Jump to content

Εκλογές 2012 Απόψεις Και Διλήμματα


Dalia
 Share

Recommended Posts

η αληθεια ειναι αυτη αλλα προσωπικα θεωρω αληθεια οτι ειναι πιο κοντα στον ανθρωπο και οχι οτι ειναι κοντα σε χωματα με χρωματα και συρματοπλεγματα

Μακάρι αδελφέ μου να σκέφτεσαι όλη σου την ζωή έτσι.Απλά.

Αυτή θα έπρεπε να είναι η διαφορά με όσους εμάς προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα από πιο εσωτεριστική βάση.

Παρόλα αυτά ένας δόκιμος εσωτεριστής ή μάγος ή μπίκσου ή μοναχός ή θεραπευτής θα πρέπει να έχει γνώση της πραγματικότητας,των απόψεων,των συσχετισμών,των προκαταλήψεων που επικρατούν και να έχει αμερόλυπτη κρίση.

Αν δεν μπορεί,οι πόρτες του ακτιβισμού,της πολιτικής και των κλειστών ομάδων είναι ανοιχτές και απόλυτα σεβαστές να τις ακολουθήσει.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μακάρι αδελφέ μου να σκέφτεσαι όλη σου την ζωή έτσι.Απλά.

Αυτή θα έπρεπε να είναι η διαφορά με όσους εμάς προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα από πιο εσωτεριστική βάση.

Παρόλα αυτά ένας δόκιμος εσωτεριστής ή μάγος ή μπίκσου ή μοναχός ή θεραπευτής θα πρέπει να έχει γνώση της πραγματικότητας,των απόψεων,των συσχετισμών,των προκαταλήψεων που επικρατούν και να έχει αμερόλυπτη κρίση.

Αν δεν μπορεί,οι πόρτες του ακτιβισμού,της πολιτικής και των κλειστών ομάδων είναι ανοιχτές και απόλυτα σεβαστές να τις ακολουθήσει.

 

δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου

Link to comment
Share on other sites

Άρα; Τζάμπα καίει η λάμπα... Χαμένη η επένδυση... Χαμένο και το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αφού στη βάση όπου θα τοπθετούνταν (στην Πάφο εάν δεν απατώμαι) σταθμεύουν πλέον ισραηλικά αεροπλάνα...

Ναι κατι σαν τα υποβρυχια που γερνουν ενα πραγμα...

 

Πιό επικίνδυνος είναι αυτός που κρύβει την αλήθεια, που λέει ψέματα στον κόσμο για να τον ψηφίσουν, που υπόσχεται ότι υπάρχουν χρήματα και ότι η χώρα θα ξεπεράσει σε δυό χρόνια την κρίση και μετά φέρνει σαρωτικές αλλαγές στη ζωή του τόπου, ξεπουλά την πατρίδα και τους Έλληνες γιατί έχει προσωπικά συμφέροντα..

 

Καλα αυτον απο την φατσα του και μονο δεν επρεπε να τον βγαλουν πρωθυπουργο... ειναι δυνατον να βγαλεις καποιον πρωθυπουργό που δεν μπορεί να πει μια προταση στα ελληνικα χωρις σαρδαμ? Τωρα δινει λεει και διαλεξη για την διακυβερνηση εν καιρω κρισης στην ελβετια... τρομάρα του!

 

Η εντύπωση πάντως που μου δίνει η κατάσταση είναι τα παραδοσιακά (πάλαι ποτέ "μεγάλα") κόμματα ανοίγουν το δρόμο για τον Τσίπρα και επειδή δεν έχω την αίσθηση ότι το κάνουν από τη μεγάλη του συμπάθεια, θα έλεγα ότι το κάνουν ελπίζοντας να φάει τα μούτρα του έτσι ώστε ο Έλληνες (που οι πολιτικάντηδες λογαριάζουν ότι θα φάνε τα μούτρα τους μαζί του) να κάνουν χρόνια να ξανακάνουν "λάθος" επιλογές.

 

Αυτό είναι σίγουρο. Το θεμα ειναι οτι αν δεν φαει τα μουτρα του πραγμα δυσκολο πιστευω, το πολιτικό σκηνικο αλλαζει εντελώς πλεον.

