Jump to content

Όνειρο


chaos
 Share

Recommended Posts

...Εγω λοιπόν βλέπω όνειρα απο παίδι δε θυμάμαι ηλικία άλλα πρίν τα 10 ήταν.

Εννόω όχι άπλα όνειρα άλλα εφιάλτες κι άκομα βλέπω και είμαι πάνω απο τα 30 διλ πάνω άπο 20 έτη έφιαλτες.

Εκτος άπο εφιάλτες βλέπω και προφητίκα όνειρα αύτα βέβαια σε άραιο βάθμο.

Και βλέπω και όνειρα που εχώ ψυχικά χαρίσματα όπως η τηλεκίνηση.

 

Ας τα πάρουμε όμως άπο την άρχη.

....

 

Η αρχή μπορεί να είναι: άλλοι στην οικογένειά σου βλέπουν/έβλεπαν όνειρα όπως εσύ;

 

 

....

 

Πρίν τα 10 ξεκινήσαν οι εφιάλτες όχι όμως απλοί εφιάλτες άλλα με δαίμονες πόλεμο με αύτους άκομα και μέσα στην ίδια τη κόλαση έβλεπα πόλλα πάραξενα και κάποιες φόρες και κάτι σα πάπαδες με άσπρα ράσα και μαύρους σταύρους.

Φύσικα τα όνειρα δεν έχουν να κάνουν με το σπίτι γιάτι τα έβλεπα όπου κι αν πήγαινα..

 

Στα 21 είδα το πρώτο προφητικό μου όνειρο που ήταν ένας πάπας μέσα στο σπίτι μου και μέσα σε 6 μέρες πεθάνε κι ένα στένο συγγενικό πρώσοπο.

....

 

Ενδιαφέρον - αν συνέβαινε σε μένα θα έλεγα ότι κάποιοι κάνουν τελετές "για μένα χωρίς εμένα"

 

 

....

 

Μέτα έφυγα άπο το σπίτι πήγα έμεινα άλλου οι εφιάλτες δεν αραίωσαν άπλα είχαν κάτι διάφορετικο μέσα είχαν κύριως τους φόβους του ανθρώπου, όπως κόλυμπι μέσα σε μια θάλασσα άκομα και στα σχέτικα ρήχα και κάρχαριες κάποιες φορες κάναν κι επίθεση άλλα σχέτικα μίκροι στο μέγεθος 3 μέτρα πάνω κάτω όχι μόνο κολύμπι άλλα και κάταδύσεις μάζι.

Και όνειρα όπως άλλος φόβοι πχ να σε κηνήγανε σαρκοφάγοι δεινοσαύροι και λίγο πόλυ στο ίδιο μότιβο.

 

Και άρκετα άπο τα όνειρα έκτος άπο αύτα με τους καρχαρίες ήταν στο όνειρο μέσα νύχτα και σύνηθως χώρις φεγγάρι.....

Ο ονειρότοπος με τους καρχαρίες είναι από τους "αγαπημένους" μου. Αλλά είναι πάντα μέρα με κρυστάλλινα νερά (πως έβλεπες νύχτα χωρίς φεγγάρι τι γινότναν;) και σπάνια νιώθω απειλή όμως (όχι ότι είναι φιλικοί, αλλά αποφεύγω να τους δίνω ευκαιρίες!)

 

 

....

 

Απο τα 30 μου κι έπειτα μπήκα λίγο πιο βάθεια στα όνειρα άρχισαν τα προφήτικα όνειρα  ενώ είχα δεί μόλις 1 σε 29 έτη απο τα 30 κι έπειτα ναι μεν είναι μια στο τόσο άλλα είναι περισσότερα άπο πριν.

Και έχω δει και όνειρα στα όποια είμαι τηλεκινητίκος κι όχι τηλεκίνηση να κούνας χαρτάκια και κάδρα άλλα να μπόρω να στάματαω όλοκληρα φορτηγα με τη κίνηση του χέριου μου και να μετάκινω αντικείμενα με τη δύναμη του πνεύματος σε έναν εφιάλτη μου έτσι είχα πάρει το όπλο αύτου που με κήνηγουσε.

Ονειρα που κάποιες φόρες το ήξερα ότι ονειρευόμουν μάλιστα μέσα σ ένα προφητίκο όνειρο που δε βγήκε άκομα άλλαξα κατα σύνηδηση το περέχομενο χώρις αύτο να με κάνει να ξύπνησω ή να επηρεάστει το περιέχομενο.

 

Εχω δει και όνειρα που φόραω μαύρα ρούχα στο ένα άπο αύτα είδα την άρχη

ένος μέγαλου πόλεμου όχι του πάγκοσμιου άλλα με διαστημίκο πέριεχομενο

διλ πόλεμος γης σέληνης και το πώς ξεκίνησε πέριπου.

 

Εχω δει να έχω δύναμη πάνω στους δαίμονες διλ να μπόρω έγω να τους βλάψω άλλα όχι

έκεινοι πάλι φόρωντας μαύρα ρούχα κι έχω δει να είμαι τηλεκινητίκος σε

πόλεμο πάλι φόρωντας μαύρα ρούχα.

Εκτος αύτου τα όνειρα μου δείχνουν και κάποια πάραξενα πράγματα όπως άτομα που δεν πάει καν το μύαλο μου ότι είναι σκάρτα και συνομώσιες που γίνονται άπο πίσω μου που ούτε πάει έκει το μυάλο μου.

Κι ένω ούτε τα πρόφητικα πίστευω ούτε αύτα με τις σύνωμοσιες πίστευω στο 90% βγαίνουν

Είναι κι άλλα άλλα αύτα φτάνουν για την ώρα.

Τόσο μέγαλη φαντάσια δεν έχω και δεν ξέρω γιάτι τα βλέπω οι έφιαλτες έχουν γίνει ρούτινα πλέον και δεν με τρόμαζουν πια ακομα και τωρα τελεύταια που γίνονται πιο τρόμαχτικοι δεν με τρόμαζουν διλ δεν θα ξύπνησω πότε με κρύο ίδρωτα άλλα θα κοίμαμαι σαν να μην έγινε τίποτα..

Αν ξέρει κάνεις για ποιό λόγο βλέπω ότι βλέπω μήπως έχει να κάνει με τη ψύχη;

Υπαρχει μια κάποια εξήγηση; 

ή υπαρχουν κι άλλα άτομα που βλέπουν τέτοια όνειρα και σε τετοιό μότιβο;

Δε θέλω να τα κάνω να στάματησουν αφού ουτος η αλλος δε με τρομάζουν άπλα θα ήθελα να ξέρω για ποιό λόγο τα βλέπω.

 

 

Πριν βρούμε το λόγο που τα βλέπεις θα πρέπει να δούμε τι βάζεις στο μυαλό σου. Γιατί τέτοια όνειρα όπως τα λες είναι προβολές του νου κι έτσι εξαρτώνται πολύ από το τι τροφοδοτούμε το νου - ανάλογα έχουμε αποτέλεσμα.

