Jump to content

Recommended Posts

Μια παρατήρηση.

Το βασικό μέσο αναζήτησης,αυτό δηλαδή στο οποίο θα απευθυνθεί οποιοσδήποτε ξεκινάει ή εξελίσσει την πορεία του στο μεταφυσικό,είναι είτε το google είτε το fb.


Όσον αφορά το google το Αβάπτιστο φαίνεται να είναι εξαφανισμένο.
Με μια νορμάλ αναζήτηση με τις λέξεις "μαγεία,ξόρκια,επίκληση,ψυχικές δυνάμεις,ταρώ,εναλλακτική αναζήτηση,φόρουμ μαγείας,κοινότητα μαγείας και τηλεκίνηση"καμία διεύθυνση του φόρουμ δεν εμφανίστηκε μέχρι και την 3η σελίδα.

Η μόνη εμφανίση του φόρουμ έγινε σε μια αναζήτηση πάνω στη λέξη "ρούνοι" η οποία παρέπεμψε σε ένα άρθρο της lithos στην ιστοσελίδα του φόρουμ.


Όσον αφορά το fb η παρουσία του Αβάπτιστου φαίνεται να είναι μηδενική μιας και σε προφίλ που διατηρώ εδώ και 2 χρόνια με καμία 200αριά άτομα αποκλειστικά του μυστικιστικού χώρου το έχω ακούσει να αναφέρεται μόνο 2 φορές και αυτό από άτομα με μέσο όρο ηλικίας 14-15 ετών.


Ίσως δεν υπάρχει διάθεση να προβληθεί το φόρουμ.Ίσως δεν υπάρχει διάθεση να ανταγωνιστεί το φόρουμ με άλλα φόρουμς ίδιας θεματολογίας.Ίσως και να μην υπάρχει ενδιαφέρον για το αν το φόρουμ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ή αν θα βουλιάξει.


Αλλά οφείλω να σας ενημερώσω οτι οποισδήποτε εισέρχεται στον μυστικιστικό χώρο της Ελλάδας αυτή την στιγμή βρίσκει ένα μπάχαλο
.Μια απόλυτη σαλάτα με ένα κάρο δήθεν ειδήμονες.Εδώ υπάρχει ένα χώρος που μπορεί να φέρει κάτι καλύτερο.Ή μπορεί ΕΣΤΩ να εμφανιστεί στο προσκήνιο ως φόρουμ που έχει κλείσει πάνω από δεκαετία στον χώρο.Δεν ξέρω για εσάς,αλλά προσωπικά θεωρώ οτι αν το φόρουμ αυτή την εποχή δεν δηλώσει την παρουσία του πολύ απλά θα μείνει να βαλτώνει για 4-5 χρόνια ακόμα μέχρι να αλλάξει η εποχή ή μέχρι να κλείσει από αδράνεια και έλλειψη νέων μελών.

Ευχαριστώ πολύ..


Υ.Γ.Είχα την εντύπωση οτι φταίμε εμείς τα μέλη που δεν έρχονται νέα άτομα.Το οτι έχουμε ρίξει το επίπεδο των συζητήσεων,το οτι δεν είμαστε πλέον τόσο ενεργοί,το οτι δεν δημιουργούμε τόσα θέματα όσο παλιά που είχαμε περισσότερα ενεργά άτομα.Καί βασικά φταίμε ως έναν βαθμό.
Αλλά από εκεί και πέρα αυτός που θα ανταγωνιστεί και μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλλοιπα buss-class forums και site του δήθεν χώρου του παραφυσικού χώρου είναι η διαχείριση του φόρουμ.Πριν κάποιο διάστημα μιλούσαμε για την δημιουργία group στο fb και σελίδας στο twitter.Δεν φτάνει.Δεν είναι αρκετό για να ακουστεί το site και δεν μπορεί πλέον,όπως 5 χρόνια πριν,να διαδωθεί από στόμα σε στόμα.Αν θέλουμε να έρθουν νέα μέλη πρέπει το όνομα της σελίδας να εμφανιστεί και σε μέρη που ΥΠΑΡΧΟΥΝ νέα μέλη.
Ο εκδότης του mystery είχε δραστηριοποιηθεί στο φόρουμ ως Αρποκράτης και είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν και τόσοι άλλοι από πολλούς και διάφορους χώρους.Γιατί δεν κάνετε κάποια κίνηση και αφήνετε φόρουμς όπως το esoterica.gr να διαδίδονται με θέματα όπως "Ο Προφήτης του Χίτλερ" και τα "Τα ζόμπι μέσα μας"?

