Jump to content

Ολίγα Περί Εμού (Προαιρετικά) + Ένα Μεγάλο Μου Πρόβλημα!


 Share

Recommended Posts

Μιας και ειμαι καινουργιος στο φορουμ,καλως σας βρηκα...

 

Αρχικα μια μικρη εισαγωγουλα περι εμου:

 

Παντα ζουσα με την ελπιδα (επηρεασμενος απο Χολλυγουντ και παιχνιδια) πως υπαρχουν μαγοι-μαγεια κτλ.Βρισκομαι λοιπον στο 21 ετος της ζωης μου,εχοντας,δυστυχως αποκλεισει τις θρησκειες γιατι παντα ψαχνω αίτια-αποτελεσματα,επιχειρηματα και τεκμηρια τα οποια δεν θεωρω οτι δεν μου εδωσαν οι θρησκειες.Οχι χωρις προσπαθεια τουλαχιστον.Εχω ασχοληθει ελαχιστα,θα ελεγα,σε σχεση με αλλους με το διαβασμα.Ειτε αυτο σημαινει ενα απλο λογοτεχνικο βιβλιο ειτε το πιο ψαγμενο γριμοριο!Λιγες περιπτωσεις μονο ξεχωριζουν που βρεθηκαν στα χερια μου διαφορα βιβλια-εγκυκλοπαιδειες-συνεντευξεις τα οποια διαβασα σχετικα βιαστικα και χωρις πολυ υπομονη.Μετα απο ενα μεγαλο διαλειμμα απο ολα αυτα,φετος αρχισα να ψαχνω και στο ιντερνετ για διαφορα τετοια θεματα...Οι λογοι ηταν 2 περιστατικα τα οποια αναζωπυρωσαν το ενδιαφερον μου.Ο κολλητος μου εκανε κατα τα φαινομενα αστρικη προβολη κατα τυχη και η κοπελα μου,μού εκμυστηρευτηκε οτι ειναι μαγισσα.Το περιστατικο της κοπελας μου ειναι και αυτο που με απασχολει ιδιαιτερα εδω και 2-3 μηνες! Θα συνεχισω με το προβλημα που αφορα στην κοπελα μου,αν υπαρξει καποιος που διατιθεται να βοηθησει...

 

 

Ευχαριστω! :unsure::thanks:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εάν το πρόβλημα είναι αυτό που σου εκμυστηρεύτηκε και τα διάφορα παρελκόμενα δεν υπάρχει θέμα, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να βλέπει τον εαυτό του έτσι ή αλλιώς και σίγουρα αυτό τον εξυπηρετεί στην πορεία του. Εάν εσύ δεν θέλεις να γίνεις αυτός ποιο το νόημα του όποιου έντονου προβληματισμού?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν καλέ μου CrestFallenSoul, δεν είσαι fallen soul, μη το πιστέψεις αυτό. Καταρχήν αν θες να μ' ακούσεις υπάρχει φως και σκοτάδι, δημιουργία και καταστροφή, ευτυχία και δυστυχία, ηδονή και πόνος, και γενικά θετικό και αρνητικό. Η κοπέλα σου σου είπε γενικά ότι είναι μάγισσα, από ότι μας είπες... Σου είπε μήπως το σύστημά της; Σου είπε αν ανήκει σε κάποια ομάδα; με τι οντότητες ασχολείται; φωτεινές ή σκοτεινές;

 

Πέρασα περίπου την ίδια φάση με σένα, ένα χρόνο πριν και καταλαβαίνω πως νιώθεις, η πυραμιδούλα έχει μια τάση να υποβαθμίζει τα πράγματα και τις απειλές που μας περιτριγυρίζουν, το κάνει συχνά, εγώ, αντίθετα, δε θα σε φοβίσω ούτε θα σε καθησυχάσω. Θα στα πω, ως έχουν...

