Jump to content

Όταν Η Ψυχή Δεν Συμβαδίζει Με Το Σώμα...


dimulator
 Share

Recommended Posts

για σκέψου είναι το ίδιο να μεγαλώσει ένα έμβρυο σε ένα βιολογικό περιβάλλον με εξαγνισμένη την ενέργεια της μήτρας το 2ο τσάκρα Σβαντιστάνα που καλύπτει το μωρό σαν αύρα και είναι το ίδιο να μεγαλώσει σε μια τεχνητά άψυχη μήτρα;

 

 

Στο συγκεκριμένο ζήτημα η καλύτερη λύση για μένα είναι η ενεργειακή που μπορεί ακόμα να σεβαστεί την ερωτική επιθυμία των ομοφ. και απλά να δράσει σαν ζωογόνος δύναμη.

 

Απλά ξέρεις γιατί δεν θα το κάνουν;

Διότι αυτή η θεραπεία έχει να κάνει με το lifefroce που μπορεί να θεραπεύσει πολλά όχι μόνο το σεξοψυχικό και είναι μη κερδοφόρο για την βιομηχανία φαρμάκων.

 

Οπότε καταλαβαίνεις.... θα υποφέρουμε όλοι ψυχολογικά, κοινωνικά και σεξουαλικά για να βγάζουν χρήματα.

Δυστυχώς.

 

:015annoyed:

Ο κόσμος είναι γεμάτος μήτρες και εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τεχνητές για να πουλήσουν κάποιοι τεχνολογία και να βγάλουν χρήματα... υπάρχουν τόσα παιδιά ορφανά και εγκαταλειμμένα που θα μπορούσαν να βρουν σπίτι και εμείς δημιουργούμε ανθρωποτροφεία για να αυξήσουμε τον πληθυσμό του  πλανήτη... φέρνει στο μυαλό τα αντίστοιχα puppy mills που γεννιούνται τα σκυλιά με το τσουβάλι ώστε να τα αγοράζουν φθηνά από τα pet shops όσοι θέλουν σκύλο. Τα τελευταία χρόνια δε υπάρχει και η ευαισθητοποίηση πολλών φιλόζωων που κάνουν εκστρατεία για την απαγόρευση των σκυλοτροφείων μπας και βρει κανένα αδέσποτο ζώο σπίτι... Έτσι λοιπόν, η εξελιγμένη τεχνολογία και πρόοδος θα δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο για να βολεύονται όσοι θέλουν να αγοράσουν παιδιά φθηνά, χωρίς κόπο, χωρίς καθόλου συνάισθημα μόνο με χρήμα... Σε λίγο θα τα πουλάμε και σε βιτρίνα για να επιλέγουμε το χρώμα, το φύλο και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά.

 

Ειδικά σε περίοδο κρίσης που ό αριθμός των παιδιών που πεινούν και έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή αυξάνεται συνεχώς φαντάζει προκλητικό, αν όχι απάνθρωπο άνθρωποι να πληρώνουν για να γεννιούνται παιδιά με τεχνητές μήτρες. Από την άλλη θα το δούμε και αυτό και θα το καταπιούμε γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, ούτε να σταματήσουμε την "πρόοδο"....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dalia μου μην βγιάζεσαι ... εγώ έχω μάθει να μιλάω προς το τέλος .... περίμενε λίγο και άσε τους να κάνουν ότι κάνουν.

 

Όμως σκέψου που θα μπορούσε να χρησιμέψει έστω και κάτι αρνητικό  :glare:

 

Προφανώς αυτή η τεχνολογία για να επιδοτηθεί κάτι θέλουν να κάνουν.

 

Εδώ στην εξωσωματική εμφυτεύουν τον γόνο σε βιολογική μήτρα και το έμβρυο αναπτύσεται σε σωστό βιλογικό-ενεργειακό περιβάλλον αλλιώς δεν θα ζούσε για πολύ θα ήταν κάτι σαν τα κλωνοποιημένα πρόβατα που ζήσαν για λίγο.

 

Ασχέτως αν το πετύχουν εδώ δεν μας ενδιαφέρει....

 

Σκέψου ότι οι ομοφ. έχουν ήδη μια κοινωνική πίεση εξωτερικά και μια εσωτερική πίεση μερικοί να νιώθουν διαφορετικά από αυτό που είναι.

 

Μερικοί το ξεπέρασαν και έχουν μόνο την εξωτερική πίεση της κοινωνίας.

 

Το ζήτημα όμως είναι ότι ένας λόγος φθοράς είναι η αργή ψυχοβολία από το ένα σώμα στο άλλο στην καθημερινή συναναστροφή.

 

Άτομα υγιή και νέα ψυχοβολούν θετική ενέργεια άτομα ηλικιωμένα, με ψυχολογικές πιέσεις κτλ ψυχοβολούν αρνητικά.

 

Οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται κάθε μέρα που βγαίνουμε έξω έστω και για βόλτα.

 

Αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κανείς παρά μόνο όσοι νιώθουν το drain της ενέργειας όταν πλησιάζουν προβληματικά άτομα.

 

Οπότε ο ενήλικας είναι ενήλικας άστον να κάνει ότι θέλει. Μπορεί να μάθει διάφορα κόλπα να άγει ενέργεια από την γη και να αυτοθεραπεύεται.

 

Το βρέφος όμως και το παιδάκι που θα υιοθετηθεί που θα δοθεί ;;;;

 

Αυτό ρωτάω;

 

Εκεί είναι που μπαίνουν κοινωνικά κριτήρια και κριτήρια υγίειας αλλά και οικονομικά κριτήρια των θετών γονιών.

 

Για αυτόν τον λόγο ομάδες κοινωνικές με υψιλό ρίσκο όπως είναι και οι ομοφ. αποκλείονται.... για μένα.

Οι λεσβίες καθαρά ενεργειακά είναι πιο θηλυκές και καθαρές από πιέσεις αλλά λόγω των κοινών κύκλων παρέας με ομοφ, είναι και αυτές επίφοβες.

 

Για αυτό το ζήτημα δεν είναι απλό.

