Jump to content

Όταν Η Ψυχή Δεν Συμβαδίζει Με Το Σώμα...


dimulator
 Share

Recommended Posts

Dimulator  τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς για την ενέργεια και ομολογώ ότι χθες πέρασα ένα πολύ δύσκολο βράδυ σκεφτόμενη το συγκεκριμένο θέμα. Ένιωθα έναν έντονο πόνο στο στέρνο και το μέσα μου να κλαίει, να σπαράζει θα έλεγα. Σκεφτόμουν πόσο ευάλωτα είναι τα παιδιά, πόσο αθώα και πώς η κοινωνία στην οποία έρχονται γίνεται όλο και πιό περίπλοκη, απαιτεί από αυτά να ωριμάσουν πρόωρα γιατί από πολύ μικρά καλούνται να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που ψυχικά και ενεργειακά νοσεί. Το πρόβλημα είναι συνολικό και όχι συγκεκριμένων ομάδων, παντού βλέπεις προβλήματα, δεν ξέρω πού οδηγούμαστε αλλά τα παιδιά μας, δεν φταίνε σε τίποτα ούτε θα έπρεπε να αναγκάζονται να πληρώνουν για τα δικά μας λάθη και αστοχίες.  Όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι και διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι γονείς είναι ακατάλληλοι να γίνουν γονείς γιατί κληρονομούν προβλήματα στα παιδιά τους, δεν ξέρουν πώς να φερθούν, απλά έτυχε  να γίνουν γονείς γιατί μπορούσαν να αναπαραχθούν. Ποιός είναι άξιος να γίνει γονιός αλήθεια? είναι κάποιος από εμάς έτοιμος να αναλάβει αυτή την τεραστια ευθύνη? είναι σωστό όποιος μπορεί να αναπαραχθεί να έχει το δικαίωμα να μεγαλώσει ένα παιδί? η φύση του το δίνει θα μου πεις αλλά το ότι μια γυναίκα έχει γόνιμη μήτρα την καθιστά άξια να γίνει μητέρα? έναν άντρα με γόνιμο σπέρμα να γίνει πατέρας? πόσοι εδώ μέσα θα επέλεγαν διαφορετικούς γονείς αν είχαν την ευκαιρία?

 

 

Ντάλια ναι όλοι μας γεννιόμαστε χωρίς εμπειρία σε αυτά τα θέματα και όλοι μας έχουμε δικαίωμα όταν ενηλικιωθούμε να κάνουμε οικογένεια.

 

Το ενεργειακό ζήτημα δεν είναι κάτι νέο. Είναι η μελέτη γιατί γερνάμε και γιατί άλλοτε βιώνουμε μικρές ή μεγάλες ασθένειες.

Ο πιο πολύς κόσμος δεν τον νοιάζει αυτό το ζήτημα και αρχίζει να ασχολείται μετά τα 60 που ξεκινάν τα χάπια και η τρίτη ηλικία.

 

Στα αρχαία χρόνια όμως ξεκινούσαν από μικροί να εκπαιδεύονται και οι τρόποι είναι πολύ απλοί.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τα τσάκρα απέξω και ανακατωτά ώστε εν γνώση σου να διαχειρίζεσαι την ενέργεια σου.

 

Υπάρχει ο αυτόματος τρόπος που βολεύει το κάθε έναν και ο ασκητικός που εκεί αποκτάς καλύτερο έλεγχο αλλά δεν έχεις χρόνο για καθημερινή ζωή και ασχολείσαι μόνο με τα πνευματικά.

 

Το ότι σε πονά το στήθος είναι ότι έχεις μια διαταραχή στο Αναχατα. Αυτό γίνεται ίσως διότι είσαι κοπέλα συναισθηματική και βομβαρδίζεσαι με αρνητικά συναισθήματα από το περιβάλλον σου. (τηλεόραση, εφημερίδες, βλέπεις την ανασφάλεια στον κόσμο, ίσως συγγενείς κτλ)

 

Αν θέλεις θα σου στήλω πμ για να σου πω τι μπορείς να κάνεις... διότι αυτό το πρόβλημα εγώ το είχα μερικά χρόνια και το θεράπευσα στον εαυτό μου.

Οφείλεται σε απώλεια ενέργειας και η λύση είναι πολύ απλή!

 

Τώρα το θέμα των παιδιών και τι περνά ο γονιός στο παιδί είναι καθαρά πως το αντιμετωπίζει και τι ζωή κάνει.

Ένας γονιός που ζορίζεται και τα κρατά μέσα του τα προβλήματα σκέφτεται ο ίδιος τα προβλήματα του με την εσωτερική του σκέψη και το παιδί τον ποιάνει τηλεπαθητικά και επηρεάζεται άθελα του.

 

Η λύση είναι να βρεις κάποιον να σε ξελαφρώσει ώστε να κατευθύνεις εκεί το πρόβλημα και όχι να το σκέφτεσαι μόνη σου.

 

Το ίδιο παθαίνουν όλοι όσοι ζορίζονται και είναι στην φάση της περισυλλογής και σχετίζονται με άλλα άτομα.

 

Πάντως όταν κόψεις όλα τα αρνητικά ερεθίσματα και πάρεις ενέργεια με τον τρόπο που θα σου πω δεν επιρεάζεις κανέναν και μάλιστα δεν θα ξαναπάθεις το drain της ενέργειας από κανένα τσάκρα.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dimulator, η ομοφυλοφιλία δεν είναι αναπηρία. Υπάρχει παντού στη φύση...

 

Ένα απλό google searh:

http://www.otherside.gr/2011/04/ta-25-pio-gay-zwa-photos/

 

 

Και η ομοφυλοφιλία δεν έχει ακόμη αποδοθεί στις ορμόνες. Έτσι φαίνεται να είναι, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη.

