Jump to content

Τι Ειναι Ενα Τάγμα Και Τι Προσφέρει


 Share

Recommended Posts

 

Από την άλλη η επανάληψη των ιδεών του αρχηγού ως διδασκαλία είναι κάτι σύνηθες σε κάθε ομάδα.

 

 

Είναι διαφορετικό να είναι κάτι σύνηθες, και διαφορετικό να συνειδητοποιεί το μέλος το τι κάνει. Υποθέτωντας πάντα ότι ο άνθρωπος της αναζήτησης θέλει να γίνει κάτι καλύτερο από copy-man ενώ φέρεται να είναι ένα ιδιαίτερο σύμπαν από μόνος του.
 

Όπως λες και συ:

 

Οπότε αν γνωρίζεις

 

 
Πόσοι γνωρίζουν, τι γνωρίζουν ή τι νομίζουν ότι ξέρουν.
 
Κατά τ'άλλα είναι προφανές ότι όλες οι ομάδες/συναθροίσεις κ.λ.π. δεν είναι ίδιες, όπως και το να βιώσεις ψευδαισθήσεις, πιθανώς είναι μέσα στο πακέτο για το επόμενο βήμα.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δανάη μου το μέλος ακολουθεί ότι λέει αυτός που ηγείται, εάν δεν του αρέσει μπορεί να μην είναι μέλος, ουδείς αναντικατάστατος. Οι διάφορες ομάδες στηρίζονται στα μέλη τους και θέλουν να έχουν μέλη όμως και τα μέλη στηρίζονται στις ομάδες που ανήκουν και θέλουν να ανήκουν εκεί που βρίσκονται.

 

Ίσως ως φορουμ να είστε κατά της οργάνωσης διότι δεν έχετε γνωρίσει κανέναν αξιόλογο που να ηγείται ομάδας.

Στην ομάδα, όλα τα άτομα που δεν έχουν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο είναι αμφιβόλου ηθικής. Όσο κινδυνεύεις εσύ από αυτά άλλο τόσο κι αυτά κινδυνεύουν από εσένα. Τα περισσότερα άτομα (όλα αλλά αφήνω και ένα παραθυράκι) έχουν χειραγωγήσει ανθρώπους, έχουν κερδίσει χρήματα από την μαγεία, έχουν κάνει κακό με διάφορους τρόπους.

 

Νομίζεις ότι ένας έμπειρος/αξιόλογος  οδηγός ομάδας δεν τα ξέρει όλα αυτά? Φυσικά και τα γνωρίζει αλλά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να στηρίξει τους ανθρώπους που βλέπει ότι προσπαθούν, προσπαθεί να τους δείξει το φως από το οποίο προήλθαν και να τους κάνει να καταλάβουν ότι αυτός είναι ο πιο σύντομος δρόμος. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα παρεκκλίνουν πλέον.

 

Ο οδηγός πρέπει να σου πει τι θα κάνεις, πως θα το κάνεις και πότε θα το κάνεις, αλλιώς τι νόημα έχει να απευθυνθείς σε αυτόν, μπορείς να πάρεις βιβλία και να κάνεις ότι καταλαβαίνεις. Το γιατί πρέπει να είναι περιληπτικό εάν ο στόχος είναι να εξελιχθείς και να σταθείς στα πόδια σου
κάποια στιγμή.

 

Βεβαίως έχεις ή έχετε μιας και μιλάς εκ μέρους και του φορουμ, τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας, από δική μου εμπειρία τις θεωρώ μη ολοκληρωμένες άρα μη ορθή πληροφόρηση και υπό αυτή την έννοια έγραψα το οτιδήποτε. Σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει η αλλαγή της άποψης κανενός και το επισημαίνω λόγω του ευαίσθητου θέματος που συζητείται.

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

pyramid, on 22 Aug 2013 - 10:42, said:

Ίσως ως φορουμ να είστε κατά της οργάνωσης διότι δεν έχετε γνωρίσει κανέναν αξιόλογο που να ηγείται ομάδας.