 

Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα τους.Όταν σκέφτονται βία αμέσως πάει στο μυαλό τους στον Χίτλερ,ποτέ όμως στον Στάλιν ή στους Κινέζους που μπουκάραν στο Θιβέτ.Σκέφτονται επιθέσεις κατά μεταναστών στο κέντρο αλλά όχι το κάψιμο ζωντανών ανθρώπων στην τράπεζα.

Έχουν τόσο κόμπλεξ και έλλειψη χιουμορ που αντί να γελάσουν με τον καραγκιόζη που τους είπε εγέρθητοι-(εγέρθητου για την ακρίβεια :063laugh:) παρεξηγηθήκαν για έλλειψη δημοκρατίας και αναστατώσαν τον κόσμο.

Όταν όμως στις δουλειές που πάνε τους βάζουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι,τους μειώνουν μισθούς,τους προσβάλουν για την εμφάνιση τους,τους φέρονται αυταρχικά εκεί μούγκα και τουμπεκί ψιλοκομμένο.Όταν τους δέρνουν τα ΜΑΤ που τα επανέφερε ο σοσιαλισμός το 83 εκεί μουγκα.¨Οταν σου καταργούν τα προσωπικά σου δεδομένα ενονόματι της διαφύλαξης της Δημοκρατίας εκεί μούγκα.

 

Και εγώ ρωτάω είσαι κατά της βίας ή δεν είσαι?

Είσαι με την αλήθεια ή είσαι με την αλήθεια που σε βολέυει?

 

Παρόλα αυτά ένας δόκιμος εσωτεριστής ή μάγος ή μπίκσου ή μοναχός ή θεραπευτής θα πρέπει να έχει γνώση της πραγματικότητας,των απόψεων,των συσχετισμών,των προκαταλήψεων που επικρατούν και να έχει αμερόλυπτη κρίση.

 

Οταν μιλας για φασισμο και ΧΑ ναι, το μυαλο των δημοκρατων παει στον χιτλερ γιατι δεν εχουν κανενα σφυροδρεπανο στο μπρατσο αλλα αγκυλωτους σταυρους. Είχαν τουλαχιστον, γιατι η ιδεολογια τους ειναι τετοια, που μεχρι το 2004 τους εβλεπα ετσι. Κωλοτούμπες δηλαδή σαν τον καρατζαφέρη. Μα κανένα μάθημα δεν πήρανε απο αυτόν;

 

Αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε και για τον σταλιν και για τους κινεζους και το θιβετ και που εφτασαν μοναχοι οι οποιοι μην μπορωντας να κανουν κατι έβαζαν φωτια στον εαυτο τους μπας και το δει ο κοσμος, σοκαριστει και κανει κατι. Και ο δημοκρατικος ανθρωπος εχει και την αντικειμενικοτητα να κρινει. Ο εθνικιστης απο την αλλη, δεν μπορεί να μιλαει για εθνικισμο, και να παραθετει γεγονότα όπως Μ.Ασία (εμεις καναμε την μαλακια), ουτε για κυπρο (παλι εμεις καναμε την μαλακια - οχι εμεις ακριβως... ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ). Και με λιγα λογια αν εχεις υποφερει απο τον εθνικισμο και τον φασισμο και οχι πριν 1000 χρονια αλλα τα τελευταια 65 χρονια αρκετές φορές, θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον ανοητο να τον υπερασπιζεσαι, ποσο μαλλον να τον βαζεις στην βουλη.

 

Απο εκεί και περα πάμε στα παρακάτω...

Αν δεν καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι η χώρα τότε δεν μπορώ να κανω κατι.. Εδω εχουμε χρεοκοπήσει (το κουρεμα επισημη χρεοκοπια ειναι) και εσυ μου λες για μειωσεις μισθων... Το πως αντιμετωπιζεις ολα τα αλλα ειναι στο χερι σου. Το αν καποιος κανει τουμπεκι ψιλοκομενο σκεφτηκες αν ειναι επειδη εχει και παιδια να θρεψει και παιζει και να μην βρει δουλεια μετα με την κατασταση που επικρατει?? Αν μη τι αλλο, τα εργασιακα δικαιωματα τα καταργουν επειδη δεν υπαρχει συνδικαλισμος στους εργασιακους χωρους. Επειδή τους παίρνει... Τον εκμηδένισαν και τον εξαγορασαν τα 2 μεγαλα κομματα εξουσιας τα τελευταια 20 χρονια. Και το κολπο που χρησιμοποιούσαν τοσο καιρο ηταν να στρεφουν τον ενα εργαζομενο εναντιον του αλλου. Γιατι αν υπήρχαν συνδικάτα και σωματεία τετοια πραγματα δεν θα μπορουσαν να γινουν. Και οσο ο κοσμος καθεται σπιτι του ή κατηγορεί τη γερμανία το ΔΝΤ και τους μετανάστες, αυτοι ολοι συνεχιζουν και κανουν την δουλεια τους. Ας αφήσουν λοιπον οι λεγόμενοι εθνικιστες τους μεταναστες και τα βιβλία τύπου ο Αγών μου ή τα περιοδικα τυπου αμυνα που διαβαζουν και ας εστιασουν αλλου γιατι αλλου ειναι το προβλημα αν πραγματικα νοιαζονται για την πατρίδα.