 

Αν έχει μπλέξει σε ομάδα δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι ψώνια που παίζουν τους μάγους ή αν είναι "σοβαροί" και πόσο ισχυροί είναι. Αν δεν έχεις υψηλές γνωριμίες να σε υποστηρίξουν και αρκετά χρήματα σε περίπτωση "προβλήματος", παράτησέ την, φύγε και μη κοιτάξεις πίσω σου... Αν τα έχεις αυτά όλα και θες να το παλέψεις καλή σου τύχη. Να είσαι έτοιμος ακόμα και να χρησιμοποιήσει η ομάδα την κοπέλα σου εναντίον σου, εσύ πάλεψε, μη τους δώσεις τη χαρά ότι σε νίκησαν. Παίζουν ψυχολογικό πόλεμο, παίξε κι εσύ το ίδιο. Αυτοί θα ψάξουν να βρουν τι φοβάσαι και τι σε στενοχωρεί και τι σε εξοργίζει, μπερδεψέ τους λέγε ψέματα ανακατεμένα με αλήθεια και μάθε τι φοβούνται αυτοί κλπ κλπ. Μη λυπηθείς κανέναν ούτε καν την κοπέλα σου. Γίνε πιο κακός απ' αυτούς, τρέλανέ τους. Πάρε τον έλεγχο και θα φύγουν τρέχοντας, θα σου αφήσουν και την κοπέλα.... ξέρω που σου λέω... χε, χε!

 

Αν τώρα ασχολείται μόνη της ρώτησε την το σύστημά της και ξαναέλα... Μερικές τέτοιες είναι πολύ καλές φάσεις, οι καλύτερες, και θα περάσεις υπέροχα μαζί τους...

Link to comment
Share on other sites

Grey μου πες ότι θέλεις να πεις χωρίς να ανακατεύεσαι με μένα. Άσε τον κόσμο ελεύθερο να ερευνά τα γραφόμενα του ενός και του άλλου και να πράττει όπως νομίζει. Εάν φοβάσαι φρόντισε να δουλέψεις ώστε να πάψεις να φοβάσαι, δεν μειώνεται ο φόβος με το να ενδυναμώνεις την ανασφάλεια του άλλου.

Link to comment
Share on other sites

Grey μου πες ότι θέλεις να πεις χωρίς να ανακατεύεσαι με μένα. Άσε τον κόσμο ελεύθερο να ερευνά τα γραφόμενα του ενός και του άλλου και να πράττει όπως νομίζει. Εάν φοβάσαι φρόντισε να δουλέψεις ώστε να πάψεις να φοβάσαι, δεν μειώνεται ο φόβος με το να ενδυναμώνεις την ανασφάλεια του άλλου.

 

 

Αν φοβόμουνα θα είχα εξαφανιστεί, δε θα έγραφα με τόση άνεση ή θα εγραφα "Σας παρακαλώ βοηθείστε με". Κάτι τέτοια προφανώς ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Στην αρχή δε σου κρύβω ότι τα χρειάστηκα, αλλά μετά το πήρα απόφαση ότι για μια αξιοπρέπεια ζούμε και δεν έφυγα σαν κότα. Αυτά για τα περί "φόβου" δικού μου. Επί της αναφοράς μου σε σένα τώρα, όταν γνωρίζεις πολύ καλά τι καθάρματα κυκλοφορούν και τι ακούγεται στο χώρο αυτό, είναι ΑΝΕΥΘΥΝΟ να καθησυχάζεις.

 