 

Αυτό δυστυχώς ξέρεις τι είναι;

 

Είναι μόνιμη βλάβη στην φύση από πνευματικά αίτια.

 

Όταν υπάρχει έντονη ψυχική καταπίεση και μια ψυχή αντιδράσει ή πολλές από τις ενέργειες που απελευθερώνονται δημιουργούνται ζημιές στον πλανήτη που σε σπάνιες περιπτώσεις γίνονται για χιλιάδες χρόνια και σπανιότητα γίνονται μόνιμα.

 

Για παράδειγμα φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί, επιρροή γεγονότων κτλ είναι από ψυχική καταπίεση από διάφορα θέματα.

 

Η φύση αν την εξετάσεις δεν έχει μετάλλαξη. Είναι δυϊσμός. Όταν όμως ζοριστούν τα πράγματα συμβαίνουν παροδικές ή μόνιμες διαταραχές ή σε ατομικό επίπεδο ή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Με άλλα λόγια αυτό που συμβαίνει στα ζώα και λένε πολλοί ότι είναι "φυσιολογικό" είναι μια μόνιμη διαταραχή-βλάβη που έγινε στην φύση και ο άνθρωπος δεν μπορεί να βρει πώς έγινε αλλά ούτε το αντιλαμβάνεται ότι γίνεται και κάποιοι στιγμή βλέπει το αποτέλεσμα.

 

Έτσι οι επιστήμονες που εξετάζουν την φύση λένε ... "ααα ναι δες μες την φύση ισχύει αυτό".

 

Για μένα που αντιλαμβάνομαι τις ενέργειες και τα αίτια είναι λάθος και το βλέπω σαν βλάβη μόνιμη.

 

Να στο πω αλλιώς η φύση έχει την τάση να ηρεμεί. Ο άνθρωπος όμως με την ψυχική του δραστηριότητα δρα σαν καταλύτης και αλλάζει αυτήν την ηρεμία προκαλώντας διαταραχές μεμονωμένα, ομαδικά ή πλανητικά. Και αυτό γίνεται σε περιπτώσεις εντάσεων.

 

Παραδείγματα από παρατήρηση.

 

Δίπλα μου ο γείτονας έχει ένα κοτέτσι.

Όλες οι κότες είναι ήσυχες. Ξαφνικά γίνεται κάτι και αρχίζουν όλες ανήσυχα να κακαρίζουν.

Εγώ που είμαι σε πολυκατοικία και παρατηρώ τι γίνεται βλέπω ποιος και τι κάνει. Και βλέπω ποιος διατάραξε την ηρεμία αυτού του μικρού συνόλου.

 

Άλλο παράδειγμα από μένα.

Είμαι με την κοπελιά μου και κάνουμε σεξ και είμαστε και οι δύο σε πολύ δεκτική κατάσταση και το ευχαριστιόμαστε και ανταλλάσουμε ενέργεια. Ok;

Και ένας τύπος που προχθές μαλώσαμε με θυμάται εκείνη την ώρα, νευριάζει και εκφράζει μίσος προς τα μένα.

 

Αποτέλεσμα: Εγώ να προσβληθώ συναισθηματικά στο Αναχάτα και να νιώθω έναν αφόρητο πόνο στο στέρνο σαν μια πέτρα να με πλακώνει.

Που σημαίνει ότι κάποιος με διατάραξε ενεργειακά και τηλεπαθητικά σε περίοδο που δεν ήμουν τηλεπαθητικός αλλά δεχόμουν συναισθήματα.

 

Άλλο παράδειγμα,

Οι κάτοικοι μιας χώρας μισούν μια άλλοι χώρα που βρίσκονται σε πόλεμο.

Ξέρεις τι τραβάνε όλοι αυτοί ενεργειακά; Είναι χώρες δλδ ενεργειακά σε καραντίνα!

Και εκεί που ο άλλος πονά αφόρητα ψυχικά για τον θάνατο ανθρώπων έχει φοβερές φθοροποιές ενέργειες.

Έχεις δει σκηνικά πως σε Ισλαμικές χώρες με πόλεμο κουβαλάνε σε αναστάτωση τα φέρετρα των νεκρών σε διαδηλώσεις και τι συναισθήματα εκφράζουν;

 

Αν λοιπόν εμπλακεί κάποιος με αυτά πχ βγάλει ένας Γαλλικός εκδοτικός οίκος προσβολές για τον Μωάμεθ αμέσως τραβάει αρνητική ενέργεια από τα αντίστοιχα άτομα.

 

Που σημαίνει ότι σε λίγο χρονικό διάστημα από τότε που του "ξύθηκε" του άλλου να μπλέξει με τους Ισλαμιστές και να τραβήξει ενέργειες οι κάτοικοι της Γαλλίας πχ θα υποστούν κάποιες καταστροφές.

 

Αυτή είναι η ανταλλαγή ενεργειών από τις πράξεις κάποιων... με παραδείγματα που έχουμε ζήσει.

 

Οπότε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν κάθεσαι να την φας επειδή ο άλλος είναι βλάκας και τραβάει στην χώρα σου ενέργειες.

Λαμβάνεις τα μέτρα σου.

 

Και για να επανέλθω στο ζήτημα της ομοφ. μέσα στην φύση.

 

Όλα αυτά τα είπα για να σου δείξω πως γίνονται οι ζημιές και οι βλάβες υλικές πάνω στον πλανήτη από εμάς.

 

Το ίδιο είναι και με μια μόνιμη βλάβη στην σεξουαλική ενέργεια που μπορεί να κάποτε να έγινε κάτι και να άλλαξε τον ρου της ιστορίας πάνω στα ζώα.

 

Δλδ αυτό δεν είναι κατά φύση είναι ζημιά που έγινε και μεις δεν το έχουμε καταλάβει.

 

Και για αυτό έχουμε βρει και τρόπους να αντιστρέψουμε το πρόβλημα το ενεργειακό για όσους θέλουν.

 

Link to comment
Share on other sites

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Ο πραγματικός ερμαφρόδιτος είναι ένας οργανισμός που γεννιέται

με πλήρη εξοπλισμό γεννητικών οργάνων που είναι τόσο αρσενικά όσο και

θηλυκά. Υπάρχει μόνο σε άλλα είδη, όπως τα σκουλήκια. Το ανθρώπινο φύλλο

όμως, καθορίζεται από την ανάπτυξη γονής μέσα στο έμβρυο. Επειδή λοιπόν

γεννιόμαστε με ένα μόνο «πακέτο» γονής, τα σεξουαλικά μας

χαρακτηριστικά καταλήγουν είτε ανδρικά είτε γυναικεία. Στις γυναίκες

έχουμε ανάπτυξη στις ωοθήκες και μαρασμό των αρσενικών χαρακτηριστικών.

Όταν αυτά μπερδεύονται, αλλάζει και η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό

μας.[1]

Το όνομα προέρχεται από Ερμαφρόδιτος, γιος του Ερμή και της Αφροδίτης στην ελληνική μυθολογία.

Konstantinidis, G. (2005). Elsevier's Dictionary of Medicine and Biology. Elsevier. p. 667. ISBN 0080460127

 

[λόγ. < ελνστ. Ἑρμαφρόδιτος (για το γιο του Ερμή και της Aφροδίτης)]

ερμαφρόδιτος -η -ο [ermafróδitos] Ε5 : 1.(βιολ., ιδ. για οργανισμό) που έχει τα γεννητικά όργανα και άλλα χαρακτηριστικά και των δύο φύλων: Ερμαφρόδιτο ζώο / φυτό. Ερμαφρόδιτα άνθη. || (ως ουσ.) ο ερμαφρόδιτος, ιδίως για άνθρωπο στον οποίο συνυπάρχουν τα διακριτικά γνωρίσματα και των δύο φύλων: Έχει χαρακτηριστικά ερμαφρόδιτου. Ο Ερμαφρόδιτος, στην ελληνική μυθολογία, γιος του Ερμή και της Aφροδίτης που είχε χαρακτηριστικά και των δύο φύλων. 2. (μτφ.) που έχει στοιχεία ή χαρακτηριστικά, τα οποία είναι αντιφατικά ή και απροσδιόριστα μεταξύ τους: Ερμαφρόδιτη κατάσταση / πολιτική.

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%22%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82+-%CE%B7+-%CE%BF%22&dq=

 

 

 

 

Ο Ερμαφρόδιτος είναι η μυθολογική αναπαράσταση της πνευματικής ένωσης του άντρα-γυναίκα στο YabYum 

 

yabyum-position-tantra-couple-meditation

 

Είναι η πνευματική ένωση που ο άλλος και η άλλη νιώθουν τον έρωτα στο σεξ αλλά με πνευματική ηδονή και είναι σαν να μην έχουν φύλο.

Είναι συναίσθημα.

 

Αυτό ήθελα να πω πριν.

Αυτό το συναίσθημα βγαίνει ευκολότερα σε ένα ζευγάρι άντρα/γυναίκα, στις λεσβίες, και πολύ σπάνια στους ομοφ.

 

Για να ισχύει όμως θα πρέπει κατά το σεξ και τα δύο μέρη να ενωθούν σαρκικά και πνευματικά να εξελιχθούν μεν από την αναταλλαγή ενέργειας

αλλά να μην διαστραφούν ή πάθουν ψυχική ή σωματική βλάβη.

 

Αν λοιπόν ο έρωτας αυτός γίνει, είναι έρωτας αγαθός και εξελίσσει τα όντα.

 

Τώρα περιπτώσεις βλάβης:

 

Αν το ζευγάρι είναι τηλεπαθητικό και ο ένας μιλήσει στον άλλο και πχ ο άντρας βιώσει την γυναικεία φωνή μέσα του και δεν είναι έτοιμος και σοκαριστεί και πάθει ζημιά έχει γίνει βλάβη και με το σεξ του άντρα/γυναίκας.

 

Ή άλλη περίπτωση αν κάνουν έρωτα και ο ένας αρχίζει να νιώθει πως αλλάζει η φύση του και γίνεται γυναίκα και ΔΕΝ μπορεί να επανέλθει παθαίνει ψυχική βλάβη...

 

Αντίστοιχα υπάρχουν και οι σωματικές.

 

Για αυτό είπα στο σεξ ΟΛΑ επιτρέπονται αρκεί να μην πάθεις τίποτα και να μην διαστραφεί η προσωπικότητα. Δλδ η αλλαγή να είναι εξέλιξη και θετική και όχι πρόβλημα. (Και πιο πολύ μιλάω για το σεξ με άτομα με πνευματικά χαρίσματα, που ο άλλος είναι τηλεπαθητικός έχει φαντασία κτλ,  διότι η Ταντρα είναι σεξ + μεταφυσική, απλά εκεί το ξέρεις ότι γίνεται και πως λειτουργεί ενώ στο απλό σεξ το μεταφυσικό λειτουργεί αφανώς και υποσυνείδητα)

 

Για αυτό σε ατομικό επίπεδο τα ετεροφ. ζευγάρια νιώθουν καλά και είναι αποδεκτά, οι λεσβίες και αυτές δεν αλλάζουν την φύση τους αλλά η κοινωνία δεν τις δέχεται.

 

Το πρόβλημα είναι με τους άντρες ομοφ. που ο ένας πρέπει να πάρει τον ρόλο του θήλ και αρχίζει να αλλάζει.