 

Και θα ηθελα να σχολιασω και αυτό.. "Σκέφτονται επιθέσεις κατά μεταναστών στο κέντρο αλλά όχι το κάψιμο ζωντανών ανθρώπων στην τράπεζα."

 

Το πρωτο ειναι καθημερινο και συχνο φαινομενο... "ΠΕΣ ΤΗΝ Α-Β ΡΕ!" δεν την ξερεις; πανω χερι κατω χερι αντε και κανενα μαχαιρωμα που και που αν δεν του αρεσει η μαπα του. και το 2ο ειναι γεγονος που εγινε απο το αλλο ακρο οταν βρηκαν αφορμη να καψουν την αθηνα. Ποιος σου ειπε οτι τα ακρα δρουν διαφορετικα; Τις μεθοδους που χρησιμοποιεί η ΧΑ χρησιμοποιούν και οι αναρχικοι. Οταν ο ανθρωπος πιστευει οτι με το ξυλο και με τη μολοτωφ μπορει να βγαλει ακρη, τοτε απο την φυση του ειναι εξω απο καθε εννοια οπως η δημοκρατια.

 

Συγγνωμη, αλλα η δημοκρατια φυσικα και λειπει.

Το οτι εχει καταλεηλατηθει το δημοσιο (ασφαλιστικά ταμεια, Δεκο, κλπ) χωρις να αναζητηθεί υπεύθυνος ειναι αποδειξη.

Το οτι εχουν γινει τοσα οικονομικα σκανδαλα και κανεις πολιτικος δεν εχει λογοδοτήσει ειναι αποδειξη (δε συζηταω καν σπασμοδικες κινησεις τελευταιας στιγμης οπως η σύλληψη του Τζοχατζοπουλου που περιτρανα δειχνει την απελπισια του σαπιου πολιτικου συστηματος να αποδειξει οτι ταχα μου διαθετει διαφανεια και αυτοκαθαρση).

Το οτι δεν εχω ιση μεταχειρηση (απεναντι στο νομο) με ενα πολιτικο ειναι αποδειξη. (γιατι *αμω τη ***ανα μου ο αλλος να τρεχει σα τρελλος να περναει 3 κοκκινα, να χτυπαει αστυνομικο και να μη του περνανε επιτοπου χειροπεδες? ΓΙΑΤΙ?)

Το οτι υπαρχει νομος περι ευθυνης υπουργων ειναι αποδειξη.

 

Ναι υπο αυτη την εννοια συμφωνω. Δεν υπαρχει δημοκρατια πουθενα στον πλανητη. Γιατι δεν ξερω ουτε ενα κρατος στον κοσμο που να μην παιρνουν μιζες οι υπουργοι του, να μην λεηλατουνε το δημοσιο και να υπάρχει απολυτη ισοτητα μεταξυ ενος πολιτη και ενος πολιτικου.Και κανεις δεν ειπε οτι το καλυτερο πολιτευμα ειναι η δημοκρατια. ποιος ξερει τι θα κατεβασει το ανθρωπινο μυαλο στο μελλον...Αν παλι εννοεις οτι υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης θα συμφωνισω.. Τα περιθωρια ειναι τεραστια και προς ολες τις κατευθυνσεις. Ολα τα εχουν κανει κομμενα και ραμμενα στα μετρα τους. (εκλογικους νομους, εξεταστικες επιτροπες, παραγραφες, κτλ κτλ) Και γιαυτο και σε καποιο αλλο ποστ ειχα πει οτι απο την ευρωπη ειμαστε 50 χρονια πισω σε ολους τους τομεις.

Edited by reckless
Link to comment
Share on other sites

Προφανως ο ακραιος εθνικισμος αυτου του ειδους ειναι μια μορφη ψυχασθενειας ή εστω

ενα φαινομενο παρομοιο με την πορωση και το χουλιγκανισμο στο χωρο του ποδοσφαιρου,

αλλα νομιζω οτι περα απο αυτο εχει τη χρησιμοτητα του ως κομματι του συστηματος.

 

Στην πραξη:

 

α) χτυπαει τα μεγαλα κομματα, οχι φυσικα απο αποψη ψηφων αλλα επειδη ακριβως εχει εντελως

αντιθετη θεση με την συγκαλυμενη τακτικη διαλυσης της Ελλαδος που εφαρμοζεται τοσα χρονια.

Με λιγα λογια εχεις ενα καφρο να τους φοβεριζει και να τους κραταει in check.

 

β) Απ τη στιγμη που υπαρχουν δυναμεις που πιεζουν για "διεθνισμο" και ουσιαστικα απαλλοτριωση

της χωρας, ειναι καλο να υπαρχει και το αντιθετο ακρο για να κραταει μια καποια εθνικη συνοχη.

 

γ) αν υπηρχε ενας μικρος εθνικιστικος πυρηνας στην πολιτικη νομιζω δε θα ειχαμε φτασει εδω που

εχουμε φτασει, δηλαδη να εχουμε γινει κεντρο διερχομενων με τεραστια ποσοστα εξαθλιωμενων

μεταναστων που δε δισταζουν σε τιποτα για να επιβιωσουν.

 

 

Φυσικα υπαρχουν και κινδυνοι:

 

-αυτη η μικρη ομαδα ακραιων να ξεφυγει και να αποκτησει δυναμη με ισως τρομακτικες συνεπειες.

Συμφωνώ με Devaraja

 

Τα χρυσά αυγά (και όχι μόνο αυτοί) πλήρωσαν οικογενειούλες για εξαγορά ψήφων, όπως λένε..

100 euro η ψήφος..

 

Μπα δε νομίζω, και αυτό γιατί δε θα είχαν τόσα λεφτά ως οργάνωση, τώρα από εδώ και πέρα που θα πληρώνονται ως βουλευτές και θα επιδοτούνται ως κόμμα ίσως να γίνει..!!!

 

Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι που τους ψήφισαν αγνοούσαν τι ψήφιζαν.

Για παράδειγμα δεν ξέρω αν είχατε ακούσει είχαν αρχίσει με προπαγάνδες προστασίας των πολιτών, ηλικιωμένων κυρίως, τους βοηθούσαν π.χ. σε ταξίδια με τις βαλίτσες, πρόσεχαν να μην τους κλέψουν, τους συνόδευαν σε ΑΤΜ, το γεροντάκι που φοβάται και έχει ξεχάσει τι πέρασε τότε να μην ευχαριστήσει τα "καλά" τα παιδιά που τον βοήθησαν?!!

ίσως να πιστεύει πως άλλο το τότε , άλλο το τώρα..

ίσως ακόμη πως δεν υπάρχει άλλη λύση και αναζητήται άλλος τρόπος, πιο αποφασιστικός-/βίαιος .. για να μη φτάσουμε σε χειρότερη εξαθλίωση.. η εξαθλίωση κάνει τη βία να φαίνεται αναγκαία-χρηστική- ουδέν κακόν αμιγές καλού....!!

 

¨Ενα μπορώ να πω θα δείξει

 

Link to comment
Share on other sites

γ) αν υπηρχε ενας μικρος εθνικιστικος πυρηνας στην πολιτικη νομιζω δε θα ειχαμε φτασει εδω που

εχουμε φτασει, δηλαδη να εχουμε γινει κεντρο διερχομενων με τεραστια ποσοστα εξαθλιωμενων

μεταναστων που δε δισταζουν σε τιποτα για να επιβιωσουν.

 

O καρατζαφέρης τι είναι; Ο καμμένος τι είναι;

 

Εγώ ένα ξέρω... Ο εθνικισμός φέρνει βια. είτε ψυχολογική στην πιο ελαφρια μορφή του, είτε σωματική είτε και τα δυο. Η βία όμως φέρνει πάντα βία.

 

Υγ. Σημερα πριν ξεκινησω να ερθω στην δουλεια ακουσα το εξης στο ΣΚΑΙ.

 

Καλλιθεα: εθνικιστες εστειλαν 3 αλλοδαπους στο νοσοκομειο

Εξαρχεια: αναρχικοι εστειλαν εναν στο νοσοκομειο γιατι οπως υποστηριξε τον περασαν για εθνικιστη.

 

Καλά πάμε... ωωω ρε τι εχουν να δουν τα ματια μας....

Edited by reckless
Link to comment
Share on other sites

Ναι κατι σαν τα υποβρυχια που γερνουν ενα πραγμα...

 

 

 

Ακριβώς, σαν τα υποβρύχια, σαν τα ελαττωματικά Augusta Bell του ΕΚΑΒ που έπεφταν παρασύροντας στον θάνατο τους διασώστες κ.ο.κ....

 

 

 

 

 

 

Το πως αντιμετωπιζεις ολα τα αλλα ειναι στο χερι σου. Το αν καποιος κανει τουμπεκι ψιλοκομενο σκεφτηκες αν ειναι επειδη εχει και παιδια να θρεψει και παιζει και να μην βρει δουλεια μετα με την κατασταση που επικρατει?? Αν μη τι αλλο, τα εργασιακα δικαιωματα τα καταργουν επειδη δεν υπαρχει συνδικαλισμος στους εργασιακους χωρους. Επειδή τους παίρνει... Τον εκμηδένισαν και τον εξαγορασαν τα 2 μεγαλα κομματα εξουσιας τα τελευταια 20 χρονια. Και το κολπο που χρησιμοποιούσαν τοσο καιρο ηταν να στρεφουν τον ενα εργαζομενο εναντιον του αλλου. Γιατι αν υπήρχαν συνδικάτα και σωματεία τετοια πραγματα δεν θα μπορουσαν να γινουν. Και οσο ο κοσμος καθεται σπιτι του ή κατηγορεί τη γερμανία το ΔΝΤ και τους μετανάστες, αυτοι ολοι συνεχιζουν και κανουν την δουλεια τους.

 

Με 1,2 ανέργους φυσικά και παίζει να μην βρει δουλειά. Το θέμα είναι εάν η υποχωρητικότητα οδηγήσει πουθενά αλλού πέρα από καταστάσεις μπανανίας. Ε, τότε ίσως διαφανεί κάποια ελπίδα. Η Λατινική Αμερική είναι η μόνη περιοχή του πλανήτη που δείχνει ν' αλλάζει προς το καλύτερο.

 

Οι επικεφαλής των συνδικαλιστών την τελευταία 15ετία ήταν εξίσου διεφθαρμένοι με τους κυβερνώντες, ο συνδικαλισμός αποτελούσε προθάλαμο για την κεντρική πολιτική σκηνή και χώρο για ρουσφέτια σε υψηλά κλιμάκια. Αυτό το ανεχτήκαμε όλοι, και αντί να προσπαθήσουμε να εξυγιάνουμε την κατάσταση με την ψήφο μας στα σωματεία πέσαμε και στη λούμπα να στραφούμε ο ένας ενάντια στον άλλον.

 

Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι που τους ψήφισαν αγνοούσαν τι ψήφιζαν.

Για παράδειγμα δεν ξέρω αν είχατε ακούσει είχαν αρχίσει με προπαγάνδες προστασίας των πολιτών, ηλικιωμένων κυρίως, τους βοηθούσαν π.χ. σε ταξίδια με τις βαλίτσες, πρόσεχαν να μην τους κλέψουν, τους συνόδευαν σε ΑΤΜ, το γεροντάκι που φοβάται και έχει ξεχάσει τι πέρασε τότε να μην ευχαριστήσει τα "καλά" τα παιδιά που τον βοήθησαν?!!

 

Ναι, δλδ υποκαθιστούν το ρόλο της σωμάτων Ασφαλείας, με την ανοχή βέβαια των σωμάτων Ασφαλείας. Στο χωριό μου το λένε "πουλάνε προστασία".

 

 

ίσως να πιστεύει πως άλλο το τότε , άλλο το τώρα..

 

Αν κάποιος πιστεύει ότι "αλλο τότε - άλλο τώρα" δεν έχει ιδέα από Ιστορία. Το "εγέρθητου" θέλω να πιστεύω ότι ξύπνησε πολύ κόσμο.