Επί της ουσίας τώρα, ο άνθρωπος αυτός πρέπει να προειδοποιηθεί τι να περιμένει γιατί στις περισσότερες φορές τέτοιων "εκμηστηρεύσεων" της μορφης "είμαι μάγισσα" γίνονται σε περιπτώσεις που η κοπέλα ανήκει σε πολύ κλειστή ομάδα που δε βλέπει με καλό μάτι μια σχέση με άτομο εκτός ομάδας και ως λύση επιλέγει να βάλει και το αγόρι της στην ομάδα για να μην έχει πρόβλημα. Για να μη παρεξηγηθώ θα διευκρινήσω ότι υπάρχουν ομάδες και ομάδες. Υπάρχουν ανοιχτές ομάδες που μπορεί να πάει όποιος θέλει κι αν δεν είναι "περίεργος" γίνεται δεκτός και υπ' αυτήν την έννοια υπάρχει η επιλογή εκεί και τα πάντα είναι νορμάλ. Υπάρχουν όμως και οι άλλες ομάδες, οι ύποπτες, όπου γίνονται σημεία και τέρατα και η επιλογή γίνεται για να εξασφαλιστεί η σιωπή των μελών για ότι παράνομο μπορεί να γίνεται εκεί μέσα και για να επιλέγονται εύπιστα μέλη που θα δέχονται ότι ο,τι γίνεται σε βάρος τους είναι για το "καλό" τους. Εάν όμως η ομάδα ήταν νορμάλ δε θα ήταν ανάγκη η κοπέλα να του έλεγε "είμαι μάγισσα". Ξέρω κοπέλα που το κρύβει κι από τον αραβωνιαστικό της ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

Επί της ουσίας τώρα, ο άνθρωπος αυτός πρέπει να προειδοποιηθεί τι να περιμένει γιατί στις περισσότερες φορές τέτοιων "εκμηστηρεύσεων" της μορφης "είμαι μάγισσα" γίνονται σε περιπτώσεις που η κοπέλα ανήκει σε πολύ κλειστή ομάδα που δε βλέπει με καλό μάτι μια σχέση με άτομο εκτός ομάδας και ως λύση επιλέγει να βάλει και το αγόρι της στην ομάδα για να μην έχει πρόβλημα.

 

Ένας πραγματικός μύστης,ανεξαρτήτος φύλου,επιλέγει προσεκτικά

τους συντρόφους του και το στενό του περιβάλλον έτσι ώστε να μην

χρειάζεται να κρύβει το ποιός νιώθει οτι είναι(το οποίο έτσι κι αλλιώς

είναι φανερό σε κάθε του λέξη και κινηση).

Μια περίπτωση ξαφνικών αποκαλύψεων του τύπου "είμαι μάγισσα"

προφανώς δεν ταξινομείται στην δράση των πραγματικών μυστών,

πιο πολύ σε ατόμα που πειραματίζονται και δοκιμάζουν χαμηλού

επιπέδου πρακτική φέρνει..

 

Όλα τα άλλα για κλειστές ομάδες και σκοτεινές στρατολογήσεις

που προκύπτουν από τη μυρωδιά που πλανάται στον αιθέρα

είναι του σατανά .. :P (χαριτολογώντας πάντα)

 

Εάν όμως η ομάδα ήταν νορμάλ δε θα ήταν ανάγκη η κοπέλα να του έλεγε "είμαι μάγισσα". Ξέρω κοπέλα που το κρύβει κι από τον αραβωνιαστικό της ακόμα...

 

Ναι έχεις δίκιο,το να λες οτι ασχολείσαι με τον μυστικισμό σε ένα

άτομο με το οποίο έχεις σχέση,χωρίς να υπάρχει μια ομάδα από

πίσω φαντάζει τουλάχιστον απίθανο..

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

 

Φίλε CrestFallenSoul, καταρχήν αν δεν το ξέρεις, η μαγεία δεν είναι κάτι κακό. Είναι μια ενασχόληση η οποία έχει ως πρωταρχικό σκοπό την εσωτερική ανάπτυξη του ατόμου, και σε δεύτερη μοίρα την βελτίωση της ζωής του στο υλικό επίπεδο.

Στην πραγματικότητα είναι άλλο ένα χόμπυ, όπως το ψάρεμα και το γκόλφ.

Ένας που πάει για ψάρεμα μπορεί να πιάνει δύο τρία ψαράκια και να τα τρώει με ουζάκι το βραδάκι με την παρέα του. Οι περισσότεροι που πάνε για ψάρεμα πάνε για την εσωτερική γαλήνη που προσφέρει η θάλασσα, καθώς και για την αρετή της υπομονής.