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

Μια παρατήρηση.

 

Το βασικό......................................................... τα "Τα ζόμπι μέσα μας"?

 

Καταλαβαίνω τον λόγο που άνοιξες αυτό το thread. Προσωπικά, την σελίδα «Η τέχνη των σοφών» την γνωρίζω από τότε που έχει για κεντρική εικόνα ένα elvenstar όπου κάθε ακτίνα σε μετέφερε σε διαφορετικά θέματα. Έγινα μέλος στο Αβάπτιστο φέτος. Δεν γνώριζα την ύπαρξη του forum από την αρχή και στην συνέχεια όταν το έμαθα δεν έγινα μέλος εξαιτίας κάποιων αρνητικών σχολιασμών που είχα διαβάσει κάπου αλλού. Ώσπου μία μέρα μπήκα στην σελίδα(μετά από αρκετό καιρό) και έγινα μέλος του forum λέγοντας: δεν βαριέσαι τι έχω να χάσω;

 

Οπότε δεν είναι μόνο ότι το site και το forum βρίσκονται χαμηλά στις μηχανές αναζήτησης αλλά υπάρχει και η παραπληροφόρηση.

 

Στην χώρα μας όμως, το θέμα του αποκρυφισμού είναι taboo, όσο και να μην θέλουμε να το πιστέψουμε. Κάθε προσπάθεια προώθησης-διαφήμισης μπορούν εύκολα να κακό χαρακτηριστούν

ως προσηλυτισμός.

 

Από την άλλη ένα site-forum που είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο target group δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη κάποιας βοήθειας «σπρωξίματος». Όποιος θέλει να βρει πληροφορίες που μπορεί να στηριχτεί πάνω τους για να ξεκινήσει, θα βρει και

αυτήν την κοινότητα.

 

*Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας παλαιότερα θέματα συζητήσεων εδώ μέσα είδα ότι υπήρχαν πολλά και αξιόλογα άτομα που τώρα δεν τα έχω πετύχει καμία φορά online(ένας Seirios που κάθε φορά που διάβαζα κάποια απάντηση του έμενα με το στόμα ανοιχτό). Και μία ακόμα αλήθεια είναι ότι ζηλεύω αυτούς που συμμετείχαν στις τότε συζητήσεις.  

Edited by Mithrandir
Link to comment
Share on other sites

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι αντικειμενικά και σωστά , που  γράφει ο Βηλφεγώρ.  :clapping: 



Επίσης μερικές πράγματα που εγώ έχω παρατηρήσει τα τελευταία 2 χρόνια , για το φόρουμ
από τους απέξω !


Υπάρχουν άτομα που είναι μελή στο φόρουμ , αλλά επειδή είναι μελή σε ομάδες , τάγματα ,αδελφότητες , κ.α.

Μετά από μερικά ποστ εξαφανίζονται και αραιά και που ρίχνουν μια μάτια και εδώ  . Φαντάζομαι ότι ο χρόνος και η ενέργεια τους αναλώνονται στης ομάδες τους (όπου είναι μελη ) και εκεί σε πιο κλειστές συζητήσεις . Λίγο γνωστά και λογικά όλα αυτά , αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για τη(;) αυτά τα άτομα όταν τους ρωτήσεις την άποψη τους για το φόρουμ θα σου πουν τα χειρότερα πράγματα ακόμη και κραυγαλέα ηλίθια ! Τόσο πολύ τους πειράζει που δεν μπορούν να βγάλουν το ομαδιλίκοι τους πια …..