 

Διότι αύριο μεθαύριο θα μεγαλώσει ένα παιδί με κοπιαρισμένο χαρακτήρα ή προβλήματα των γονέων που όλα αυτά περνάν μέχρι την ενηλικίωση υποσεινήδητα.

 

Δλδ ότι αρνητικότητα και πίεση έχει κάποιος το περνά στο παιδί, Αυτό δεν γίνεται μόνο στους ομοφ. Γίνεται παντού.

 

Αλλά σε αυτούς ένας λόγος παραπάνω να προσέχουμε.

 

Για αυτό λένε αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα και σκέψου θετικά.... για αυτούς τους λόγους.

 

Αλλά πέρα από αυτά θα πρέπει κάποιος να βρει και τον τρόπο ματαβολλής της αρνητικής ενέργειας που γίνεται με γειώσεις από την ενέργεια της γης που είναι δωρεάν και δεν μπορούν να στην απαγορέψουν με τίποτα.

 

δλδ κάθεσαι κάτω και αφήνεις από τον κόκκυγα σου να μπει η ενέργεια της γη αλλά θέλει και άλλα να την ανεβάσεις σκεφτείς κάποιες θετικές σκέψεις κτλ

όλα αυτά είναι η ενεργειακή εκπαίδευση των τσάκρα.

και η τάντρα ασχολείται με την ενέργεια του έρωτα.

 

Για αυτό είπα ότι για ό,τι θέλουν οι ομοφ. είτε να παραμείνουν ως έχει είτε να θεραπεύονται με ζοωγόνο ενέργεια είτε ακόμη και να αλλάξουν η λύση είναι οι ενεργειακοί θεραπευτές που δεν υπάρχουν δυστυχώς στην Ελλάδα.

 

Εδώ εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε κάποια πράγματα για την μακροζωϊα μας που είναι πανεύκολα διότι δίνουν φυσική άμυνα.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Χαίρομαι για τις απαντήσεις. :D Επιφυλάσσομαι να απαντήσω άμεσα και στους δυο σας (διότι είμαι πραγματικά πολύ πιεσμένη χρονικά αυτές τις μέρες :( ). Το θέμα δεν είναι τόσο απλό ούτε τόσο μονόπλευρο, του στιλ βάζω το δεκάρικο στο μηχάνημα και έχω μωρά κατά παραγγελία, που θα βγουν ''διαφορετικά/αφύσικα/μη ανθρώπινα'' κτλ κτλ. Παίζουν πολλοί παράγοντες, όπως η υγεία, η σωματική και σεξουαλική αυτοδιάθεση της γυναίκας, η ψυχολογία, οι πατροπαράδοτες δομές και αντιλήψεις περί οικογένειας, σχέσεων και τα συναφή (που έχουν μεν -λογικά- περάσει στο υποσυνείδητό μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι διαχρονικά αξιώματα), η κοινωνία και οι ανάγκες της και ούτω καθεξής. Αν στο μεσαίωνα έλεγες σε μια γυναίκα ότι στο μέλλον θα μπορεί να επιλέγει η ίδια πότε θα μείνει έγκυος, θα έχει τη νόμιμη (!) δυνατότητα να αποφύγει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, και θα είναι αναφαίρετο δικαίωμά της να κάνει σεξ απλά για ευχαρίστηση, χωρίς αυτό να συνοδεύεται από διάφορους ''ποιοτικούς τίτλους'', θα το θεωρούσε όχι μόνο αδιανόητο, αλλά και λάθος. Γιατί έμαθε να έχει ένα συγκεκριμένο προορισμό. Αλλά τελικά αυτή η εξέλιξη έγινε πραγματικότητα, με τα θετικά και τα αρνητικά της, και πλέον μας φαίνεται λάθος και οπισθοδρομικό το να μην κάνουμε σεξ για ευχαρίστηση ή να μεγαλώσουμε ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή μας έτυχε, χωρίς να είμαστε ηλικιακά/οικονομικά/συναισθηματικά έτοιμοι. Με την ίδια λογική, αυτά που τώρα μας τρομάζουν και μας φαίνονται αφύσικα, κάποια στιγμή μπορεί να είναι πλήρως αποδεκτά. Ποιος μου λέει εμένα ότι στο απώτερο μέλλον οι άνθρωποι δε θα είναι άφυλοι και τα παιδιά δε θα γεννιούνται μέσα σε σωλήνες; Και γιατί αυτό να είναι ντε και καλά κακό, εφόσον η πορεία της ανθρωπότητας είναι αυτή; Θα έχει αρνητικές παραμέτρους, αλλά θα έχει και θετικές, και τελικά αυτό που θα επικρατήσει, θα επικρατήσει λόγω στάθμισης.

 

Επειδή όμως πάλι αρχίζω να πλατειάζω, θα σταματήσω εδώ και θα επανέλθω όταν θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο. :) Απλώς αυτό που πιστεύω είναι ότι τα πάντα εν τέλει διαμορφώνονται φυσικά (λόγω φυσικών διεργασιών), ακόμη κι αν είναι τεχνητά. Επειδή πολύ απλά είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια, να δημιουργεί το τεχνητό. Αν και ο ίδιος στο τέλος καταντήσει ''τεχνητός'', ακόμα και αυτή η εξέλιξη θα είναι προϊόν φυσικής εσωτερικής πορείας. Αλλά νομίζω ότι αυτό απέχει πάααρα πολύ ακόμη. ^^

 

 

 

Υ.Γ.: Για το θέμα ομοφυλόφιλοι και υιοθεσία δεν έχω απαντήσει ακόμη, είναι στη λίστα των ''θα''...