Καλησπέρα pyramid. Πες μου σε παρακαλώ, για πιο λόγο να ηγείται κάποιος μιας ομάδας. Τι κερδίζει από αυτό;

 

Για πιο λόγο κάποιος να μπει σε "ομάδα" όταν:

"Στην ομάδα, όλα τα άτομα που δεν έχουν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο είναι αμφιβόλου ηθικής. Όσο κινδυνεύεις εσύ από αυτά άλλο τόσο κι αυτά κινδυνεύουν από εσένα. Τα περισσότερα άτομα (όλα αλλά αφήνω και ένα παραθυράκι) έχουν χειραγωγήσει ανθρώπους, έχουν κερδίσει χρήματα από την μαγεία, έχουν κάνει κακό με διάφορους τρόπους."

 

 

Αν μπορείς απάντησε σε αυτά και για τα υπόλοιπα θα επανέλθω στο μέλλον. 

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα κι εγώ να διαβάσω την άποψή σου στα ερωτήματα του Speedy.

 

Εγώ δε λέω ότι δεν υπάρχει ομάδα που να λειτουργεί αλτρουϊστικά. Για εμένα η εξέλιξη του κάθε ανθρώπου είναι κάτι που αφορά προσωπικά τον ίδιο τον άνθρωπο, γίνεται εσωτερικά σε αυτόν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τον άλλον. Αυτό που λειτουργεί σε εμένα, μπορεί στον άλλο να μη λειτουργεί με το ίδιο τρόπο ή και καθόλου. Ή ακόμα να λειτουργεί αρνητικά. Δοκιμάζοντας τεχνικές, μου έχει τύχει συγκεκριμένη τεχνική να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενα λόγω της εμπειρίας του άλλου.

 

Σε μία ομάδα η διαφορετικότητα χάνεται. Για να μπορέσει ένας άνθρωπος να λειτουργήσει σε μια ομάδα και να μη θέσει σε κίνδυνο κάποιο άλλο μέλος, πρέπει να ξέρει τι κάνει. Που σημαίνει ότι στην τελική δε χρειάζεται αυτήν την ομάδα, εφόσον ξέρει τι κάνει.

 

Από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει αρχηγός σε μια ομάδα, ήδη έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα.

 

Για εμένα, η καλύτερη και πιο σταθερή σχέση είναι αυτή που αναπτύσσεται μεταξύ το πολύ δύο ατόμων. 

 

Παρόλα αυτά, είμαι υπέρ ενός γκρουπ που κάνει συναντήσεις και συζητάει για τις εμπειρίες του κάθε ατόμου, χωρίς όμως να δίνονται σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις. Και λέγοντας γκρουπ, αυτό καλό θα ήταν να μην ξεπερνάει τα 3-4 άτομα.

 

Και κάτι άλλο...ένα τάγμα δεν έχει ποτέ 3-4 άτομα. Έχει 20-30 στην καλύτερη περίπτωση και πάει λέγοντας. Τι έλεγχος ακριβώς υπάρχει εκεί;

Link to comment
Share on other sites

Speedy


Ένας πραγματικός οδηγός μεταφυσικής ομάδας δεν κερδίζει τίποτα προσωπικό, ίσως μόνο κάποιες στιγμές χαράς όταν βλέπει κάποιον να προχωρά. Φαντάζομαι πως το κάνει γιατί αυτή είναι η «δουλειά του», αυτό έχει οριστεί να κάνει και το έχει αποδεχτεί.


Γενικώς ο κάθε ένας έχει τους δικούς του λόγους εισχώρησης στην όποια ομάδα.

