Jump to content

Recommended Posts

Από όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα στο παρόν topic, βλέπω ότι αγγίζουμε δύο ακρότητες: ή το ενδεχόμενο να μείνουμε μόνοι μας, στην ησυχία μας, 

μην θέλοντας τον οποιονδήποτε να μπαίνει στην κοινότητά μας, ή να βγούμε πρώτοι στην λίστα των ενδιαφερόντων. Ωραία να φιλτράρονται τα άτομα

που φτάνουν εδώ περνώντας πρώτα από πιο διαδεδομένα φόρουμς, εντάξει να μην θέλουμε να μετατραπούμε σε διαφημιστική καμπάνια και ναι,

μπορούμε όλοι να αναγνωρίσουμε πόσο εξαιρετικά άτομα έχουν κάνει την εμφάνισή τους εδώ μέσα.

 

Όμως δεν έχει σημασία αν έχουν συζητηθεί πολλά πράγματα και αν έχουν λυθεί πολλές απορίες.


Ούτε πρόκειται αποκλειστικά για αλλαγές που μπορούν να γίνουν εντός του φόρουμ, από εμάς ή τους διαχειριστές.

Για να ανανεωθεί η σελίδα, πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα μας δει από έξω, χρειαζόμαστε και νέο αίμα. Και δεν χρειάζεται ούτε να φωνάξουμε το όνομά μας,

ούτε να φέρουμε με το ζόρι την σελίδα στην αρχή της αναζήτησης.

 

Πέρα από την δημιουργία νέων άρθρων, θα έλεγα ότι θα ήταν καλό να γίνουν κάποιες κινήσεις για ζωντανές εκδηλώσεις. Όχι μυήσεις ή συνατήσεις των μελών μας..

Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνεται κάθε τόσο ένα μία ομιλία ή ένα σεμινάριο πάνω σε κάποιο θέμα, τα οποία θα είναι ανοιχτά για οποιονδήποτε, μέλη και μη-μέλη..

Θα ωφελεί και εμάς και όσους έρχονται για πρώτη φορά. Και να μην γνωρίζει κάποιος για το Art of Wise, θα το μάθει μέσω ενός τέτοιου event και μπορεί να έχει

και αυτός κάτι να προσφέρει! (Μία δεύτερη ιδέα είναι η αναπαράσταση ενός ξεχασμένου εθίμου, το θεωρώ πολύ πιο ουτοπικό, αλλά αν πετύχαινε θα ήταν κάτι που θα θυμόμασταν σίγουρα..! :cheerful_h4h: ) 

 

Επίσης, έχω την αμυδρή υποψία ότι είχε υπάρξει αναφορά της σελίδας ως Art of Wise από το περιοδικό "Mystery", αλλά στα πολύ αρχικά τεύχη.. Έκτοτε τίποτα.

Πώς θα σας φαινόταν να υπήρχε κάποια καταχώρηση του φόρουμ στα πιο νέα τεύχη? Δεν λέω να καλύπτει ολόκληρη σελίδα, είναι υπερ-επαρκές και ένα μικρό κομμάτι της,

που θα μπορει να δει ο αναγνώστης. Και δεν νομίζω ότι οι συγκεκριμένες σειρές περιοδικών διαβάζονται από τον οπιονδήποτε ώστε να ανησυχήσουμε για το ποιος μπορεί να μας βρει από εκεί..

 

Και, επίσης, δεν νομίζω ότι το Αβάπτιστο είναι τόσο διαδεδομένο όσο λέγεται.. Προσωπικά δεν είχα ιδέα για αυτό, παρ' ό,τι ασχολούμαι με τα θέματα που υπάρχουν εδώ

από όσο με θυμάμαι.. το έμαθα πριν δύο χρόνια από άτομο που ήταν ήδη μέλος  :P  Με το ίδιο σκεπτικό, πιστεύω ότι μπορεί εκεί έξω να είναι κρυμμένα εκπληκτικά άτομα που για κάποιον λόγο

δεν έτυχε να ανακαλύψουν το μέρος μας και θα ήταν τιμή μας να τα φιλοξενήσουμε και να τα βοηθήσουμε να μας βρουν.  :flowers: 

Link to comment
Share on other sites

Δε γνωρίζω αν είναι ασυνείδητη ή ενσυνείδητη η παρανόηση, σίγουρα όμως είναι λάθος. Και είναι λάθος γιατί ενώ συνηθίζεται να διαχωρίζονται οι αντιλήψεις σε 2
βασικά στρατόπεδα, πολλές φορές δεν συμβαίνει αυτό, αλλά νομίζουμε ή και θέλουμε να συμβεί για να επιβεβαιώσουμε τα φίλτρα ή μια στάση που έχει
υιοθετηθεί..  και όμως δεν είσαι εσύ :excl:
 
Ποιο συγκεκριμένα:
Κανείς δεν είπε ότι δεν θέλει καινούργια μέλη ή καινούργια πράγματα που θα ενεργοποιήσουν & θα δώσουν ΄μια διαφορετική νότα.
 