Μπορεί μερικοί να είναι bi και να πηγαίνουν και με γυναίκες και με άντρες κτλ και να μην αλλάζουν αλλά μεταξύ αντρών είναι επικίνδυνο να γίνει αλλαγή.

 

Διότι η γυναίκα έχει μέσα της το χαρακτηριστικό να αλλάζει πιο εύκολα την ενέργεια λόγω θηλυκής φύσης ενώ ο άντρας δρα σαν η δύναμη που αλλάζει τα πράγματα.

 

Οπότε δύο αρσενικά θα προσπαθήσουν να αλλάξουν ο ένας τον άλλο με την ορμή τους ενώ τα θηλυκά θα δεχτούν οποιαδήποτε ενέργεια και θα την μεταλλάξουν.

 

Για αυτό οι γυναίκες δεν παθαίνουν εύκολα ζημιά στην ενεργειακή αλλαγή και είναι αποδεκτές οι λεσβίες ενώ οι ομοφ. δεν είναι.

 

Δεν ξέρω αν μπορώ να σας το δώσω να το καταλάβετε.

 

Δλδ ένας άντρας του αρέσει να βλέπει λεσβίες και να συμμετέχει και σε παρτούζες κτλ διότι δεν αλλάζει ο ένας τον άλλο.

 

Αν όμως κάποιος είναι άντρας και δεν θέλει να αλλάξει και πάρει άθελα του ας πούμε ενέργεια σεξουαλική που πάει να τον αλλάξει από ομοφ. εκεί υπάρχει κόντρα.

 

Και έτσι τα αρσενικά μαλώνουν μεταξύ τους για επικράτηση.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

 

 
Λέτε, κάπου, πως είναι διαστροφή επειδή δεν εξυπηρετεί την αναπαραγωγή.

 

Εγώ λέω από αυτά που έχω δει ότι είναι μια διαταραχή του ying-yang

Αλλά από κει και πέρα δεν είμαι αρνητικός στο να το ευχαριστιούνται όσοι το θέλουν έτσι.

 

Το σεξ κυρίως είναι ανταλλαγή ζωτικής ενέργειας και μετά πάει στην αναπαραγωγή.

 

Οπότε αν ο άλλος ζει με τον α παίρνει ενέργεια δεν έχει κανείς το δικαίωμα να του το στερήσει από την στιγμή που είναι ενήλικας και υπάρχει αμοιβαία αποδοχή.

 

Το μόνο ζήτημα μου θέτω είναι η θέσπιση κοινών και αποδεκτών κανόνων συμπεριφοράς όχι μονομερώς μόνο ΥΠΕΡ των ομοφ. αλλά και άλλων ατόμων

που ακόμη η φύση τους έχει πλάσει ετεροφ. και δεν έχουν επιλέξει να αλλάξουν.

 

Εκεί είναι δλδ που και οι ομοφ. πρέπει να πάνε πάσο να το πω απλά.... για το καλό όλων.

 

Κατά τα άλλα ό,τι θέλει ο κάθε ένας ας κάνει.

Και αν κάποιος νιώθει ευάλωτος σε ενέργειες σύντομα θα ανοίξω ένα τόπικ για αυτό για να το δούμε....

Link to comment
Share on other sites

Ομοφ. και ορμονική διαταραχή

 

Στο χωριό που μεγάλωσα ήμασταν μια παρέα παιδιά και υπήρχε και ένα άλλο παιδί που ήταν εμφανώς θηλυπρεπής.

 

Τώρα υπόψιν μιλάμε για παιδιά ηλικίας δημοτικού και μετά γυμνάσιο κτλ.....

 

Που σημαίνει το παιδί με την συμπεριφορά αυτή δεν είχε κάνει σεξ για να έχει ερωτική επιθυμία ομοφ.

 

Τι συμπεριφορά είχες από γεννησιμιού του;

 

Ήταν ένα παιδάκι που κουνούσε πιο εύκολα την λεκάνη του σαν να ήταν ώριμο κορίτσι ενώ τα κορίτσια στην ηλικία του δεν το έκαναν.

Λύγιζε τον καρπό σαν σωματική στάση χωρίς τίποτα άλλο.

Η φωνή του ήταν θηλυκή και όσο μεγάλωνε δεν άλλαζε

Είχε τάσεις απομόνωσης και ήταν φιλικός μόνο με κορίτσια και σπάνια με αγόρια

Ήταν πολύ χαρούμενος και κεφάτος κτλ

 

Αυτό λοιπόν το παιδί γεννήθηκε έτσι!

Ούτε διάλεξε κάτι ούτε επηρεάστηκε ούτε ενεπλάκη στο σεξ στην ζωή του.

Ήταν ένα παιδί που στα 6-8 του ξεκίνησε να εκδηλώνει αυτήν την συμπεριφορά.

 

Αυτό είναι ίσως που ο BoodaDecay λέει ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

 

Και συμφωνώ σε αυτά τα άτομα έτσι γίνεται.

Βέβαια για τον Blood... δεν νομίζω να είναι σε αυτήν την περίπτωση η διαίσθηση μου είναι ότι απλά υπερασπίζεται το συναίσθημα του και την ερωτική του προτίμηση.

 

Ρωτώντας λοιπόν γιατρούς για να δω τι είναι αυτό που σε αυτά τα άτομα τους κάνει να ζουν αυτήν την ζωή μου είπαν ότι είναι ορμονική διαταραχή μόνιμη εκ γενετής

 

Που σημαίνει ότι γεννήθηκε ένα πλάσμα αγοράκι αλλά η χημεία του από την γέννηση του είχε αυτό το πρόβλημα.

Αυτό είναι μια μορφή μόνιμης βλάβης στον οργανισμό και μάλιστα εκ γενετής.