 

Υ.Γ. 2: Ο σκοπός της άμυνας και της μακροζωίας που θίγεις Dim είναι μια παράμετρος που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να τη μελετήσω.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνοι κάποια πράγματα θα μας φαίνονται φυσιολογικά σε λίγα χρόνια γιατί θα τα συνηθίσουμε...το θέμα είναι αν η κοινωνία είναι έτοιμη τώρα να συμβιβαστεί και να αποδεχτεί τις αλλαγές που θέλουν να περάσουν με νόμο... όπως είπε ο Dimulator κάτι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και ξαφνικά όλος ο κόσμος ασχολείται με τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

 

Τι σκοπούς εξυπηρετεί αυτό δεν ξέρω αλλά υποψιάζομαι ότι κάποιοι θα κερδίσουν από τη νομιμοποίηση των γάμων, ίσως και η κοινωνία ως σύνολο να βγει κερδισμένη?(μένει να το δούμε αυτό). Πάντως άμεσα κερδίζουν οι πολιτικοί ψήφους και πολλοί άλλοι χρήμα. Αν σκεφτεί κανείς ότι ένα ποσοστό ανθρώπων που δεν είχε το δικαίωμα να παντρευτεί τώρα θα μπορεί πόσα εμπορικά καταστήματα θα κερδίσουν από πωλήσεις σε νυφικά, ρούχα, λουλούδια, βέρες, δώρα για νεόνυμφους, στήσιμο σπιτικού μπλα μπλα... και μετά είναι οι σύμβουλοι γάμου, ψυχολόγοι, δικηγόροι για τα διαζύγια που θα προκύψουν, δικαστές για ανατροφή, μπειμπι σίτερ γιατί οι μπαμπάδες και οι μαμάδες θα δουλεύουν κλπ. Εφόσον ο γάμος ως θεσμός καταρρεέι ανάμεσα σε στρειτ ζευγάρια θα καταρρεύσει και ανάμεσα σε γκει. Τώρα γιατί θέλουν να παντρεύονται όταν όλο και περισσότεροι στρειτ το αποφευγουν είναι άλλο θέμα. Είναι μάλλον που στερούνται ένα βασικό δικαίωμα το οποίο έχουν οι άλλοι, νιώθουν ότι με αυτό τον τρόπο αδικούνται, μάλλον μπαίνει και το κληρονομικό στη μέση για αποκατάσταση των συντρόφων τους.

 

Από την άλλη, μπορεί να εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς η νομιμοποίηση των γάμων, γιατί θα κάνει καλό στην ψυχολογία των ομοφυλόφιλων μια που θα νιώθουν κοινωνικά αποδεκτοί και ίσως έτσι να γίνονται πιο παραγωγικοί στη δουλειά τους ... μπορεί το ζήτημα να έχει και άλλες προεκτάσεις γιατί ομοφυλόφιλοι που έχουν παντρευτεί θεωρητικά θα έχουν μια πιο "ελεγχόμενη" σεξουαλική συμπεριφορά οπότε περιορίζονται τα κρούσματα νοσημάτων που μεταδίδονται σεξουαλικά.

 

Για το δικαίωμα στην υιοθεσία γνώμη μου είναι ότι είναι άδικο η διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά να στερεί το δικαίωμα στην πατρότητα και στην μητρότητα. Το ότι κάποιος επιλέγει να αγαπά ανθρώπους του ίδιου φύλου δεν τον καθιστά ανίκανο να αγαπά και να μεγαλώνει σωστά ένα παιδί. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από υπεύθυνους γονείς, που θα αγαπούν, θα συμπαραστέκονται και θα συμβουλεύουν έτσι τα παιδιά τους ώστε να γίνουν ελεύθεροι άνθρωποι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις, μίσος και φόβο.

Edited by Dalia
Link to comment
Share on other sites

Όπως βλέπεις το θέμα δεν απλά να κάνουμε ΜΟΝΟ τα χατίρια των ομοφ... και όλοι οι άλλοι;

Μην το βλέπεις λοιπόν σαν αδικία...

Μπορεί να φαίνεται σκληρό να λες σε κάποιον η χημεία σου είναι

εκγεννετής πειραγμένη και στην ουσία είσαι ανάπηρος αλλά κανείς δεν στο

λέει

Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

 

Απλά μέχρι τώτα κανείς δεν το έλεγε και οι επιστήμονες πήραν την

αντίθετη θέση διότι είδαν τουλάχστον μέχρι τώρα ότι αν ζορίσουν το θέμα

το κόστος να υπάρξει αναστάτωση ψυχ, κοινωνική κτλ είναι μεγαλύτερο από το να πουν την αλήθεια για την σεξουαλική αναπηρία.

Εδώ προσπαθούμε να συνοενοηθούμε και εσύ συνεχίζεις να μας αποκαλείς ανάπηρους.....τρέχα γύρευε.....

Για το δικαίωμα στην υιοθεσία γνώμη μου είναι ότι είναι άδικο η

διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά να στερεί το δικαίωμα στην πατρότητα

και στην μητρότητα. Το ότι κάποιος επιλέγει να αγαπά ανθρώπους του ίδιου

φύλου δεν τον καθιστά ανίκανο να αγαπά και να μεγαλώνει σωστά ένα

παιδί. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από υπεύθυνους γονείς, που θα αγαπούν,

θα συμπαραστέκονται και θα συμβουλεύουν έτσι τα παιδιά τους ώστε να

γίνουν ελεύθεροι άνθρωποι απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις, μίσος και

φόβο.

 

+++ ! *thumbs up*

 

Δεν ξέρω πώς να το κάνω πιο

κατανοητό... Dimulator είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος και αυτό έχει φανεί

από την όλη πορεία σου στο φόρουμ. Μην κλείνεις τους ορίζοντές σου. :)

(Ξέρω ότι θα μπορούσα να τα αναφέρω όλα αυτά σε προσωπικό μήνυμα, για

να μη θεωρηθεί το σχόλιό μου επίθεση και επιδεικτική κριτική -που

ειλικρινά δεν είναι- αλλά θεώρησα υποχρέωσή μου να τα ποστάρω,

περισσότερο προς αποκατάσταση της αδικίας προς τον BloodanDecay, απλά

για να έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Προσωπικό βίτσιο, μη με παρεξηγείτε.

:) )

Ευτυχώς που δεν είμαι ο μόνος που διακρίνει την αδικία,με τον ίδιο τρόπο ( στο συγκεκριμένο ζήτημα, έστω), εδώ μέσα

Σε ευχαριστώ....