 

ίσως ακόμη πως δεν υπάρχει άλλη λύση και αναζητήται άλλος τρόπος, πιο αποφασιστικός-/βίαιος .. για να μη φτάσουμε σε χειρότερη εξαθλίωση.. η εξαθλίωση κάνει τη βία να φαίνεται αναγκαία-χρηστική- ουδέν κακόν αμιγές καλού....!!

 

Από ποια εξαθλίωση υποτίθεται ότι θα σώσει την Ελλάδα η Χ.Α.;

Link to comment
Share on other sites

Για να ελαφρύνω λίγο το θέμα,

ορίστε ένα ωραίο τεστάκι που βρήκα στο ιντερνετ για να δείτε που περίπου κινήστε κομματικά http://www.helpmevote.gr/

Link to comment
Share on other sites

Για να ελαφρύνω λίγο το θέμα,

ορίστε ένα ωραίο τεστάκι που βρήκα στο ιντερνετ για να δείτε που περίπου κινήστε κομματικά http://www.helpmevote.gr/

 

Πλακά πλακά είναι πραγματικά αποτελεσματικό το τεστ αυτό .

Το είχα κάνει 2 μέρες πριν της εκλογές και βγήκε πραγματικά αυτό που όντος θα ψήφιζα!

worthy.gif

 

*Αρκεί βεβαία να απαντάς με ειλικρίνεια στης ερωτήσεις ….whistling.gif

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Μάτζικα Ντε Σπελ το εξομολογήθηκε γνωστή τετραμελής οικογένεια..

Συνολικά πήραν 400 euro για να τους ψηφίσουν..

Το πιο άσχημο είναι οτι τους ψήφισαν!

Link to comment
Share on other sites

Μάτζικα Ντε Σπελ το εξομολογήθηκε γνωστή τετραμελής οικογένεια..

Συνολικά πήραν 400 euro για να τους ψηφίσουν..

Το πιο άσχημο είναι οτι τους ψήφισαν!

 

Δεν ξέρω από ποιο κόμμα έγινε αλλά όντως έγινε:

 

 

Ευρώ για το σταυρό!

 

Σε εκλογικά τμήματα του δήμου Ήλιδας, κάποιοι είχαν πάρει "σταυρωμένα" τα ψηφοδέλτια και τα έβαλαν στο φάκελο που έριξαν στην κάλπη χωρίς προηγουμένως να τα ανοίξουν και μάλλον αποδείχθηκαν χαμένοι, αφού μέσα στα ψηφοδέλτια υπήρχε και ένα μικρό "χαρτζιλίκι" για την ψήφο!

 

Ανοίγοντας λοιπόν τα ψηφοδέλτια οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αντί για σταυρούς βρέθηκαν να μετρούν χρήματα και πιο συγκεκριμένα 20εύρα, ενώ συνάντησαν και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Τυχεροί στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον στάθηκαν οι ψηφοφόροι που είχαν φροντίσει να ελέγξουν προηγουμένως τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Βέβαια, αν τα έριξαν στην κάλπη σταυρωμένα όπως τα έλαβαν, παραμένει άγνωστο.

 

 

http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=9683

Link to comment
Share on other sites

Ναι, δλδ υποκαθιστούν το ρόλο της σωμάτων Ασφαλείας, με την ανοχή βέβαια των σωμάτων Ασφαλείας. Στο χωριό μου το λένε "πουλάνε προστασία".

 

Τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τους καραφλούς & τους λοβοτομημένους μπορείς να τις μάθεις από τα σώματα "ασφαλείας". Πάντα ανεπίσημα!

Οι περισσότεροι αστυνομικοί όταν αναφέρονται στη χ.α. συνήθως προτιμούν να μη λεν πολλά, & όταν ένα θύμα τραμπουκισμού ζητήσει τη βοήθειά τους εισπράτουν προτροπή να κάνουν τα στραβά μάτια και να μην ασχολούνται. Άντε για καμιά καταγγελία που ζήτημα αν θα έχει τη δέουσα τύχη. Αυτό λέει μερικά πράγματα από μόνο του.

