

 

 

Τι εννοείς ότι πας για χοντρό παιχνίδι; Έχεις ξεκινήσει να υλοποιείς κάποιες από τις ιδέες σου; Έχεις αγοράσει τον εξοπλισμό για το στήσιμο τηλεοπτικού σταθμού Πανελλήνιας εμβέλειας; Έχεις ιδρύσει κάποια παραστρατιωτική ομάδα στο εξωτερικό; Βρίσκεσαι σε επαφή με κυβερνήτες ξένων χωρών;

Link to comment
Share on other sites

Dortias, μ' αρέσουν οι απόψεις σου και ο τρόπος που τις θέτεις, εύγε!

Ερώτηση: Έχεις κατέβει καθόλου Σύνταγμα (ή σε συγκέντρωση ή/και γενική συνέλευση άλλης πόλης, αν δε μένεις Αθήνα)?

 

Δες τι έγινε παλαιότερα με τους Οικολόγους Πράσινους. Είχαν βγει όλα τα καθεστωτικά μέσα και τους έδιναν κάτι απίστευτα υψηλά ποσοστά που άγγιζαν αν θυμάμαι καλά ακόμα και το 10%, λέγοντας στην ουσία στον κόσμο ότι αυτή είναι η ιδανική λύση για τους αγανακτισμένους και αναποφάσιστους. Τελικά, παρ' όλη τη στήριξη και τη μαύρη προπαγάνδα, πήραν ποσοστό που μόλις του επέτρεψε να μπουν στη βουλή. Το σύστημα όμως πέτυχε το σκοπό του.

Χα! Τί μου θύμισες τώρα...

Για το συγκεκριμένο κόμμα έλεγαν και έδειχναν ό,τι ήθελαν. Θυμάμαι στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, στη δημοσίευση των εκλογικών αποτελεσμάτων, πασίγνωστο ειδησεογραφικό portal του Ομίλου Λαμπράκη δεν είχε συμπεριλάβει καν τους Οικολόγους Πράσινους στη λίστα των 6 πρώτων κομμάτων, αλλά συμπεριλάμβαναν το κόμμα του Παπαθεμελή που τότε συγκέντρωνε αρκετά μικρότερο ποσοστό από τους πρώτους. Πολύ γέλιο! :P

Οπότε ναι μεν έχουν διαφορές μεταξύ τους τα καθεστωτικά μέσα όταν πρόκειται για έμμεση προβολή πολιτικής γραμμής, αλλά φυσικά αυτό δεν αλλάζει καθόλου το τελικό αποτέλεσμα... 3 μέρες μετά οι Ο.Π. σχεδόν σβήστηκαν από τον πολιτικό χάρτη όταν αποδείχτηκαν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, αρνούμενοι να αναλάβουν το υπουργείο περιβάλλοντος (έπειτα από πρόταση του Παπανδρέου)... και το σύστημα συνεχίζει ακάθεκτο!

:clapping:

Link to comment
Share on other sites

Θα επιμείνω ότι η λύση που προτείνεις και βασίζεται στη δημιουργία καινούριου κόμματος δεν ευσταθεί. Αυτό που χρειάζεται δεν είναι καινούρια κόμματα, αλλά δημιουργία πολιτικής συνείδησης. Γνωρίζεις πιστεύω ότι στις εθνικές εκλογές δεν κατεβαίνει μόνο το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΚΚΕ, ο ΛΑΟΣ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά περί τα 30 διαφορετικά κόμματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται κόμματα που υποστηρίζουν τον καπιταλισμό, τον αντικαπιταλισμό, τον κομμουνισμό, το λαϊκό εθνικισμό (εθνικοσοσιαλσιμό), τον αναρχισμό, την οικολογία, την ελεύθερη οικονομία, το κυνήγι και το ψάρεμα, μέχρι και κόμματα που απαρτίζονται από γραφικούς ή και διανοητικά καθυστερημένους, τύπου Κατμαν. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή είναι ένα καινούριο κόμμα, επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη.