Οικονομικά συμφέροντα υπάρχουν παντού, από την μήτρα μέχρι τον γκέι γάμο, η ανθρώπινη απληστία πέρα απο αηδιαστική, είναι και απεριόριστη. Στο χέρι του καθενός είναι να μην εξυπηρετεί τα συμφέρονται των άλλων..........Still, το οτι κάποιος θα πλουτίσει με το να παντρευτείς εσύ ή να ''αποκτήσεις'' ένα παιδί τεχνιτής μήτρας δεν έιναι λόγος για να μην το κάνεις. Αυτός θέλει τα λεφτά, εσύ θέλεις γάμο/το παιδί κλπ, αν στο προσφέρει και εσύ του προσφέρεις αυτό που θέλει που είναι το κακό; ( αν δεν βλαπτει κανεναν) Τώρα αν αισχροκερδεί μέσω εσένα επανέρχομαι στο

 

 Στο χέρι του καθενός είναι να μην εξυπηρετεί τα συμφέρονται των άλλων.

 

dimulator, by the way, οι ενεργειακοί θεραπευτές σου προσφέρουν ενέργεια/ σου μαθαίνουν να το κάνεις μόνος σου, άνευ πληρωμής; Καθαρά από την καλοσύνη τους και την τάση αυτή προσφοράς στον συνάνθρωπο;

Edited by BloodanDecay
Link to comment
Share on other sites

Παραδόξος θα συμφωνήσω με το νόημα των περιεχομένων από τα ποστ του dimulator.

Θα έλεγα πως υπάρχει όχι σεξουαλική αλλά οργασμική αναπηρία όχι μόνο για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για την πλειοψηφία των ετεροφυλοφιλων.

Έτσι δημιουργούνται οι διαστροφές μέσα στις όποιες είναι και η ομοφυλοφιλία.Το AIDS είναι η πλέον τρανταχτή απόδειξη ότι η ομοφυλοφυλία είναι ενάντια στην φυσική ροή των πραγμάτων.

Η αιτία των διαστροφών είναι καλιεργημένη εδώ και αιώνες από τον τρόπο κοινωνικοποίησης,στο σχολείο,στο Πανεπιστήμιο στον στρατό και βέβαια στα μοναστήρια την εκκλησία και τις θρησκείες όπου χωρίζεται η γυναίκα από τον άντρα.Η σεξουαλική καταπίεση ξεκινά μεθοδευμένα από την πρώιμη ήλικια.

 

Σκοπός του άντρα άσχετα με το έπιπεδο όρμονών που έχει το όποιο δεν θα πρέπει να το συγκρίνει με των άλλων,είναι να κατακτήσει το το θύλη μέσα του..και αντίστροφα στην γυναίκα να εξυψωθεί από το ανήρ..

Η "διαστροφή" που δημιουργείται είναι η προσπάθεια να γίνεις εσύ ο ίδιος αυτό που θα έπρεπε με την φυσική ροη των πραγμάτων να κατακτήσεις..

Κάπου μέσα στο πλήθος άσχετα (και το επαναλμβανω) με το επίπεδο ορμονών σου υπάρχει μια γυναίκα με αντίθετο φορτίο από εσένα που περιμένει την οργασμική ένωση.Μια οργασμική ένωση που ποτέ δεν θα πετύχεις με το ίδιο φύλο,απλά ίσως μια εκτόνωση.

 

Είναι σαν τα σύννεφα στον ουρανό..όταν συναντιούνται σύννεφα με ομόσημο ηλεκτρικό φορτίο ποτέ δεν θα συναντηθούν.Η βροχή ίσως πέσει.

Όταν όμως συναντηθούν δύο σύννεφα με αντίθετο ηλεκτρικό φορτίο,,γίνεται το θαύμα,η οργασμική έκρηξη της φύσής..η αστραπή και η βροντή..

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν απλοποιείστε το για να βγάλετε άκρη ...  το AIDS χτυπά όλους (βέβαια σε έρευνες οι ομοφ. κτλ είναι ψηλά στην λίστα) δεν είναι εκεί το θέμα.

 

Το θέμα είναι πιο απλό.

 

Υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό βιολογικά.

 

Αν από μέσα του κάποιος νιώθει γυναίκα και από έξω του είναι άντρας κάτι δεν πάει καλά. So simple.

 

Όλα τα άλλα είναι η αντίδραση .... "γιατί μου το λέτε... δεν το επέλεξα ..." και ένα σωρό άλλα που λέει ο φίλος BloodanDecay.

 

Και ναι είπα την γνώμη μου ότι όντως μερικοί γεννιούνται έτσι με χημεία πειραγμένη και δεν το επιλέγουν. Και για μένα έχουν μια ελαφριά σεξουαλική αναπηρία μιας και αναπηρία είναι όταν το πρόβλημα υγίειας το έχεις μόνιμο και δεν θεραπεύεται.

 

Αυτή η αναπηρία ασκεί κυρίως εσωτερικές ψυχολογικές πιέσεις και εξωτερικές από την κοινωνία που το άτομο καλείται να ξεπεράσει.

Η ιατρική δεν αναγνωρίζει την ομοφ. ως αναπηρία διότι έχει δει ότι είναι πιο πολύ συμφέρον να μην τους φορτώσει έναν τίτλο που θα ασκεί σεξουαλική πίεση περαιτέρω.

 

Σε όσους οι ορμόνες τους είναι εντάξει η ομοφ. ξεκινά ως περιέργεια κτλ και είναι κοινωνικό φαινόμενο με ψυχολογικές διαστάσεις.

Αυτοί ήταν στρέητ και γίναν ομοφ. και ανα πάσα ώρα μπορούν να επανέλθουν αν βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον με τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Το μεγάλο πρόβλημα είναι σε αυτούς που η χημεία τους δεν αλλάζει. Και δεν υπάρχει φάρμακο να την αλλάξεις.

Για αυτό αυτοί οι άνθρωποι το βιώνουν ως εξαναγκασμό από την φύση διότι έτσι γεννήθηκαν.

 

Τώρα πιο το πρόβλημα με το σεξ;

 

Κανένα όταν ο άλλος δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν ο άλλος συγκρατεί μέσα του ψυχολογικές πιέσεις αυξάνει την εσωτερική του ενέργεια και δεν μπορεί να την εκτονώσει.

