astaroth Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 για χαρα! ηθελα να κανω μια ερωτηση. σκευτομουνα να αγορασω Το πλήρες βιβλίο της μαγείας αλλα βλεπω πως ολοι το πουλανε 58 ευρω ενω στο ebay αμα το παρω θα το αγορασω 18 ευρω στα αγγλικα η ερώτηση μου ειναι. στα αγγλικα διαβαζετε ανετα? ειχα δει οτι το εχουν καποια ατομα. και κατι ακομα. μηπως το εχει κανεις και δεν το θελει ετσι ωστε να μου κανει μια τιμουλα να του το αγορασω? ``στα ελληνικα`` μονο αν καθετε και δεν το χρησιμοποιεί . ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippersoan Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Ναι είναι αρκετά ευανάγνωστο στα αγγλικά, αρκεί να έχεις ένα λεξικό πρόχειρο για το πιο "εξειδικευμένο" λεξιλόγιο! Όσο για τα ελληνικά, δεν γνωρίζω αν η μετάφραση είναι καλή ή όχι, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο μεταφραστής είναι άσχετος με τον χώρο και έτσι χάνεις αρκετό από το αρχικό νόημα του βιβλίου. Και όντως, 58 ευρώ είναι λίγο υπερβολικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astaroth Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 εδω πληρωνουμε 30 ευρω για ενα απλο βιβλιο... και ύστερα λενε γιατι δεν διαβαζει ο κοσμος... αφου ειναι σαν να κανεισ ενα ακριβο σπορ η hobby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astaroth Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 οκι θα το παραγγείλω μαλλον αλλα αμα καποιος θελει να το ξεφορτωθεί ασ μου στειλη πμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devaraja Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Καλυτερα παρε το Modern Magick. 19$ +8$ = ~20E (συνολο) ...ακους εκει 58Ε....για μπατσες ειναι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyramid Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Εάν σε καλύπτει e-book πες μου να σου στείλω link να το κατεβάσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δανάη Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Επίσης, υπάρχει και περιπλανιέται στο διαδίκτυο (και στα ελληνικά). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalia Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Αναρωτιέμαι αν έχουν γίνει ποτέ ανταλλαγές βιβλίων μεταξύ μελών? εννοείται σε καλή κατάσταση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Καλή ιδέα! Πολύ καλή ιδέα! Εξαιρετική ιδέα! Μόνο που εγώ δε θέλω να δώσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalia Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Γιατί? έχεις συναισθηματικό δέσιμο με τα βιβλία σου? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panas o trismegistos Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 (edited) Εγώ ναι έχω , και μάλιστα μου έχει τύχη κάτι πολύ άσχημο να δανείσω βιβλίο σε φίλη (γκόμενα) , όπου μετά αφού χωρίσαμε δεν μου το επέστρεψε ποτέ . * Το βιβλίο ήταν είδους αποκρυφισμού . Edited October 6, 2011 by panas o trismegistos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Γιατί? έχεις συναισθηματικό δέσιμο με τα βιβλία σου? Εεεε... ποιος δεν έχει; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δανάη Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Εγώ δεν έχω. Μάλιστα συμφωνώ με τον Τραγοκέρατο ότι είναι ωραία ιδέα... χμμμ. Μήπως; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahimsa Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Καλή ιδέα! Πολύ καλή ιδέα! Εξαιρετική ιδέα! Μόνο που εγώ δε θέλω να δώσω! χαχααχαααα!! κι εγώ μαζί σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christian74 Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Χμ.... πάντως έχω το Πλήρες βιβλίο της μαγείας σε ηλεκτρονική μορφή... και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Βασικά έχω αρκετά βιβλιαράκια σε ηλεκτρονική μορφή... και δεν έχω πρόβλημα να τα μοιραστώ. Δυστυχώς είμαι στο Λονδίνο... και δεν μπορώ να ανταλλάξω βιβλία σε φυσική μορφή! Anyway, oποιοσδήποτε ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μηνυματάκι... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts