Jump to content

Από Τα 1000 Χρόνια Στα 4 !


Recommended Posts

Κάποτε πριν καμία εκατοστάρια χρόνια οι θλιμμένοι και οικονομικά – κοινωνικά εξαθλιωμένοι Γερμανοί έκανα το τραγικό λάθος να πιστέψουν ότι η λύσει στα προβλήματα τους είναι ο φασισμός και οι Ναζί !
Έτσι περίμεναν ότι θα έρθει η ευημερία με 1000 χρόνια χιτλερ , όπως ήταν και το σύνθημα της προπαγάνδας !


Σήμερα πάλι οι Γερμανοί ξανά κάνουν μέσα από διαφορετικά πλαίσια και τρόπους , τεχνικές , μανδύες. Ξανά κάνουν τα ίδια !
Μόνο που έκαναν έκπτωση στης απαιτήσεις τους και πρόσφατα τόλμησαν και επανεξέλεξαν καγκελάριο για τρίτη (3) φορά την ΜέρκελΣύνθημα της προπαγάνδας : για 4 χρόνια ευημερία !



Το φασιστικό καθεστώς της Ανγκελα Μέρκελ με το κόμμα χριστιανό-φασιστών , έχει την πρώτη μεγάλη του νίκη το 2005 , μετά δεύτερη φορά το 2009 , και ξανάαααα τώρα το 2013 !  :015annoyed: 



Μα καλά δηλαδή αυτοί οι Γερμανοί δεν έχουν ακούσει την άποψη του ευρωπαϊκού νότου , ότι όχι άλλο Μέρκελ . Είναι τόσο <υπνωτισμένοι> από την προπαγάνδα ή απλά ηλίθιοι ….



* Ξέρω πως εδώ στο φόρουμ δεν είναι κατάλληλος χώρος για πολιτικές συζητήσεις . Αλλά δεν πρόκειται για πολιτική , αλλά συνωμοσιολογικό και γενικότερο ζήτημα !  :angel_not: 


 

Edited by panas o trismegistos
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Μα καλά δηλαδή αυτοί οι Γερμανοί δεν έχουν ακούσει την άποψη του ευρωπαϊκού νότου , ότι όχι άλλο Μέρκελ . Είναι τόσο <υπνωτισμένοι> από την προπαγάνδα ή απλά ηλίθιοι ….

 

Κάποτε, στα πρώτα μου χρόνια της εσωτερίστικης αθωότητας, μια αρχαία εν ζωή ψυχή μου είπε κάτι που με είχε τότε ταρακουνήσει. Ότι αν σε πονάει το μικρό σου δαχτυλάκι είναι πολύ πιο σημαντικό εκείνη τη στιγμή αυτό για σένα απ' ότι αν στο διπλανό σπίτι συμβαίνει κάτι αποτρόπαιο.

 

Αυτό έμελλε να αποδεικνυόταν ένα γενικότερο χαραχτηριστικό της ανθρώπινης φύσης εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό σημαίνει πως για τους Γερμανούς (όπως και για όλους τους λαούς) πρώτα προηγείται η τσέπη, η σταθερότητα & έπειτα η συμπόνοια και το συναισθηματικό ενδιαφέρον για το νότο που από παλιά θεωρούνταν οι τσιγγάνοι, τα pigs(όπως λέγονται σήμερα στην τζογαδόρικη οικονομία) για το βορρά. Εκτός φυσικά από μειοψηφίες ελευθεριακών και φιλλελήνων που συγκινούνταν & συγκινουνται από το αρχαιολελληνικό αλλά και νεοελληνικό μεγαλείο.

 

Επομένως δεν ξέρω αν θα με συνέφερε να τους κατηγορήσω για ηλίθιους ή ότι απλά παραδίδονται στην επανάληψη αυτού του χαραχτηριστικού της ανθρώπινης φύσης. Αυτό που κάνει δηλαδή ο καθένας.

 

Από συνωμοσιολογική άποψη υπάρχουν ως συνήθως άφθονες κοτσάνες που πατάνε σε περιορισμένες και ημιτελείς ψηφίδες του παζλ.

 

Αλλά και από μαγική άποψη άμα το δεις, πάλι μέσα από το μηχανιστικό αυτό χαραχτηριστικό που η Γερμανία εκφράζει "φαινομενικά" εντονότερα λόγω ίσως των ενεργειακών ροών που σχετίζονται με την γεωγραφική της θέση, την πληροφορία της γεωμετρίας της στον χώρο δηλαδή. Σκοπιμότητες δηλαδή τόσο από τον υπερ-χώρο όπως και από την υπερ-ψυχή της.

Edited by Δανάη
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...