Μια ανακούφιση είναι το σεξ αλλά επειδή στο σεξ γίνεται ανταλλαγή ενέργειας το άτομο που θα την δεχτεί πρέπει να έχει αντοχές

ψυχικές διότι μέρος του χαρακτήρα του ενός θα αναμιχθεί με τον χαρακτήρα του άλλου.

 

Αν έχετε ακούσει από φυσιολογικά ζευγάρια λέει πχ η γυναίκα ... "τα έφτιαξα με αυτόν και από εκεί που δεν έτρωγα με παρέσυρε και έβαλα τόσα κιλά"

 

Ένα απλό παράδειγμα! Δεν πάω σε άλλα πιο δύσκολα.

 

Που σημαίνει ότι το ενεργειακό πεδίο του άντρα με την αστάθεια της λαιμαργίας επηρέασε τον άλλο άνθρωπο διότι δεν ήξερε πως να μετασχηματίζει την σεξουαλική ενέργεια και να κρατά ακέραιο τον χαρακτήρα της.

 

Τώρα αν κάποιος κάνει σεξ με κάποιον που έχει ένταση, δεν χρειάζεται να είναι ένταση συσσωρευμένη σε ένα ομοφ. τότε επειδή δεν θα ξέρει πως να το διαχειριστεί θα αλλάξει η ψυχοσύνθεση του.

Επειδή οι ομοφ. είναι καταπιεσμένα άτομα εμφανίζουν λοιπόν αυτόν τον κίνδυνο διότι το πρόβλημα τους είναι μόνιμο και εσωτερικό λόγω βλάβης στις ορμόνες.

 

Οπότε ο κόσμος από ένστικτο τους έχει στιγματίσει για άμυνα του συνόλου. Είναι πολύ απλά τα πράγματα και μην διαμαρτύρεστε περιγράφω και αναλύω γιατί σας συμπεριφέρονται έτσι για να γίνει κατανοητό. Και ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι όμορφο να σου λέει κάποιος έχεις πρόβλημα.

Αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι το ξέρουμε και εσείς. Αλλιώς δεν θα ζοριζόσασταν.

 

Τώρα όσοι καταπιέζονται ψυχολογικά και σεξουαλικά ένας τρόπος έκφρασης είναι η εσωτερική σκέψη καταπίεσης να αλλάζει τις δονήσεις που εκπέμπει το σώμα.

Έτσι ένας που έχει μόνιμη ψυχολογική καταπίεση και ειδικά σεξουαλική ψυχοβολεί τον άλλο αρνητικά και τον "διώχνει" με αποτέλεσμα να απομονώνεται από τα άτομα που δεν ταιριάζει και αναγκαστικά να οδηγείται σε κοινωνικά σύνολο που γίνεται αποδεκτός.

 

Αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα διότι τα κοινωνικά σύνολα που γίνονται αποδεκτοί ενισχύουν το πρόβλημα παρόλο που προσφέρουν μια προσωρινή ανακούφιση.

 

Το θέμα με τους ενεργειακούς θεραπευτές.

Είναι άνθρωποι που μετασχηματίζουν την ερωτική ενέργεια.

Επειδή έρωτας -> δημιουργία,  σημαίνει έρωτας = δύναμη ζωής = lifeforce.

 

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μάθει να χειρίζονται την δική τους ερωτική ενέργεια στο σώμα τους και να μένουν σταθεροί και ψυχικά υγιείς σε επίπεδο

σωματικό και ψυχικό. Αλλά και πως οι δονήσεις τους να μην ψυχοβολούν αρνητικά τους άλλους και αυτοί να παραμένουν με τις όποιες ιδέες και προτιμήσεις τους.

 

Αυτό το κάνει η Τάντρα.

 

Επίσης μαθαίνουν πως να ψυχοβολούν θετικά τους άλλους για θεραπευτικούς λόγους.

Η ψυχοβολία αυτή μπορεί να είναι απλά ως αναζοωγόνηση, ή να επιφέρει και αλλαγές.

 

Στην περίπτωση του μόνιμου προβλήματος των ορμονών η αλλαγή δεν γίνεται βιολογικά αλλά πνευματικά με χρόνιο συντονισμό με καθαρή και σταθερή ενέργεια η οποία δεν είναι από μηχάνημα αλλά από άνθρωπο και βιώνεται πολύ ευχάριστα σαν να κάνεις σεξ αφού ο άλλος σου πετά ενέργεια από τα χέρια ή τα τσάκρα και εσύ έχεις οργασμούς.

 

Την ώρα αυτή όμως σιγά σιγά ο ισχυρός θεραπευτής περνά την υγιή σεξουαλική επιθυμία διότι είπαμε ο ισχυρός σεξουαλικά αλλάζει τον αδύναμο.

Έτσι ο ομοφ. αρχίζει να έχει διαφορετικές προτιμήσεις και του αρέσει αυτό.

Αυτή είναι η θεραπεία.

 

Τέλος το τελευταίο στάδιο είναι να μάθει κάποιος πως να κρατά την ενέργεια του ώστε να μην εξαρτάται συνέχεια από έναν ενεργειακό θεραπευτή.

Δλδ σε συντονίζει σε σταθεροποιεί και από εκεί που είχες επιθυμία για άντρα έχεις επιθυμία για γυναίκες.

 

Και όλα αυτά ΑΝ θέλει κάποιος να αλλάξει. ΑΝ δεν θέλει απλά είναι μια εναλλακτική από το να κάνεις σεξ και να μαζεύεις ένα σωρό αρνητική ενέργεια η οποία εκφράζεται σταδιακά με την μορφή του γήρατος σωματικά και με σταδιακή αλλαγή του χαρακτήρα μετά τα 60. Δλδ αν έχεις ακούσει που λένε γίνεσαι γεροπαράξενος αυτό γίνεται πολύ αργά και ύπουλα σε όλους.

 

Οπότε κοινώς γιατί με κουράσατε... όποιος ξέρει να ελέγχει την ερωτική του ενέργεια διατηρεί την ψυχική του και σωματική του υγίεια ακέραιη.

