Jump to content

Ο Μύστης Της Λεμουρίας


Recommended Posts

Μέρος 1ο

 

Όλα ξεκίνησαν στα αρχαία χρόνια την εποχή της Λεμουρίας.

 

Η Λεμουρία ήταν μια ήπειρος που υπήρχε πριν από την Ατλαντίδα και κατά την ύπαρξη της Ατλαντίδας. Γεωγραφικά τοποθετείται στο νότιο Ειρηνικό, μεταξύ της Βόρειας Αμερικής, Ασίας και Αυστραλίας. Αναφέρεται και σαν MU, ή μητέρα πατρίδα (της MU). Οι άνθρωποι που ζούσαν στην Λεμουρία, στην αιχμή πολιτισμού της, λέγετε πως ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένοι και πολύ πνευματικοί. Παρόλο που πολύ δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις για την ύπαρξη αυτής της αρχαίας ηπείρου, πολλοί άνθρωποι "ξέρουν" ότι έχουν μια ισχυρή σχέση με την Λεμουρία.Οι μύθοι για την Λεμουρία λένε πως οι άνθρωποι εκείνης της εποχής γνωρίζοντας τον ερχομό του κατακλυσμού, δημιούργησαν υπόγειες πολιτείες όπου φύλαγαν αρχεία της ιστορίας της γης και των ανθρώπων καθώς και τις διδασκαλίες τους. Δεν ήταν οι μόνοι που το κάνανε αυτό. Όλοι οι λαοί που ζούσαν εκείνη την εποχή σε ολόκληρη την γη, κάνανε ακριβώς το ίδιο.

Έτσι μετά τον κατακλυσμό όσοι είχαν μπει στις υπόγειες αυτές εγκαταστάσεις, σώθηκαν και συνέχισαν την ζωή πάνω στην γη.

«Η ιστορία κύκλους κάνει».

Πηγή: http://www.liako.gr/anexigito/unknown-mystery/329-h-.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Lemuria_%28continent%29

 

 

Προσωπικά σχόλια

Η ιστορία κύκλους κάνει διότι η ενέργεια που πραγματώνει τα γεγονότα είναι ένας φαύλος κύκλος... απλό. Έτσι κάθε χρόνο, κάθε 5, 10 ή 10.000 χρόνια θα επαναλαμβάνονται κάποια γεγονότα ... μέχρι να επικαλυφθούν από κάποια άλλα και τότε οι κύκλοι της ιστορίας αλλάζουν. Τότε γράφεται ιστορία.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μέρος 2ο

 

Οι άνθρωποι στην Λεμουρία εικάζεται ότι ήταν αρκετά πνευματικά αναπτυγμένοι.

Αυτό που εμείς σήμερα θαυμάζουμε ίσως στους μάγους, στους πνευματικούς ή στους Θιβετιανούς, Σαολιν και άλλους Ασιάτες υπήρχε την εποχή αυτή στην Λεμουρία σε πολύ ανώτερο επίπεδο.

 

Ο έρωτας ήταν διαφορετικός σε άλλο πνευματικό στάδιο και τα ζευγάρια ζούσαν σε μεγάλη ευδαιμονία και τεκνοποιούσαν ισχυρά όντα που με τα σημερινά δεδομένα θα λέγαμε ότι θα ήταν Ήρωες, Δαίμονες ή Θεοί. Τα τέκνα της Λεμουρίας με άλλα λόγια γεννιόντουσαν με την δυνατότητα να εμφανίσουν μεταφυσικές δυνάμεις πιο εύκολα και σε πιο ισχυρό βαθμό από ότι γίνεται σήμερα σε έναν εξελιγμένο Θιβετιανό ή Ασιάτη.

 

Λογικό επόμενο λοιπόν ήταν ο πολιτισμός αυτός από την στιγμή που στην καθημερινότητα του εμφάνιζε και χρησιμοποιούσε τηλεπάθεια, εμπάθεια, τηλεκίνιση και άλλα, να είχε και ένα πολύ διαφορετικό θρησκευτικό και μυητικό σύστημα.

 

Οι μύστες της Λεμουρίας στην ουσία κατείχαν τέτοιες δυνάμεις που μπορούσαν να μιλήσουν υποσεινήδητα στον νου άλλων ανθρώπων, να πραγματοποιήσουν αλλαγές στην πραγματικότητα, να βγουν έξω από κάθε πραγματικότητα και να τις διαχειριστούν (η πραγματικότητα είναι αυτό που οι Θιβετιανοί ονομάζουν Σαμσάρα και οι Έλληνες Γίγνεσθαι).

 

Όμως .... αυτές οι δυνάμεις όσο και θαυμαστές και αν ακούγονται εγκυμονούν φοβερούς κινδύνους.

Κινδύνους όπως να χαθεί ο έλεγχος ή να περάσει σε λάθος χέρια και να αρχίζουν καταστροφές και φθορά των ανθρώπων.

 

....

...

..

.

 

Από ότι φαίνεται αυτό το σενάριο καταστροφολογίας δεν ήταν και πολύ μακρυά από την πραγματικότητα.

Στην υποθετική ιστορία της Λεμουρίας έχουμε καταγεγραμμένη μια τέτοια καταστροφή.

Οι μύστες της Λεμουρίας το γνώριζαν αυτό και το ανάμεναν. Ίσως να υπήρχαν προφητείες για αυτόν που θα γεννηθεί, που θα έχει τρομερές δυνάμεις αλλά όχι αυτοέλεγχο και έτσι θα προκαλέσει την καταστροφή.

 

Για αυτό τον λόγο αρκετά χρόνια πριν την καταστροφή της Λεμουρίας οι κάτοικοι της άρχισαν να μεταναστεύουν σε όλη την υπόλοιπη Γη δημιουργώντας έτσι μικρές αποικίες.