 

Τι διαβάζεις; τι ταινές βλέπεις, πως μιλάς στους άλλους και στον εαυτό σου; Υπήρξε κανένα σημαντικό γεγονός πριν την αλλαγή από τα 29 στα 30;

 

Μέχρι τώρα συνέχισε να "παίζεις" με το αλλάζεις τις εκβάσεις κατά συνείδηση όταν τυχαίνει να έχεις συνείδηση ότι ονειρεύεσαι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Η αρχή μπορεί να είναι: άλλοι στην οικογένειά σου βλέπουν/έβλεπαν όνειρα όπως εσύ;

Οχι κάνεις

Ο ονειρότοπος με τους καρχαρίες είναι από τους "αγαπημένους" μου. Αλλά

είναι πάντα μέρα με κρυστάλλινα νερά (πως έβλεπες νύχτα χωρίς φεγγάρι τι

γινότναν;) και σπάνια νιώθω απειλή όμως (όχι ότι είναι φιλικοί, αλλά

αποφεύγω να τους δίνω ευκαιρίες!)

Σε έμενα δεν είναι φίλικοι άλλα πάντα μέρα είναι με τους κάρχαριες και σε ήσυχα νέρα.

Νύχτα χώρις φεγγάρι είναι σύνηθως οι εφίαλτες και λέω σύνηθως γιάτι δεν είναι πάντα χω δει άπλα να πέρπαταω σε παράλια νυχτα να έργαζομαι νύχτα να σύνανταω ανθρώπους νύχτα οι περισσότεροι άγνωστοι.

 

 

Είμαι χριστίανος πιστεύω στο Θεο άλλα είμαι ανοιχτόμυαλος και μ ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα όπως η ελληνική ίστορια που καταντήσε μύθολογια οι όλυμπιοι που κάτα την άποψη μου δεν ήταν θέοι αλλά κάτι σαν έξελιγμένα όντα που ξέραν κρύφα μύστικα

Πίστευω στην άλλιωση της ίστοριας μας και οι μόνοι που είχαν ώφελος άπο αύτο είναι οι αίωνιοι έχθροι μας που κυριάρχουν το κόσμο.

Δεν μείνανε μόνο στην άλλιωση της ίστορίας αλλά αλλαξάν τα πάντα άκομα και τη βίβλο πιστεύω ότι τη κάνανε όπως τους σύμφερει..

 

Τώρα ταίνιες που βλέπω βλέπω τα πάντα με πρότιμηση τις κομώδιες μ άρεσουν και οι ταίνιες φάντασιας και οι σείρες φάντασιας ταίνιες τρόμου δε βλέπω πλέον γιάτι μόνο τρόμο δε βλέπεις οι βρύκολακες πέρπατανε έξω τη μέρα και πάει λέγοντας..

Και φύσικα όλες οι ταίνιες έλληνικες ξένες και οι σείρες έχουν μέσα πρόπαγανδα και σπρώχνουν τη παγκοσμοιόποιηση άλλα ένταξει εγω βλέπω μονο το περιέχομενο κι αύτα τα μήνηματα δε τα χάφτω..

 

Σήμαντικο πράγμα στη ζώη μου ναι σίγουρα καταρχάς στα 30α μου γενέθλια μπήκα νοσοκόμειο με ασθένοφορο ήταν κάτι σόβαρο κι άναπάντεχο γιάτι μέχρι τη προηγούμενη μέρα ήμουν μια χάρα.

Εκάνα 3 εγχειρήσεις η πρώτη δε πέτυχε γιάτι έμεινε αίμα μέσα το όποιο χόντρυνε κι έγινε σε κομμάτια όποτε μέτα 2 μέρες ξαναέκαν εγχειριση άναπαντεχη και έπρεπε να με νάρκωσουν με αυτή της σπόνδυλικης στήλης γιάτι είχα φάει και ημούν ξύπνιος άλλα δεν ένιωθα τέλικα η νάρκωση δεν έφτανε γιάτι πήγαν πρόφανος πιο ψήλα απ ότι έπρεπε κι άρχισαν οι πόνοι και μου βάλαν κατι στη σωλήνα του όρου κι αποκοιμηθήκα λόγικα και 2η νάρκωση ή κάτι παρομοιό.

 

Ομώς έγινε κάτι που δύσκολα σύμβαινει σε εγχείρησεις έγω όνειρευτηκα κι όχι άπλο όνειρο δεν ήταν όμως ούτε έφιαλτης.

Θύμαμαι ήμουν μεσα σε ενα πολύ μεγάλο κτήριο χώρις όροφους σχέτικα σκοτείνο με λίγο φώς έγω φόραγα μαύρα και ηταν το πρώτο όνειρο που έβλεπα ότι φόραγα μαύρα.

(Τα μαύρα που φόραω δεν είναι ράσα άλλα μαυρο παντελόνι μάλλον τζίν και μαυρη μπλουζα ή κοντομάνικο)

Εγω λοιπόν στεκόμουν και κοίταζα πρός σε ένα μέρος το μέρος αυτο στην ευθεία άπο μένα ηταν στα 5 μέτρα ισιο μετα ειχε ενα σκαλοπάτι όχι ακρίβως σκαλοπάτι κάτι σαν ενα μίκρο ανυψωμα του δαπέδου γυρώ στο μίσο μέτρο πάνω κάτω.

Στο μέρος αυτο ήταν μια τέραστια πόρτα πλατια και ψυλή η οποια δεν ήταν τετράγωνη ή παραλληλογράμμη αλλα τριγώνικο σχήμα το κάτω μέρος ήταν το πιο πλάτυ το πανω η κόρηφη.

 

Το πλάτος κάτω ήταν περίπου 3 μέτρα πάνω κατω και το υψός γύρω στα 5 μέτρα.

 

Εξω άπο τη πόρτα ήταν ένας που φρούρουσε τη πόρτα και φόραγε άκριβώς τα ίδια ρούχα με τα δίκα μου.

 

Εκεινη τη στίγμη με πλήσιασε ένας άγνωστος ο οποιός φόραγε κάτι σα πυτζάμα νοσοκομείου ήταν γύρω στα 25 πάνω κάτω και η πύτζαμα του είχε άσπρο χρώμα και ήταν ξυπολίτος νόμιζω και με πλησιάσε και μου λέει

"Εδω δε μπορούμε να μπούμε σε αύτη τη πόρτα γιάτι τη φύλαει φρούρος έλα πάμε να ψάξουμε αλλου το κτήριο είναι μέγαλο όλο και κάποια θα είναι αφύλαχτη"

Σε κάποια στιγμη βρέθηκα σε μια άλλη αιθουσα με μια πόρτα στο ίδιο περιπού σχήμα αφύλαχτη όμως μόλις τη βρήκα με πλησιάσε αύτος με τις πυτζάμες και ειπε

"παμε έδω πέρα που είναι άφυλαχτη"

Αυτός έκανε μια κίνηση μπρ΄στα κι έγω δίστασα κάπως και του λεω

"Πήγαινε μπροστα κοίταξε και θα ερθώ κι έγω"

Αυτος πήγε εκει άνοιξε τη πόρτα και είπε

"Ελα δεν είναι κάνεις"

Και μόλις έκανα κίνηση να περπάτησω πρός τα έκει τελειώσε το όνειρο.