Είναι άλλο όμως το τι θέλεις, άλλο γιατί το θέλεις & άλλο σε ποιο βαθμό μπορείς να το υποστηρίξεις.
 

Αν θέλει κάποιος την ησυχία του ας έχει την ησυχία του &  αν κάποιος/οι  θέλουν να τραβήξει/ουν μπροστά, ας τραβήξει/ουν.

 

Δεν υπάρχει απαγόρευση - η απαγόρευση είναι στο φίλτρο αυτού που θέλει να δει απαγόρευση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο τρόπος συμμετοχής σε ένα
φόρουμ  θα πρέπει να είναι κοινός & σύμφωνα με αυτό που θέλουν κάποια μέλη. Είτε προς ανταγωνισμό, είτε για το φαίνεσθαι είτε για δικούς τους λόγους.
 
Επίσης το πως φαίνεσαι, τι σου προβάλλουν & τι υιοθετείς από προβολές - μεγάλες παγίδες παγίδες παγίδες
 
Ηδική μου πρόταση είναι ότι αν είναι να γίνουν πράγματα, καλό είναι να γίνει πρώτα μια συνάντηση των ενδιαφερόμενων to know us better :)  με προτεινόμενα θέματα κ.λ.π. κ.λ.π.
 

Περισσότερα, είναι θέματα διαχειριστών & συμμετοχής.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία τα λέτε όλα αυτά, αλλά όσες συναντήσεις έχω κάνει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, οι συμμετέχοντες δεν ξεπερνούσαν τους 5-6. Όχι ότι με ενοχλεί, αλλά εάν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να οργανώσουμε σεμινάρια, διαλέξεις κλπ, θα ήθελα να έχω κάποιο λόγο να το κάνω.

 

Επίσης, για να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τα ποπ θέματα, δεν είναι πρόθεση του φόρουμ αυτού να ασχοληθεί με θέματα τα οποία ήταν ο λόγος που αλλάξαμε μορφή εξαρχής.

 

Κατά τα άλλα συμφωνώ στο ότι χρειαζόμαστε νέα άρθρα, νέα μέλη και περισσότερη όρεξη και καλή διάθεση.

Link to comment
Share on other sites

 

Επίσης,έχω την αμυδρή υποψία ότι είχε υπάρξει αναφορά της σελίδας ως Art of Wise από το περιοδικό "Mystery", αλλά στα πολύ αρχικά τεύχη.. Έκτοτε τίποτα.

Πώς θα σας φαινόταν να υπήρχε κάποια καταχώρηση του φόρουμ στα πιο νέατεύχη? Δεν λέω να καλύπτει ολόκληρη σελίδα, είναι υπερ-επαρκές και ένα μικρό κομμάτι της,που θα μπορει να δει ο αναγνώστης

 

 

Αυτό γιατί έμεινε ασχολίαστο?

Όπως και για τα άρθρα..όσα θέλετε..αλλά θα αξιοποιηθούν με νέα άτομα που θα τα βρίσκουν

μέσα από τις μηχανές αναζήτησης ή θα τα διαβάζουμε μεταξύ μας?

 

Link to comment
Share on other sites

Η μετάφραση της επισκεψιμότητας σε συμμετοχή καθώς και η δημοσίευση νέων άρθρων δεν είναι κάτι που μπορεί να εκβιαστεί. Και ακόμα κι αν εκβιαστεί, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα ποιοτικό... οπότε το "όσα θέλετε" είναι λίγο αστείο.

 

Από 'κεί και πέρα τα στατιστικά επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα (και στο φόρουμ, φυσικά) δε συμφωνούν καθόλου με την άποψη που έχετε περί απομόνωσης.

Κάθε μήνα έχουμε μέσο όρο πάνω από 30.000 επισκέπτες (και μέσο όρο επισκέψεων πάνω από 40.000) και πάνω από 600.000 hits. Εννοείται ότι ένα κομμάτι αυτού του όγκου πάει στο φόρουμ, αλλά συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλα είναι αυτά τα νούμερα για μια σελίδα που έχει να ανανεωθεί εδώ και 2 χρόνια?!...

 

Δε χρειαζόμαστε κανένα μύστερυ ( :sick: ), καμία διαφήμιση και κανένα κράχτη. Όπως είπε και η Δανάη, θέλουμε νέα άρθρα, νέα μέλη και περισσότερη διάθεση, στοιχεία που ωστόσο δε μπορούμε να εκβιάσουμε.