Αποικίες που θα διασώζαν το γένος και την γνώση της Λεμουρίας.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 3ο

 

Οι Λεμούριοι άρχισαν να δημιουργούν αποικίες και ταυτόχρονα υπόγειες πολιτείες για να σωθούν από αυτόν που θα γεννιόταν και θα τους κατέστρεφε.

Για τις υπόγειες πολιτείες δεν γνωρίζουμε και πολλά. Ίσως τα σημερινά σενάρια περί κοίλης γης, υπόγειων πολιτειών και εξωγήινων να αποτελούν τον φανταστικό μανδύα κάλυψης των Λεμουρίων. Όλα αυτά με άλλα λόγια ίσως να αναφέρονται στους Λεμούριους που για να αποφύγουν μια δεύτερη καταστροφή κρύβουν την μεταφυσική γνώση με φανταστικές ιστορίες για εξωγήινους και υπερεχνολογία.

 

 

Ποιες όμως ήταν οι επίγειες αποικίες των Λεμουρίων;

Αυτές μπορούμς να πούμε ότι ήταν,

- Ινδία

- Κίνα, Κορέα

- Θιβετ

- Σουμέρ

- Ατλαντίδα

 

Σημειώστε ότι την εποχή αυτή στην μεσόγειο υπάρχει ήδη ένας άλλος μεγάλος πολιτισμός οι Έλληνες.

Η Λεμουρία λέγεται ότι καταστράφηκε μετά την αποίκιση της Ατλαντίδος που τότε γνωρίζουμε ότι ήδη υπάρχουν οι Ολύμπιοι την εποχή αυτή.

 

...........

 

Η καταστροφή όμως είναι αναπόφευκτη. Η ανεξέλικτη δύναμη της ψυχής ισοδυναμεί με χιλιάδες ατομικές βόμβες μαζί.

Αυτός που θα καταστρέψει την Λεμουρία έχει γεννηθεί, δεν τον αναγνωρίζει κανείς, μυείται και αποτυγχάνει στην μύηση.

Η κουνταλίνη του στρέφεται προς τα κάτω και αποκτά την "ουρά".

Βυθίζεται στην άβυσσο και δεν μπορεί να αντισταθεί στις ψυχικές πιέσεις και ενδίδει στην καταστροφή.

Ταυτόχρονα η έντονη ψυχική του κατάσταση του αποδίδει όλα τα Κλιφωθικά χαρακτηριστικά σε ανεξέλεκτη κατάσταση και μακρόχρονη ζωή. Δεν είναι όμως αθάνατος και ίσα ίσα φοβάται τον θάνατο όπως "το κακό το λιβάνι".

Σκοπός του μύστη της Λεμουρίας είναι να αποκτήσει την αθανασία για να νικήσει τον φόβο του θανάτου.

Άλλωστε η αποτυχία της μύησης του βασίζεται στο ότι απέτυχε να γίνει αθάνατος και αγαθός σαν το Θεό.

Για αυτό ο μύστης της Λεμουρίας μισεί θανάσιμα οποιαδήποτε έκφραση του αγαθού, μισεί οποιαδήποτε θρησκεία και οποιοδήποτε άνθρωπο που είναι θρήσκος. Τόσο τις θρησκείες της εποχής του πολυθεϊστικές (Ελλήνων, Βαβυλωνίων, Σουμερίων, Λεμουρίων κτλ), όσο και τις σημερινές (Χριστιανισμό κτλ).

Ταυτόχρονα επιζητά να γίνει αυτός αθάνατος και να νικήσει τον Θεό που θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση του, την Κλιφωθική.

Έχει διαμορφώσει ένα ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ χαρακτήρα και θεωρεί τον εαυτό του ότι πρέπει να λατρέυεται σαν Θεός, αυτός και μόνο αυτός!!!

 

 

Μήπως σας θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Σας έρχεται στον νου ποιος μπορεί να είναι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 4ο

 

Πρωτού συζητήσουμε για τον μύστη της Λεμουρίας ας επιστρέψουμε για λίγο στην υποθετική ιστορία της Λεμουρίας για να αποκτήσουμε μια γενική περιληπτική εικόνα των γεγονότων από την γέννηση του μύστη της Λεμουρίας μέχρι σήμερα.

 

Αφού οι Λεμούριοι δημιούργησαν τις αποικίες τους και η καταστροφή έγινε η Λεμουρία καταστράφηκε από μια ανεξέλεκτη ψυχική δύναμη. (Επαναλήψεις αυτής της ενέργειας βιώνονται ακόμη και σήμερα στην περιοχή της Αυστραλίας - Ιαπωνίας - Ινδίας με τα φονικά τσουνάμι και τους σεισμούς).

 

Η ήπειρος της Λεμουρίας χάθηκε από ηφαιστειακή δραστηριότητα, σκεπάστηκε από φλεγόμενες και πυρακτωμένες στάχτες που προήλθαν από αναρίθμητα ηφαίστεια. Οι Λεμούριοι καταδικάστηκαν στο πυρ και στην ασφυξία ενώ η Λεμουρία κατατρωγόταν αργά από τα εσωτερικά πυρά όπου η δράση τους δεν σταμάτησε ποτέ και οι ηφαιστειακές δραστηριότητες ήταν ακατάπαυστες πότε στο ένα μέρος της ηπείρου και πότε στο άλλο.