Από την άλλη εφαρμόζει ενεργειακούς καθαρισμούς με γειώσεις όχι απλά με λίθους σε spa... και ανακυκλώνει την ενέργεια του από την γη που σημαίνει ότι κάνει τον ουροβόρο όφι που αναγεννά ενεργειακά το άτομο και αυτό φαίνεται σωματικά μεν αλλά και σαν διάθεση δε αλλά και ψυχικά για όσους κάνουν και τεχνικές αυτοελέγχου.

 

Όταν λοιπόν αναγεννιέσαι ενεργειακά όπως τα φιδάκια που αλλάζουν δέρμα, επεκτείνεις το χρόνο ζωής σου.

Αυτό λέγεται μακροζωϊα και έχει τις βάσεις του στην σωματική κάθαρση από τοξίνες με τροφές, στην ενεργειακή ανακύκλωση με γειώσεις και με σεξ με ανθρώπους που θα θέλατε την ενέργεια τους, που σας κάνουν κλικ,  στην σωματική άσκηση με yoga και στην ψυχική κάθαρση με διαλογισμό ....

 

Αυτά κάνουν λοιπόν κάποιοι και κάποιες όπως μερικές Κινέζες και είναι 30 χρονών και δείχνουν 16 και σεξουαλικά είναι δράκοι και βγάζουν φωτιές.

Ανακυκλώνουν την ενέργεια δλδ με όλο αυτόν τον τρόπο και έχουν σωματοψυχική σταθερότητα και υγίεια.

 

Αν κάτι σε αυτήν την διαδικασία σπάσει, πχ κακό σεξ, κακή ενέργεια, σωματική βλάβη, λάθος τροφές, διακοπή διαλογισμού, όχι yoga κτλ ο κύκλος της αναγέννησης σπάει και το άτομο αρχίζει να συσσωρεύει προβλήματα με τον ίδιο τρόπο που κάποιος Ευρωπαίος χωρίς yoga+meditation+tantra γερνάει και φθείρεται.

 

Λοιπόν ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι επιλογές θέλει και να ζήσει όσο και όπως θέλει.

Το τι κάνουν οι ενήλικες μεταφυσικοί, Κινέζοι, Ινδοί κτλ δεν είναι κάτι κρυφό μπορεί να το ξεκινήσει οποιοσδήποτε και να ζήσει με ευτυχία ψυχοσωματική.

 

Εγώ όλο αυτό το θέμα το ξεκινησα για τα ανήλικα άτομα που είναι στην φάση ένταξης και εκπαίδευσης στην κοινωνία όπως τα βρέφη και τα παιδιά.

Που εκεί η ενεργειακή προστασία είναι θέμα γονέα.

Οπότε σε περιπτώσεις υιοθεσία για μένα θα απέκλεια ένα ανήλικο άτομο που ενεργειακά πλάθεται να δοθεί σε ομοφ. για όλους τους λόγους που είπαμε.

 

Η ανάγκη δλδ να μην δημιουργηθεί και άλλο πρόβλημα σε άλλο άτομο υπερτερεί από την ανάγκη του ομοφ. να κάνει οικογένεια για ψυχοθεραπευτικούς του λόγους. Δεν θυσιάζεις έναν άνθρωπο διότι ο άλλος έχει ψυχαναγκασμό.

 

Απλά είναι τα πράγματα για μένα.

Και ναι σας καταλαβαίνω τι τραβάτε οι ομοφ. αλλά οι απαίτηση σας να θέτετε τον εαυτούλη σας πάνω από το κοινωνικό σύνολο και να θέλετε υιοθεσίες

για να ικανοποιήσετε τους ψυχαναγκασμούς σας είναι άρρωστο και εσείς οι ίδιοι θα έπρεπε να πείτε δεν παίρνω άλλο άτομο στον λαιμό μου.

 

Απλά αδυνατείτε καν να το σκεφτείτε διότι είστε στην φάση έκφρασης τους ψυχαναγκασμού με την απαίτηση ικανοποίησης της ενέργειας σας στο θέμα που έχετε έλλειψη.

 

Δλδ ο ομοφ. στερείται δημιουργίας ανθρώπου εκφράζει την ανάγκη του να υιοθετήσει. Αυτό είναι ψυχική ικανοποίηση ενός προβλήματος.  Αλλά δεν μπορεί να εκπληρωθεί διότι εμπλέκεται άλλος άνθρωπος που ενεργειακά δεν θα ήθελε να αλλάξει.

 

Οπότε δεν γίνεται, κατά την γνώμη μου.

Και θα ήταν λάθος το να πείσετε την κοινωνία να γίνει.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Τώρα αν τελειώσαμε με την ανάλυση του σεξο-ενεργειακού πάμε σε ένα άλλο ζήτημα.

 

Στην περίπτωση τώρα που κάποιος ομοφ. δεν έχει καταπίεση ή την έχει ξεπεράσει και ζει ΧΡΟΝΙΑ με ευτυχία και νιώθει συναισθήματα αγάπης προς άλλους και προς τα παιδιά κτλ κτλ

 

εκεί τι γίνεται ; 

 

Μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί;

 

Θα μου πείτε νιώθει συναισθήματα αγάπης προς άλλο άνθρωπο και δεν είναι κακό. Έτσι αναφέρθηκε πιο πάνω.

Επίσης ας πούμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ψυχ. καταπίεσης.