 

Δεν είναι όμως ούτε το νεάτερνταλ με τους μπράβους του ούτε τα άρρωστα φαντάρια με τρία μέτρα σημαία ο καθένας τους. Αυτοί είναι οι καμμένοι της υπόθεσης :violent1:

Από κάτω υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα τυφλό που διαπλέκει συμφέροντα της πολιτικής, του υπόκοσμου, των οικονομικών κολοσσών, της ακροδεξιάς, των ντόπιων & ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, του χώρου του αποκρυφισμού, της προηγμένης τεχνολογίας & επιστήμης & άλλων γνωστών και άγνωστων παραγόντων.

 

 

Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι αυτοί γουστάρουν ή συμφωνούν μεταξύ τους για τις κινήσεις της ακροδεξιάς διεθνώς αλλά προφανώς μερικοί από δαύτους μπορούν να εκμεταλλεύονται τις τρωτές πληγές ενός λαού και τα παρεπόμενα από το ξίλωμα του κοινωνικού ιστού του. Και το πρόγραμμα εδώ και καιρό μυρίζει ..πόλωση. :whistling:

 

 

Σε γενικές γραμμές, 9 στους 10 (συνειδησιακά) κατεστραμένους ανθρώπους κάνουν καταστροφικές επιλογές και συμπαρασύρουν (για λόγους ματαιοδοξίας) στη δική τους καταστροφή το γύρω περιβάλλον.

 

Ας σκεφτούμε πως μέσα στις προηγμένες επιστήμες με τους πιθανούς "υπερ-επιστήμονες".. πλανάρονται πιθανά μέλλοντα after για συνειδητούς ή ασυνείδητους after worlds B)

Edited by Aqua Marine
Link to comment
Share on other sites

Τις πιο έγκυρες πληροφορίες για τους καραφλούς & τους λοβοτομημένους μπορείς να τις μάθεις από τα σώματα "ασφαλείας". Πάντα ανεπίσημα!

Οι περισσότεροι αστυνομικοί όταν αναφέρονται στη χ.α. συνήθως προτιμούν να μη λεν πολλά, & όταν ένα θύμα τραμπουκισμού ζητήσει τη βοήθειά τους εισπράτουν προτροπή να κάνουν τα στραβά μάτια και να μην ασχολούνται. Άντε για καμιά καταγγελία που ζήτημα αν θα έχει τη δέουσα τύχη. Αυτό λέει μερικά πράγματα από μόνο του.

 

http://www.pelop.gr/?page=article&srv=11&DocID=30333

 

Η δημοσιογράφος απευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου τη συμβούλεψαν να σταματήσει να γράφει για τη Χρυσή Αυγή καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να της επιτεθούν.

 

Δεν είναι όμως ούτε το νεάτερνταλ με τους μπράβους του ούτε τα άρρωστα φαντάρια με τρία μέτρα σημαία ο καθένας τους. Αυτοί είναι οι καμμένοι της υπόθεσης :violent1:

 

Αυτοί είναι οι "ομάδες κρούσης". Και να μην είχαν διασυνδέσεις με τους άλλους που αναφέρεις ΔΕΝ θα τους έλεγες απλώς γραφικούς...

 

Από κάτω υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα τυφλό που διαπλέκει συμφέροντα της πολιτικής, του υπόκοσμου, των οικονομικών κολοσσών, της ακροδεξιάς, των ντόπιων & ξένων υπηρεσιών πληροφοριών, του χώρου του αποκρυφισμού, της προηγμένης τεχνολογίας & επιστήμης & άλλων γνωστών και άγνωστων παραγόντων.

 

Ιδιαίτερη μνεία χρήζει και το διεθνές real estate.

 

Αφού πρώτα ο μικροιδιοκτήτης νοίκιασε το διάρι στο κέντρο σε 20 εξαθλιωμένους - και πάλι με την ανοχή των Αρχών - αφού το "κέντρο" κατέληξε σε αυτό το ανεκδιήγητο χάλι που βλέπουμε και οι τιμές των ακινήτων κατέρρευσαν, κάποιοι ανακάλυψαν αίφνης την "υγειονομική βόμβα" που τόσα χρόνια αγνοούσαν. Άρχισαν λοιπόν προεκλογικά οι διώξεις και οι "σκούπες", οι οποίες βέβαια θα ενταθούν. Στο μεταξύ κάποιοι αγοράζουν κοψοχρονιά μεγάλες εκτάσεις στο κέντρο της πόλης. Όταν "ξεβρωμίσει ο τόπος", οι τιμές θα εκτοξευτούν... Το ίδιο συνέβη και στο Παρίσι (όπου η κατάσταση δεν είχε φτάσει ποτέ σε τέτοια χάλια).