Και ξύπνησα πρίν να με μεταφέρουν στο θάλαμο που ξύπνανε

 

 

Μετα έκανα και τρίτη εγχειρίση γιάτι επρεπε να γίνει

 

Αυτο ηταν το σημαντίκο στα 30 μου και μέτα ξεκινήσα τα όνειρα που φόραγα τακτικότερα πλέον μαύρα καθώς και τα προφητικά

 

Αυτα για την ώρα

Edited by asotos11
Link to comment
Share on other sites

...Αυτο ηταν το σημαντίκο στα 30 μου και μέτα ξεκινήσα τα όνειρα που φόραγα τακτικότερα πλέον μαύρα καθώς και τα προφητικά

 

Αυτα για την ώρα

OK θα πάρει ώρα να διαβάσω προσεκτιά όλα όσα λες αλλά γνώριζε ότι τα έντονα όνειρα είναι συχνό επακόλουθο (συνέπεια;) εγχειρήσεων με νάρκωση - για καιρό μετά σοβαρές εγχειρήσεις. Έτσι μάλλον εντοπίσαμε την καμπή.

Χωρίς οικογενειακή παράδοση το 1 στα 29 χρόνια δεν δείχνει κάτι πέρα από σύμπτωση.

Μετά από εγχείριση τα πολλά σε 1 χρόνο είναι μέχρι και αναμενόμενα. Αλλά αν κατάλαβα καλά οι εφιάλτες ήταν πάντα μαζί σου ή όχι;

Link to comment
Share on other sites

...

...έχουν μέσα πρόπαγανδα και σπρώχνουν τη παγκοσμοιόποιηση άλλα ένταξει εγω βλέπω μονο το περιέχομενο κι αύτα τα μήνηματα δε τα χάφτω..

...

Χα, χα, έτσι έλεγε κι ο Οδυσσέας αλλά προτίμησε να δεθεί καλού κακού - και βούλωσε των λυτών τ'αφτιά!

Link to comment
Share on other sites

OK θα πάρει ώρα να διαβάσω προσεκτιά όλα όσα λες αλλά γνώριζε ότι τα έντονα όνειρα είναι συχνό επακόλουθο (συνέπεια;) εγχειρήσεων με νάρκωση - για καιρό μετά σοβαρές εγχειρήσεις. Έτσι μάλλον εντοπίσαμε την καμπή.

Χωρίς οικογενειακή παράδοση το 1 στα 29 χρόνια δεν δείχνει κάτι πέρα από σύμπτωση.

Μετά από εγχείριση τα πολλά σε 1 χρόνο είναι μέχρι και αναμενόμενα. Αλλά αν κατάλαβα καλά οι εφιάλτες ήταν πάντα μαζί σου ή όχι;

 

Εχω κάνει σύνολικα 4 εγχειρήσεις ώς τώρα όλες με όλικη και μια με δίπλη νάρκωση κάτι που απαγορευέται άλλα δεν είχαν και πόλλες επιλογές και σε κάμια έκτος της δίπλης δεν είδα όνειρο

Και η 1η που έγινε λάθος ήταν κι αύτη πόλυ σόβαρη περίπτωση.

 

Οι εφίαλτες ήταν πάντα μάζι άπλα όσο πέρναγάν τα χρόνια γίνοταν όλο και πιο διαφορετικοί και όλο και πιο τρόμαχτικοι τώρα τελεύταια πέρασα πάλι σε άλλο έπιπεδο τρόμου.

Διλ όταν σύνηθηζα σε εφιάλτες με δαίμονες άλλαζε το πλάνο μπήκαν καρχαρίες μέτα προιστόρικα τέρατα νέφελιμ κι ότι κάκο μπόρει να φάνταστει κάποιος..

 

Αλλα εδω και λίγο καιρο γιναν τα πράγματα άκομα πιο πάραξενα..

Κάποια βραδυα έπεφτα για ύπνο και μόλις εκλείνα τα μάτια έβλεπα πεντακάθαρες είκονες χώρις να έχει τύχει να διάλογιστω ή να όραματιστώ πότε κι όταν εννοώ είκονες έβλεπα πχ μια οικογενειά να κάθεται σ ενα τράπεζι και να τρώει να κινουνται κάνονικα όμως κι έγω τρομάζα κι ανοιγα τα μάτια ή έβλεπα αύτοκινητα σε μια πόλη μέσα να κίνουνται όλα σε βράδινο τόπιο και καθε φόρα άνοιγα τα μάτια μου

Link to comment
Share on other sites

Θα κάνω ένα wild guess και μια πρόταση. Αν θέλεις ακολούθησέ το, αν δεν θέλεις μην το ακολουθείς. 

Καταρχάς, φαίνεται οτι έχεις φτιάξει γερό στομάχι. Αυτό είναι καλό. 
Ξεκίνα λοιπόν με την λογική οτι όσα βλέπεις είναι αληθινά, και οτι βρίσκεσαι εκεί για έναν λόγο. 
Δεν το λέω μεταφορικά. Πριν κοιμηθείς, προετοίμασε τον εαυτό σου για το οτι θα περάσεις σε έναν 
διαφορετικό κόσμο, για έναν συγκεκριμένο λόγο. Χριστιανός? Προσευχήσου για καθοδήγηση. 

Από αυτό, θα δεις να προκύπτει ένα βασικό πρόβλημα. Έστω, οτι είσαι εκεί, και καταλαβαίνεις οτι 
είσαι εκεί. Πώς θα είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία των δυνάμεών σου ή για τον ρόλο σου? 
Απάνατηση. Με διαλογισμό. Ξεκίνα να διαλογίζεσαι, όχι αύριο, χθές. Θα κάνει τα όνειρά σου λίγο πιο
ζωντανά και πολύ πιο ελεγχόμενα. Επίσης θα σε βοηθήσει να προσαρμόζεσαι πιο εύκολα στους 
"φυσικούς νόμους" του κάθε ονειρόκοσμου. Αν όντως έχεις μέσα σου και παραπάνω δυνάμεις, θα
σου δώσει πιο εύκολη πρόσβαση. 

Πρόβλημα δεύτερο. Έστω οτι ανοίγει μπροστά σου το όνειρο λοιπόν, έχεις συναίσθηση, έχεις δύναμη
και αρχίζεις να βλέπεις οτι έχεις κάποια δουλειά εκεί μέσα. Κάτι να δεις, κάτι να κάνεις, κάπως να βοηθήσεις.
Τι λείπει? Η δύναμη να αλλάζεις τον κόσμο γύρω σου. Λέγεται lucid dreaming. Ψάξτο. Αν πιστεύεις οτι τα 
όνειρα σου έχουν κάποιο λόγο που φέρονται όπως φέρονται, ξύπνα μέσα τους και κάνε αυτό που πρέπει. 

That was my wild guess and my advice ^^ Feel free to ignore it :P Good luck ^^

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

Πριν κοιμηθείς, προετοίμασε τον εαυτό σου για το οτι θα περάσεις σε έναν 

 

διαφορετικό κόσμο, για έναν συγκεκριμένο λόγο.

 

Το ξέρω ότι θα όνειρευτω και ζήταω κάτι άπο το ύποσηνηδειτο μου λίγο πρίν με πάρει ο ύπνος

άσχετα αν βλέπω πάντα κάτι αλλό..

 

 

 Χριστιανός? Προσευχήσου για καθοδήγηση.

