Jump to content

American History X


Recommended Posts

i m not telling you what to do, but i need you to understand... ατάκα απο το έργο!

Έτσι και εγώ σας λέω : Κάνεις δεν μπορεί να σας πει τη να κάνετε(ή τη να ψηφίσετε…) . Αλλά πρέπει να καταλαβαίνεται τη κάνετε (και τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή ..) . whistling.gif

 

 

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Έτσι και εγώ σας λέω : Κάνεις δεν μπορεί να σας πει τη να κάνετε(ή τη να ψηφίσετε…) . Αλλά πρέπει να καταλαβαίνεται τη κάνετε (και τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή ..) . whistling.gif

 

Για πες μας λοιπόν....

 

Ο λαός επιτέλους κατά μια έννοια συνεργάστηκε , ακόμη και το ΠΑΜΕ με Ακροδεξιούς και ποδόσφαιρο βλαμμένους(!) . Ο κοινός στόχος όλων η εκδίωξη κάτι πολιτικών και άλλων , ψευδό τοπικών αρχόντων! Τελικά η επιχείρηση είχε με μεγάλη επιτυχία και οι προδότες και κλεφτές τραπήκαν σε ατακτεί φύγει !

 

Το πολύ καλό εκεί ήταν ότι οι αστυνομία, φέρθηκε πολύ ανθρώπινα και σωστά ! Δεν ακλούθησε την γνωστή τακτική χτυπάτε στο ψαχνό . Αντίθετα κράτησε μια ουδέτερη στάση και αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα. (Μακάρι κάποια μέρα να τους δούμε να περνάστο άλλο άκρο και να κάνουν στην άκρη για να περάσει ο κόσμος και να δήξει την αγάπη(?)του στους πολιτικούς .

 

Παρόμοια σκηνικό ακλούθησε και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας , απλά η Θεσσαλονίκη είχε σήμερα τα πρωτια στον αγώνα του έθνους !

 

...στην δεύτερη μέρα πήγα και εγώ , στον λευκό πύργο , γενικάτο κλίμα ήταν χαλαρό , ο κόσμος κάπνιζε , έπινε μπύρες και έτσι δουλεία δεν κάνουμε , εντάξει αυτό το μισό ξύπνημα ήταν μια θετική εξελίξει αλλά για να βγει σε κάτι καλό θέλει πολύ δουλεία, οργάνωση , και στρατηγική .( π.χ. να εμποδίζαμε τους απεσταλμένους της τρωικας να κάνουν την βρομωδουλεία τους , να τους κράζαμε , να τους πετούσαμε αυγά έως και πέτρες και αν εμφανίζονταν Θεσσαλονίκη παραλία πλευρά φυσικά να τους πετούσαμε στην θάλασσα … ) whistling.gif

 

Αυτό που λες Νταλια για τα 2 απατεώνο-κοπροσκυλά ,αυτό που λένε δεν είναι ούτε σύνθημα , ούτε δίλλημα , είναι ένας εντελώς γελοίος εκβιασμός .

.....

Προσωπικά χωρίς κανένα παραθυράκι ανοχής, καταδικάζω τα 2 απατεώνο-κοπροσκυλά . Τόσα χρόνια είχαν άπειρες ευκαιρίες . Τέλοςπια .

Και κυριολεκτικά την κατάρα μου να έχει όποιο ηλίθιος ή κάθαρμα τους ψήφιση ...

 

...και το προσωπικό μου αγαπημένο:

Για τη πραγματικά με εξέπληξε δυσάρεστα η ύπαρξη ενός προβοκάτορα χριστιανού ανάμεσα μας που τρομάρας καταταλα είμαστε σοφοί !

 

...Για πολέμιος της χρυσής αυγής και της ακροδεξιάς, μου φαίνεται πως τους μοιάζεις πολύ! Από τα ορθογραφικά λάθη μέχρι τους έντονους χαρακτηρισμούς και από την "αντικειμενική" απολυτότητα μέχρι τις νύξεις/προτροπές σε βίαιες πράξεις.

Μήπως να χαλαρώσεις, να κάνεις ένα κρύο ντους, να ανοίξεις κανα βιβλίο και μετά να μας δώσεις συμβουλές περί πολιτικής?!