 

Η ζωή όμως έπρεπε να συνεχιστεί. Οι απόγονοι των Λεμουρίων αυτήν την στιγμή στην Γη ήταν:

 

Πηγή:

http://www.nea-acropoli-athens.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=43:2008-03-11-08-23-52&id=202:2008-12-11-19-40-38&Itemid=74

 

Ρμοάχαλ είναι η πρώτη υποφυλή, ξεκίνησαν πριν από 4-5 εκατομμύρια χρόνια και προήλθαν από μεγάλα τμήματα που υπήρχαν στο νότιο τμήμα της προηγούμενης ηπείρου της Λεμούριας. Η περιοχή αυτή εντοπίζεται στη σημερινή ακτή Ασάντι, νότια της Ακτής Ελεφαντοστούν. Ηταν μια θερμή και υγρή χώρα με μεγάλα προκατακλυσμιαία ζώα γεμάτη καλαμιές και πυκνά δάση. Οι Ρμοάχαλ ήταν μια σκουρόχρωμη φυλή με εβένινο πρόσωπο. Το ύψος τους έφτανε τα 3 με 3,5 μέτρα ήταν δηλαδή μια φυλή γιγάντων που αργότερα το ανάστημά τους μίκρυνε βαθμιαία .

 

Τλαβατλι, γενέτειρά τους ήταν ένα νησί στις δυτικές ακτές της Ατλαντίδας αλλά αργότερα επεκτάθηκαν προς τις κεντρικές περιοχές της ηπείρου και έφτασαν μέχρι την Γροιλανδία. Ηταν πάντα ένας οροσίβιος λαός ζούσαν πάντα στα ορεινά διαμερίσματα του εσωτερικού της Ατλαντίδας με οικισμούς που ήταν ορεινοί. Μια δυνατή σκληρή φυλή ερυθροκάστανου χρώματος χωρίς να είναι τόσο ψηλοί όσο οι Ρμοάχαλ κατόρθωσαν τελικά να νικήσουν τους δεύτερους.

 

Τολτέκοι, είναι η τρίτη υποφυλή και θεωρούνται ο μεγαλειώδης κλάδος της ατλάντιας φυλής. Κυβέρνησαν την ήπειρο για χιλιάδες χρόνια με μεγάλη ειδική δύναμη και αίγλη. Τόση ήταν η δύναμη και η ζωτικότητά τους που η επιμειξία με τις επόμενες φυλές δεν τους επηρέασαν καθόλου. Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια βρίσκουμε τους μακρινούς φυλετικούς κλάδους τους να εξουσιάζουν το Μεξικό και το Περού μέχρι να κατακτηθούν από τα ορμητικά φύλα των Αζτέκων. Το χρώμα τους ήταν επίσης ερυθροκάστανο αλλά κάπως πιο κοκκινωπό ή χαλκόχροο από των Τλαβάτλι. Το ύψος τους ήταν γύρω στα 2,5 μέτρα και αργότερα βαθμιαία μειώθηκε στο σημερινό κοινό ανάστημα. Γενέτειρά τους ήταν οι δυτικές ακτές της Ατλαντίδας όπου σήμερα βρίσκεται έξω από τις ακτές της Καλιφόρνιας, αλλά η επικράτειά τους επεκτάθηκε σχεδόν σε όλη την ήπειρο όπου από την πρωτεύουσα της Ατλαντίδας στις ανατολικές ακτές ασκούσαν την σχεδόν παγκόσμια εξουσία τους.

 

Τουράνιοι, είναι η 4η υποφυλή, ξεκίνησαν από την ανατολική περιοχή της Ατλαντίδας και ενώ ήταν αποικιστές δεν έγιναν ποτέ κυρίαρχη φυλή, παρόλο που ορισμένοι κλάδοι τους υπήρξαν πανίσχυροι. Οι μεγάλες κεντρικές περιοχές της ηπείρου που βρισκόταν στα νότια και στα δυτικά της χώρας των Ταλαβάτλι ήταν δική τους αλλά όχι αποκλειστική πατρίδα.

 

Οι αρχαίοι Σημίτες, είναι η 5η υποφυλή και αποτελεί πρόβλημα για τους εθνολόγους επειδή τα στοιχεία που υπάρχουν είναι ανεπαρκή. Πατρίδα αυτής της υποφυλής βρισκόταν εκεί που σήμερα είναι η Σκοτία και η Ιρλανδία. Ηταν μια ορεινή χώρα, το λιγότερο ελκυστικό μέρος της ηπείρου αλλά παρόλα αυτά η φυλή άκμασε για αιώνες διαφυλάττοντας την ανεξαρτησία τους απέναντι στους επιθετικούς βασιλιάδες του νότου. Αργότερα ήρθε η ώρα που έφτιαξαν τις αποικίες τους αλλά παρόλα αυτά παρέμειναν μια ανυπότακτη και ανικανοποίητη φυλή που βρισκόταν πάντα σε πόλεμο με τους γείτονές της.

 

Οι αρχαίοι Ακκάδιοι, είναι η 6η υποφυλή και ήρθε σε ύπαρξη πολύ μετά την καταστροφή που έγινε πριν 800.000 χρόνια. Εμφανίστηκε στα ανατολικά της Ατλαντίδας το μέρος όπου σήμερα βρίσκεται έξω από τις ανατολικές ακτές της Κορσικής. Δεν περιορίστηκαν πολύ στην γενέτειρά τους αλλά εξόρμησαν προς την περιορισμένη τώρα Ατλαντίδα . Συγκρούστηκαν κυρίως με τους αρχαίους Σημίτες σε πολλές μάχες τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα, χρησιμοποιώντας πολυάριθμους στόλους και από τους δυο πλευρές. Τελικά οι αρχαίοι Ακκάδιοι πριν από 100.000 χρόνια νίκησαν ολοκληρωτικά και τότε υψώθηκε μια ακκαδική δυναστεία σε σημητική πρωτεύουσα που κυβέρνησε σοφά για πολλές χιλιετίες. Ηταν έμποροι , θαλασσοπόροι , εγκατέστησαν πολλές αποικίες και κέντρα επικοινωνίας σε μακρινές χώρες.