Όλα τα άτομα που δεν βρίσκονται σε συγκεκριμένο επίπεδο είναι αμφιβόλου ηθικής απλώς μιλούσαμε για ομάδες και έτσι συγκεκριμενοποίησα. Όλα τα άτομα έχουν χειραγωγήσει, έχουν κερδίσει χρήματα με μη θεμιτό τρόπο και εάν ήξεραν περισσότερα θα κέρδιζαν και από την μαγεία, έχουν κάνει μικρό ή μεγάλο κακό με διάφορους τρόπους. Ζούμε σε κοινωνίες και καλώς ζούμε, δημιουργούμε διάφορες ομάδες και καλώς δημιουργούμε. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο εργαλείο εξέλιξης δηλ. στις ομάδες αλλά στην αντίληψη των ανθρώπων.

Link to comment
Share on other sites

Δανάη

Συμφωνώ ότι η εξέλιξη του καθενός αφορά τον ίδιο, συμβαίνει εσωτερικά και κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική προσωπικότητα. Αυτό που λειτουργεί
σε σένα σίγουρα λειτουργεί και στον διπλανό σου η διαχείριση κάνει την διαφορά.


Δεν χάνεται η διαφορετικότητα στην ομάδα, ο κάθε ένας έχει την προσωπικότητά του και τους κάνει ομάδα η κοινή κατεύθυνση που επιθυμούν να έχουν. Την ομάδα την χρειάζεσαι πάντα διότι ο ένας κρατά το χέρι του άλλου και προχωρούν όλοι μαζί, οι πιο δυνατοί στηρίζουν τους πιο αδύναμους και αυτοί στηρίζονται από τον οδηγό ο οποίος τους στηρίζει όλους. Στην ομάδα δεν ενδιαφέρει εάν είσαι δυνατός ή αδύναμος ενδιαφέρει το έργο σου για το σύνολο. Ο οδηγός βρίσκεται εκεί για σένα γιατί προσφέρεις στο σύνολο, δεν είναι δικός σου δάσκαλος μόνο είναι όλων όσων τον πλησιάζουν με τον όποιο τρόπο.

 

Η σχέση 2 ατόμων είναι σεξ Δανάη μου και 3-4 είναι πηγαδάκι για κουτσομπολιό, πρέπει να ανοίξουμε τον κύκλο μας. Θα πρέπει να σχετιστούμε για να αποδεσμευτούμε, όσο τον μικραίνουμε τόσο πιο ισχυρά δεσμά δημιουργούμε. Εάν βεβαίως μας αρέσει κανένα πρόβλημα.


Δεν χρειάζεται να ελέγχεις τον άλλον στην προσωπική του ζωή, δεν σε αφορά, όμως αυτό που κάνει αποτυπώνεται πάνω του οπότε εάν ξεφύγει από αυτό που πρεσβεύει η ομάδα γίνεται αόρατη γι΄αυτόν, και αυτό που πρεσβεύει η ομάδα ξεκινά από τον οδηγό. Άρα δεν μπαίνει κανείς αρχηγός σε μια ομάδα, αυτός την δημιουργεί, αυτός στέκεται και εσύ πας.

Link to comment
Share on other sites

έχετε πάντως μια τάση να μιλάτε με γιγάντιες τρομορές υποθέσεις....ναι χειραγωγήσαμε άτομα.... όταν η Αφρούλα ήθελε γκόμενο έπρεπε να κάνει το σπελ/ευχή πώς το λέτε εσεις στο χωριό σας... να το δέσει.... μεγάλο πράγμα έκανε!

 

Ναι βγάζουμε χρήματα με την σέσουλα ... έχουμε pagan shop και πουλάμε την πραμάτια μας και δεν ντρεπόμαστε να δω τώρα ορισμένοι από που θα προμηθευτούν καρβουνάκια και λιβάνι που δεν θέλουν τις αγορές...

 

Ναι έχουμε 10 αρχηγούς και όχι έναν που τα ξέρει όλα και είναι στο 1000στο επίπεδο μαγείας και οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα....

 

.......