 

Πρόσευχομαι πρίν τον ύπνο στο Θέο του μίλαω κάτα κάποιο τρόπο άλλα του λεώ πρόβληματα που έχω δε ζήταω καθόδηγηση όνειρων ζήταω όμως κάτα κάποιο τρόπο αυτό που ζητάω κι άπο το ύποσηνηδείτο..

 

 

 Από αυτό, θα δεις να προκύπτει ένα βασικό πρόβλημα. Έστω, οτι είσαι εκεί, και καταλαβαίνεις οτι 

 

είσαι εκεί. Πώς θα είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία των δυνάμεών σου ή για τον ρόλο σου?

 

Δεν έχω πάντα δύναμεις δυνάμεις έχω μόνο όταν φοράω μαύρα και το ξέρω σχέδον πάντα ότι τις έχω.

 

 

 Με διαλογισμό. Ξεκίνα να διαλογίζεσαι, όχι αύριο, χθές. Θα κάνει τα όνειρά σου λίγο πιο

 

ζωντανά και πολύ πιο ελεγχόμενα

 

 

Εχω ήδη ξεκίνησει εχώ πάρει και βίβλια και διάβαζω και το τι ακρίβως έχει γράφτει στην εξώτερικη σέλιδα κι άναλόγως πρόσπαθω γιάτι νιόθω οτι έχω μέσα μου κάτι που πρέπει να μάθω τι άκριβως είναι αυτό...

 

 

 

 

Πρόβλημα δεύτερο. Έστω οτι ανοίγει μπροστά σου το όνειρο λοιπόν, έχεις συναίσθηση, έχεις δύναμη

 

και αρχίζεις να βλέπεις οτι έχεις κάποια δουλειά εκεί μέσα. Κάτι να δεις, κάτι να κάνεις, κάπως να βοηθήσεις.

 

Τι λείπει? Η δύναμη να αλλάζεις τον κόσμο γύρω σου

 

Βάσικα όταν φόραω μαύρα τα όνειρα οι έφιαλτες ειναι κάτι σαν κομμάτια παζλ διλ κάτι σαν έπεισοδια άλλα ανακατέμενα όταν δε φόραω είναι άπλοι έφιάλτες.

κι όταν φόραω μαύρα ειναί σχεδον πάντα σκοτάδι έκτος άπο ένα όνειρο το όποιο το είδα τελεύτεα φόρα έχει μια βδομάδα τώρα στο όποιο είμασταν 4 άτομα με μαύρα το όνειρο ξεκινησε νύχτα και τέλειωσε μέρα.

Νομιζω είμασταν ή 3 άντρες 1 γύναικα ή  2 αντρες 2 γύναικες κι εγώ με τη μια γύναικα που την έχω δει και σε άλλα όνειρα είχαμε τις ίδιες δύναμεις διλ τηλεκίνηση και οι άλλοι 2 η κόπελα νομίζω κι έκεινη τηλεκινίτικη διλ 3  στο σύνολο με τηλεκίνηση και ο άλλος ο νέος ελέγχε τους κεραύνους όπως ο Διας διλ...

Κι όλοι είμασταν σε πόλεμο με τους σέληνιους και τους νέφελιμ.

Το όνειρο αυτο τέλειωσε γιάτι έπρεπε να ξύπνησω που κάποιος πηρε τηλ και μετα ξανακοιμήθηκα και είδα το όνειρο ακρίβως απο έκει που τέλειωσε με τη μόνη διαφορα ότι το έλεγχα σηνηδείτα δεν είχε και πόλυ όμως  γιατι χτύπησε τέλικα το κούδουνι...

 

 

 Λέγεται lucid dreaming. Ψάξτο.

 

Το βρήκα κι όλας θα το έλεγξω εύχαριστω.

 

 

 Αν πιστεύεις οτι τα 

 

όνειρα σου έχουν κάποιο λόγο που φέρονται όπως φέρονται, ξύπνα μέσα τους και κάνε αυτό που πρέπει.

Κάλη ίδεα ακούγεται άλλα νομιζώ ότι έχουν κάποια σχέση με τη πράγματικοτητα και με το τι θα σύμβει κάποια στίγμη στο μέλλον..

 

Ξέχασα να πω το σήμαντικότερο όταν όνειρευομαι δεν με βλέπω όπως είμαι τώρα είμαι σε μια ήλικια γύρω στα 30  ίσως και νεότερος δεν άλλαζει αυτό  άπο την ήμερα που όνειρευτηκα πάνω στην έγχειριση ο χρόνος στα όνειρα στάματησε να κύλαει  διλ σύνεχισε να κύλαει έγω άπλα στάματησα να γέρναω  έμεινα σε αύτη την ήλικια και με βλέπω ακρίβως οπώς ήμουν έκεινη τη μέρα πάντα.

Edited by asotos11
Link to comment
Share on other sites

Πιο κάτω σου βάζω το απόσπασμα - από αυτό που έγραψες - το οποίο βλέπω να λεει περισσότερα για την κατάσταση.

Σημείωσε ότι τα έντονα όνειρα μετά από νάρκωση δεν είναι ασυνήθιστα - μπορείς να πεις ότι σε μερικούς ανθρώπους η νάρκωση "ξεκλειδώνει" κάποια πόρτα του νου... και βλέπω κάποια πόρτα να παίζει ρόλο στο όνειρο που περιγράφεις. Σύμπτωση;

...
...άλλα είμαι ανοιχτόμυαλος και μ ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα όπως η ελληνική ίστορια που καταντήσε μύθολογια οι όλυμπιοι που κάτα την άποψη μου δεν ήταν θέοι αλλά κάτι σαν έξελιγμένα όντα που ξέραν κρύφα μύστικα
Πίστευω στην άλλιωση της ίστοριας μας και οι μόνοι που είχαν ώφελος άπο αύτο είναι οι αίωνιοι έχθροι μας που κυριάρχουν το κόσμο.
Δεν μείνανε μόνο στην άλλιωση της ίστορίας αλλά αλλαξάν τα πάντα άκομα και τη βίβλο πιστεύω ότι τη κάνανε όπως τους σύμφερει...

...έχουν μέσα πρόπαγανδα και σπρώχνουν τη παγκοσμοιόποιηση άλλα ένταξει εγω βλέπω μονο το περιέχομενο κι αύτα τα μήνηματα δε τα χάφτω......

 

Το να έχεις ανοιχτό μυαλό "είμαι ανοιχτόμυαλος" δεν είναι καλύτερη ιδέα από το αν έχεις την πόρτα του σπιτιού σου ανοιχτή. Δείχνει άνεση αλλά αφήνει μέσα σκόνες, επιτρέπει ανεπιθύμητους μουσαφίριδες και δεν ξέρεις αν μια μέρα βρεις εκεί στρογγυλοκαθισμένο κάποιον που δεν έβαλες μέσα. Παράξενα το όνειρό σου κάτι μοιάζει να λέει γι'αυτό.

Όσο για την προπαγάνδα - να είσαι σίγουρος πως αν αφήνεις ότι να'ναι να μπαίνει στο μυαλό σου το "δε τα χάφτω" είναι ίσως μέρος εκείνου που θέλουν να χάψεις.


 

...
....

...Θύμαμαι ήμουν μεσα σε ενα πολύ μεγάλο κτήριο χώρις όροφους σχέτικα σκοτείνο με λίγο φώς έγω φόραγα μαύρα και ηταν το πρώτο όνειρο που έβλεπα ότι φόραγα μαύρα.
(Τα μαύρα που φόραω δεν είναι ράσα άλλα μαυρο παντελόνι μάλλον τζίν και μαυρη μπλουζα ή κοντομάνικο)
Εγω λοιπόν στεκόμουν και κοίταζα πρός σε ένα μέρος το μέρος αυτο στην ευθεία άπο μένα ηταν στα 5 μέτρα ισιο μετα ειχε ενα σκαλοπάτι όχι ακρίβως σκαλοπάτι κάτι σαν ενα μίκρο ανυψωμα του δαπέδου γυρώ στο μίσο μέτρο πάνω κάτω.
Στο μέρος αυτο ήταν μια τέραστια πόρτα πλατια και ψυλή η οποια δεν ήταν τετράγωνη ή παραλληλογράμμη αλλα τριγώνικο σχήμα το κάτω μέρος ήταν το πιο πλάτυ το πανω η κόρηφη.

Το πλάτος κάτω ήταν περίπου 3 μέτρα πάνω κατω και το υψός γύρω στα 5 μέτρα.......

Κάτι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι και η τριγωνική πύλη - σύμφωνα με αναφορές  συνήθως έχει το σχήμα αυτό κάποιο κατώφλι και είναι το κατώφλι εκκίνησης του αρχάριου - εκκίνησης προς ένα ταξίδι συνειδητότητας. Έχει και αμφίσημη σημασία ώς σημείο εκκίνησης γιατί ενώ από τη μια σηματοδοτεί έκκίνηση αρχάριου προς κάτι πιο προχωρημένο.... παράλληλα είναι - νομίζω, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω - το σχήμας της 1ης πύλης (από τις 7) προς τον Άδη των αρχαίων Σουμέριων.... Μορφέα και Θάνατος αδέλφια, λέγανε...

Υπάρχουν διάφορα, παραλληλόγραμμο, κυκλικό, τριγωνικό - μου έκανε εντύπωση έτσι όπως το αναφέρεις (διευκρινίζοντας το σχήμα ότι δεν είναι τετράγωνο ή παραλληλόγραμο.)

 

...
....

Εκεινη τη στίγμη με πλήσιασε ένας άγνωστος ο οποιός φόραγε κάτι σα πυτζάμα νοσοκομείου ήταν γύρω στα 25 πάνω κάτω και η πύτζαμα του είχε άσπρο χρώμα και ήταν ξυπολίτος νόμιζω και με πλησιάσε και μου λέει
"Εδω δε μπορούμε να μπούμε σε αύτη τη πόρτα γιάτι τη φύλαει φρούρος έλα πάμε να ψάξουμε αλλου το κτήριο είναι μέγαλο όλο και κάποια θα είναι αφύλαχτη"

...

 

Και πάνω που είχα διαβάσει για το πόσο ανοιχτόμυαλος λες πως είσαι (και σκεφτώμουν τις προεκτάσεις και ότι καλά θα κάνεις να βάλεις φρουρό) να που γράφεις για φρουρό! και με τα ίδια ρούχα! Μην είσαι "εσύ;" Μην προσπαθεί η νους σου να σου πει να βάλεις φρουρό; Γιατί ο "άλλος" ο ξυπόλυτος παίζει να είναι και τύπος από αυτά που "δεν χάφτεις." Που βέβαια αφύλακτη πόρτα ψάχνει!


 

...
...Σε κάποια στιγμη βρέθηκα σε μια άλλη αιθουσα με μια πόρτα στο ίδιο περιπού σχήμα αφύλαχτη όμως μόλις τη βρήκα με πλησιάσε αύτος με τις πυτζάμες και ειπε
"παμε έδω πέρα που είναι άφυλαχτη"
Αυτός έκανε μια κίνηση μπρ΄στα κι έγω δίστασα κάπως και του λεω
"Πήγαινε μπροστα κοίταξε και θα ερθώ κι έγω"
Αυτος πήγε εκει άνοιξε τη πόρτα και είπε
"Ελα δεν είναι κάνεις"
Και μόλις έκανα κίνηση να περπάτησω πρός τα έκει τελειώσε το όνειρο.
Και ξύπνησα πρίν να με μεταφέρουν στο θάλαμο που ξύπνανε

...


Και φαίνεται και πως σε χρειάζεται - αλλιώς δεν θα σου έλεγε "έλα"

Edited by outis
Link to comment
Share on other sites

Μην είσαι "εσύ;" Μην προσπαθεί η νους σου να σου πει να βάλεις φρουρό;

Γιατί ο "άλλος" ο ξυπόλυτος παίζει να είναι και τύπος από αυτά που "δεν

χάφτεις." Που βέβαια αφύλακτη πόρτα ψάχνει!

 

Μου έχει περάσει κι εμένα άπο το μυάλο ότι το κτήριο αυτό ήταν γέματο πύλες που φύλαγοντουστάν άπο κάποιο φρούρο και νόμιζω ότι η αφύλαχτη πύλη ήταν αύτη που έπρεπε να φρούρισω έγω άπλα έκεινη τη στίγμη δε το ήξερα.

 

Εδω και ένα μήνα αν εξαίρεσω το όνειρο που είδα που φόραγα μαύρα μάζι με άλλους 3 σύνηθως είμαι μόνος μου και στο τελεύταιο που είχα δει είδα ότι ημούν σε μια άλλη έποχη κι έψαχνα για ένα μάγο.

 

Τα όνειρα που έβλεπα και φόραγα μαύρα είχαν πάντα κάποια σημασία είτε ήταν πρόφητικα είτε μου δείχναν ποιοί σύνομώτουν έναντιον μου είτε ποιοί μου λέγαν ψέμματα είτε άκομα ποιούς πρέπει να πρόσεχω απο τα άτομα που με γύροφερναν με κάποιο τρόπο μου δείχναν την άληθεια στο τώρα το πρίν το μέτα

Ομως δεν ήταν όλα πάντα τόσο άπλα στα περίσσοτερα είχα πάντα πρόσβαση σε ένα μέρος μέσα σε ένα σπίτι το πάτρικο μου που είναι άκατοίκητο άλλα μου άνηκε ένα κόμματι του και στο μέρος που μεγάλωσα.

 

Κάτα κάποιο τρόπο  μου έχει κόπει η πρόσβαση σε αύτο το σπίτι σε αυτό το σπίτι μέσα είχα ξέκινησει οι έφιαλτες και να μη τα πόλυλόγω το σπίτι όπως και το μέρος σύνδεοταν με τα πρόφητικα όνειρα  που έβλεπα ναι μέν έλειπα άπο το σπίτι άλλα είχα κάποια ψυχικη πρόσβαση..

 

Το πώς το κάταλαβα αύτο το κάταλαβα όταν είδα ένα όνειρο πρίν 2 βδομάδες πέριπου που είχα πάει κάπου και ήθελα να γύρισω σπίτι στο πάτρικο γιάτι είχα ξέχασει κάτι έγω μπηκα μέσα στο πάτρικο μου όχι όμως απο τη κύρια πόρτα μπήκα μέσα άπο τη πόρτα  του σπίτιου που μένω τώρα και βρέθηκα στο έσωτερικο του πάτρικου μου και έκει κάταλαβα ότι κόπηκε η πρόσβαση

 

Τώρα το όνειρο που έψαχνα για μάγο και μόλις τον βρήκα τελειώσε το όνειρο γίατι έψαχνα για μάγο.