 

Οι Μογγόλοι, είναι η 7η υποφυλή και δεν είχε καμιά επαφή με την μητρική ήπειρο. Προήλθε από τις πεδιάδες της Ταρταρίας και αναπτύχθηκε άμεσα από τους απόγονους της Τουράνειας Φυλής, η οποία βαθμιαία περιορίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Ασίας. Αν και πολλαπλασιάστηκε γρήγορα οι πιο πολλοί κάδοι της είναι επηρεασμένοι από επιμιξίες με άλλες φυλές.

 

Οι πρώτες 3 ατλάντιες υποφυλές ονομάστηκαν «κόκκινες» και υπήρξαν πολύ λίγες επιμιξίες με τις επόμενες φυλές που ονομάστηκαν «κίτρινες», παρόλο που οι αρχαίοι σημίτες και ακκάδιοι ήταν συγκριτικά λευκοί

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 5ο

 

 

Πώς όμως ήταν ο πολιτισμός των Λεμουρίων;

 

Έχετε δει Κινέζικα έργα καράτε; Έχετε ασχοληθεί ίσως με Ασιάτικες πολεμικές τέχνες ή αποκρυφυστικικές τέχνες της Ασίας;

Θαυμάζετε τους Ινδούς, Κινέζους, Θιβετιανούς;

 

Αν ναι τότε μπορεί να πάρετε μια γεύση για την ζωή στην Λεμουρία.

 

Όλα αυτά δεν έχουν μια γοητεία; Δεν εκπέμπουν ένα απίστευτο σεβασμό και κύρος; Κάπως έτσι ήταν ίσως η Λεμουρία.

 

Ο σημερινός Ασιατικός πολιτισμός είναι μια ένδειξη του τι υπήρχε λίγο πιο νότια μεταξύ Ινδίας και Αυστραλίας, στην Λεμουρία.

 

............

 

Βέβαια σε όλα αυτά υπάρχουν και τα αρνητικά τους.

Έχετε ακούσει ίσως στην σημερινή Δύση για τον Σατανισμό; Για ανθρωποθυσίες; Για φόνους; Για διαστροφές και άλλα σιχαμερά γεγονότα;

Αυτό είναι η άβυσσος που ζει ο μύστης της Λεμουρίας που με την ασταθή του ψυχική δύναμη προκαλεί καταστροφές.... και όχι μόνο.

 

Ο μύστης της Λεμουρίας βαθιά αντίθεος και σφετεριστής της εξουσίας του Θεού (επειδή του έχει μείνει ψυχικό τραύμα η αποτυχία της μύησης του) επιλέγει έναν λαό για να τον λατρεύει. Είναι ο δικός του περιούσιος λαός και αυτός ο Θεός του. Στο όνομα του δεν θα λατρεύονται πλέον άλλοι Θεοί. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός αληθινός Θεός.

Οι άλλοι λαοί που λατρεύουν τους ψεύτικους Θεούς θα πρέπει να εξαφανιστούν αυτοί και οι Θεοί τους. Βαθιά μέσα του θέλει να μην υπάρχει άλλος Θεός εκτός από αυτόν.

 

Αυτό του λέει ο εγωισμός του...

 

 

Μήπως έχετε βρει ποιος είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός που το παίζει Θεός σε λαούς;

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 6ο

Η επιστροφή των Άχραντων ψυχών (Avatars)

 

Η Λεμούριοι όμως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Μπορεί ο μύστης της Λεμουρίας να έχει κάποιες Κλιφωθικές δυνάμεις, μπορεί να έχει ταλέντο στην απόκρυψη, στην τηλεπαθητική προσβολή και σε άλλα κόλπα αλλά δεν μπορεί να έχει πρόσβαση εκτός Γίγνεσθαι, εκεί που είναι τα Avatars.

 

Παλιοί μύστες της Λεμουρίας σαν τελευταία μυστική αποικία φρόντισαν να έχουν το πεδίο των Avatars και στην κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους.

Όχι για αυτούς μιας και τα Avatars δεν έχουν αυτήν την ανάγκη, αλλά για όσους θα γεννηθούν και θα ζήσουν στην Γη.

 

Ο μύστης της Λεμουρίας είναι γραφτό να πεθάνει όπως όλα τα όντα που έχουν γεννηθεί και αυτό είναι αναπόφευκτο. Αθανασία μακρυά από τον Θεό δεν υπάρχει όσο και να το θέλει.

 

Όμως η ιστορία κύκλους κάνει όπως είπαμε. Κάθε 2000 χρόνια περίπου τα Avatars επιστρέφουν στην Γη και αλλάζουν τον ρου και την ιστορία αυτής.

Το πρώτο πλήγμα για τον εγωιστή μύστη της Λεμουρίας ήταν ο Ιησούς.

 

Στο όνομα του Ιησού έγινε ένα φοβερό πλήγμα στην προσπάθεια του μύστη της Λεμουρίας να αποκτήσει οπαδούς και λαό να τον λατρεύει και εκτοπίστηκε για 2000 χρόνια μέχρι τώρα εκτός λατρείας με ελάχιστες εξαιρέσεις λατρείας του κακού.

 

Η πρώτη επιστροφή των Avatars πέτυχε.

 

Στις μέρες μας κλείνει ένας δεύτερος κύκλος 2000 χρόνων.

Ένα νέο Avatar αναμένεται να έρθει στην Γη με το όνομα "Υδροχόος".

Η εποχή που λένε ότι θα φέρει θα είναι μια πνευματική ένωση όλων των αγαθών θρησκειών.