 

 

Το παραπάνω όπως καταλάβατε ήταν ένα δείγμα αντίδρασης - τσατίλας προς την τάση εδω μέσα την τρίχα να την κάνετε τριχιά...

 

Βασικά το φόρουμ πάσχει από "υπερβολίτιδα" αν το έχετε προσέξει.... επανέρχομαι!

 

Κανείς δεν έπαθε κάτι από αρχηγούς σας πληροφορώ και υπάρχουν κάλλιστα ομάδες που τα κάνουν όλα αυτά όπως να είναι οργανωμένες, να είναι σοβαρές, τα μέλη να προοδεύουν, να μην υπάρχει αλληλοεξάρτηση οικονομική ή άλλη αρνητική σχέση...

 

Παράδειγμα και με χρήματα που δεν σας αρέσει να εμπορεύεστε την τέχνη... το ακούσαμε και αυτό... 

 

Πάτε σε ένα γυμναστήριο Γιόγκα, σκάστε τους 60 Ευρώ μηνιάτικο και είστε μέσα στην πιο κυριλές ομάδα 

Και υπόψιν υπάρχει ότι θέλετε για όλα τα γούστα....

 

Διαλογιστική γιόκγα

Κουνταλίνι γιόγκα

Τάντρα γιόκγα

ότι τραβάει η ψυχή σας....

 

δεν σας άρεσε το παράδειγμα ή σας φάνηκε ακριβά...

 

πάτε σε μια Βουδδιστική σάγκα από οποιοδήποτε Βουδδιστικό κέντρο.. αν ψάξετε στο γούγλη θα βρείτε Θεσσαλονίκη/Αθήνα

και κάνετε διαλογισμό πολύ χάι κλας με άτομα σπέσιαλ....

υπόψιν υπάρχει ένα 20Ευρω που πρέπει να δείνετε στην Σάγκα για τα κοινά έξοδα όπως ενοίκιο του χώρου, ΔΕΗ κτλ...

 

Όπως βλέπετε και ομάδες ποιότητας διαθέτει η Ελλάδα και με χρήματα έχουν πάρε δώσε .... δεν πήρανε καμιά λίμνη σαν την μονή Εσφιγμένου.... οπότε μην κάνετε την τρίχα τριχιά και τα μέλη κάνουν φυσιολογικά όπως όλοι τις αγορές τους από μαγο-καταστήματα και όλα είναι φυσιολογικά όπως βλέπετε....

 

Κοινώς εμένα δεν με αποσχολεί το θέμα του αρχηγού.... σιγά λες και είμαστε σε καμιά ομάδα 20 χρόνια και ποιάσαμε να κρίνουμε και την ηγεσία!

Ούτε με ενδιαφέρουν τα οικονομικά που είναι αναμενόμενα να ψωνίζει ο κάθε ένας από ένα μαγαζί του χώρου.

 

Τώρα ιστορίες του στυλ ο τάδε αρχηγός εκμεταλεύτηκε το τάδε μέλος οικονομικά, ενεργειακά ειλικρινά μόνο εδω μέσα τα ακούω σαν φωνές εν την ερήμω... στην πραγματικότητα τίποτα από αυτά δεν έχω δει ααα.. ξέχασα έχω δει για το Άγιο Όρος και την μονή με τις μίζες Εσφιγμένου λεγόταν ούτε καν θυμάμαι για να καταλάβετε πόσο σημασία τα δίνω όλα αυτά....

 

Καλό βράδυ να έχουμε!

:pmoonsleep:

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Speedy

 

Ένας πραγματικός οδηγός μεταφυσικής ομάδας δεν κερδίζει τίποτα προσωπικό, ίσως μόνο κάποιες στιγμές χαράς όταν βλέπει κάποιον να προχωρά. Φαντάζομαι πως το κάνει γιατί αυτή είναι η «δουλειά του», αυτό έχει οριστεί να κάνει και το έχει αποδεχτεί.