 

Τα "λοιπά" κόμματα είναι όπως περίπου τα λες είτε ακραία, είτε "ότι να 'ναι", είτε είναι πολιτικοί του συστήματος που για κάποιο λόγο τους κλωτσήσανε και για αυτό κατεβαίνουν μόνοι τους. Για τους καθυστερημένους που λες, εκφράζω την απορία μου κατά πόσο θα μπορούσαν να πάνε στον άρειο πάγο και να φτιάξουν κόμμα. Εκείνοι που το παίζουν τρελοί (π.χ. Λιακό) μπορεί να μην είναι και τόσο τρελοί, μπορεί να είναι και βαλτοί...

 

Όλοι αυτοί είναι παντελώς ακατάλληλοι για να κυβερνήσουν ένα κράτος σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία, χρειάζονται άνθρωποι αποφασισμένοι που να ξέρουν τι κάνουν...

 

Δεν βασίζεται η λύση στη δημιουργία κόμματος αλλά στη δημιουργία αντι-συστήματος...

 

 

Περί της χειραγώγησης από τα ΜΜΕ και των γκάλοπ. Ο κόσμος που λες ότι βρίσκεται στο Σύνταγμα, ο οποίος δεν κάνει κάτι άλλο από το να μουτζώνει τη βουλή και να βαράει κατσαρόλες, δεν κάνει ότι κάνει επειδή απέκτησε ξαφνικά πολιτική συνείδηση και έπαψε να χειραγωγείται από τα ΜΜΕ, αλλά ακριβώς επειδή τα χαϊδεμένα παιδιά των καθεστωτικών μέσων (Λαζόπουλοι, Κανάκηδες, Τριανταφυλλόπουλοι, κλπ.) του είπαν ότι έτσι οφείλει να πράξει. Πώς γίνεται τώρα να πολεμάς ένα σάπιο σύστημα συμμετόχοντας σε συγκεντρώσεις που προωθούνται και αβαντάρονται από το ίδιο το σύστημα προσωπικά αδυνατώ να το καταλάβω. Οπότε διαφωνώ και με το ότι όσοι συμμετέχουν στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις είναι πραγματικά σκεπτόμενα άτομα και γνωρίζουν έστω και κατά προσέγγιση τι ακριβώες είναι αυτό που προσπαθούν να πετύχουν μέσα από τις δράσεις τους.

 

Κοίτα, κι εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου και το είπα ανοιχτά διαφωνόντας σε κάπως έντονο ύφος με πολύ αγαπητό μου πρόσωπο γιατί πιστεύω πως πρέπει να πω την αλήθεια και όχι να είμαι ευχάριστος... Θα συμφωνήσω σε ότι λες, άλλωστε αυτά λέω κι εγώ... Αυτοί όμως που κάνουν τις χαζομάρες όπως τις λέω ΔΕΝ είναι βλάκες όλοι τους, πολλοί το ξέρουν ότι δεν πέφτουν έτσι τα λαμόγια, απλά θέλουν να διαμαρτυρηθούν. Εγώ που δεν νιώθω την ανάγκη να διαμαρτυρηθώ - αφού σύμφωνα με τη δική μου λογική δεν έχει νόημα να διαμαρτύρεσαι όταν την εξουσία την έχουν κάποιοι που ΔΕΝ σε εκπροσωπούν - ξοδεύω την ενέργειά μου σε κάτι που νομίζω πως θα έχει αποτέλεσμα.