 

Και το αποτέλεσμα είναι το άτομο αυτό να ζει σε ένα σώμα με διαφορετική συναισθηματική επιθυμία διότι η χημεία του το κάνει έτσι.

Δεν έχει και δεν μπορεί αλλιώς.

 

Σκεφτείτε λίγο την ζωή του...

Είναι ένα παιδάκι που για την ηλικία του είναι πιο ώριμο ίσως και σεξουαλικά.

Και νιώθει ότι του αρέσει το αγοράκι στην άλλη παρέα.

Αλλά αν πάει να το πλησιάσει υφίσταται τα μαρτύρια και την χλέβη.

Και έτσι καταφεύγει σε παρέες με κορίτσια που δεν τον ενδιαφέρουν καν.

Και από μέσα του καιγεται και επιθυμεί για κάτι που ο άλλος δεν του το δίνει.

Και έτσι μεγαλώνει στην εφηβεία στο, στρατό, και όταν μπορέσει να φύγει από την οικογένεια και γίνει αυτόνομος έχει φάει τόση πίεση ψυχολογική που είναι πολύ ασταθής προς τον ευατό του και τους άλλους.

Κάποια στιγμή αν τον αφήσουν ελεύθερο και πάει βρει τους φίλους του ομοφ. μετά τα 20-30 ίσως τελείως ελεύθερα τότε αρχίζει και ηρεμεί. Αλλά δεν παύει να αποτελεί πρόβλημα για τους άλλους.

 

Για μένα αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και από την στιγμή που κάποιος ξεκινά την ζωή του έτσι με το να πιέζεται από παιδί σεξουαλικά και ψυχικά είναι αφόρητο και το καταλαβαίνω.

 

Για αυτό η επιστήμη δεν ορίζει αυτά τα άτομα ανάπηρα παρόλο που έχουν μόνιμη βλάβη και τα αφήνει για δικό τους καλό να εκδηλώνονται σεξουαλικά όπως θέλουν.

 

Από κει και πέρα όμως λόγω της ιδιαίτερης πιεστικής τους ζωής πρέπει και οι υπόλοιποι που έχουν και αυτοί δικαιώματα και επιλογές να μην αφήνουν να τους αλλάξουν υποσυνείδητα ή ενεργειακά άθελα τους έστω κάποιοι.

 

Για αυτό οι ενήλικες μαθαίνουν τα μεταφυσικά κόλπα με την ενέργεια.

Και οι γονείς έχουν χρέος να προστατεύουν τα παιδιά τους όπως μπορούν και όσο ξέρουν.

 

Για αυτό δεν υπάρχει κοινή αποδεκτή λύση στο θέμα των υιοθεσιών. Διότι εκεί οι μεν θέλουν να αποκτήσουν παιδί και δικαιώματα και οι δε τους κοιτάν με επιφύλαξη.

 

Αυτό είναι απλά ένας κοινωνικός διάλογος μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.

Και μπορεί να συζητηθεί ώριμα και πολιτισμένα.

 

Όσοι δεν τα ξέραν αυτά τα ζητήματα που πολύ πιθανόν έτσι είναι ας κάνουν λίγο υπομονή και να μην εξάπτονται.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

 

Ο κάθε ένας ακολουθεί αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του και αρκεί

ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Από εκεί και ύστερα ουδείς λόγος μας πέφτει.

 

Σωστά και αυτό θα πρέπει να διέπει όλες τις επιλογές και τις προτιμήσεις.

 

Το θέμα είναι ότι αν ρωτήσεις ένα σαουάδαραβα για βιαιοπραγίες που μπορεί να προκαλέι στις γυναίκες του, θα σου πει ότι δεν βλάπτει και είναι φυσιολογικό.

 

Αν ρωτήσεις τις μητέρες και τους συγγενείς που προβαίνουν σε κλειτοριδεκτομή στα κοριτσάκια τους, θα σου πουν ότι δεν βλάπτουν και είναι φυσιολογικό.

 

Αν ρωτήσεις πάλι τους για τις νόμιμες σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων Γερμανών με ζωάκια, θα σου πουν πως και τα κατοικίδιά τους "το αποδέχονται"..   και δεν τα βλάπτουν.

 

Αυτά σαν μερικά παραδείγματα όχι τόσο για να πει κανείς το αυτονόητο, ότι ναι είναι εγκληματικά και διαστροφικά, αλλά ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά που τα θεωρεί φυσικά και αποδεκτά από την παράδοση. Υπάρχει μια σχετικότητα δηλαδή στο τι μπορεί να θεωρηθεί ένας λαός, μια κοινωνική ομάδα κ.λ.π. ως φυσικό/επιτρεπτό και ως διαστροφικό.

Edited by Aqua Marine
Link to comment
Share on other sites

Ο ερμαφρόδιτος σαν καθαρά βιολογική ένοια είναι αυτός που έχει και αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα και μπορεί να αυτοαναπαράγεται


Dimulator, και σε παρακαλώ, μην με αγνοήσεις , για πολλοστή φορά, το τι σου είπαν οι γιατροί δεν έχει καμία σημασία, δεν το σπούδασαν το κομμάτι της σεξουαλικότητας ούτε υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία οτι είναι ορμονική βλάβη.

Το εκ γενετής θυληπρεπές αγόρι ανήκει στην κατηγορία των ομοφυλόφιλων γιατί έλκεται απο το ίδιο φύλο ΑΛΛΑ εσωτερικά, λόγω χημείας η δεν ξέρω τι νιώθει και είναι ίσως κορίτσι  (TRANS κατάσταση , do some reading....)

Έλα όμως που αυτό το αγόρι και κάθε θηλυπρεπές δεν αποτελούν το σύνολο τον ομοφυλοφίλων, ουτε καν την πλειοψηφεία.  Αν είχες συναναστραφεί με 3-4 το πολύ ομοφυλόφιλους θα έπρεπε να το ξέρεις είδη αυτό.

Μου φένεται οτι μιλάς χωρίς να ξέρεις.......

και πιο συγκεκριμένα, σαν προσωπική απόδειξη, ξέρω 10-12 γκέι από κοντά εκ' των οποίων ένας μονάχα είναι θηλυπρεπής και εντάσσεται στην παραπάνω κατηγορία των παιδιών του χωριού σου. Οι άλλοι ουτε τείνουν προς το θηλυκό, ούτε νιώθουν, ούτε είναι. Μπορεί να είναι / να νιώθουν πιο ''άντρες'' και από εσένα....

και αν εμένα με αντιπαθείς η δεν σε νοιάζει  η γνώμη μου εν τέλει, βγες έξω, μίλησε με gay κόσμο και μετά δες και αναθεώρησε οτι δεν ανήκουν στις κατηγορίες σου.

το ορμονικό παράδειγμα του παιδιού απο το χωριό είναι απλώς μια συγκεκριμένη κατηγορία.

Πέρα απο την πολλή θεωρία, έχεις εργαστεί με gay; Τους έχεις κάνει Tantra;  Έχεις αρκετή εμπειρία για να τα λες όλα αυτά ή απλά το μυαλό σου σε οδηγεί σε τέτοιου είδους ''λογικά'' ( mind the '' ) συμπεράσματα;

Aqua Marine, αυτά τα παραδείγματα μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο : 'Ο,τι γίνεται, δεν γίνεται οικειοθελώς

Θέλω να δω τι θα λέτε όταν θα λειτουργήσει η τεχνητή μήτρα και τα '' άμοιρα που υποφέρουν υπο την υιοθεσία των gay'' , θα μείνουν στο ορφανοτροφείο και οι gay θα κάνουν δικά τους, με δικό τους DNA

γιατί βεβαίως είναι καλύτερα να σαπίζει ένα παιδί στο ορφανοτροφείο από το να βρίσκεται σε μια ομοφυλοφιλική οικογένεια με γονείς που θα του προσφέρουν αγάπη. Ή μήπως η ενέργεια στο ορφανοτροφείο θα είναι καλύτερη απο αυτή των θετών γονέων;

Ή μήπως θα τα υιοθετήσετε εσείς ;

για τελευταία φορά  trans = gay ( όχι πάντα, το θηλυπρεπές αγόρι του χωριού θα μπορούσε να έλκεται απο κορίτσια, κάτι σαν λεσβία σε αντρικό σώμα ) . MIND ίσως υπάρχει, αν όχι σίγουρα κάτι ορμονικό εδώ το οποίο όμως δεν θα χαρακτήριζα σε καμία περίπτωση πρόβλημα. Απλά διαφορετικότητα

αλλα
 

gay =/= trans εδώ ΔΕΝ παίζει αποδεδιγμένα ορμονικό. Οι αρσενικές ορμόνες είναι το ίδιο, εξού και η έλλειψη εκ γενετής θηλυκών χαρακτηριστικών

το ξεκαθαρίσαμε αυτό......

 

Edited by whoisthis
Link to comment
Share on other sites

ναι ρε σεις.. όταν λεμε ΟΛΑ επιτρέπονται, είναι μεταξύ ανθρώπων (όχι ζώα κτλ) και σε ενήλικες (όχι παιδιά κτλ) και είπαμε να μην υπάρχει σωματική και ψυχική βλάβη.

 

Αν δεχτεί η άλλη να πάθει σωματική βλάβη πχ κλειτοριδεκτομή αυτό μπορεί να είναι κοινή αποδοχή λόγω εθίμου... αν και αμφιβάλω αν το θέλουν οι γυναίκες... αλλά λεμε τώρα... όμως είναι σωματική βλάβη.

Link to comment
Share on other sites

@whoisthis

 

Το ξέρω ότι το 90% των gay δεν είναι trans... αλλά εγώ εκεί αναφέρομαι. Εκεί είναι οι ομοφ. με βιολογικό πρόβλημα που λενε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ και το φωνάζουν. Διότι να διαμαρτείρεται ο άλλος "έχω πρόβλημα και δεν το επέλεξα" εκεί πάει ....

 

Οι Γκέη που απλά κάνουν σεξ είναι θέμα ευχαρίστησης και σαφώς έχουν επιλογές και μερικοί είναι και bi.

 

Οπότε ξέρω μια χαρά τι μου γίνεται. Και για αυτό δεν πίστεψα τον Blood που τσίριζε ότι δεν έχει επιλογή διότι είναι gay (όπως δήλωσε) και όχι tans.

 

Τώρα οι Γκέη 99% δεν έχουν ορμονικό πρόβλημα όντως. Οι τρανς έχουν.

Οι Γκέη πάνε σε επίπεδο ψυχολογικό το γιατί τους αρέσει ό,τι τους αρέσει.

 

Πάντως δεν αποτελούν ούτε οι τρανς ούτε οι γκέι πρότυπο οικογένειας.

Το ότι αισθάνονται το συναίσθημα της αγάπης μέσα από τον έρωτα δεν σημαίνει ότι αυτό θα πρέπει να το διδαχθεί και ένα παιδί σαν κάτι φυσιολογικό.

 

Οπότε μην γυρνάμε όλο γύρω από το θέμα της οικογένειας.

 

Η άποψη μου είναι ΟΧΙ για για ομοφ. γενικά.

Ναι σε νομικού τύπου σχέσεις για να συμβιώνουν και να μοιράζουν τα δικαιώματα τους σε οικονομικά ζητήματα όταν εμπλέκονται περιουσίες

αλλά για εμπλοκή παιδιών και οικογένεια η άποψη μου είναι όχι.