 

Έχει οριστεί από ποίον; Από κάτι αόρατο;

Γιατί άλλο κάποιος να θέλει πραγματικά να κάνει κάτι γιατί τον ικανοποιεί και του δίνει χαρά και άλλο να το κάνει επειδή του το ορίσανε και ούτως ή άλλως δε μπορεί να κάνει αλλιώς. 

 

 

 

Γενικώς ο κάθε ένας έχει τους δικούς του λόγους εισχώρησης στην όποια ομάδα.

Όλα τα άτομα που δεν βρίσκονται σε συγκεκριμένο επίπεδο είναι αμφιβόλου ηθικής απλώς μιλούσαμε για ομάδες και έτσι συγκεκριμενοποίησα. Όλα τα άτομα έχουν χειραγωγήσει, έχουν κερδίσει χρήματα με μη θεμιτό τρόπο και εάν ήξεραν περισσότερα θα κέρδιζαν και από την μαγεία, έχουν κάνει μικρό ή μεγάλο κακό με διάφορους τρόπους. Ζούμε σε κοινωνίες και καλώς ζούμε, δημιουργούμε διάφορες ομάδες και καλώς δημιουργούμε. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο εργαλείο εξέλιξης δηλ. στις ομάδες αλλά στην αντίληψη των ανθρώπων.

 

Συμφωνούμε στο ότι ο καθένας θα μπει σε μια ομάδα για δικούς του λόγους, αλλά από ότι κατάλαβα με βάση αυτά που έγραψες, κάποιος θα μπει σε μια ομάδα είτε για να χειραγωγήσει (και να κερδίσει χρήματα ή οτιδήποτε άλλο) είτε για να χειραγωγηθεί (κοινώς είναι πρόβατο).

 

 

 

Επίσης λες:

 

Νομίζεις ότι ένας έμπειρος/αξιόλογος  οδηγός ομάδας δεν τα ξέρει όλα αυτά? Φυσικά και τα γνωρίζει αλλά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να στηρίξει τους ανθρώπους που βλέπει ότι προσπαθούν, προσπαθεί να τους δείξει το φως από το οποίο προήλθαν και να τους κάνει να καταλάβουν ότι αυτός είναι ο πιο σύντομος δρόμος. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα παρεκκλίνουν πλέον.

Εφόσον λοιπόν με το ζόρι μια ομάδα χρειάζεται έναν οδηγό, για πιο λόγο αυτός ο έμπειρος οδηγός ενώ γνωρίζει ότι υπάρχουν άτομα στην ομάδα του όπου χειραγωγούν κακόβουλα κάποια άλλα, να μην τα διώξει;

Αν σου φαίνεται κακό αυτό γιατί να μην ξεχωρίσει τα "μαύρα πρόβατα" από την ομάδα και να τα καθοδηγήσει μεμονωμένα;

Και αν σου φαίνεται το τελευταίο καλό γιατί να υπάρχουν λοιπόν ομάδες;

 

 

Επίσης γράφεις:

 

Ο οδηγός πρέπει να σου πει τι θα κάνεις, πως θα το κάνεις και πότε θα το κάνεις, αλλιώς τι νόημα έχει να απευθυνθείς σε αυτόν, μπορείς να πάρεις βιβλία και να κάνεις ότι καταλαβαίνεις. Το γιατί πρέπει να είναι περιληπτικό εάν ο στόχος είναι να εξελιχθείς και να σταθείς στα πόδια σου

κάποια στιγμή.

Το ότι κάποιος είναι λοιπόν οδηγός σε κάτι, δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να υπάρχει και μια ομάδα από πίσω. Μπορεί ο καθένας να καθοδηγήσει κάποιον άλλο χωρίς να υπάρχει προαπαιτούμενο να ενταχθεί σε κάποια ομάδα. Αυτόματα λοιπόν και ο καθοδηγητής σου δεν είναι και ο αρχηγός κανενός. Ούτε γνώρισα, ούτε γνωρίζω, ούτε πιστεύω ότι θα γνωρίσω ποτέ κάποιον πραγματικό "δάσκαλο", "οδηγό", "καθοδηγητή", "συμβουλάτορα", που να ήθελε ή να θέλει να είναι είτε αρχηγός, είτε ηγέτης, είτε επικεφαλής μιας οποιασδήποτε ομάδας, group, τάγμα, coven, clan, guild κλπ. 