 

Ενώ το πρώτο Άβαταρ εκτόπισε και εμπόδισε την λατρεία του μύστη της Λεμουρίας, το δεύτερο θα ενώσει όλες τις θρησκείες σε ένα αγαθό πλαίσιο δίνοντας ακόμη ένα χτύπημα στον μύστη της Λεμουρίας.

 

Ταυτόχρονα στις 21-12-2012 κλείνει ένας άλλος μεγάλος κύκλος ενεργειών. Ο μεγάκυκλος του κέντρου του Γαλαξία. Σε αυτήν την περίοδο αναμένουμε την εμφάνιση σημαντικών Avatars στη Γη και κοσμογονικές αλλαγές.

 

Λέγεται ότι ο λαός που έχει δεσμεύσει ο μύστης της Λεμουρίας για να τον λατρεύει θα απελευθερωθεί και ότι ο ναός που θα χτιστεί θα λατρεύει τον πραγματικό Θεό... και ίσως γίνει και κάτι ακόμη...

 

 

Τέλος της υποθετικής ιστορίας της Λεμουρίας.

 

Η ιστορία αυτή ίσως αποτελέσει στο μέλλον ένα ωραίο παραμύθι που θα ξεκινάει κάπως έτσι.

Μια φορά και έναν καιρό... ήταν μια πραγματική ιστορία...

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 7ο

 

Ας δούμε όμως το προφίλ αυτού του μύστη.

 

Μέχρι την ηλικία της μύησης του ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος με φυσιολογική ανάπτυξη και ηλικία. Πνευματικά ήταν αρκετά σταθερός, λογικός και θα λέγαμε ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

 

Η μύηση του όμως απέτυχε. Η αποτυχία αυτή επειδή συμπεριλάμβανε φοβικές διαδικασίες που δεν ξεπέρασε του δημιούργησε ένα απίστευτο σύμπλεγμα ψυχικό περί Θεού, θανάτου και αθανασίας. Αυτό που έπαθε ήταν να φοβάται τον θάνατο, να νιώθει αποτυχημένος απέναντι στο γεγονός ότι δεν έγινε αθάνατος και να στραφεί εναντίων του Αγαθού Θεού διότι τον κατηγορεί για την κατάσταση του.

 

Παράλληλα η ψυχή του πολύ ισχυρή και ικανή για να τον προστατέψει λειτούργησε αμυντικά, όπως ο οργανισμός που παράγει αντισώματα ένα πράγμα, και αντί να πεθάνει του απέδωσε μεγάλο ψυχικό φόρτο για μακρόχρονη ζωή.

 

Σκεφτείτε ότι ο φόβος του να μην πεθάνει ενεργοποίησε αυτήν την διαδικασία. Η ψυχή έπαθε ένα σοκ στο θέμα του θανάτου, μια σύγχυση στο θέμα της αθανασίας και του Θεού και του απέδωσε μεγάλης διάρκειας ζωή. Έτσι αν υπολογίσετε ότι η Λεμουρία είναι κάποια χρόνια πιο πίσω από την Ατλαντίδα μπορείτε να υπολογίσετε πόσο χρονών είναι ο μύστης της Λεμουρίας !!!

 

Η αντίδραση της ψυχής του στο σοκ του θανάτου ενεργοποίησε και άλλα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό ότι η κουνταλίνη του στράφηκε προς τα κάτω και η συνείδηση του έγινε αυτο που λέμε Σατανική.

 

Τα χαρακτηριστικά του είναι, έντονη νοητική προβολή δλδ μπορεί να αντιλαμβάνεται και να διεισδύει σε όμοιες με αυτόν σκέψεις όπως διαστροφής, και κάθε σκέψη που παράγεται από αμαρτία (φθορά της ψυχής) μικρή η μεγάλη.

 

Ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κανονική αστρική προβολή. Δεν μπορεί να μεταφερθεί δλδ σε τόπο/χώρο με το ενεργειακό του σώμα διότι η τεράστια ποσότητα ενέργειας που έχει ελκύσει το καθιστά τρομερά πνευματικά βαρύ και σχεδόν ακίνητο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να έχει μια αρνητική εμπάθεια και να διαισθάνεται όμοια συναισθήματα με τα δικά του όπως αμαρτίες.

 

Επίσης κάθε ον που του αφαιρεί ενέργεια, δλδ παύει να αμαρτάνει το αισθάνεται άσχημα με την εμπάθεια του, κάτι σαν δυσφορία η πόνο θα λέγαμε. Διότι χάνει ενέργεια.

Έτσι με αυτό το χαρακτηριστικό έχει μάθει ότι όταν συμβαίνει αυτό κάποιος προοδεύει ή έχει πάει στην εκκλησία και έχει καθαρθεί, μετανοήσει κτλ.

 

Φυσιικά δεν αχολείται με όλους. Αλλά με αυτούς που θεωρεί πιο εύκολους, πιο ευάλωτους ή πιο ενεργειακά κερδοφόρους. Διότι από ένα στάδιο και μετά είναι κάτι σαν παιχνίδι επιβίωσης.

 

Σαφώς στα χρόνια που πέρασαν δεν είναι μόνος. Αν και ο ίδιος είναι ανίκανος να ασχοληθεί με τον εαυτό του έχει ένα πλήθος ανθρώπων που των υπηρετούν με ανταλάγματα συνήθως όπως αυτά της μαφίας, πλούτος, γυναίκες, σεξ, ηδονή, κτλ.

 

Μισεί θανάσιμα ότι τον κανει να υποφέρει και αυτό είναι οι γαλήνιες σκέψεις. Δεν αντέχει τις δονήσεις τους. Όσο και περίεργο να σας φαίνεται ο μύστης της Λεμουρίας ζει σχεδόν σε αντιστροφη ζωή από το φυσιολογικό με αυτό που έχει πάθει.