 

Είμαι τελείως αρνητικός.

 

Στο θέμα ελεύθερης συμβίωσης, συμφώνου συμβίωσης και σεξ μεταξύ τους δεν με αφορά και η πολιτεία καλύπτεται και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα νομίζω σε αυτό.

 

Και ούτε δυσαρεστούμε αν μιλώ με γκέη, λεσβίες, τρανς κτλ.... οπότε δεν υπάρχει καμία αντιπάθεια.

 

Απλά κρατώ την άποψη μου για το ζήτημα που είπαμε.

 

Και συν κάτι άλλο σε ζητήματα σεξουαλικής μαγείας και κει υπάρχει ένα πρόβλημα διότι δεν γίνεται να συνεργαστούμε... μιας και είμαστε σε φόρουμ μαγείας διότι υπάρχει το πρόβλημα ότι ο ένας θέλει να αλλάξει τον άλλο.

 

Ενώ αυτό το πρόβλημα με λεσβίες και σε ομαδικές καταστάσεις με γυναίκες δεν υπάρχει.

 

Επίσης αν ποτέ αποφασίσει κάποιος να κάνει οικογένεια εκεί πάλι αλλάζουν οι συσχετισμοί για την σεξουαλική μαγεία.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

ο μοναδικός πνευματικός τρόπος συνεργασίας μεταξύ γκέη και μη γκέη ξέρεις ποιος είναι;

 

να λεπτένουν την σεξουαλική τους ενέργεια και να την εκπέμπουν από το Αναχάτα και πάνω... 

 

Οπότε εκεί δεν μιλάμε για σεξουαλική μαγεία αλλά για εκπομπή ενέργειας από τσάκρα σε ομαδικό διαλογισμό.

 

Οπότε το να βρεθώ με οποιονδήποτε σε μια ομάδα διαλογισμού και ο άλλος να είναι γκέη, λεσβία κτλ δεν με πειράζει...

 

ούτως ή άλλως αυτό ήδη γίνεται σε ομάδες διαλογισμού χωρίς να ξέρεις τι κάνει ο άλλος στο σεξ....

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

@whoisthis

 

μην μπερδεύεις το τι ορίζει η βιολογία ως ερμαφρόδιτο με τον μύθο και τα πνευματικά.

 

Πρώτα από όλα ο αρχαίος Ελληνικός μύθος του Ερμαφρόδτου δεν έχει σχέση με το YabYum

 

Είναι η ιστορία ενός μύστη.

 

Πρακτικά όμως η πνευματική ένωση αρσενικού θηλυκού είναι το YabYum ή η Αγγελική ένωση όπου όπως σου είπα επικρατεί το συναίσθημα της ένωσης σε έρωτα ως πνεύματα και όχι ως αρσεν και θήλυ.

 

Μη μου το πας λοιπόν στην βιολογία για να πεις για τους ομοφ. σε φόρουμ μαγείας είμαστε.

 

Από την άλλη ρωτάς αν ξέρω από ομοφ.

 

Ναι ξέρω διότι έχω νιώσει την ενέργεια ενός ομοφ. σε ψυχική προβολή σε διαλογισμό που είναι πολύ πιο έντονο από το σεξ ή το να το βλέπεις και να πίνεται καφέ σε παρέα.

 

Από αυτήν την κατα λάθος επαφή που είχα έμαθα την ιστορία του, τι γίνεται στα πολύ προχωρημένα έντονα πνευματικά στάδια, και πως να αλλάζω την ενέργεια μου διότι με είχε ζορίσει αρκετά από τα δικά του ζητήματα.

 

Οπότε ναι δεν έκανα σεξ με ομοφ. αλλά πήγε να με ψυχοβολήσει σε ψυχική προβολή κατά τον διαλογισμό κατά λάθος διότι ήρθε για να το βοηθήσω σαν άνθρωπος για ένα ζήτημα του.

 

Οπότε ξέρω τι ενέργεια βγάζει κάποιος που ακολουθεί αυτό το μονοπάτι μην ανησυχείς..... και ξέρω και πως να την αλλάζω σε μένα αν με επηρεάσει κατά λάθος...

Link to comment
Share on other sites

Σωστά και αυτό θα πρέπει να διέπει όλες τις επιλογές και τις προτιμήσεις.

 

Το θέμα είναι ότι αν ρωτήσεις ένα σαουάδαραβα για βιαιοπραγίες που μπορεί να προκαλέι στις γυναίκες του, θα σου πει ότι δεν βλάπτει και είναι φυσιολογικό.

 

Αν ρωτήσεις τις μητέρες και τους συγγενείς που προβαίνουν σε κλειτοριδεκτομή στα κοριτσάκια τους, θα σου πουν ότι δεν βλάπτουν και είναι φυσιολογικό.

 

Αν ρωτήσεις πάλι τους για τις νόμιμες σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων Γερμανών με ζωάκια, θα σου πουν πως και τα κατοικίδιά τους "το αποδέχονται"..   και δεν τα βλάπτουν.

 

Αυτά σαν μερικά παραδείγματα όχι τόσο για να πει κανείς το αυτονόητο, ότι ναι είναι εγκληματικά και διαστροφικά, αλλά ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά που τα θεωρεί φυσικά και αποδεκτά από την παράδοση. Υπάρχει μια σχετικότητα δηλαδή στο τι μπορεί να θεωρηθεί ένας λαός, μια κοινωνική ομάδα κ.λ.π. ως φυσικό/επιτρεπτό και ως διαστροφικό.

 

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά:

1. Είναι αποδεκτό από μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και μια  :censored2: θρησκεία. 

