Jump to content

Δυο Σπάνια Αποκρυφιστικά Βιβλία Προς Πώληση


Arpokratis
 Share

Recommended Posts

Δυο από τα σημαντικότερα και πιο δυσεύρετα βιβλία του σύγχρονου αποκρυφισμού, το The Azoetia: A Grimoire of the Sabbatic Craft του Andrew D. Chumbley και το Viridarium Umbris: The Pleasure Garden of Shadow, του Daniel A. Schulke, πωλούνται σε ειδική τιμή έκπληξη!

Απευθείας από την occult βιβλιοθήκη ενός καλού φίλου από τη Νότια Ελλάδα, δυο τόμοι που ο καθένας έχει συνδράμει σημαντικά στην μαγική σκηνή του Sabbatic Witchraft, προσφέρονται στην τιμή των 350 ευρών ο καθένας (η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής), ποσό ιδιαίτερα χαμηλό, αν το συγκρίνει κανείς με το τετραψήφιο αριθμό που κοστολογούνται σήμερα τα ίδια βιβλία, σε amazon και e-bay!

Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν να αποκτήσετε τα δυο αυτά έργα (σκληρόδετα και σε άριστη κατάσταση, δίχως σημείωσης ή τσακίσματα στις σελίδες) ή έστω ένα από τα δυο, απευθυνθείτε στην διεύθυνση: dewdrops1833@hotmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και την σημασία του Azoetia, δείτε εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/Azoetia#The_Azo.C3.ABtia) και εδώ (http://www.amazon.com/Azoetia-grimoi...5928011&sr=8-1). Ενώ για το βιβλίο του Schulke, ανατρέξτε εδώ (http://www.amazon.com/Viridarium-Umb.../dp/B000HPLUWK).

Δυο κλασσικά έργα του αποκρυφισμού σε μια μοναδική τιμή!

Η προσφορά ισχύει για 3 ημέρες (ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου 2011).

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον , αλλά το The Azoetia: A Grimoire of the Sabbatic Craft του Andrew D. Chumbley πρέπει να αναφέρω πως μπορεί να βρεθεί εύκολα σε pdf (μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει 018bleh.gif ) . Όσο το σαν βιβλίο εμ εντάξει καλό φαίνεται(το ξεφύλλισα) αλλά και πάλι η τιμή του είναι εξωπραγματική .laugh.gif

 

 

 

 

Θα μπορούσε να παραθέσει κάποιος μερικές πληροφορίες για το Viridarium Umbris: The Pleasure Garden of Shadow, του Daniel A. Schulke . rolleyes.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Ναι, είναι αλήθεια πως υπάρχει και οn-line, απλά οι εικόνες του δεν είναι σε καλή ποιότητα! Σίγουρα όμως, έχει μεγάλη διαφορά το να κρατάς το αυθεντικό στα χέρια σου! Αυτό το κατάλαβα όταν ολοκλήρωσα την συλλογή μου με τα βιβλία του Kenneth Grant - συλλογή που κόστισε πραγματικά πολλά!

Όσον αφορά την τιμή... σίγουρα είναι καλύτερη από αυτή των ξένων παλαιοβιβλιοπωλείων!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ακόμα και σε τιμή ευκαιρίας είναι πολλά. Ειδικά τέτοιες εποχές.

Θα έπρεπε να έχουμε καμιά δανειστική βιβλιοθήκη στο Αβάπτιστο :)

Link to comment
Share on other sites

...Η προσφορά ισχύει για 3 ημέρες (ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου 2011).

Τι το "σπάνιο" έχουν βιβλία που μπορεί κανείς να αγοράσει στο αμαζον ή να κατεβάσει σε pdf?

 

Σπάνιο είναι εκείνο που και να το ψάχνεις δεν μπορείς να το βρεις αν δεν βρεθεί στο δρόμο σου, και ακόμα καλύτερα "απαγορευμένο" είναι εκείνο που δεν ξέρεις ότι υπάρχει για να το ψάξεις...

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, το Azoetia δεν είναι ακριβώς "μαζική κατανάλωση"... Αν μπεις στον εκδοτικό οίκο (XOanon) θα δεις ότι έχουν βγει πολύ λίγα αντίτυπα (484 standard, 44 deluxe και 11 special, δεν το λες και πολύ μεγάλη παραγωγή). Αλλά και το και το amazon που το πουλάει, έχει μόνο δύο αντίτυπα, κι αυτά μεταχειρισμένα, από 1600 Ευρώ το καθένα.

Όσο για το περιβόητο pdf... επειδή το έχω, ας πούμε ότι δεν "βλέπεται". Και είναι αλήθεια οτι η διαφορά 350 από 1600 ευρώ είναι πολύ σημαντική (βέβαια τα οικονομικά μου δεν επιτρέπουν καμία από τις δύο τιμές, εξού και το pdf, αλλά τέλοσπαντων...:( )

 

Στην ουσία εξαρτάται από το τι θέλεις. Αν θες απλώς να κάνεις τη δουλειά σου, βολεύεσαι με το πειρατικό αντίτυπο. Αν όμως σου αρέσει να έχεις τα αυθεντικά έργα, αν θεωρείς πιο σημαντικό το χαρτί από το ψηφιακό αρχείο και - στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικά - αν έχεις και το "μικρόβιο" του συλλέκτη...

 

edit: για κάποιο λόγο, η σελίδα του Xoanon αρνείται να συνεργαστεί σωστά με το forum. όπως και να'χει, είναι xoanon.co.uk

 

 

edit2: να πω κάτι; Στον αποκρυφισμό πέφτει ΠΟΛΥ εμπόριο. Μακάρι ο Xoanon να ήταν ο μόνος οίκος που έχει τόσο εξωφρενικές τιμες... δυστυχως δεν είναι, κι αυτό είναι κακό. Πολύ κακό.

Edited by irenicus777
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...