 

 

Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι αυτοί γουστάρουν ή συμφωνούν μεταξύ τους για τις κινήσεις της ακροδεξιάς διεθνώς αλλά προφανώς μερικοί από δαύτους μπορούν να εκμεταλλεύονται τις τρωτές πληγές ενός λαού και τα παρεπόμενα από το ξίλωμα του κοινωνικού ιστού του. Και το πρόγραμμα εδώ και καιρό μυρίζει ..πόλωση. :whistling:

 

Ναι, αυτό είναι το πιο ανησυχητικό όλων. Χιλιοειπωμένο τελευταίως αλλά ακριβές: Λαός που δεν μαθαίνει από την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει...

Link to comment
Share on other sites

 

Σε γενικές γραμμές, 9 στους 10 (συνειδησιακά) κατεστραμένους ανθρώπους....

Διαφωνώ έντονα με τον χαρακτηρισμό.

 

Δεν είναι κατεστραμμένος αφού συνεχίζει να ζει, πάντα υπάρχει η πιθανότητα διεύρυνσης συνείδησης.

Link to comment
Share on other sites

Αρχιζω και πιστευω οτι ολες οι ιδεολογιες που εχουν εμφανιστει στην ιστορια κατασκευαστικαν

με μονο σκοπο το χειρισμο των μαζων. Στη συγκεκριμενη περιπτωση οσο μικροτερη συνδεση

εχει κανεις με την αντικειμενικη πραγματικοτητα(ρεαλισμος) τοσο πιο ευκολο ειναι να ξεφυγει

και να καταληξει σε καποιο ακρο.

 

Βλεπε αυτους που λεγανε "οι μεταναστες ανθρωποι δεν ειναι?ολοι οι καλοι χωρανε! " και στη συνεχεια

κολλισαν σε αυτη την ιδεα. Τωρα πια και να τους μαμισουν οι μεταναστες παλι το ιδιο θα λενε γιατι φαγαν

εμμονη με αυτο το σκεπτικο. Πρωτα αρχιζει και δημιουργειται ο ενας πολος και στη συνεχεια ακολουθει

ο αλλος. Και ο εγωισμος δεν αφηνει κανενα να παραιτηθει απο τις θεσεις του.

Link to comment
Share on other sites

Βλεπε αυτους που λεγανε "οι μεταναστες ανθρωποι δεν ειναι?ολοι οι καλοι χωρανε! " και στη συνεχεια

κολλισαν σε αυτη την ιδεα. Τωρα πια και να τους μαμισουν οι μεταναστες παλι το ιδιο θα λενε γιατι φαγαν

εμμονη με αυτο το σκεπτικο. Πρωτα αρχιζει και δημιουργειται ο ενας πολος και στη συνεχεια ακολουθει

ο αλλος. Και ο εγωισμος δεν αφηνει κανενα να παραιτηθει απο τις θεσεις του.

 

α) οι μεταναστες ειναι ανθρωποι και ναι ολοι οι καλοι χωρανε. Και με αυτο το σκεπτικο πανε και οι ελληνες στο εξωτερικο για δουλεια. Ελληνες θα βρεις παντου. Απο την ιαπωνια, την αυστραλια, τον καναδα, την χαβαη, την αφρικη, την ασια, και οπου αλλου πας.

β) Και οι ελληνες σε μαμανε αλλα δεν λες κουβεντα... Οι μεταναστες (όπως κάθε άνθρωπος) θα σε μαμησουν μονο αν τους κρατας εγκλωβισμενους καπου, δεν μπορουν να φυγουν και αρχισουν να πεινανε..

γ) Κανεις δεν θελει στην χωρα του μεταναστες ζητιανους και κλεφτες κτλ κτλ. Αν ομως ο ανθρωπος ερθει, βρει δουλεια ή ανοιξει μαγαζι και ζει ειρηνικα ακολουθωντας τους νομους του κρατους ποιο το προβλημα?

δ) Ο εγωισμός ειναι κακο πραγμα και δεν σε αφηνει να δεις τα θεματα πιο καθαρα. Αυτο ισχυει για ολους.

Edited by reckless
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...