2. Τα κοριτσάκια τα ρώτησε κανείς; Είναι κάτι σαν την χριστιανική βάπτιση... κανείς δεν τα ρωτάει. Πρέπει να είσαι 18 για να ψηφίσεις, αλλά για να πάρεις το χρίσμα ή να σου κόψουμε τη κλειτορίδα είναι οκ να είσαι 2-3 ετών  :whatever: Και μετά μας ενοχλούν οι gay, που είναι συνειδητοποιημένοι.

3. Τα ζώα δεν μπορείς να τα ρωτήσεις. Πόσο πιο απλό επιχείρημα να έχεις και να του σπάσεις τα μούτρα του βλάκα;

(Τα παραπάνω υβριστικά σχόλια δεν είναι για σένα aqua Marine, είναι για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που τα πράττουν)

 

Και βρε dimulator, έχεις κολλήσει με την λέξη βλάβη. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, δεν το δημιουργήσαμε εμείς για να το ξέρουμε. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε καταλάβει πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισμός, και θα μιλήσουμε για βλάβη; Τι είμαστε; Μηχανήματα;

Link to comment
Share on other sites

Έχεις εργαστεί με έναν gay και απο εκεί και μόνο βγάζεις πόρισμα;

Προδίδεις τελείως κάθε είδους μέθοδο, επιστημονική/μαγική και μη

Είσαι πεπεισμένος οτι οι λόγοι ειναι ψυχολογικοί αν δεν είσαι τρανσ, και ότι με κάποια ενεργειακή μέθοδο αυτό αλλάζει.

Πως μπορείς να είσαι σίγουρος οταν ο ίδιος δεν είσαι γκέι; Που τέτοια σιγουριά και ισχυρογνωμοσύνη;

 

Εκεί είναι οι ομοφ. με βιολογικό πρόβλημα που λενε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ
και το φωνάζουν. Διότι να διαμαρτείρεται ο άλλος "έχω πρόβλημα και δεν
το επέλεξα" εκεί πάει ....


Ξέρεις, η φύση τους θεωρείται προβληματική απο σένα και κάποιους άλλους, όχι απο τους ίδιους
Γιατί σίγουρα δεν προκαλούν βλάβη ούτε στους άλλους, ούτε στον εαυτό τους.

Και αν η κοινωνία φταίει που τους γα :censored2:  ενεργειακά, να αλλάξει η κοινωνία, όχι εκείνοι

Edited by whoisthis
Link to comment
Share on other sites

δεν έχω εργαστεί με ένα γκέι για την ενέργεια του... λάθος κάνεις κατά λάθος έγινε ότι έγινε ... όταν έκανα διαλογισμό διότι ήρθε για βοήθεια για άλλο ζήτημα όχι για την ενέργεια του.

 

Μόνο που είχε αυτό το ενεργειακό πρόβλημα και μέχρι να βρω τι γίνεται είδα και έπαθα ....

 

και μετά όταν κατάλαβα τι γινόταν αφού είπαμε ότι είπαμε έπρεπε να βρω τρόπο να αλλάξω ότι ενέργεια είχα πάρει από την ψυχική προβολή.

 

Από κει και μετά μαθαίνοντας για την αλλαγή της ενέργειας είδα άλλα πράγματα.., και είδα όλη την σειρά και εξέλιξη των ομοφ, γκέι, τρανς και που πάει αυτη η ιστορία.

 

Τώρα όλα αυτά είναι δική μου άποψη.

 

Αλλά εσένα γιατί σε πειράζει η άποψη μου.

 

Ακόμη και να κάνω λάθος ή να είμαι ισχυρογνόμων τι έγινε;

 

Είμαι ένας ισχυρογνόμων για σένα ε και;

 

Πάντως από μένα έγκριση για υιοθεσία δεν παίρνετε...  :LolLolLolLol:  στην Αμερική δίνουν ωστόσο .... αλλά σε ενδιαφέρει τόσο η γνώμη μου....; 

 

Γιατί;

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

 

 
Και βρε dimulator, έχεις κολλήσει με την λέξη βλάβη. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, δεν το δημιουργήσαμε εμείς για να το ξέρουμε.

 

Ιχώρ δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφ. όπως καταλαβίνεις... από την στιγμή που ξέρω τι να κάνω ενεργειακά αν μου ξανασυμβεί αντίστοιχη περίπτωση.

 

Το μόνο ζήτημα που θέτω είναι η υπεράσπιση ατόμων που δεν είναι σε θέση να προστατευτούν ενεργειακά και είναι εκτεθιμένα.

 

Και δεν μιλάω για τους ενήλικες. Όποιος θέλει ας μάθει τι να κάνει με την ερωτική του ενέργεια.. ούτε μιλάω για τα παιδιά γενικώς διότι είναι υπεύθυνοι οι γονείς αν θα μεριμνήσουν ή όχι (πχ η μάνα όταν κρατά στο στήθος το μωρό το προστατεύει με την αύρα της και το Αναχατα)

 

Μιλάω μόνο για μια ειδική περίπτωση που είναι κοινωνικό ζήτημα και είναι για το αν (η προσωπική μου γνώμη) θα πρέπει οι ομοφ. να έχουν δικαιώματα υιοθεσίας.

 

Όλη η συζήτηση για αυτό γίνεται.

 

Λοιπόν η άποψη μου είναι όχι δεν πρέπει να έχουν αυτό το δικαίωμα και δεν αλλάζω.

Αλλά αυτό είναι μία άποψη, εντελώς δική μου την οποία δεν πολυλαμβάνει υπόψιν κάποιος αφού σε ολόκληρη Αμερική ψηφίσαν να έχουν δικαιώματα οικογένειας.

 

Οπότε τι χολοσκάν οι γκέη στην Ελλάδα; Λες και γω μπλοκάρω το ζήτημα αυτό για αυτούς.

 

Σιγά τώρα.... ας κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...