 

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο πέριπλοκα..

 

Εγω είμαι κάτι σα το μαύρο πρόβατο της οίκογενειας όχι στο ότι είμαι κάκος άπλα δεν ξέρω γιάτι κάτα κάποιο τρόπο θέλουν το κάκο μου όπως θελαν και στο στένο συγγένικο πρόσωπο το οποίο πέθανε.

 

Τώρα που είνα το πέριπλοκο και έπρεπε να πω όλ αυτά με τα όνειρα γιάτι όλα παίζαν ρόλο.

 

Στην οικογένεια μου ύπαρχουν 2 άτομα που μπόρουν να κάνουν μάγια το 1 άπο αυτά μπόρει να κάνει μάγια με σκόπο να βλάψει δε ξέρω αν ξέρει και κάλα άλλα να βλάψει μπόρει ύπαρχει ύποψια ότι έκανε μάγια στο στένο μου πρόσωπο.

 

Το 2ο άτομο ξέρει κι αύτο άπο μάγια άλλα δε ξέρω κάτα πόσο μπόρει να βλαψεί άτομα δεν είναι όμως αθώα

 

Φυσίκα μίλαμε για μαγισσες για 2 μάγισσες

 

αυτα για την ώρα θα επανερθω..

Link to comment
Share on other sites

...Στην οικογένεια μου ύπαρχουν 2 άτομα που μπόρουν να κάνουν μάγια το 1 άπο αυτά μπόρει να κάνει μάγια με σκόπο να βλάψει δε ξέρω αν ξέρει και κάλα άλλα να βλάψει μπόρει ύπαρχει ύποψια ότι έκανε μάγια στο στένο μου πρόσωπο.

 

Το 2ο άτομο ξέρει κι αύτο άπο μάγια άλλα δε ξέρω κάτα πόσο μπόρει να βλαψεί άτομα δεν είναι όμως αθώα

 

Φυσίκα μίλαμε για μαγισσες για 2 μάγισσες

...

Αυτό κολλάει στο πιο κάτω

 

 

 

 

asotos11, on 30 Sept 2014 - 23:08, said:

 

 

....

 

Πρίν τα 10 ξεκινήσαν οι εφιάλτες όχι όμως απλοί εφιάλτες άλλα με δαίμονες πόλεμο με αύτους άκομα και μέσα στην ίδια τη κόλαση έβλεπα πόλλα πάραξενα και κάποιες φόρες και κάτι σα πάπαδες με άσπρα ράσα και μαύρους σταύρους.

Φύσικα τα όνειρα δεν έχουν να κάνουν με το σπίτι γιάτι τα έβλεπα όπου κι αν πήγαινα..

 

Στα 21 είδα το πρώτο προφητικό μου όνειρο που ήταν ένας πάπας μέσα στο σπίτι μου και μέσα σε 6 μέρες πεθάνε κι ένα στένο συγγενικό πρώσοπο.

....

 

 

 

Ενδιαφέρον - αν συνέβαινε σε μένα θα έλεγα ότι κάποιοι κάνουν τελετές "για μένα χωρίς εμένα"

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη μάγισσα ύπηρχε στη ζώη μου άπο πάλια  και η 2η πρίν 10 έτη πέριπου

 

 

Μου δειχνούν στην οίκογενεια ότι με τη 1η μαγίσσα που βλάπτει ανθρώπους είναι τσάκωμενοι όμως τα όνειρα δείχναν πάντα το αντίθετο

Η δεύτερη μάγισσα πήγε φέτος έκει που μένω έκανε διάκοπες 3 βδόμαδες και μπήκε και μέσα σπίτι   κι άπο τότε έχασα τη πρόσβαση με το σπίτι
Ωσπου κόπηκε η προσβάση και εχω άρχισει να βλέπω όνειρα τα όποια μου δείχνουν ότι αύτα τα μέλη που θέλαν το κάκο μου ξάφνικα δείχνουν να είναι ένταξει μάζι μου

Και μου είπαν κι όλας ότι μόλις μπήκαν μέσα πάρα του ότι το σπίτι ήταν κλείστο και έχουμε κι έκει πέρα μέλη της οίκογενειας σε άποστάση 50 μέτρων άλλα και γείτονες γύρω γύρω  ότι τα πάραθυρα ήταν άνοιχτα και ειχάν κλέψει τα πάντα διλ χαθήκε οποιοδήποτε πρώσοπικο αντικείμενο έκει μέσα έπιλεκτικοι οι κλέφτες άρπαξαν άκομα και τα άχρηστα..

Στο τελεύταιο όνειρο που έδειχνε ότι κόπηκε η προσβάση είδα άκριβως τα μέλη που τώρα τα βλέπω φίλικα να είναι εχθρίκα και δεν είναι μόνο τα μέλη άλλα δεν βλέπω πόλλα πλέον

Ο διάλογισμός είναι η τέλευταία μου ελπίδα στο ν ανοιξει το τρίτο μάτι  και να δώ αύτα που δε θέλουν να δω..Αλλα είμαι άκομα μάκρια άκομα πεδεύομαι με τα όραματα..

Το πρόβλημα είναι ότι νιοθω ότι και το σπίτι που έχω είναι κι αύτο μαγέμενο και έχει αρνητίκη ένεργεια μέσα πάλιοτερα είχα δει και όνειρα στο να ξόρκιζω τα δώματια με προσευχες άλλα δεν είχα δώσει μέγαλη σήμασια κι όταν άρχισα νομίζω ήταν ήδη άργα
φύσικα είχα αφήσει τη δεύτερη μάγισσα μέσα σπίτι μόνη της (μη σας πάει στο μυάλο δε την είχα γκόμενα) όταν δεν πήγαινε κάν το μυάλο μου ότι ξέρει να κάνει μάγια..

Edited by asotos11
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τις άποψεις σας άσχετα αν τα είπα λίγο μπέρδεμενα άλλα είναι τόσα πόλλα που δεν ήξερα που ν άρχισω και που να τέλειωσω εγράψα σχετικα λίγα άπο αυτά που θα ήθελα να πω..
Με βοήθησατε αρκέτα οπως και να έχει είδικα το όνειρο με τις πύλες ήταν ένα αίνιγμα ετων..

Link to comment
Share on other sites

Για καρχαρίες ο λόγος

...Σε έμενα δεν είναι φίλικοι άλλα πάντα μέρα είναι με τους κάρχαριες και σε ήσυχα νέρα.
Νύχτα χώρις φεγγάρι είναι σύνηθως οι εφίαλτες και λέω σύνηθως γιάτι δεν είναι πάντα χω δει άπλα να πέρπαταω σε παράλια νυχτα να έργαζομαι νύχτα να σύνανταω ανθρώπους νύχτα οι περισσότεροι άγνωστοι.

...