 


Υπάρχουν 3-4 γνωστά και μέχρι και πριν 1 χρόνο ενεργά μελη του φόρουμ που από εδώ έχουν σταματήσει να εμφανίζονται . Επίσης όλο αυτό συνέπεσε με την εμφάνιση τους σαν αρθρογράφους σε γνωστά περιοδικά για το παράξενο και το μυστήριο !
Και πάλι ταυτόχρονα περίπου συνέπεσε με την λίγο – πολύ(;) ένταξη τους σε  ομάδες , τάγματα ,αδελφότητες , κ.α.
Σαν νέα άτομα που είναι κιόλας …

 

*Το για ποιους αναφέρομαι είναι λίγο αυτονόητο , να ένα στοιχείο : είχαν μεγάλη αγάπη
στο ρεύμα του Νεκρονομικόν .



* Με τα παραπάνω σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θέλω να θίξω και να
υπονομεύω : ομάδες , τάγματα ,αδελφότητες , κ.α.
Έτσι και αλλιώς δεν τους γνωρίζω προσωπικά και πολύ πιθανών να λειτουργούν με υγείες τρόπο και να κάνουν πολύ σπουδαία και αξιέπαινη εργασία στον εσωτερισμό . 

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

    

Hγνώμη μου είναι ότι το παρελθόν είναι παρελθόν, και το φόρουμ δεν είναι εύκολο να έχει τον ίδιο ενθουσιασμο των πρώτων χρόνων που σχεδόν όλοι ανακάλυπταν πράγματα, απόψεις και τοποθετήσεις γιατί όλοι βρίσκονταν πάνω κάτω στα πρώτα βήματα.


Απ'την άλλη τα τελευταία χρόνια έχω διαβάσει τοποθετήσεις μεστές, με βάθος & σφαιρικότητα που δεν θα βρεις στα πρώτα χρόνια. Οι εποχές άλλαξαν, ο κόσμος άλλαξε, όπως και οι προσδοκίες ή οι λάθος προβολές για πολλά.


Επίσης, ένα φόρουμ συζητήσεων δεν συνεπάγεται αυτόματα και την ύπαρξη "ομάδας" ή αισθήματος ομάδας, πόσο μάλλον ετερόκλητων ατόμων που τα περισσότερα εμφανίζονται & εξαφανίζονται γιατί ο καθένας έχει
διαφορετικούς λόγους για να να συμμετέχει, ν' αποχωρεί ή να παρακολουθεί όπως κάνουν συνήθως άτομα από ομάδες.


 

Θεωρώ τον προβληματισμό σου λίγο ασταθή γιατί δεν υφίσταται ομάδα, δεν υπάρχει σκοπός ή στόχος (κοινός). Ίσως να ήθελες παρέα τύπου ομάδας, αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο ψευδαίσθηση.


Αν ένα φόρουμ  θέλει να μετασχηματιστεί σε κάτι παραπάνω ή άλλο, λύσεις υπάρχουν. Ο προβληματισμός εδώ γίνεται στο αν έχουν όλοι τον ίδιο καημό, όρεξη & κίνητρα για να τραβήξουν κάποιοι μπροστά, γιατί σίγουρα δεν θα είναι όλοι.


Το φουμπου σαν ιδέα μου φαίνεται άκυρη, γιατί μια ομάδα στο εν λόγω μέσο προσφέρεται περισσότερο για κουτσομπολιό, αδυναμία απέναντι σε βαλτές αναρτήσεις σαβουρο-μιμιδίων τύπου ερπετολαγνείας, θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη, καθώς & αναπαραγωγή κοπιαρισμένων ατόμων & συχνοτήτων κ.λ.π. κ.λ.π.

Edited by Δανάη
Link to comment
Share on other sites

Βηλφεγωρ, από όσο γνωρίζω, ο Αρποκράτης δεν είναι εκδότης του mystery αλλά αρχισυντάκτης και το esoterica είναι ένα εξαιρετικό φορουμ και δεν περιμένει να διαδοθεί με τα θέματα που αναφέρεις.

 

Ποιά είναι panas τα 3-4 μέλη που πλέον δεν γράφουν εδώ, αρθρογραφούν σε περιοδικά για το παράξενο και έχουν μεγάλη αγάπη στο Νεκρονομικόν? Εγώ ξέρω μόνο 1, που τους βρήκες τους υπόλοιπους?