 

 

 

Βεβαίως έχεις ή έχετε μιας και μιλάς εκ μέρους και του φορουμ, τις απόψεις σας και τις εμπειρίες σας, από δική μου εμπειρία τις θεωρώ μη ολοκληρωμένες άρα μη ορθή πληροφόρηση και υπό αυτή την έννοια έγραψα το οτιδήποτε. Σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει η αλλαγή της άποψης κανενός και το επισημαίνω λόγω του ευαίσθητου θέματος που συζητείται.

Παρομοίως... 

Link to comment
Share on other sites

να πω κάτι και γω.... μέχρι στιγμής το μόνο αρνητικό που έχω δει σε ομάδες είναι ότι πρέπει να ανεχτείς την μεταφυσική ανοησία ορισμένων μελών.... και μπορεί να νιώθεις ότι δεν ταιριάζεις κάπου.

 

πχ να νιώθεις ότι είσαι σε φαντασιόπληκτους ή επιστήμονες hi-teck ή άτομα με πολύ φαντασία και μεταφυσική πρακτική ελάχιστη.

 

Αυτό είναι από πολύ αθώο μέχρι πολύ επικίνδυνο.

Αθώο είναι διότι πας ακούς, βλέπεις και λες οκ παιδιά εγώ είμαι αλλού.

Επικίνδυνο είναι διότι όλοι αυτοί μπορεί να είναι θύματα 1-2 τσακαλιών που τους αρμέγουν βαμπιρικά ενεργειακά.... άσε το οικονομικό κτλ....

 

Αλλά να σας πω και κάτι άλλο...

 

Και σε μη οργανωμένες καταστάσεις καλή ώρα εδώ που είμαστε χύμα στο κύμα ο κάθε ένας μόνος στις αρχές όταν πρωτοήρθα μου την πέσαν ενεργειακά κάποια άτομα... το έχω ξαναπεί....και ανα περιόδους πολλοί γράφονται με Nicknames παρακολουθούν τον φόρουμ και παραμονεύουν για νέα μέλη ενεργειακά πάντα.....

 

Αυτά τα άτομα συνήθως ενοχλούν μέλη από εδώ μέσα όπως εγώ έπεσα θύμα με μεθόδους επικοινωνίας ή αφαίμαξης απομακρυσμένα....

πχ εμένα μου κάναν ποτηράκι και ouija το βράδυ στον ύπνο μου αλλά ακόμα τρέχουν.

 

Το ζήτημα είναι όπου και να πας είτε σε ομάδα με οργανωμένα μέλη είτε σε φόρουμ με μη οργανωμένα μέλη σε μια ομάδα πρέπει να προσέχεις διότι εκεί που δεν είναι οργανωμένα μπορεί να είναι πιο χύμα και πιο επικίνδυνα.

Link to comment
Share on other sites

@pyramid 

 

Συμφωνώ με όσα έγραψες, έχεις ωραίο σκεπτικό... ο αρχηγός δεν ζητά τίποτα αναγνώριση κτλ.... είναι αυτός που δίνει μάλιστα πιο πολύ από όλους διότι όλοι ό,τι και να γίνει από αυτόν παίρνουνε.

 

Παλιά υπήρχε μια ερώτηση που έλεγε.... 

 

Ο παπουτσής κάνει κάποια δουλειά έτσι ; Ποιος ο ρόλος του; Απάντηση: Να φτιάχνει παπούτσια

Και ο ψαράς; Να ψαρεύει;

Και ο μαραγκός; Να φτιάχνει έπιπλα;

...