Έχεις δει στη θάλασσα ενώ κολυμπας ή ταξιδεύεις; ή μόνο στα όνειρα;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπερα και παλι μετα απο καιρο πριν αρχισω να γραφω θα ηθελα να απαντησω για τους καρχαριες και αυτους τους εχω δει μονο σε ονειρα ποτε στη πραγματικοτητα ή απο κοντα.

 

Τωρα θα μιλησω παλι για τα ονειρα και για κατι που με προβληματιζει το τελευταιο καιρο με αλλα ονειρα τα οποια μου γεννανε καποιες καινουριες αποριες..

 

Ειχα δει παλιοτερα σε ονειρα οτι ημουν τηλεκινητικος μπορουσα να πεταξω ειχα πυροκινηση κτλπ οπως και εδω περα ειχα γραψει οτι σε ενα ονειρο μου εψαχνα ενα μαγο.

 

Μετα απο αυτο ειχα κι αλλες εξελιξεις ονειρα που δεν καταλαβαινα αν ειναι αλιθηνα ή αν κοιμαμαι διλ ονειρα σαν να ενονωταν κατα καποιο τροπο οι 2 αυτες διαστασεις σαν κατι το εξωπραγματικο δε μιλαω για αλιθηνα ονειρα.

 

Ειχα δει 2 πριν κατι μηνες στο ενα ξυπνησα στο δωματιο μου και κατι προσπαθουσε να με πνιξει με τη κουβερτα κι ενω νομιζα οτι ημουν ξυπνιος στη πραγματικοτητα κοιμομουν και φωναξα με ολη μου τη δυναμη να φυγει αυτο το οποιο με τυλιγε και μου βγηκαν μισες λεξεις κι εκεινη τη στιγμη χτυπησε το ξυπνητηρι ηταν ονειρο αλλα κατα καποιο τροπο ειχα ολες μου τις αισθησεις και ενιωθα μου φενεται αυτο δυσκολο γιατι στα ονειρα ακομα και στα αλιθηνα δε νιωθουμε ποσο μαλλον αν προσπαθει κατι να μας πνιξει.

 

Στο δευτερο παλι κοιμομουν και ξυπνησα παλι στο ιδιο μερος και ειδα ενα σκυλι που ειχα παλιοτερα και που μαλλον ειναι νεκρο αλλα εγω δε το ηξερα δεν ηξερα καν οτι κοιμομουν παλι χτυπησε το ξυπνητηρι.

 

Σιγουρα οι περισσοτεροι δεν εχετε εξηγησεις γι αυτα τα ονειρα που κατα καποιο τροπο ειναι σαν να γινοται οι 2 διαστασεις ενα.

 

Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι ενα ονειρο που ειχα δει πριν κατι μηνες και συγκεκριμμενα ηταν η γιαγια μου η οποια ειναι νεκρη εδω και χρονια και ειχε ανοιξει μια πυλη απο τη κολαση προφανως και μεσα απο τη πυλη περασαν δαιμονικα πλασματα 5 στον αριθμο αυτα τα πλασματα τα οποια βγηκαν εξω δε βγηκαν απλα και μονο για να τρομοκρατησουν η να δολοφονησουν το κοσμο αλλα τρωγαν κυριολεκτικα τους ανθρωπους ηταν περιπου 2 μετρα στο υψος και ηταν σωματικα σα μεγαλοι βατραχοι και το κεφαλι τους ηταν καπως παραξενο με ενα μεγαλο στομα αλλα τρομακτικο το κεφαλι οχι βατραχου.

 

Σε αυτο το ονειρο τα πλασματα δε βγηκαν απλα και μονο για να τρομοκρατησουν το κοσμο αλλα ο πρωταρχικος τους σκοπος ηταν να με σκοτωσουν.

 

Η γιαγια μου εστειλε 2 σε εμενα τα οποια οχι μονο δε μου καναν κακο αλλα με το που με πλησιασαν αρχισαν να με υπακουνε σα κουταβακια στο ονειρο αυτο ημουν κατι παραπανω απο ενας απλος ανθρωπος στο ονειρο αυτο ημουν εγω σαν μαγος και ειχα εποικεινωνια με 2 ακομα μαγισσες τα πλασματα αυτα μπορουσαν δε μπορουσαν να βλαψουν μαγους ουτε μαγισσες μπορουσαν να βλαψουν ομως τους υπολοιπους.

 

Οποτε στο ονειρο αυτο ημουν ο ιδιος μαγος συνομιλωντας με 2 μαγισσες οι μαγισσες αυτες δε τις ενοιαζε και τοσο τι θα κανουν τα πλασματα εγω αντιθετος προσπαθουσα να τα βρω και να τα γυρισω πισω απο εκει που ηρθαν τα πρωτα 2 που σταλεικαν πανω μου τα εστειλα αμεσως πισω αλλα 2 φαγαν μερικους ανθρωπους πριν καταφερα να τα βρω και να τα γυρισω πισω κι αλλο 1 το ειχε παρει μαζι του ενας αλλος μαγος  ο οποιος ηθελε να το χρισημοποιησει για κακους σκοπους ο μαγος ομως αυτος κινδυνευε κατα καποιο τροπο γιατι το πλασμα ηταν κατα καποιο τροπο ηδη μαγεμενο.

 

Εγω πηγαινα προς τα εκει για να βρω το μαγο με το πλασμα για να παρω το πλασμα μαζι μου και να το γυρισω πισω πριν να φτασω εκει περα τελειωσε το ονειρο.

 

Δε ξερω τι σημαινει το τελευταιο ονειρο μου εχει περασει απο το μυαλο να ειμαι ο ιδιος μαγος και να προσπαθω κατα καποιο τροπο να τον ξυπνησω απο μεσα μου διλ να βγαλω το μαγο που εχω μεσα μου εξω.

 

Δε ξερω αν τα ονειρα με οδηγουν εκει οτι ειμαι ο ιδιος μαγος ή δε ξερω τι μπορει να ειναι κατι διαφορετικο.

 

Η ερωτηση που υπαρχει ειναι υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να μαθω αν ειμαι ο ιδιος μαγος ενα βιβλιο κατι το οποιο θα με βοηθησει να το ανακαλυψω γιατι νιωθω οτι τα ονειρα μου δειχνουν κατι που υπαρχει αλλα δε ξερω ακριβως τι ή μηπως ολα ειναι μια απλη ψευδαισθηση?

 

Βεβαια παραειναι αλιθηνα για να ειναι ψευδαισθησεις πρεπει σιγουρα να υπαρχει μια καποια εξηγηση.

Edited by asotos11
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και παλι μετα απο καιρο πριν αρχισω να γραφω θα ηθελα να απαντησω για τους καρχαριες και αυτους τους εχω δει μονο σε ονειρα ποτε στη πραγματικοτητα ή απο κοντα.

 

Τωρα θα μιλησω παλι για τα ονειρα και για κατι που με προβληματιζει το τελευταιο καιρο με αλλα ονειρα τα οποια μου γεννανε καποιες καινουριες αποριες..

 

Ειχα δει παλιοτερα σε ονειρα οτι ημουν τηλεκινητικος μπορουσα να πεταξω ειχα πυροκινηση κτλπ οπως και εδω περα ειχα γραψει οτι σε ενα ονειρο μου εψαχνα ενα μαγο.