 

 

ΥΓ: Γι' αυτό δεν είμαι και τόσο υπέρ των κομματικών (ή των χρωματισμένων πολιτικών) συζητήσεων στο φόρουμ... Ο κάθε πικραμένος (συμπεριλαμβάνοντας και μένα) λέει το μακρύ του και το κοντό του μέχρι που στο τέλος καταντάμε να επαληθεύουμε τη στερεότυπη εικόνα των τελειωμένων συνταξιούχων στο καφενείο που πλακώνονται για τον ΜΠΑΟΚ και την ΑΕΚΑΡΑ παίζοντας χαρτιά και πίνοντας γκαζόζες...!

Edited by johnny
Link to comment
Share on other sites

Μα φυσικά και τους μοιάζω , και αυτό γιατί σχετικά με άλλους ανθρώπους μπορώ να μιλήσω για αυτούς με πολύ μεγαλύτερη βεβαιότητα για τα λεγόμενα μου …

 

Καθώς τυχαίνει να έχω ένα παλιό φίλο (παλιό συμμαθητή για την ακρίβεια , παρά ότι είναι στα αλήθεια φίλος ) ο οποίος είναι μέλος Χ.Α και είναι και φανατικός χριστιανός!(από αυτό καταλαβαίνεται πόσο δήθεν φίλος του είμαι )

 

Δυστυχώς ξέρω 5-6 παγανιστές πορεμένους (και οχι πνευματικά ψαγμένους ) όπου κοιτά να δεις και αυτοί είναι μέλη της Χ.Α.

Δυστυχώς για τη καταταλα είναι και παγανιστές.

 

Και ξέρω και πάλι 3-4 άτομα (από το Φ.Β.) σατανιστές που Ο ΝΑΙ , και αυτοί είναι μέλη της Χ.Α. !

 

Οπότε ναι ξέρω αρκετό τέτοιο κόσμο , σαν αντικειμενικός άνθρωπος μιλαω μαζί τους(καθώς έχουμε <αποκρυφιστικα> κοινά ενδιαφέροντα ) , και βλέπω πως είναι τα πράγμα από μέσα και από πολλές οπτικές ….

 

Μετά από όλα αυτά λοιπόν μπορεί να νομίζει κανείς ότι δηλαδή είμαι και εγώ τέτοιος;

Όχι , καθώς δεν είμαι ένας από αυτούς , είμαι ένας από όλους !

Καθώς τρελός μπορεί να είμαι …. Αλλά μαλάκας δεν είμαι !

Ακόμη και αν συμφωνώ σε ένα τομέα με αυτούς , σε πολλούς άλλου τομείς συμφωνώμε άλλους π.χ. Αριστερούς.

 

 

Πίσω στην μαγεία έχουμε την Δεξιά ατραπό(RHP) και την Αριστερή ατραπό(LHP)

Εγώ όμως ασχολούμαι με την μυστική/χρυσή/γκρίζα κοινός με την two hand path (ultimate) . Για τη σε αυτή την ατραπό δεν υπάρχει καλό ή κακό , δεν υπάρχουν όρια, διαχωρισμοί , όλα είναι απόλυτα ενωμένα στην απόλυτη ισορροπία , και τείνουν προς την τελειότητα ….

(Φυσικά αυτή η άτροπος είναι η πιο δύσκολη , που σχεδόν όλοι αποτυγχάνουν να κρατήσουν της ισορροπίες , και ακόμη και οδηγούνται στην τρέλα …).

 

 

 

*Να συμπληρώσω , όχι ότι έχει και κανένα νόημα , αλλά για τα πρακτικά .

Ότι για τα περισσότερα από τα παραπάνω που είχα πει στο παρελθόν μετανιώνω ή μάλλον είναι παρελθόν και δεν εκφράζουν πια .

(Για τη πραγματικά και να είχα ευκαιρία να τα ξανά ζήσω τα ιδία θα έλεγα , αλλά αυτό τότε ….).

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Το ηθκό δίδαγμα της ταινίας:

Τους φασίστες πρέπει να τους γα:censored2:ουν πρώτα για να γίνουν καλά παιδιά..

 

Κακίες 063laugh.gif

 

Το ηθκό δίδαγμα της ταινίας :

είναι ότι κάποιος πορεμένος που είναι φασίστας , πρέπει να του συμβεί κατι πολύ σοβαρό για να καταλάβει τη μαλακιές πίστευε τόσο καιρό !

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...