Υπάρχουν όμως και άλλοι που πάνε για ψάρεμα.... αυτοί που ψαρεύουν απαγορευμένες εποχές, με ψαροντουφεκο και μαζί με φακό για να τυφλώνουν τα ψάρια, και βγάζουν κάθε μέρα Συναγρίδες και Σφυρίδες. Υπάρχουν και τα φαλαινοθηρικά..

Το γκολφ από την άλλη είναι ένα ήρεμο και ειρηνικό άθλημα, που συνήθως στα μεγάλα γήπεδα του, έχουν πρόσβαση άνθρωποι αρκετά ευκατάστατοι. Από τους παίκτες του λοιπόν, άλλοι έχουν νόμιμες και άλλοι παράνομες ασχολίες και επιχειρήσεις.

Τα ίδια ακριβός ισχύουν και στη μαγεία. Η μαγεία μια είναι, αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλές (και διαφορετικές χρήσεις).

 

θα πρέπει να μάθεις, με τι σύστημα μαγείας ασχολείται. Το σύστημα, κατά βάση είναι αυτό που αποδίδει χαρακτήρα στη μαγεία.

Στη συνέχεια θα πρέπει να βρεις αν ανήκει σε κάποια ομάδα, τάγμα κλπ.

Αν δεν είναι σε κάποια ομάδα η κάτι τέτοιο, καλώς.

Αν όμως είναι.. τότε αυτά που σου λέει ο Grey για τη περίπτωση όπου η κοπέλα σου να ανήκει σε τάγμα, σίγουρα ακούγονται λίγο τρομακτικά. Όπως και να έχει η αλήθεια είναι ότι αν ανήκει σε κάποια δυνατή και σοβαρή ομάδα με όχι ιδιαίτερα αγνές προθέσεις , τότε μάλλον αυτό θα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για σένα. Όμως το να ισχύει κάτι τέτοιο, με αυτόν τον συνδυασμό είναι κάτι δύσκολο.

Όπως και να έχει δες τα αυτά τα θέματα, με προσοχή όμως, χρειάζεται και κάποιος χρόνος.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αναφέρθηκε παραπάνω το ζήτημα της ομάδας/cover , εμα δεν καταλαβαίνω πια σοβαρή ομάδα θα ψαρεύει , τον κάθε άσχετο και ημιμαθή για να τον βάλει στον κύκλο της .

 

Για τη όπως είπα μια ΣΟΒΑΡΗ ομάδα θα ενδιαφέρετε για κάποιον που ασχολείται κάνα 2 χρόνια ( ή και περισσότερα ) και έχει την στοιχειώδη αυτό εκπαίδευση (Διαλογισμό ,οραματισμό) .

 

Τώρα αν μιλάμε για όχι σοβαρές ομάδες τότε , μάλλον θέλουν μελή για οτιδήποτε άλλο , κ.α.

 

 

Αυτή είναι η δική μου άποψη .

 

 

 

offtopic.gif

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Αναφέρθηκε παραπάνω το ζήτημα της ομάδας/cover , εμα δεν καταλαβαίνω πια σοβαρή ομάδα θα ψαρεύει , τον κάθε άσχετο και ημιμαθή για να τον βάλει στον κύκλο της .

 

Η Νεα Ακροπολη !!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!! 063laugh.gif063laugh.gif063laugh.gif

 

 

... μάλλον θέλουν μελή για οτιδήποτε άλλο , κ.α.

 

thumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gifthumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Grey

Δεν εννοώ κάτι ακραίο στο θέμα φόβου αλλά ότι, κατά την άποψή μου, υπάρχει μια άγνοια των πραγμάτων και έτσι μεγαλοποιούνται διάφορα όπου εξαναγκάζουν σε φοβικές συμπεριφορές.