 

Μετα απο αυτο ειχα κι αλλες εξελιξεις ονειρα που δεν καταλαβαινα αν ειναι αλιθηνα ή αν κοιμαμαι διλ ονειρα σαν να ενονωταν κατα καποιο τροπο οι 2 αυτες διαστασεις σαν κατι το εξωπραγματικο δε μιλαω για αλιθηνα ονειρα.

 

Ειχα δει 2 πριν κατι μηνες στο ενα ξυπνησα στο δωματιο μου και κατι προσπαθουσε να με πνιξει με τη κουβερτα κι ενω νομιζα οτι ημουν ξυπνιος στη πραγματικοτητα κοιμομουν και φωναξα με ολη μου τη δυναμη να φυγει αυτο το οποιο με τυλιγε και μου βγηκαν μισες λεξεις κι εκεινη τη στιγμη χτυπησε το ξυπνητηρι ηταν ονειρο αλλα κατα καποιο τροπο ειχα ολες μου τις αισθησεις και ενιωθα μου φενεται αυτο δυσκολο γιατι στα ονειρα ακομα και στα αλιθηνα δε νιωθουμε ποσο μαλλον αν προσπαθει κατι να μας πνιξει.

 

Στο δευτερο παλι κοιμομουν και ξυπνησα παλι στο ιδιο μερος και ειδα ενα σκυλι που ειχα παλιοτερα και που μαλλον ειναι νεκρο αλλα εγω δε το ηξερα δεν ηξερα καν οτι κοιμομουν παλι χτυπησε το ξυπνητηρι.

 

Σιγουρα οι περισσοτεροι δεν εχετε εξηγησεις γι αυτα τα ονειρα που κατα καποιο τροπο ειναι σαν να γινοται οι 2 διαστασεις ενα.

 

Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι ενα ονειρο που ειχα δει πριν κατι μηνες και συγκεκριμμενα ηταν η γιαγια μου η οποια ειναι νεκρη εδω και χρονια και ειχε ανοιξει μια πυλη απο τη κολαση προφανως και μεσα απο τη πυλη περασαν δαιμονικα πλασματα 5 στον αριθμο αυτα τα πλασματα τα οποια βγηκαν εξω δε βγηκαν απλα και μονο για να τρομοκρατησουν η να δολοφονησουν το κοσμο αλλα τρωγαν κυριολεκτικα τους ανθρωπους ηταν περιπου 2 μετρα στο υψος και ηταν σωματικα σα μεγαλοι βατραχοι και το κεφαλι τους ηταν καπως παραξενο με ενα μεγαλο στομα αλλα τρομακτικο το κεφαλι οχι βατραχου.

 

Σε αυτο το ονειρο τα πλασματα δε βγηκαν απλα και μονο για να τρομοκρατησουν το κοσμο αλλα ο πρωταρχικος τους σκοπος ηταν να με σκοτωσουν.

 

Η γιαγια μου εστειλε 2 σε εμενα τα οποια οχι μονο δε μου καναν κακο αλλα με το που με πλησιασαν αρχισαν να με υπακουνε σα κουταβακια στο ονειρο αυτο ημουν κατι παραπανω απο ενας απλος ανθρωπος στο ονειρο αυτο ημουν εγω σαν μαγος και ειχα εποικεινωνια με 2 ακομα μαγισσες τα πλασματα αυτα μπορουσαν δε μπορουσαν να βλαψουν μαγους ουτε μαγισσες μπορουσαν να βλαψουν ομως τους υπολοιπους.

 

Οποτε στο ονειρο αυτο ημουν ο ιδιος μαγος συνομιλωντας με 2 μαγισσες οι μαγισσες αυτες δε τις ενοιαζε και τοσο τι θα κανουν τα πλασματα εγω αντιθετος προσπαθουσα να τα βρω και να τα γυρισω πισω απο εκει που ηρθαν τα πρωτα 2 που σταλεικαν πανω μου τα εστειλα αμεσως πισω αλλα 2 φαγαν μερικους ανθρωπους πριν καταφερα να τα βρω και να τα γυρισω πισω κι αλλο 1 το ειχε παρει μαζι του ενας αλλος μαγος  ο οποιος ηθελε να το χρισημοποιησει για κακους σκοπους ο μαγος ομως αυτος κινδυνευε κατα καποιο τροπο γιατι το πλασμα ηταν κατα καποιο τροπο ηδη μαγεμενο.

 

Εγω πηγαινα προς τα εκει για να βρω το μαγο με το πλασμα για να παρω το πλασμα μαζι μου και να το γυρισω πισω πριν να φτασω εκει περα τελειωσε το ονειρο.

 

Δε ξερω τι σημαινει το τελευταιο ονειρο μου εχει περασει απο το μυαλο να ειμαι ο ιδιος μαγος και να προσπαθω κατα καποιο τροπο να τον ξυπνησω απο μεσα μου διλ να βγαλω το μαγο που εχω μεσα μου εξω.

 

Δε ξερω αν τα ονειρα με οδηγουν εκει οτι ειμαι ο ιδιος μαγος ή δε ξερω τι μπορει να ειναι κατι διαφορετικο.

 

Η ερωτηση που υπαρχει ειναι υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να μαθω αν ειμαι ο ιδιος μαγος ενα βιβλιο κατι το οποιο θα με βοηθησει να το ανακαλυψω γιατι νιωθω οτι τα ονειρα μου δειχνουν κατι που υπαρχει αλλα δε ξερω ακριβως τι ή μηπως ολα ειναι μια απλη ψευδαισθηση?

 

Βεβαια παραειναι αλιθηνα για να ειναι ψευδαισθησεις πρεπει σιγουρα να υπαρχει μια καποια εξηγηση.

Εγώ πάλι όνειρα με καρχαρίες άρχισα να βλέπω πολλά χρόνια μετά που είχα δει και συναντήσει στην πραγματικότητα. Έτσι δεν το συνδέω άμεσα (αλλά πρέπει να σημειώσω ότι οι 2 βασικοί 'ονειρότοποι' με καρχαρίες μοιάζουν πολύ με συνδυασμό από τις 2 πραγματικές τοποθεσίες της "επαφής!" έστω κι αν δεν είναι οι μοναδικοί.

 

Για να όνειρά σου θα έλεγα ότι κάτι υπάρχει σ'αυτά αλλά - κατ'εμέ - η διάθεσή σου να βρεις ερμηνείες και σημασίες μπορεί να σε κάνει να χάσεις το "νόημα!"

Ναι δημιουργούν απορίες. Σκέψου όμως μηπως αυτές ακριβώς οι απορίες *είναι* ο λόγος των ονείρων (δηλ ο ρόλος τους είναι να σου δημιουργήσουν απορία κι όχι να σου λύσουν την απορία!)

Για παράδειγμα περπατάς στο δρόμο και βλέπεις να κοιμάται ένα σκυλί πιο δίπλα. Θα σκεφτείς ποτέ να ερμηνεύσεις την συνάντηση αυτή; Αμφιβάλλω. Μπορεί λοιπόν να βλέπεις τα όνειρα απλά γιατί οι εικόνες τους "είναι εκεί" κι όχι για κάποιο ειδικό λόγο.

 

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να επωφεληθείς αν θέλεις από αυτά (έχουν και ωραία σενάρια!)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...