 

 

Το θέμα δεν είναι γιατί δέχτηκε τόση υποστήριξη. Το θέμα είναι ότι όσα ανέφερα σχετικά με τη δύναμη των ΜΜΕ και των στημένων δημοσκοπήσεων, με τα οποία και διαφώνησες, δικαιώνονται στο έπακρο. Ένα εντελώς άγνωστο κόμμα, οι θέσεις του οποίου περιορίζονταν σε μια οικολογική ευαισθησία, το οποίο απαρτιζόταν από άγνωστα στον κόσμο πρόσωπα, κατάφερε τελικά να μπει στη βουλή μέσα από την αβάντα των ΜΜΕ και των στημένων δημοσκοπήσεων και μόνο. Προφανώς λοιπόν αυτοί οι χαζοί που επηρεάζονται από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι λίγοι σε αριθμό, και αφού στη δημοκρατία μετράει η ποσότητα και όχι η ποιότητα, αυτοί που αποκαλείς χαζούς έχουν αξιοσημείωτη δύναμη.

 

Ακριβώς για αυτό λέω "παίξτε βρώμικα, όπως αυτοί". Αλλά στην άρχη, σαφώς δεν θα μας στηρίξουν οι πολλοί και χαζοί...

 

 

Εύκολο ή δύσκολο είναι όροι σχετικοί. Αν είσαι δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, ή διευθύνεις μια μικρή επιχείρηση, αυτό που προτείνεις το θεωρώ ανέφικτο. Αν από την άλλη έχεις καράβια, βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας, σταθμούς παραγωγής ενέργειας, και δε ξέρω και γω τι άλλο, είσαι επομένως σε θέση να στήσεις μια ημερίσια εφημερίδα και ένα μεγάλο κανάλι, ή ακόμα καλύτερα να κάνεις τους δημοσιογράφους των δελτίων του Mega και του Ant1 να σε παρουσιάζουν ως το νέο σωτήρα που θα κάνει τη χώρα να βγει από την κρίση και θα στείλει όλα τα λαμόγια φυλακή, τότε, όπως είναι πλέον η κατάσταση, νομίζω ότι εύκολα πας ακόμα και για πρωθυπουργός.

 

Εγώ θα τα έκανα αυτά που λες ότι θα έλεγαν για μένα για αυτό και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τα πουν... :P

 

 

Για την Ελλάδα δε μιλάμε τόση ώρα;

 

Ναι αλλά μέρος της "δουλειάς" μπορεί να γίνει και εκτός Ελλάδας...

 

 

Ο Ωνάσης ήταν επιχιερηματίας που ήταν πιο ισχυρός και είχε μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο από τους αρχηγούς πολλών κρατών. Ανυποψίαστος δε νομίζω να ήταν. Όταν κολυμπάς σε τόσο βαθιά νερά δε νομίζω να είσαι ανυποψίαστος. Και να είχε συμμαχήσει όμως με τους Ρώσους ή με άλλη μεγάλη δύναμη κατά πόσο θα άλλαζε κάτι; Δε δόθηκε και καμιά μάχη για να πέσει το αεροπλάνο.

 

Πόσο σίγουρος είσαι ότι το αεροπλάνο έπεσε μόνο του και ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι είναι όπως σου είπαν;

 

 

Τι εννοείς ότι πας για χοντρό παιχνίδι; Έχεις ξεκινήσει να υλοποιείς κάποιες από τις ιδέες σου; Έχεις αγοράσει τον εξοπλισμό για το στήσιμο τηλεοπτικού σταθμού Πανελλήνιας εμβέλειας; Έχεις ιδρύσει κάποια παραστρατιωτική ομάδα στο εξωτερικό; Βρίσκεσαι σε επαφή με κυβερνήτες ξένων χωρών;

 

Αν είχα την ευκαιρία, θα τα είχα κάνει ήδη. Αυτό που λέω είναι ότι ο τρόπος για να γλιτώσουμε το "σπίτι" μας σε αυτή την κατάσταση είναι να γίνουμε πολύ "κακοί"... Ακόμα και αυτά που λες χρειάζονται...

Link to comment
Share on other sites

Η μέρα που όλα φαίνεται να αλλάζουν είναι σήμερα . angel_not.gif

 

Ίσως να βγει κάτι πραγματικά καλό από όλο αυτό, ίσως πάλι όχι .