Link to comment
Share on other sites

 

 
Κάθε μήνα έχουμε μέσο όρο πάνω από 30.000 επισκέπτες (και μέσο όρο επισκέψεων πάνω από 40.000) και πάνω από 600.000 hits. Εννοείται ότι ένα κομμάτι αυτού του όγκου πάει στο φόρουμ, αλλά συνειδητοποιείτε πόσο μεγάλα είναι

 

 

Που το βλέπεις αυτό? o.O

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ τα μέλη να συνεχίσουν αυτήν την ποιοτικότατη συζήτητη στα προσωπικά τους μηνύματα. Εδώ δεν είμαστε ούτε για να χωριστούμε σε στρατόπεδα, ούτε να το παίξουμε δικηγόροι, ούτε να ασχοληθούμε με τις προσωπικές σας έριδες.

 

Επίσης, παρακαλώ τα μέλη να διαβάζουν πιο προσεκτικά τις απαντήσεις μιας και δεν υπήρξε θέμα ρατσισμού.

 

Τα off topic μηνύματα μεταφέρθηκαν στην ενότητα Poltergeist.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα ήθελα να επισημάνω ότι η διαχείριση του χώρου αυτού δεν έχει σκοπό την κερδοφορία από τα μέλη της και συνεπώς και δεν υπάρχουν διαφημίσεις, δεν είμαστε πρώτοι στην αναζήτηση του google, το site είναι outdated για καιρό κλπ κλπ..

 

Ο ιστός και το forum δεν έχουν ούτε είχαν ποτέ διαφημίσεις καθώς και επίσης ούτε δωρεές δεν δεχόμαστε ούτε έχουμε δεχθεί ποτέ. Το κόστος συντήρησης όλα αυτά τα χρόνια το επιβαρύνονται αποκλειστικά οι συντονιστές της "κοινότητας".

 

Σας διαβεβαιώ με τις γνώσεις και τις διασυνδέσεις που διαθέτουμε, θα μπορούσαμε με ελάχιστο κόστος να ήμασταν πρώτοι στο google, με social profile manager για facebook/twitter/google+, ο ιστός θα ήταν full πανάκριβες διαφημίσεις και φυσικά ο χώρος θα ήταν γεμάτος κοριτσάκια που θα έψαχναν για ματζούνια για να "τυλίξουν" το γκόμενό τους.

 

Δεν έχουμε καμία τέτοια διάθεση/σκοπό και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα υπόλοιπα "managέρια" των άλλων "παρόμοιων" ιστών. Είναι δικός τους ο εκάστοτε χώρος και μπορούν να τον κάνουν ό,τι θέλουν. 

 

Όποιος θέλει και έχει διάθεση να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος, και τον ευχαριστώ προκαταβολικά πολύ, χωρίς να σημαίνει ότι θα τον συμπαθήσει κανείς περισσότερο ή λιγότερο.

 

Και μιας και αναφέρθηκε πρόσφατα σε μια συζήτηση, το artofwse είναι εκείνη η ομάδα-τάγμα που ουσιαστικά δεν έχει αρχηγό. Ο καθένας βοηθάει με τις γνώσεις του τον άλλον χωρίς κάποιος να ξεχωρίζει περισσότερο ή λιγότερο. Οι συντονιστές είναι απλά οι καθαρίστριες του χώρου που εκτοπίζουν όποιον προκαλεί προβλήματα, καθαρίζουν τις "ακαθαρσίες" και συντηρούν με τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουν ότι μπορούν. 

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Speedy

Link to comment
Share on other sites

ούτε κερδοφορίες είναι ο λόγος ούτε τα χαζούλικα εσω-μαλιοτραβήγματα μας ούτε τίποτα.... όλοι παιρνάνε την φάση μας...

 

Απλά εδώ στο AOW δεν θέλουν οι από πάνω δημοσιότητα... εγώ αυτό κατάλαβα....

 

Τώρα δεν θέλουν δημοσιότητα γιατί βαρέθηκαν; Γιατί γίνεται δύσκολη η διαχείριση, Ή μάλλον δεν έχουν χρόνο και τον χρόνο που έχουν το δίνουν αλλού;

 

Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει στο facebook Η Ελληνική Κοινότητα Μεταφυσικού και υπάρχει και Πίνακας εκδηλώσεων Μεταφυσικής.

 

Να πω και το παράπονο μου... αυτό που έμαθα όταν έφυγα για λίγο από το φόρουμ... τι ήταν; Ότι υπάρχουν και αλλού άτομα πιο ομαδικά και πολλές μα πολλές και διαφορετικών ειδών ενέργειες που ο άλλος θα σου πει το κοντό και το μακρύ του και μπορεί από ευγένια να πας για καφέ και σε ραντεβού με κάποιον και κυριολεκτικά να είναι ραντεβού-αντοχής αφού θα ανέχεσαι την όποια παρλαπίπα θα ακούς.