Και ο Βασιλιάς;

 

Ποια η απάντηση;

 

Πολλοί είπαν να βασιλεύει, άλλοι να ηγείται και παρόμοια....

 

Μία γυναίκα όμως πετάχτηκε και είπε να υπηρετεί τους υπόλοιπους κάτω από αυτόν.

Αυτή είναι η αληθινή φύση του ηγέτη/βασιλιά/αρχηγού

--------------------------------------------------------------------------

 

Επίσης όταν ζητάτε μια συμβουλή από κάποιον πνευματικό οδηγό.... 

..μην περιμένετε να σας πει κάτι συγκεκριμένο... αυτό είναι δική σας δουλειά να επιλέξετε τι  θα κάνετε στην ζωή σας.

Ο ρόλος ενός σωστού πνευματικού οδηγού είναι να σου δείξει όλες τις προοπτικές και να σου πει τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας για την περίπτωση σου.

Ώστε μετά ΕΣΥ να επιλέξεις.

 

Δεν είναι ο ρόλος του να σου πει ΑΥΤΟ θα κάνεις. Εκεί φαίνεται ο σωστός αρχηγός/οδηγός.

Edited by dimulator
Link to comment
Share on other sites

Έχει οριστεί από ποίον; Από κάτι αόρατο;

Γιατί άλλο κάποιος να θέλει πραγματικά να κάνει κάτι γιατί τον ικανοποιεί και του δίνει χαρά και άλλο να το κάνει επειδή του το ορίσανε και ούτως ή άλλως δε μπορεί να κάνει αλλιώς. 

 

Δεν είναι διαταγή, συμφωνεί και ο ίδιος.

 

 

Συμφωνούμε στο ότι ο καθένας θα μπει σε μια ομάδα για δικούς του λόγους, αλλά από ότι κατάλαβα με βάση αυτά που έγραψες, κάποιος θα μπει σε μια ομάδα είτε για να χειραγωγήσει (και να κερδίσει χρήματα ή οτιδήποτε άλλο) είτε για να χειραγωγηθεί (κοινώς είναι πρόβατο).

 

Δεν έχει σημασία γιατί θα μπει, σημασία έχει το αποτέλεσμα.

Όπως προανέφερα «Κάποια στιγμή θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα παρεκκλίνουν πλέον.»

 

Ούτε γνώρισα, ούτε γνωρίζω, ούτε πιστεύω ότι θα γνωρίσω ποτέ κάποιον πραγματικό "δάσκαλο", "οδηγό", "καθοδηγητή", "συμβουλάτορα", που να ήθελε ή να θέλει να είναι είτε αρχηγός, είτε ηγέτης, είτε επικεφαλής μιας οποιασδήποτε ομάδας, group, τάγμα, coven, clan, guild κλπ. 

 

Μα δεν είναι κάτι ευχάριστο το να ηγείσαι ομάδας, γιατί να θέλεις να επενδύσεις τον χρόνο σου στην έλλειψη κατανόησης του καθενός και να είσαι υπεύθυνος γι΄αυτόν? Το κάνεις μόνο εάν πρέπει.

Παρομοίως... :)

 

 

Για τα υπόλοιπα, προφανώς δεν πρόσεξες ιδιαίτερα το μήνυμα που απευθυνόταν στην Δανάη, επαναλαμβάνω

«Δεν χρειάζεται να ελέγχεις τον άλλον στην προσωπική του ζωή, δεν σε αφορά, όμως αυτό που κάνει αποτυπώνεται πάνω του οπότε εάν ξεφύγει από αυτό που πρεσβεύει η ομάδα γίνεται αόρατη γι΄αυτόν, και αυτό που πρεσβεύει η ομάδα ξεκινά από τον οδηγό. Άρα δεν μπαίνει κανείς αρχηγός σε μια ομάδα, αυτός την δημιουργεί, αυτός στέκεται και εσύ πας.»

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...