Link to comment
Share on other sites

Aqua Marine, προσπαθώ να βρω τρόπο να το φτιάξω. Θα το κάνω το συντομότερο δυνατόν.

 

Το πρόβλημα δεν είναι τα μέλη που συμμετέχουν σε άλλα φόρα ή περιοδικά. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι όταν ανοίγονται νέα θέματα, δεν υπάρχει η συμμετοχή που θα περίμενε κανείς ή πολλές φορές η συζήτηση ξεφεύγει και τα μέλη αναλώνονται σε θέματα του τύπου "ποιος είναι καλύτερος από τον άλλο".

 

Αλλά, με ενδιαφέρει να ακούσω τις απόψεις σας για το φόρουμ μας, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα των συζητήσεων και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά θεωρώ οτι το πρόβλημα είναι αποκλειστικά οτι το φόρουμ έχει εξαφανιστεί.
Εγώ έτυχε να το βρω από το google.Άλλα άτομα το βρήκαν μέσω ατόμων που πριν 1-2 χρόνια
το είχαν βρει από το google.Πλέον δεν εμφανίζεται..πουθενά!Πώς θα έρθουν νέα μέλη με νέες
οπτικές για να εμβαθυνθούν οι συζητήσεις..?Είναι εντάξει να κρατάτε απόσταση από το fb,αλλά
αν δεν μπορεί να "μας" βρει ο άλλος ούτε από το google πώς θα έρθει?


Pyramid έχεις δίκιο είναι "αρχισυντάκτης" =)
Για τα υπόλλοιπα του esoterica μια φορά και έναν καιρό ήταν καλό.Πλέον ως πρώτη εικόνα και μέσο
προσέλκυσης κόσμου κυρίως για εξωγήινους,ερπετοειδή και δήθεν μεταφυσικές έρευνες βλέπω.

Pana,κάνε,γράψε και πρόσφερε το 1/10 από όσα έχουν προσφέρει αυτοί για τους οποίους μιλάς
και τράβα και στην Μαύρη Εκκλησία των Ηνωμένων Πολιτειών,δεν θα σου πει κανείς λέξη.

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

Να τα μας , βλέπεις και βλέπουμε όλοι λοιπόν κριτικάρισμα και προκατάληψη .
Μην τολμήσει να πει κανείς κατι παραπάνω και φανούν κάποιες κρυφές  πτυχές , θα πέσουν να τον φάνε !

Και ας μίλησα εγώ και αντικειμενικά και ουδέτερα .  :010angelnot: 


* Επίσης προσωπικά θέλω να ακούσω και της σκέψεις και απόψεις και τον <παλιότερων>  για το θέμα , αν θέλετε πείτε μας έστω 2 λόγια ….     :021byeHappy:  :021byeHappy:  :021byeHappy:  :021byeHappy:  :021byeHappy:

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Γιατί πρέπει σώνει και καλά να διαδοθεί?

Μήπως είμαστε κάποια εμπορική επιχείριση και θέλουμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και κατ' επέκταση τα κέρδη μας, ή μήπως υπάρχει κάποιο είδος συναγωνισμού με άλλες ιστοσελίδες και fora του ελληνικού διαδικτύου για το ποιός την έχει μεγαλύτερη (την επισκεψιμότητα)?

Εδώ τόσα χρόνια δεν έχει μπει ούτε μια διαφήμιση, ώστε να καλύπτονται τα έξοδα συντήρησης που μέχρι σήμερα βαρύνουν τους συντονιστές.

 

Εκτός αυτού, νομίζω πως μια χαρά μας βρίσκει όποιος θέλει - δεν είναι κάποια "χτεσινή" ιστοσελίδα το art of wise. Από 'κει και πέρα το να μη μας βρίσκει κανείς στην πρώτη σελίδα του google με λέξεις-κλειδιά όπως "μαγεία,ξόρκια,επίκληση,ψυχικές δυνάμεις,ταρώ,εναλλακτική αναζήτηση,φόρουμ μαγείας,κοινότητα μαγείας και τηλεκίνηση" δε νομίζω να είναι και τόσο μεγάλη χασούρα για μας.

Στην τελική, αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με ψυχικές δυνάμεις, τηλεκίνηση ή όποιο άλλο pop θέμα τον ενδιαφέρει, θα βρει πρώτα και τους "pop προορισμούς" για να τα συζητήσει. Αν το ενδιαφέρον του δεν εξαντληθεί εκεί, μια χαρά θα βρει και το αβάπτιστο.

 

Και πάνω σ' αυτό, παίζει να χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κάθε esoterica που εκτονώνει ένα μεγάλο μέρος της δήθεν αναζήτησης και του δήθεν απόκρυφου, έτσι ώστε όσοι επισκέπτες καταλήγουν εδώ είναι λίγο πιο "υποψιασμένοι", ή τουλάχιστον έχουν δει τα χειρότερα αλλού και ψάχνουν κάποιο σοβαρό φόρουμ να συζητήσουν σαν άνθρωποι.

 

Δεν είμαι κατά της επισκεψιμότητας, αλλά με το παραπάνω κριτήριο θεωρώ ότι είναι καλό που το φόρουμ δεν είναι στις πρώτες 2-3 σελίδες του google.

Η ιστοσελίδα του art of wise, από την άλλη, θα έπρεπε να είναι. Και από τεχνικής άποψης έχει γίνει δουλειά ώστε να είναι, αλλά δε φτάνει αυτό. Όταν δεν έχει ανανεωθεί το περιεχόμενό της τα τελευταία 2 χρόνια (και φταίω κι εγώ γι' αυτό, δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω), δε μπορούμε να περιμένουμε να είμαστε και στο ζενίθ της επισκεψιμότητας...

 

 

ΥΓ: Μα αλήθεια τώρα, κάθε φορά που ανοίγει ένα τόπικ περί ψυχικών δυνάμεων, πεθαίνει ένα αξιολάτρευτο γατάκι... :kitty:

ΥΓ1,5: ...κι ο Artzuna γίνεται λίγο περισσότερο χριστιανός. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσει τούτο το κακό.

Edited by johnny
Link to comment
Share on other sites

Αλλά, με ενδιαφέρει να ακούσω τις απόψεις σας για το φόρουμ μας, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα των συζητήσεων και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας.

 

Η μεγαλύτερη δραστηριότητα εντοπίζεται στις συζητήσεις  «εσωτερισμός και πρακτική». Από

όσες συζητήσεις έχω προλάβει να διαβάσω έχω παρατηρήσει ότι η αναλογία εσωτερισμού-πρακτικής είναι 80-20. Κάπου μέσα στο Αβάπτιστο είχα διαβάσει ότι εσκεμμένα δεν υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα. Αυτό, εν μέρει είναι κατανοητό, γιατί αν γραφόταν οτιδήποτε ελεύθερα θα είχαμε γεμίσει με topics «invisibility spell, change your eyes colour spell κτλ» αλλά το θέμα της πρακτικής παραμένει ανενεργό. Θα μπορούσαν να ανοιχτούν θέματα που αφορούν για παράδειγμα την κατασκευή των εργαλείων.

 

Επίσης είχα παρατηρήσει ότι στο παρελθόν γινόντουσαν ψηφοφορίες για διάφορα θέματα, τα αποτελέσματα των οποίων παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Δυστυχώς δεν μου έρχεται αυτήν την στιγμή κάποια άλλη ιδέα. Αν σκεφτώ κάτι θα σας το αναφέρω.

 

Να τα μας , βλέπεις και βλέπουμε όλοι λοιπόν κριτικάρισμα και προκατάληψη .

Μην τολμήσει να πει κανείς κατι παραπάνω και φανούν κάποιες κρυφές  πτυχές , θα πέσουν να τον φάνε !