 

Το δε παράπονο είναι ότι εδώ μέσα είναι αρκετά αυστηρά τα πράγματα... εγώ προσωπικά θα ήθελα περισσότερες ελεύθερες συζητήσεις πάνω σε πρακτικά πράγματα πχ να μπορούμε να συζητάμε τα μέλη μεταξύ μας τελετές, τελετουργικά, την δομή ενός σπέλ, τα σχολιάζουμε τα αντικείμενα μας, να τα βγάζουμε φώτο και να σχολιάζουμε και πολλά άλλα.

 

Το καλό του φόρουμ εδώ είναι ότι είναι ελαστικό. Δλδ με λίγο τράβηγμα με λίγο ζόρι άντε... μπορούμε να κάνουμε και μια πρακτικο-συζήτηση για την τάντρα και το σεξομαγικό ζήτημα. Πραγματικά αυτό είναι από τα πιο καυτά θέματα του φόρουμ που έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλά άλλα φόρουμ και συναφή χώρους... γιατί ξέρετε; 

 

Διότι εδώ είναι ο χώρος που επιτράπηκε να συζητηθεί ένα τέτοιο θέμα ταμπού.... το σεξομαγικό.... και επιτράπηκε με εκφράσεις το παίρνω και τον δίνω και δεν συμαζεύται....το θέμα έχει μια ελευθερία που σκίζει σε δημοτικότητα και βάζει τα γυαλιά σε ειδημονες και αδαής.

 

Εντάξει σταματώ να περιαυτολογώ...και επιστρέφω...

 

Τι λείπει απο το φόρουμ..... άτομα με θάρρος!

Άτομα με ερωτήσεις και απορίες....

Άτομα που θα τολμούν να ρωτάν και να μην διστάζουν.....

 

Άτομα που θα τολμήσουν να περιγράψουν την πρακτική τους και ΔΕΝ θα χιμίξουν οι άλλοι να τους κόψουν τα φτερά σαν πιο ειδικοί και σαν πιο γνώστες...

 

Τι άλλο λείπει;... Οι ειδικοί, οι ειδήμονες, και αυτοί που έχουν 10 χρόνια Νταν στην μαγεία και πετάν με σκουπόξυλα.... ΑΥΤΟΙ καλά κάνουν και λείπουν κατα με και καλά κάνουν και λουφάξαν ή τους έποιασε η σπαρίλα...

Να μείνουν εκεί που είναι παιρνάμε ζωή και κότα όπως έχουμε.

 

Όπως καταλάβατε έχω επιστρέψει δρυμήτερος! Καλό Φθινόπωρο!

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει στο facebook Η Ελληνική Κοινότητα Μεταφυσικού και υπάρχει και Πίνακας εκδηλώσεων Μεταφυσικής.

 

Να πω και το παράπονο μου... αυτό που έμαθα όταν έφυγα για λίγο από το φόρουμ... τι ήταν; Ότι υπάρχουν και αλλού άτομα πιο ομαδικά και πολλές μα πολλές και διαφορετικών ειδών ενέργειες που ο άλλος θα σου πει το κοντό και το μακρύ του και μπορεί από ευγένια να πας για καφέ και σε ραντεβού με κάποιον και κυριολεκτικά να είναι ραντεβού-αντοχής αφού θα ανέχεσαι την όποια παρλαπίπα θα ακούς.

 

Το δε παράπονο είναι ότι εδώ μέσα είναι αρκετά αυστηρά τα πράγματα... εγώ προσωπικά θα ήθελα περισσότερες ελεύθερες συζητήσεις πάνω σε πρακτικά πράγματα πχ να μπορούμε να συζητάμε τα μέλη μεταξύ μας τελετές, τελετουργικά, την δομή ενός σπέλ, τα σχολιάζουμε τα αντικείμενα μας, να τα βγάζουμε φώτο και να σχολιάζουμε και πολλά άλλα.

 

Το καλό του φόρουμ εδώ είναι ότι είναι ελαστικό.

 

Αυτό οκ ως ένα βαθμό θα ήταν καλό , αλλά δεν γίνεται π.χ από αύριο να γίνει …

Θέλει χρόνο και συλλογική προσπάθεια , και για να υπάρχει προσπάθεια , πρέπει να υπάρχει και θέληση ….

 

Σε πιο Διεθνές επίπεδο γίνεται κάτι τέτοιο που περιγράφεις όπως στο http://evocationmagic.com .

 

 

 

Προσωπικά από τα περισσότερα <Ελληνικά φόρουμ> που έχω δει , εδώ έχουμε αντικειμενικά την πιο Ελευθερία και ουδετερότητα , τα πράγματα δεν είναι αυστηρά . Όπως θα πρέπει είναι , απλά δείχνουν ίσως λίγο αυστηρά για να μην το κάνουμε κ@λ@μπαρο το μέρος !

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...