 

Δλδ κοινώς ένας ομοφ. γκέι ή λεσβία με συναισθήματα αγάπης μπορεί να υιοθετήσει παιδί;

Link to comment
Share on other sites

Dimulator  τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς για την ενέργεια και ομολογώ ότι χθες πέρασα ένα πολύ δύσκολο βράδυ σκεφτόμενη το συγκεκριμένο θέμα. Ένιωθα έναν έντονο πόνο στο στέρνο και το μέσα μου να κλαίει, να σπαράζει θα έλεγα. Σκεφτόμουν πόσο ευάλωτα είναι τα παιδιά, πόσο αθώα και πώς η κοινωνία στην οποία έρχονται γίνεται όλο και πιό περίπλοκη, απαιτεί από αυτά να ωριμάσουν πρόωρα γιατί από πολύ μικρά καλούνται να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που ψυχικά και ενεργειακά νοσεί. Το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι συγκεκριμένων ομάδων, παντού βλέπεις προβλήματα, δεν ξέρω πού οδηγούμαστε αλλά τα παιδιά μας, δεν φταίνε σε τίποτα ούτε θα έπρεπε να αναγκάζονται να πληρώνουν για τα δικά μας λάθη και αστοχίες.  Όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι και διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι γονείς είναι ακατάλληλοι να γίνουν γονείς γιατί κληρονομούν προβλήματα στα παιδιά τους, δεν ξέρουν πώς να φερθούν, απλά έτυχε  να γίνουν γονείς γιατί μπορούσαν να αναπαραχθούν. Ποιός είναι άξιος να γίνει γονιός αλήθεια? είναι κάποιος από εμάς έτοιμος να αναλάβει αυτή την τεραστια ευθύνη? είναι σωστό όποιος μπορεί να αναπαραχθεί να έχει το δικαίωμα να μεγαλώσει ένα παιδί? η φύση του το δίνει θα μου πεις αλλά το ότι μια γυναίκα έχει γόνιμη μήτρα την καθιστά άξια να γίνει μητέρα? έναν άντρα με γόνιμο σπέρμα να γίνει πατέρας? πόσοι εδώ μέσα θα επέλεγαν διαφορετικούς γονείς αν είχαν την ευκαιρία?

Edited by Dalia
Link to comment
Share on other sites

Dimulator, η ομοφυλοφιλία δεν είναι αναπηρία. Υπάρχει παντού στη φύση...

 

Ένα απλό google searh:

http://www.otherside.gr/2011/04/ta-25-pio-gay-zwa-photos/

 

 

Και η ομοφυλοφιλία δεν έχει ακόμη αποδοθεί στις ορμόνες. Έτσι φαίνεται να είναι, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν πάυει για μένα και το εξηγώ

 

 

Σκοπός του άντρα άσχετα με το έπιπεδο όρμονών που έχει το όποιο δεν
θα πρέπει να το συγκρίνει με των άλλων,είναι να κατακτήσει το το θύλη
μέσα του..και αντίστροφα στην γυναίκα να εξυψωθεί από το ανήρ..


Η "διαστροφή" που δημιουργείται είναι η προσπάθεια να γίνεις εσύ ο
ίδιος αυτό που θα έπρεπε με την φυσική ροη των πραγμάτων να
κατακτήσεις..


Κάπου μέσα στο πλήθος άσχετα (και το επαναλμβανω) με το επίπεδο
ορμονών σου υπάρχει μια γυναίκα με αντίθετο φορτίο από εσένα που
περιμένει την οργασμική ένωση.Μια οργασμική ένωση που ποτέ δεν θα
πετύχεις με το ίδιο φύλο,απλά ίσως μια εκτόνωση.


 


Είναι σαν τα σύννεφα στον ουρανό..όταν συναντιούνται σύννεφα με
ομόσημο ηλεκτρικό φορτίο ποτέ δεν θα συναντηθούν.Η βροχή ίσως πέσει.


Όταν όμως συναντηθούν δύο σύννεφα με αντίθετο ηλεκτρικό
φορτίο,,γίνεται το θαύμα,η οργασμική έκρηξη της φύσής..η αστραπή και η
βροντή..

αλλά και για τον dimulator αλλά ακόμα και για πολλούς μύστες να θεωρείται διαστορφή.Το αν υπάρχουν ερμαφρόδιτα στην φύση
είναι γιατί είναι στην φύση τους ερμαφρόδιτα ούτε θα αποκαλέσω έναν σκύλο ή μια γάτα διαστροφικό που έχει ορμές και καβαλάει εναν άλλο
σκύλο ή γάτα αρσενικο για εκτόνωση.Γι αυτο λεγωνται ζώα.

Και εξηγώ πως οι διαστροφές ξεκινάνε από την κοινωνικα σεξουαλική καταπίεση και λεω πως διαστροφη δεν είναι μονο η ομοφυλοφυλία αλλά και άλλες και εξηγώ πως δεν μπορείς να πετύχεις οργασμό(ενεργειακό) το όποιο εξηγεί με πολύ ανάλυση ο dimulator αλλά θέλει αντίθετες φορτισμένες ενέργειες για να γίνει η έκρηξη..,και όπως και να το κάνουμε αυτη είναι η άποψη μου.

Link to comment
Share on other sites

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Ο πραγματικός ερμαφρόδιτος είναι ένας οργανισμός που γεννιέται
με πλήρη εξοπλισμό γεννητικών οργάνων που είναι τόσο αρσενικά όσο και
θηλυκά. Υπάρχει μόνο σε άλλα είδη, όπως τα σκουλήκια. Το ανθρώπινο φύλλο
όμως, καθορίζεται από την ανάπτυξη γονής μέσα στο έμβρυο. Επειδή λοιπόν
γεννιόμαστε με ένα μόνο «πακέτο» γονής, τα σεξουαλικά μας
χαρακτηριστικά καταλήγουν είτε ανδρικά είτε γυναικεία. Στις γυναίκες
έχουμε ανάπτυξη στις ωοθήκες και μαρασμό των αρσενικών χαρακτηριστικών.
Όταν αυτά μπερδεύονται, αλλάζει και η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό
μας.[1]


Το όνομα προέρχεται από Ερμαφρόδιτος, γιος του Ερμή και της Αφροδίτης στην ελληνική μυθολογία.
Konstantinidis, G. (2005). Elsevier's Dictionary of Medicine and Biology. Elsevier. p. 667. ISBN 0080460127

 

[λόγ. < ελνστ. Ἑρμαφρόδιτος (για το γιο του Ερμή και της Aφροδίτης)]