 

Και ας μίλησα εγώ και αντικειμενικά και ουδέτερα .  :010angelnot: 

 

Φίλε Πάνα, ειλικρινά ακόμα δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την ουδετερότητα και την αντικειμενικότητα σου στο topic που είχε ανοίξει ο Dimulator και έπεσαν όλοι πάνω σου να σε φάνε… :018bleh:  :018bleh:  :018bleh:  :018bleh:   ίσως μου αναλύσεις τις απόψεις σου σε κάποιο πμ :surrender:  :surrender:

 

Η ιστοσελίδα του art of wise, από την άλλη, θα έπρεπε να είναι. Και από τεχνικής άποψης έχει γίνει δουλειά ώστε να είναι, αλλά δε φτάνει αυτό. Όταν δεν έχει ανανεωθεί το περιεχόμενό της τα τελευταία 2 χρόνια (και φταίω κι εγώ γι' αυτό, δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω), δε μπορούμε να περιμένουμε να είμαστε και στο ζενίθ της επισκεψιμότητας...

 

Για το θέμα της αρθρογραφίας στο αντίστοιχο topic εμφανίζονται θέματα που τα έχουν

αναλάβει κάποια άτομα. Τα θέματα αυτά είναι ολοκληρωμένα ή βρίσκονται στο στάδιο του γραψίματος;

 

 Ήδη έχω παραδώσει ένα θέμα , ετοιμάζω ένα δεύτερο(το οποίο θα το καθυστερήσω λόγω

έλλειψης χρόνου- και σας ζητάω συγνώμη) και έχω στο μυαλό μου όταν τελειώσω και το δεύτερο(και σε περίπτωση που είναι καλό) να πιαστώ με ένα ήδη υπάρχων θέμα και να προσθέσω

σε αυτό πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Δεν πρέπει σώνει και καλά να διαδοθεί, αλλά προσωπικά δε θα με πείραζε αν έβλεπα περισσότερη συμμετοχή στις συζητήσεις. Είμαστε φόρουμ συζητήσεων εξάλλου.

 

αχαχχαχαχχαχα Johnny!

 

Όσο για την αρθρογραφία, καταλαβαίνω ότι έχει γίνει δύσκολο, καθότι σαν ιστοσελίδα επιθυμούμε όσο το δυνατόν πιο καλά άρθρα, αλλά αυτό δε θα έπρεπε να αποθαρρύνει όσους επιθυμούν να γράψουν για κάτι.

 

Για τα πρακτικά θέματα, στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Γιατί δεν αναβιώνετε κάποια θέματα που θεωρείτε ότι είναι ελλειπή;

Link to comment
Share on other sites

Γιατί πρέπει σώνει και καλά να διαδοθεί?

Δεν είμαι κατά της επισκεψιμότητας, αλλά με το παραπάνω κριτήριο θεωρώ ότι είναι καλό που το φόρουμ δεν είναι στις πρώτες 2-3 σελίδες του google.

Η ιστοσελίδα του art of wise, από την άλλη, θα έπρεπε να είναι.

ΥΓ: Μα αλήθεια τώρα, κάθε φορά που ανοίγει ένα τόπικ περί ψυχικών δυνάμεων, πεθαίνει ένα αξιολάτρευτο γατάκι... :kitty:

ΥΓ1,5: ...κι ο Artzuna γίνεται λίγο περισσότερο χριστιανός. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσει τούτο το κακό.

 

1oν: xD

2ον:Αυτή την στιγμή νιώθω οτι έχουμε καταντήσει μόνο γνωστοί που (μπορεί)

να φέρουν τους γνωστούς τους..Κλειστό club ένα πράγμα..

Γιατί κυριολεκτικά (Μά τον Τουτάτη) επί δέκα λεπτά προσπαθούσα να βρω την

ύπαρξή του Αrt χωρίς να γράψω στο google "artofwise" και "ρούνοι" και δεν.υπήρχε.

ούτε.Στίίίίγμα!Γιατί τέτοιο κλείσιμοοο?Θέλετε να γράψουμε 20 άρθρα για να ξανα-

εμφανιστεί στο google?Να γράψουμε.Θα ξαναεμφανιστεί όμως?Πείτε μας σίγουρα

οτι θα ξαναεμφανιστεί και εμείς να τα γράψουμε.Σαν φρέσκα φρατζολάκια.Ένα πράμα.