Όσο για την κρίση σου φαντάζομαι πως εννοείς ότι εάν εσύ έλεγες ότι λέω εγώ θα ήταν ανεύθυνο, και θα συμφωνήσω...όμως εγώ δεν είμαι εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Πάνα μπορεί να είναι "σοβαροί" αλλά πολύ κακά άτομα με καθόλου αγαθές προθέσεις που δεν περιορίζονται μόνο στη μαγεία. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ! Άλλος θέλει λεφτά, άλλος εξουσία και πολιτική δύναμη, άλλος και τα δύο. Οι περισσότερες ομάδες γύρω από αυτά περιστρέφονται και η μαγεία είναι είτε το πρόσχημα και η βιτρίνα, είτε - αν είναι "σοβαροί" - το μέσον για τους πραγματικούς τους σκοπούς και σοβαροί χωρίς εισαγωγικά είτε δεν υπάρχουν είτε είναι αόρατοι σε μας τους "κοινούς θνητούς"...

 

Βηλφεγώρ, οι μύστες σου αν είναι έτσι όπως τους περιγράφεις, είναι για λύπηση... κι εσύ αν νομίζεις ότι μπορείς να ελέγξεις ποια ερωτεύεσαι, πολύ γελασμένος :P Αν αναλύσουμε το Γένεση 3 όπου το φίδι-σατανάς τελικά έλεγε αλήθεια, μπορεί όντως τα περί σκοτεινών στρατολογήσεων να είναι του... σατανά :P

 

Μια περίπτωση ξαφνικών αποκαλύψεων του τύπου "είμαι μάγισσα" προφανώς δεν ταξινομείται στην δράση των πραγματικών μυστών, πιο πολύ σε ατόμα που πειραματίζονται και δοκιμάζουν χαμηλού επιπέδου πρακτική φέρνει..

 

Ναι έχεις δίκιο,το να λες οτι ασχολείσαι με τον μυστικισμό σε ένα άτομο με το οποίο έχεις σχέση, χωρίς να υπάρχει μια ομάδα από πίσω φαντάζει τουλάχιστον απίθανο...

 

Πες τα χρυσόστομε...

 

 

Φίλε μου Ντέβα, και όμως η Νέα Ακρόπολη δεν είναι για γέλια. Και για αυτούς ισχύουν ότι είπα πιο πάνω στον Πάνα. Είναι φασίστες που διδάσκουν τους... ρωμαίους αυτοκράτορες σε συνδυασμό με βουδισμό και μαγεία, καθαρά οργάνωση της νέας τάξης πραγμάτων για αυτό, αν κι έχουν γίνει καταγγελίες, δεν τους ενοχλεί κανείς και τους βλέπεις ακόμα και μέσα στους χώρους των (κρατικών) πανεπιστημίων. Αλήθεια, πού είναι τώρα οι "αναρχικοί" που "κυνηγάνε" (υποτίθεται) τους φασίστες;

 

Πυραμιδούλα μου, δεν κατάλαβες καλά τι έχει συμβεί. Δεν μεγαλοποίησα τίποτε και δεν πιστεύω τίποτε χωρίς αποδείξεις. Αν σου πουν κάτι που θα το 'βλεπες μόνο σε... ταινία τρόμου, ως αληθινό και εσύ δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια και είσαι στο "καλημέρα" και δεν έχεις ιδέα αν σου λένε αλήθεια ή σε δουλεύουν, θα φοβηθείς ναι ή όχι; Και πάλι όμως το θέμα δεν είναι αν πίνουν καφέ με το διάολο κάθε βράδυ, το θέμα είναι αν έχεις απέναντί σου μια οργανωμένη ομάδα που μπορεί να σε βλάψει ή όχι και τι ζημιά μπορεί να σου κάνει... άσχετα απ' τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει: μαγεία, ψυχολογία, όπλα, διασυνδέσεις στο παρακράτος και στον υπόκοσμο κλπ. Κατάλαβες ή ακόμα;

 

Όσο για την κρίση σου φαντάζομαι πως εννοείς ότι εάν εσύ έλεγες ότι λέω εγώ θα ήταν ανεύθυνο, και θα συμφωνήσω... όμως εγώ δεν είμαι εσύ.