 

Η ευχαρίστηση για αυτόν είναι ο πόνος και η καταστροφή.

Ψυχαγωγία η διαστροφή και η βία

Δονείται με δονήσεις που για εμάς είναι βλαπτικές. Αν κάποιος το πλησίαζε θα αρρώσταινε ή θα τρελαινόταν.

 

Όμως δεν πάσχει από αυτά όπως ένας τρελός ή ψυχοπαθής. Με άλλα λόγια δεν χτυπιέται επειδή δεν αντέχει την τρέλα, ή δεν εμφανίζει ψυχωσωματικά φαινόμενα. Μοιάζει απόλυτα φυσιολογικός μιας και έχει προσαρμοστεί σε αυτήν την λειτουργία.

 

Από την άλλη δεν αντέχει μερικά πράγματα. Οι ανθρώπινες κοινές γιορτές είναι το χειρότερο του. Όταν οι άνθρωποι στην Γη γιορτάζουν μεγάλες γιορτές και έτσι όλοι μας παράγουμε μεγάλα ποσά ενέργειας θετικής αυτό δεν το αντέχει.

 

Τότε ναι αν τον έβλεπε κανείς θα έλεγε ότι αρρωσταίνει βαριά. Ομάδες δικών του τα τελευταία χρόνια προσπαθούν σε τέτοιες περιπτώσεις να δημιουργήσουν άσχημη κατάσταση λίγο πριν τις γιορτές αυτές όπως τα Χριστούγενα, Πρωτοχρονιά, Ηλιοστάσια κτλ.

 

Έτσι θα έχετε δει ταινίες με αντίθετο περιεχόμενο από αυτών των γιορτών τις ημέρες αυτές να κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους και τις τηλεοράσεις.

Όλα αυτά και τον υποχθόνιο σκοπό του εξυπηρετούν και βγάζουν και κάποια χρήματα για τροφοδοτούν τις επιχειρήσεις του και των οπαδών του.

 

Από την άλλη οι δικοί του έχουν αναλάβει την αλλαγή της κοινωνίας για να την προσαρμόσουν στα δικά του μέτρα τις θετικές για αυτόν δονήσεις.

Οι οποίες όμως δεν είναι καθόλου θετικές για όλους τους άλλους. Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι τελείως αρνητικές.

Η αλλαγή της κοινωνίας συμπεριλαμβάνει διαπαιδαγώγιση χωρίς ηθική, έντονοι χαρακτήρες με ροπή προς την αμαρτία, ΠΑΝΤΕΛΗΣ απουσία της θρησκείας που γαληνεύει την ψυχή κτλ.

 

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε τα κάνει για να μην υποφέρει και για να μην πεθάνει. Διότι η δικιά του διαδικασία θανάτου είναι αρκετά οδυνηρή για τον τρόπο λειτουργίας της ψυχής του και της ενέργειας του. Έτσι αναζητά την βιολογική αθανασία. Ολόκληρες επιχειρήσεις φαρμάκων και επιστημόνων εντεταγμένες στην υπηρεσία του ψάχνουν το φάρμακο της βιολογικής αθανασίας.

 

Από την άλλη ενώ στην αρχή οι ψυχικές του δυνάμεις ήταν ισχυρές και είχε την ικανότητα με την νοητική προβολή να ζαλίζει και να υποτάσει τον στόχο τώρα αυτές οι δυνάμεις έχουν υποχωρήσει με την πάροδο των χρόνων. Επειδή δεν μπορεί να πλέον να ελέγχει και να σκανδαλίζει και να ερεθίζει τους ανθρώπους για την παραγωγή αμαρτίας θέλει να αναπτύξει μηχανισμούς τεχνολογικής υποταγής του νου όπως διάφορα φάρμακα και άλλες μεθόδους που λοβοτομούν με πιο ύπουλο τρόπο τον εγκέφαλο.

 

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεται γίνονται διότι έχει χάσει τις δυνάμεις του και οδεύει προς τον θάνατο που θέλει τόσο να αποφύγει.

 

Όμως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 8ο

 

Μερικά κόλπα του,

 

Βρίζει κάθε έκφραση του Θεού με σκοπό να διεγείρει τον θυμό και την οργή. Αν καταφέρει να στρέψει την οργή σας πάνω του τρέφεται από αυτήν και έχει πετύχει αυτό που θέλει.

 

Αναθεματίζει τον Θεό και εσάς και αν δημιουργήσετε μια ασπίδα καθρέφτη απλά του στέλνεται πίσω με την συγκατάθεση σας το Ανάθεμα και έτσι πάλι έχει πετύχει αυτό που θέλει.

 

Αν δεν μπορεί να σας πειράξει βάζει κοντινά σας πρόσωπα να σας κάνουν ζημιές, σας εγκβιάζει ότι θα αρρωστήσει τους συγγενείς σας και άλλα τέτοια.

 

Κάνει το παν για να σας κάνει να παράγεται αρνητικές δονήσεις. Ότι πιο πονηρό μπορείτε να σκεφτείτε!

 

Μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε έχει ελαττώματα ακόμη και συγγενείς σας ακόμη και παιδιά και βρέφη, γυναίκες, παπάδες και ότι δεν πάει ο νους σας.

 

Σκοπός του ένας να του δίνεται ενέργεια. Δεν ενδιαφέρεται για το αν θα αμαρτήσετε ή όχι αυτός παλεύει για την ζωή του και τις δονήσεις που θέλει από εσάς.

 

Το θέμα είναι ότι έχει βάλει και άλλους σε σειρά μέχρι αυτόν και έτσι η ενέργεια ταξιδεύει μέσα από πολλά άτομα μέχρι να φτάσει από αυτόν προς τα εσάς και το αντίστροφο.