 

 

Γιατί δεν αναβιώνετε κάποια θέματα που θεωρείτε ότι είναι ελλειπή;

 

Γιατί ο dimulator θα μας αναλύσει την τσακρική πλευρά,ο outis θα διαφωνήσει

με τον pana που θα συμφωνεί με τον Zak και ο johny θα διαφωνήσει με την

pyramid που διαφώνησε με εμένα που διαφώνησα με τον pana που τελικά

διαφωνούσε με τον dimulator.

Ο λόγος υποτίθεται που γράφεις κάτι,αντί να πας στο chat του facebook και να

το συζητήσεις με έναν από τους 200 φίλους σου είναι επειδή κάποιος,νέος κατά

προτίμηση,θα το δει,θα εμπνευστεί,θα απορήσει και γενικά..θα του κινηθεί κάτι..

κάτι μεγάλο..Το ίδιο και με τα άρθρα..Κάνεις τον κόπο και δίνεις κάτι δικό σου

επειδή ξέρεις οτι θα το δουν και 6-7 άνθρωποι.Ή στην τελική για να 'χεις να λες

"έχω άρθρο μου στο artofwise!ναιιι Μαρίίκα μου,στο artofwise το έχω!".

 

 

Y.Γ.Aqua Marine τώρα που ξεθόλωσε η απάντηση σου,συμφωνώ αρκετά.Αλλά

όταν ένα φόρουμ λειτουργεί με τέτοιον τρόπο και δεν υπάρχει κάποια δεμένη

ομάδα μέσα του,δεν πρέπει να είναι ανοιχτό ώστε όντως να φεύγουν και να έρχονται

άτομα χωρίς να δημιουργούνται κενά?Πριν ξαναεμφανιστείτε πχ με τον Mithrandir

ήμασταν 4 ενεργά άτομα σε ένα φόρουμ εκατοντάδων ατόμων.Νέέκραα..

 

 

 

 

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

 

Και πάνω σ' αυτό, παίζει να χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κάθε esoterica που εκτονώνει ένα μεγάλο μέρος της δήθεν αναζήτησης και του δήθεν απόκρυφου, έτσι ώστε όσοι επισκέπτες καταλήγουν εδώ είναι λίγο πιο "υποψιασμένοι", ή τουλάχιστον έχουν δει τα χειρότερα αλλού και ψάχνουν κάποιο σοβαρό φόρουμ να συζητήσουν σαν άνθρωποι.

 

Μα γιατί; αφού πολλοί γουστάρουν να ιντριγκάρονται με pop θέματα; Ας τους ανθρώπους να ζήσουν αυτό που θέλουν χεχεχεχε.. -Παρεμπιπτόντως, "pop" θέματα, δε θα μπορούσα να σκεφτώ ότι ένα είδος αναζήτησης μπορεί να είναι pop :rolleyes:

 

Κατά τ' άλλα, η (ανάγκη) σύγκρισης με κάτι ή κάποιον άλλο, από κάποια στιγμή και μετά δεν ωφελεί όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί αρχίζει ο ένας και  ..μοιάζει τόσο πολύ στο τρόπο & νοοτροπία με τον άλλον, που στο τέλος χάνεται η διαφορετικότητά.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

...κάποιος,νέος κατά προτίμηση,θα το δει,θα εμπνευστεί,θα απορήσει και γενικά..θα του κινηθεί κάτι..

κάτι μεγάλο..

 

Βηλφεγώρ, αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, να προσέχεις... :P

 

Μα γιατί; αφού πολλοί γουστάρουν να ιντριγκάρονται με pop θέματα; Ας τους ανθρώπους να ζήσουν αυτό που θέλουν χεχεχεχε.. -Παρεμπιπτόντως, "pop" θέματα, δε θα μπορούσα να σκεφτώ ότι ένα είδος αναζήτησης μπορεί να είναι pop :rolleyes:

 

Ναι, εντάξει, με την έννοια ότι έχουν συζητηθεί τόσο μα τόσο πολύ που πλέον έχουν καταντήσει αηδία... οι εξωγήινοι, οι ψυχικές δυνάμεις, τα poltergeists κλπ είναι σίγουρα πολύ πιο pop απ' ό,τι τα ενωχιανά κλειδιά, η ερμητική καμπάλα κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...