ερμαφρόδιτος -η -ο [ermafróδitos] Ε5 : 1.(βιολ., ιδ. για οργανισμό) που έχει τα γεννητικά όργανα και άλλα χαρακτηριστικά και των δύο φύλων: Ερμαφρόδιτο ζώο / φυτό. Ερμαφρόδιτα άνθη. || (ως ουσ.) ο ερμαφρόδιτος, ιδίως για άνθρωπο στον οποίο συνυπάρχουν τα διακριτικά γνωρίσματα και των δύο φύλων: Έχει χαρακτηριστικά ερμαφρόδιτου. Ο Ερμαφρόδιτος, στην ελληνική μυθολογία, γιος του Ερμή και της Aφροδίτης που είχε χαρακτηριστικά και των δύο φύλων. 2. (μτφ.) που έχει στοιχεία ή χαρακτηριστικά, τα οποία είναι αντιφατικά ή και απροσδιόριστα μεταξύ τους: Ερμαφρόδιτη κατάσταση / πολιτική.
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%22%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82+-%CE%B7+-%CE%BF%22&dq=
 


 

Edited by whoisthis
Link to comment
Share on other sites

Tο ενεργειακό δυναμικό των ομοφυλοφύλων -από σκοπιά μαγικής πράξης ναι είναι πολύ μικρό.

 

Το θέμα όμως είναι ότι μαγική πράξη είναι και ένα τραγούδι, ένα ποίημα, ένας πίνακας κ.λπ.

Αλήθεια έχουμε σκεφτεί ποτέ αν ένας Χατζιδάκης ένας Καβάφης ή ένας Τσαρούχης για παράδειγμα θα έβγαζαν τα διαμάντια που έβγαλαν αν δεν είχαν τόση έντονη θηλυκότητα και έφεση στο ίδιο φύλο;
Κανείς δεν ξέρει.

Αυτό που οφείλει όμως να μάθει κάποιος είναι ότι πολλά σημαντικά έργα-κληρονομιά για την ανθρωπότητα βγήκαν από "ανώμαλους", "ψυχανώμαλους", "διαστροφικούς" κ.λ.π.


Αυτό δεν το αναφέρω για να δικαιολογήσω τη διαστροφή αλλά για να υπενθυμίσω ότι μια πληγή εκτός από απειλή.. μπορεί να γεννά και δημιουργία, και πως όλα τα πράγματα έχουν μια άλλη πλευρά.

Ακόμα και η μαγεία δηλαδή μπορεί να εκδηλώνεται με περισσότερους τρόπους από αυτούς που ξέρουμε ή περιμένουμε.

Link to comment
Share on other sites

Λέτε, λοιπόν, πως η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή (ξέρω πολλούς άντρες που τρελαίνονται να παρακολουθούν λεσβίες, αλλά το αφήνουμε στην άκρη για την ώρα). 

Λέτε, κάπου, πως είναι διαστροφή επειδή δεν εξυπηρετεί την αναπαραγωγή.

Και ύστερα αναφέρετε πως το ύψιστο αποτέλεσμα είναι ο ενεργειακός οργασμός.

Κάτι δεν κολλάει στα παραπάνω.

Πώς ξέρουμε εμείς πως υπάρχει ένα σωστό μονοπάτι για όλους στον ενεργειακό οργασμό; Ο κάθε ένας ακολουθεί αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και αρκεί ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Από εκεί και ύστερα ουδείς λόγος μας πέφτει.

 

 

Στην τελική, όλοι ως γυναίκες ξεκινάμε σε τούτη τη ζωή, ύστερα αναπτύσσονται τα γεννητικά όργανα - για αυτό και έχουμε θηλές. Να κατηγορήσουμε τη φύση που έχει δώσει θηλές στον άντρα; Μεγάλη διαστροφή στην φύση... Όλα μέσα μας είναι, το ότι υπάρχει μια μερίδα που πληθυσμιακά είναι μεγαλύτερη, δε σημαίνει πως είναι και σωστή.
 
Και να δούμε και κάτι άλλο...
Έστω πως από τη φύση, στα πολύ παλιά χρόνια, όλα τα είδη ήταν ομοφυλόφιλα. Πώς θα περνούσε αυτό το γονίδιο αφού δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν; Κυριάρχησαν τα ετερόφυλα, και το γονίδιο έμεινε κρυμμένο... και ξυπνάει πού και πού...

 

Συμπέρασμα: Όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι, δε σημαίνει πως είναι και διαστροφή.

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν θα απαντήσω σιγά σιγά.... και θα δείτε τι εννοώ. Για μένα ο κανόνας στο σεξ είναι τα ΠΑΝΤΑ επιτρέπονται όταν υπάρχει αμοιβαία αποδοχή και δεν υπάρχει σωματική και ψυχική βλάβη.

 

Αυτός είναι ο κανόνας μου και όταν λέω τα ΠΑΝΤΑ εννοώ τα ΠΑΝΤΑ.

Αυτό δεν ξέρω πόσο σας τρομάζει αλλά θα δείτε τι εννοώ.

 

Ανεξαρτήτως αν εγώ πχ μπορώ να διαχειριστώ την ερωτική μου ενέργεια και λέω τα ΠΑΝΤΑ επιτρέπονται στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δεν ξέρει ούτε ψυχολογία ούτε μεταφυσική και εκεί είναι που υποβόσκει ο κίνδυνος. 

 

Δλδ εγώ και να μου περάσει κάποια κάτι άθελα της ξέρω τον τρόπο να αλλάξω την ενέργεια μου. Οι περισσότεροι όμως δεν ξέρουν και η φθορά είναι πολύ αργή με την μορφή γήρατος ή πολύ ξαφνική με πόνους ψυχοσωματικούς.

 

Για αυτό θέλει να ξέρεις τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Διότι αυτό που γίνεται στο σεξ είναι να μπαίνεις σε δεκτική κατάσταση λόγω ότι πας να κάνεις έρωτα και ΑΝ ο άλλος έχει κάποιο πρόβλημα σου το περνά άθελα του.

 

Και επειδή ζούμε σε μια περίοδο ζορισμένη θέλει προσοχή.

 

Θα σας πω σε λίγο και τους τρόπους άμυνας και ανάκτησης της ενέργειας μόλις τελειώσουμε κάπως την συζήτηση.

 

Ξεκινώ να απαντώ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...