 

Τα άλλα άτομα είναι συνήθως άλλοι μύστες με πιο ελαφρές ενέργειες που είναι τα μάτια και τα αυτιά του σε αυτον τον κόσμο και οι αναμεταδότες ενέργειας.

 

Έτσι άλλοι μπορούν να έρθουν σε εσάς με αστρική προβολή και να είναι απεσταλμένοι από τον μύστη της Λεμουρίας.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 9ο

Μην ξεχνάτε είναι ένας άνθρωπος.

 

Όμως επειδή μπορεί και παίζει με τον νου μπορεί να σας παρουσιαστεί σαν δικιά σας σκέψη, σαν τηλεπαθητική σκέψη του φίλου σας ή της μάνας σας.

Σαν επιθυμία σας, σαν ανάμνηση σας και ότι άλλο κάνει ένας νους.

 

Βέβαια με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει για εσάς σιγά σιγά και αναπροσαρμόζει την προσέγγιση του.

 

Σε κάθε όμως επαφή μαζί του εσείς έχετε μια αίσθηση ότι κάτι τώρα έγινε, κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να νιώθετε λίγο ότι κάνατε κάτι χωρίς συνείδηση σχεδόν αυτόματα αλλά όχι καλό.

 

Σχεδόν πάντα υπάρχει η αίσθηση του άσχημου και του παράξενου.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Μέρος 10ο

 

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς.

 

Αρκετά απλά πράγματα χωρίς να φοβάστε.

 

Πρέπει να κρατάτε χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει αρκετά συχνά ελέγχεται τις πράξεις και τις σκέψεις σας πριν πράξετε.

Αποβάλλετε κάθε σκέψη που είναι ανήθικη, που οδηγεί σε στεναχώριες άλλων, σ καυγάδες, σε μικρές ή μεγάλες παραβάσει της ηθικής και των άγραφων νόμων που λέμε.

Υιοθετείστε σωστή και καλή συμπεριφορά.

 

Υιοθετήστε ένα πνευματικό ηθικό κώδικα ελέγχου όπως των Θιβετιανών, όχι στα 8 δηλητήρια

(λαγνεία, έχθρα, άγνοια, υπερηφάνεια, ζήλια, πλεονεξία, μίσος, φόβο)

 

Πείτε ναι στα: 1) σεξ και έρωτας μέσα σε νόμιμη σχέση, 2) φιλία ακόμη και όταν μας βλάπτουν (μέχρις κάποιων ορίων), 3) φιλομάθεια, 4) μετριοπάθεια, 5) όχι κτητικότητα, 6) γεναιοδωρία, 7)συγώρεση, 8) θάρος

 

Αυτά είναι η βάση που μπλοκάρουν τις περισσότερες αμαρτίες και συμπεριφορές που τρέφουν τον μύστη της Λεμουρίας.

Θα δείτε ότι αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι από αυτά δεν θα είστε μόνοι θα έχετε μεγάλη πνευματική βοήθεια παρόλες τις ζημιές που μπορεί να παθαίνεται.

Και όσο πάει το κακό θα υποχωρεί ενώ αρχικά θα είναι σφοδρό για να σας απογοητεύσει.

 

Αυτό που δεν μπορεί να διαχειριστεί είναι όταν προσεύχεστε πάνω στην αμαρτία σας.

Αυτό πάει ως εξής. Είναι μια τεχνική διάλυσης αμαρτιών.

Οραματίζεστε την σκηνή της πράξης της αμαρτίας και προσεύχεστε πάνω σε αυτήν την πράξη και ζητάτε συγχώρεσει και δοξάζετε τον Θεό.

Όχι όμως σαν να έρθει και να αναιρέσει την σκηνή αυτή. Αλλά σαν ο Θεός να ήταν ο ίδιος παρόν μέσα στην αμαρτία κρυμμένος και υποστηρικτής σας όταν το ζητήσετε.

 

Αυτό είναι σαν να έχετε μπροστά σας μια μαυρη σφαίρα και να αποκτά ρωγμές φωτός και να σκάει και να γίνεται φως.

Ακριβώς αυτό παθαίνει η αρνητική ενέργεια με την τεχνική αυτή!

 

 

Γενικά κάνετε οτιδήποτε σας κάνει καλούς ανθρώπους παρά τα δεινά της ζωής και με πίστη ότι πορεύεστε στον σωστό δρόμο.

Και μην ξεχνάτε, κρατάτε χαρακτήρα μέχρι να ενωθείτε με το φως μετά τον θάνατο, τόση επιμονή πρέπει να έχετε.

 

Όλα αυτά είναι τρομακτικά αποδυναμοτικά από την αρνητική ενέργεια του μύστη της Λεμουρίας.

 

Αν μέχρι τώρα ψάχνατε σε θρησκείες ή αλλού να βρείτε το αίτιο του κακού εδώ σας παρουσιάζεται μια άλλη όψη της ιστορίας του κακού.

Στις θρησκείες το κακό μπορεί να έχει πολλά ονόματα και δεν βγαίνει άκρη. Όλα όμως έχουν κοινό παρονομαστή, τον μύστη της Λεμουρίας που οδεύει σε αυτόν τον αιώνα σε θάνατο.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, η ιστορία της Λεμουρίας ποτέ δε μου κόλλησε. Από την πρώτη στιγμή που τη διάβασα. Πολύ απλά δεν κάνει αυτό το μυστηριακό "κλικ" που κάνει η Ατλαντίδα για την οποία νοιώθω πως, και τελείως παραμύθι να είναι, ο μύθος περιέχει κάτι από τις συλλογικές αναμνήσεις της ανθρωπότητας. Και, εντάξει, για την Ατλαντίδα μας μίλησε ο Πλάτωνας, για τη Λεμουρία ποιος πρωτομίλησε; Την πιο παλιά αναφορά την έχω βρει σε ένα βιβλίο του Robert Charroux, το οποίο γράφτηκε το 1968.