 

Για λίγο καιρό κάτι ακουστικέ για κάποια μαγική κίνηση αλλά τελικά δεν ήταν επιτυχές , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ . ( αναφέρομαι στην μαγική κίνηση και αυτή η ιδέα ήταν μια κάποια λύσει ) whistling.gif

 

Για τη λοιπόν να μην βάλουμε της γνώσεις μας κάτω όλοι η μύστες να φτιάξουμε ένα τυπικό( ευέλικτο για της προτιμήσεις του καθένα ) . Με στόχο την οικονομικοί σωτηρία της Ελλάδος …… thumbsup.gif

 

Κάποιοι παλιότερα στο τοπικ στην μαγική κίνηση , είπαν ότι δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος , να λοιπόν τώρα σας λέω έναν ξεκάθαρο στόχο την οικονομικοί σωτηρία της Ελλάδος , θα μου πείτε ναι αλλά πως ?

 

Να πως ο στόχος θα είναι ( όχι ο καθένας να οραματίστοι το δικό του τρόπο σωτηρίας αλλά όλοι τον ίδιο τρόπο ) ο όποιος θα είναι ότι ένα μέρος του χρέους της χωράς ότι χαρίζεται !! ( αν το έχετε ψάξω το θέμα , αυτό έχει συμβεί με άλλες χώρες στο παρελθόν π.χ. Γερμανία που ξεχρέωσε αφού της χαριστικέ το μισό χρέος …. ) .

 

Γενικά πολύ θα πούνε μετά από αυτό το ποστ , ότι είναι πολύ μεγάλη η ευθηνή , ότι δεν υπάρχει συνοχή , και διάφορα άλλα….

 

Αλλά έτσι είναι , αν δεν θέλεις να σωθεί η Ελλάδα χίλιες δυο δικαιολογίες θα βρεις….. yeahright.gif

 

Πάνα σαν φίλος σου το λέω, αυτά που λες είναι ότι να 'ναι. Δεν με πιστεύεις; Οκ. Βρες μου λοιπόν με πηγές και αναφορές, πού και πότε σώθηκε κράτος από μάγους; Μέχρι να μου απαντήσεις ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, έτσι και τα ξαναπείς αυτά, δε θα 'μαι καθόλου φιλικός...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, μόλις είδα το παρακάτω κείμενο. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν είναι ραδιο-αρβύλα και προπαγάνδα που ανακοινώθηκε για να προκαλέσει συγκεκριμένα αισθήματα, εντυπώσεις κλπ και να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα, είναι όμως σημαντικό:

 

http://news247.gr/ellada/politiki/dolofonia_karamanlh_eggrafo_eyp.1106403.html

Link to comment
Share on other sites

Tα περί οικονομικών δολοφόνων είναι γνωστά.

Συνωμολογιακά και αυτά.Τελικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πόσα απο αυτά είναι συνωμοσιολογικά και πόσα όχι.

Όπως αποδυκνείεται με την πάροδο του χρόνου τα 90% είναι αληθινά.

Το θέμα είναι αν ένας πρωθυπουργός εκβιάζεται θα πρέπει να έχει τα κότσια να βγάλει διάγγελμα και αντί να λέει τις π@π@ριές που ακούσαμε και εχθές,να βγει και να πει ότι εκβιάζεται ανοιχτά στον λαό.Αυτό έκανε ο πρωθυπουργός του Ισημερινού πριν λίγα χρόνια,και δικαιώθηκε.Θα πρέπει να διακινδυνέψει και την ζωή του.Αυτό σημαίνει ηγέτης.

Προφανώς όμως προτιμάνε την ησυχία τους και έτσι πολλές υποθέσεις καταλήγουν στα συρτάρια της συνωμοσιολογίας και μετά τρέχα γύρευε...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...