Jump to content

Σαμοθράκη, Ένα Πολύ Παράξενο Μέρος.


Rahzael
 Share

Recommended Posts

"...και κάπως έτσι έφτασα και εγώ εδώ, αλλα.... είναι πολύ περίεργα εδώ..."

 

αυτό ήταν γραμμένο σε μια πετρα σε μια από της παραλιες του νησιού. Καθώς το διάβασα μου σηκώθηκε η τρίχα. Μόλις είχα ξυπνήσει μετά από τον πρώτο ύπνο μου εκτος στρατοπέδου στο νησί, σε ένα sleeping bag, σε μια παραλια... Ήταν ακριβώς τα λόγια που είχαν έρθει στο μυαλό μου.

 

Λοιπών το καλοκαιρι του 2011 υπηρέτησα ως πεζικάριος στη σαμοθράκη. Δύσκολη μετάθεση αλλα χαίρομαι αφάνταστα που με έκατσε

.Όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί το νησί λένε πως "έχει κάτι το παράξενο" αυτό το νησί. Και έχουν δίκιο. Το νιώθεις, το μυρίζεις το ακούς....σε αλλάζει με τρόπους ανεπαίσθητους μα ολοφάνερους. Σε γεμίζει ενέργεια με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. K το να κάνει κάτι τέτοιο ένα μέρος, σε ένα κολοφανταρο που δεν την παλεύει καστανό εκεί πέρα...e είναι κατόρθωμα!

 

Έχω φύγει από το νησί εδώ και μήνες...δε μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι ούτε μέρα! Με το που κλείσω τα ματια είμαι άμεσος εκεί.

 

Σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα ξαναπάω...ας πάω και μονος, ήδη πέρασα 3 μέρες από μια άδεια μου στις παραλιες του νησιού χωρίς νάχω κανονίσει για παρέα...και σίγουρα έχει κάτι το ιδιαίτερο, μαγικό, ενεργειακό, όπως θέλετε πείτε το.

 

Γιατί?

 

Η καλλίτερα ΠΩΣ?

Θάθελα να μάθω αν κάποιοι από σας είχαν ανάλογες εμπειρίες, και φυσικά πως γίνετε να τις εκμεταλλευτείς (η ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να εθιστείς, μιας και δε μπορεί να ξεκολλήσει το κεφάλι μου από τι φαίνεται) η ακόμα και πως δουλεύει το όλο σύστημα...

 

Ακόμα καλύτερα, αν κάποιος έχει εμπειρίες και από το συγκεκριμένο νησί.

 

(σχετικό-άσχετο: μια τύχε γνωριμία με έσπρωξε στο να διαβάσω την "ουρανια προφητεία" η οποια για όσους την έχουν διαβάσει μιλάει για τέτοιες καταστασεις)

Link to comment
Share on other sites

...και σίγουρα έχει κάτι το ιδιαίτερο, μαγικό, ενεργειακό, όπως θέλετε πείτε το.

 

Γιατί?

 

Η καλλίτερα ΠΩΣ?

...

Σε τι θα βοηθούσε να βάλεις "ταμπελάκια" σ' αυτό που νιώθεις; Νοιώσε το, ζήσε το και απομακρυνόμενος από τις "μεταφορές" και τις "παρομοιώσεις" (γιατί οι εξηγήσεις και οι ταμπέλες δεν είναι άλλο) ίσως να καταλάβεις περισσότερα.
....Θάθελα να μάθω αν κάποιοι από σας είχαν ανάλογες εμπειρίες, και φυσικά πως γίνετε να τις εκμεταλλευτείς (η ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να εθιστείς, μιας και δε μπορεί να ξεκολλήσει το κεφάλι μου από τι φαίνεται) η ακόμα και πως δουλεύει το όλο σύστημα...

 

Ακόμα καλύτερα, αν κάποιος έχει εμπειρίες και από το συγκεκριμένο νησί.

 

(σχετικό-άσχετο: μια τύχε γνωριμία με έσπρωξε στο να διαβάσω την "ουρανια προφητεία" η οποια για όσους την έχουν διαβάσει μιλάει για τέτοιες καταστασεις)

Νομίζω αυτό λέει με διαφορετικά λόγια η "ουράνια προφητεία" - στρέφοντας την προσοχή σου σε πράγματα που ξαφνικά αποκτούνε σημασία για σένα, αρχίζει το ένα να φέρνει το άλλο και όλα μαζί μια κατανόηση από εκεί που δεν το περιμένεις.

Link to comment
Share on other sites

 

Το συγκεκριμένο νησί ... κάτιέχει ... από την αρχαιότητα το νησί είχεκαι έχει συμβολικό χαρακτήρα και μιαιδιαίτερη θέση στον αποκρυφισμό πάντα σεάμεση σχέση με τη θρησκεία και τη μαγεία...

 

 

 

 

 

ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...