 

Στην αρχή μου φάνηκε πως ήταν η αφροκεντρική απάντηση στην Ατλαντίδα. Μετά, όταν μπλέχτηκε το Ασιατικό στοιχείο μέσα, σαν μια χίππικη φαντασίωση.

 

Αυτά που παραθέτεις, είναι δική σου θεωρία / οπτική, ή τα έχεις βρει κάπου; Η όλη τους δομή, είναι η κλασική δομή μεσσιανικής θεωρίας: ένας ιδεατός κόσμος χαμένος στο παρελθόν, το φίδι που μπήκε μέσα και τον κατέστρεψε, ο κακός που επικράτησε στη συνέχεια, κι ο καλός που θα έρθει και θα τα βάλει όλα σε τάξη.

 

Και μια μικρή προσφορά λόγω καλοκαιριού: λέγεται πως το μόνο κομμάτι της Λεμουρίας που έχει απομείνει, είναι το νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης. Κάπου τη δεκαετία του '70, μαζεύτηκαν εκεί κάποιοι μουσικοί και φτιάξαν ένα συγκρότημα ονόματι Lemuria. Ψάχνω παντού να βρω το δίσκο τους, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τον βρω σε λογική τιμή. Ξεκινάει με το παρακάτω κομμάτι:

 

Link to comment
Share on other sites

Η ιστορία είναι συνδυασμός από διάφορα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει μέχρι τώρα.

Μπορεί πολλά να μην είναι αληθή αλλά θα φανεί στο μέλλον όταν θα μου έρθουν και άλλα στοιχεία και θα έχω περισσότερες πληροφορίες.

 

Πάντως μπορώ να πω ότι δεν είναι η θεωρία/ιστορία αυτή αντιγραφή από αλλού. Είναι πρωτότυπη με δικές μου πληροφορίες.

 

Οι ιστορίες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας έχουν κοινή βάση. Υπάρχει περίπτωση αυτός ή αυτό που κατάστρεψε την μία να έκανε ακριβώς το ίδιο και για την άλλη και οι άνθρωποι της εποχής να το μεταφράσαν οργή Θεού όπως συνήθως γίνεται σε μια καταστρφοφή.

 

Πάντως τις ιστορίες για την Λεμουρία για όποιον θέλει τις ξεκίνησε στην Δύση η Μπλαβάτσκυ η οποία τις πήρε με την σειρά της από την Ινδική φιλολογία των Tamil.

 

δείτε στην wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Lemuria_%28continent%29

 

Οι ιστορίες για την Λεμουρία είναι καθαρά Ινδικής προέλευσης για όποιον θέλει να ασχοληθεί με το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Η γνώμη μου για τη Λεμούρια είναι ότι ήταν μια αρχαία αυτοκρατορία στο Ν. Ειρηνικό. Αν τα συμπλέγματα των νησιών εκεί ήταν κάποτε ενιαίο κομμάτι μικρή σημασία έχει. Ίσως ήταν όντως και έγινε κάποια καταστροφή. Λέγεται ότι έχουν βρεθεί κάτι ερείπια στη θάλασσα της Ιαπωνίας. Τα περί ψυχικών δυνάμεων σίγουρα δε στέκουν και μάλλον προέρχονται από την τάση των ανθρώπων να μεγαλοποιούν τα πράγματα και να φαντάζονται διάφορα υπερφυσικά για ότι δεν γνωρίζουν... Για το "μύστη" παραμύθι μου φαίνεται ΑΛΛΑ υπάρχουν αρκετοί σαν κι αυτόν, μπορεί και χειρότεροι... :P

Link to comment
Share on other sites

Η Λεμουρια υποτιθεται οτι βρισκοταν στην ευριτερη περιοχη της Ιαπωνιας

και οι λεγομενες "πυραμιδες" που βρισκονται στο Yonaguni θεωρουνται

κατάλοιπό της.

http://www.youtube.c...h?v=HGEpg9V41Qg

Η Ατλαντιδα παλι υποτιθεται οτι ειναι καπου στη μεση του ατλαντικου.

http://www.xaixoui.com/?p=652

http://ellas-andyind...-post_3679.html

http://www.tovima.gr...cle/?aid=389982

 

 

Εχω ακουσει και την ιστορια οτι ειχε γινει πολεμος μεταξυ των δυο και γι αυτο καταστραφικαν...laugh.gif

Και μαλιστα οι μεν ατλαντες ηταν "οι καλοι" ενω οι λεμουριοι "οι κακοι"...clapping.gif

 

Αυτα...

 

 

 

 

 

 

 

Edited by Devaraja
Link to comment
Share on other sites

Οι Ατλάντιοι στην αρχή ήταν τα καλύτερα παιδιά οι ίδιοι οι "θεοί" (Ανουνάκι) τους διάλεξαν από τους Σουμέριους και τους πήγαν σε εκείνο το νησί ώστε απομονωμένοι από τους υπόλοιπους να κρατήσουν ασφαλή τα μυστικά που θα τους μάθαιναν... Μετά τον πρώτο πόλεμο "θεών" και ανθρώπων νίκησε η πλευρά των Ατλάντιων και μετά διεφθάρηκαν αφού έμειναν μόνη υπερδύναμη στον πλανήτη και οι "θεοί" αναγκάστηκαν να καταστρέψουν οι ίδιοι αυτό που δημιούργησαν...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...