 

Αυτό τι σημαίνει τώρα; Ότι είσαι πολύ πιο χάι από μένα και ξέρεις εκ των προτέρων - έριξες τα ταρώ άραγε; - ότι δεν κινδυνεύει και τον καθησυχάζεις; Ότι ξέρεις τι συμβαίνει γιατί είσαι στο... τάγμα της κοπέλας; :P Πώς ξέρεις ότι δεν κινδυνεύει και αμέσως σπεύδεις να καθησυχάσεις; Μα αμέσως; Κι όποτε εμφανιστεί τέτοια περίπτωση, αμέσως θα σπεύσεις να καθησυχάσεις. Δεν με ενδιαφέρει τι λόγο έχεις που κάνεις αυτή τη δουλειά, αν και τον υποψιάζομαι... Δε θα σου μίλαγα έτσι αν δε μου έγραφες αυτό το - προσβλητικό - κομμάτι. Εξήγησέ μας λοιπόν πού στηρίζεις αυτή τη σιγουριά ότι κανείς δεν κινδυνεύει και ότι όλα είναι ασφαλή, όμορφα κι αγγελικά πλασμένα...

 

Ο άνθρωπος αυτός καλείται να πάρει μια απόφαση για τη ζωή του. Πρέπει να ξέρει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι κινδυνεύει ή όχι... Ξέρω όμως τα πιθανά ενδεχόμενα και με αυτό προσπαθώ να βοηθήσω.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικα!Μια διευκρινισουλα:δεν θεωρω τον εαυτο μου fallen soul αλλα crest-fallen soul.Αν εχω καταλαβει σωστα σημαινει απογοητευμενη ψυχη.(ενημερωτικα και μονο!ουτε καν περι παρεξηγησης).Επειτα,ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Απλως επειδη ειμαι νεος στη χρηση φορουμ (οποιουδηποτε) και δή του συγκεκριμενου,ηθελα πρωτα να δω την ενεργητικοτητα των ατομων και μετα να προχωρησω στην αναλυση του προβληματος μου...

 

Για να μη χαλατε και το χρονο σας διαφωνωντας χωρις λογο ξεκιναω λεγοντας σας πως η κατασταση εχει ως εξης:

 

Ειμασταν καμποσο καιρο μαζι οταν για πολλωστη φορα τσακωθηκαμε για θεματα προσαρμογης,θυσιων κτλ οσον αφορα στη σχεση μας.Τη συγκεκριμενη φορα ομως που της ειπα οτι δε με αφηνει να την "προσεγγισω",να τη μαθω σαν ανθρωπο καλυτερα,μου απαντησε πως ειναι πολλα που δεν ξερω για εκεινη και πολυ πιθανως δεν θελω να μαθω!Σα να μου ελεγε ρε παιδι μου: Κατσε κατω και ξεκινα να με ρωτας,ΤΩΡΑ!Τεσπα,μου ειπε οτι υπαρχει ενας λογος που δεν μπορει να αφιερωσει ενα ικανοποιητικο μεριδιο προσπαθειας για εστω και απλα πραγματα της κοινης ζωης.Με τα πολλα την πιεσα και μου ειπε...Ξεκινησε λεγοντας για την καταγωγη της (οτι η γιαγια/προ-γιαγια της ειναι/ηταν απ' τη Σμυρνη και "Ξερεις τι λενε για τις γυναικες της Σμυρνης ετσι?") και τελικως κατεληξε σ'αυτο (χωρις να αναφερω αηδιαστικες λεπτομερειες της κουβεντας μας που κουραζουν) :

 

1)Ειμαι μαγισσα και μπορω και βλεπω πνευματα.

 

2)Κληρονομησα ενα χαρισμα απ' την προ-γιαγια μου η οποια μ' επισκευτηκε (ως πνευμα) το οποιο ειναι να μεταμορφωνομαι σε γατα.Μεγαλωνοντας ομως επελεξα να μεταμορφωνομαι σε μια λευκη λυκαινα την οποια πρεπει να ταΪζω καθε πανσεληνο,νεα σεληνη και ματι του λυκου.Τι τρωω?Βασικα σχεδον τα παντα αλλα περιοριζομαι σε περιστερια για ευνοητους λογους.

 

3)Ανηκω σε μια ομαδα μαγων (ονομα δεν ξερω κι επισης δεν εχω ιδεα και αν ονοματιζονται οι ομαδες μαγων,παντως δεν θυμαμαι να μου ειπε) η οποια αποτελειται απο 2 κυκλους,το λευκο και το μαυρο.Ο λευκος ειναι η αμυνα και τα "κεντρικα" του συστηματος.Εκει ειναι οι πιο δυνατοι,οι Αρχηγοι,απο κει παιρνουμε εντολες και σ'αυτον ανηκουν και τα χαρισματικα ατομα με συνδρομα οπως Νταουν κτλ λογω του συνδρομου τους.Ο αλλος κυκλος ειναι ο μαυρος,η επιθεση.Σ' αυτην ανηκω κι εγω!Σκοπος μας να προστατευουμε τον κοσμο απο τους κυνηγους,κακοβουλα οντα με σκοπο να βλαψουν, οι οποιοι μπαινουν στον κοσμο μας μεσω καποιων πυλων (ενεργειακες πυλες αν θυμαμαι καλα,αλλα ας μη λεω και παρλαπιπες,αν μπορειτε επιβεβαιωστε) και απο αλλου ειδους απειλες...Πως γινεται η προστασια?Τα βραδυα ο καθε μαγος κανει περιπολιες στη συγκεκριμενη περιοχη που εχει υπο την προστασια του.Εγω γινομαι λυκος και περιπολω ετσι...μονο το βραδυ και πριν ξημερωσει.

______________

 

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι μεχρι εδω εχετε ηδη ΠΑΡΑ πολλα να σχολιασετε / ρωτησετε / απαντησετε κανω μια παυση για ανλυση και συνεχιζω με περεταιρω λεπτομερειες...

Link to comment
Share on other sites

ΑΑΑ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Μου ειπε οτι εχει το δικαιωμα να το εκμυστηρευτει σε μενα, μονο και μονο επειδη ειμαι ο συντροφος της,εστω και παροντικος.Δεν πρεπει ομως να το μαθει κανενας αλλος αλλιως θα μπλεξει εκεινη και κατα πασα πιθανοτητα να φαμε delete.επιλεκτικη διαγραφη μνημης!(κατι σαν το ΜΕΝ ΙΝ BLACK φανταστηκα...) Το θεμα ειναι οτι το εχω ηδη πει σε 3 ατομα τα οποια βεβαια μοιαζουν να εχουν τασεις προς μαγεια κτλ κι ομως δεν εχει συμβει κατι...τουλαχιστον οχι χειροπιαστο...

Link to comment
Share on other sites

Grey

Αυτό τι σημαίνει τώρα; Ότι είσαι πολύ πιο χάι από μένα και ξέρεις εκ των προτέρων

Ναι, αυτό σημαίνει ότι εγώ ξέρω τι λέω και γιατί. Eάν προσβάλλεσαι δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό που σου είπα, να κοιτάς την δουλειά σου και να μην ανακατεύεσαι με μένα.

 

Καλά μπάνια :Cool_1245:

και

Hasta la vista :021byeHappy:

Link to comment
Share on other sites

Από αυτά τα 3 που μας είπες καλά το 1) είναι μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας , το 2) και 3) είναι πέρα για πέρα φαντασία . thumbsup.gif

 

Τώρα μπορώ να σκεφτώ 2 σενάρια . whistling2.gif

 

1) ότι όλα αυτά είναι δική της φαντασία και επειδή σαν άνθρωπος που δεν ξέρης από μαγεία την πίστεψες . wallbash.gif

 

2) ότι όλα αυτά είναι δική σου φαντασία και σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο μας. yeahright.gif

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...