Jump to content

Λογοκρισία Και Παρεξηγήσεις


Kazuma
 Share

Recommended Posts

Από τότε που έγινα μέλος στο φόρουμ (πριν μερικούς μήνες) βλέπω πως γενικά είναι πολύ πεσμένη η κίνηση μέσα στο φόρουμ με μικρή συμμετοχή και λίγα μέλη !

 

Ένα λόγος που έχω καταλάβει ότι συμβαίνει αυτό είναι ότι πολλά άτομα με γνώσεις και έντονη συμμετοχή στο παρελθόν έχουν Αποκλειστεί για Ψ,Χ,Ω λογούς !

 

Άτομα όπως ο Dimulator ( 3,760 posts ) , ο Αrtzuna (1,163 posts) , ο panas trismegistos (703 posts) .

 

Και δεν είναι μόνο τα post αλλά και πολλά ποιοτικά topics που έχω διαβάσει από αυτά τα άτομα !

Edited by Kazuma
Link to comment
Share on other sites

Αποκλειστική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του BBC Κολωνάκι.

 

- Δημοσιογράφος: Πείτε μας κάτι για το άτομο αυτό που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο με τις συνταρακτικές του πράξεις. Δεν είχατε αντιληφθεί ποτέ κάτι ύποπτο;

- Γειτόνισσα: Τί να σας πω; Ήταν ένα ήσυχο και συνεσταλμένο παιδί. Ποτέ δεν πείραξε κανέναν. Κανείς μας δεν περίμενε να κάνει κάτι τέτοιο!!!

 

Τα φαινόμενα απατούν. 

 

 

(Για την Ιστορία, ο Artzuna ζήτησε μόνος του τον αποκλεισμό του λογαριασμού του)

Link to comment
Share on other sites

Το φόρουμ έχει μια σταθερά πτωτική τάση τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Βασικοί λόγοι της μείωσης συμμετοχής, για εμένα, είναι:
- Το περιβάλλον της "Οικονομικής Κρίσης", και οι επιπτώσεις του σε σημαντικούς πυρήνες του ελληνικού μυστικισμού, είτε αυτοί είναι άτομα, είτε χώροι (πχ, έκλεισε το Mystery).
- Η ανάπτυξη του Internet. Πλέον μπορείς να ενημερωθείς για οποιοδήποτε κομμάτι του μυστικισμού με ένα απλό γκουκλάρισμα. Η ανάγκη για συζήτηση απόκρυφης γνώσης πέφτει. 
- Η μη προβολή του αβάπτιστου. Πλέον δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να βρεις το Αβάπτιστο, εκτός αν πέσεις τυχαία πάνω του, ή αν στο συστήσουν.
- Η εξάντληση της θεματολογίας. Μετά από ένα σημείο το φόρουμ σταματάει να είναι τόσο χώρος συζήτησης και γίνεται βιβλιοθήκη. 
- Η πτώση του επιπέδου. Τοποθετώ τον zelkant9is, την μέλισσα της οργής και τον pana στην ίδια κλίμακα υποβάθμισης του φόρουμ με την οικονομική κρίση.
- Η απουσία πρακτικής θεματολογίας. Συζητάς ευχάριστα αυτό που υπάρχει σε έλλειψη, όχι σε υπεραφθονία. 
- Η απομάκρυνση του φόρουμ από την αρχική θεματολογία του. Υποτίθεται οτι το Αβάπτιστο δίνει στέγη στην "Τέχνη των Σοφών".  "Το παιδεραστικό βιντεοκλίπ που ξεσήκωσε αντιδράσεις", "Οι Πλούσιοι Κενυάτες κάνουν ενέσεις για να γίνουν λευκοί!" και "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα", αγαπητέ Kazuma? 
- Η διαχείριση. Ζητώ συγνώμη, αλλά με το "Παιδεραστικό Βιντεοκλίπ που ξεσήκωσε αντιδράσεις" να φιγουράρει ελεύθερα από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 23 Μαρτίου (που μπήκε στα Poltergeist) αναρωτιέμαι που είναι o Speedy.

Για να μιλήσω για εμένα (1,201 posts), όσο δεν γίνεται τίποτα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, δεν ενδιαφέρομαι να επενδύσω παραπάνω ενέργεια (Τιμώ και για πρώτη φορά το Βηλφεγώρ).
Αν ξεκινήσει κάποια σοβαρή αλλαγή θα αλλάξω το όνομά μου σε Φοίνικα και θα στέλνω κεράκια στις συζητήσεις του φόρουμ. 

Edited by Βηλφεγώρ
Link to comment
Share on other sites

Και όλα αυτά θα αλλάξουν σύντομα. Το συντονιστικό με τη βοήθεια διαφόρων μελών οργανώνουν αλλαγές. Τη στιγμή που μιλάμε έχουμε συμφωνήσει ήδη σε κάποια θέματα και σύντομα θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή τους.. 

Link to comment
Share on other sites

Kazuma, ο χώρος είναι ιδιωτικός και τα μέλη οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες. Για κάποιο σχετικά μεγάλο διάστημα το φόρουμ είχε να αντιμετωπίσει κάποια σοβαρά προβλήματα. Αυτά λύθηκαν και πολλά πράγματα θα αλλάξουν σύντομα. Οι λόγοι που απομακρύνθηκαν ορισμένα μέλη ήταν ξεκάθαροι. Σε έναν ιδιωτικό χώρο, δε σου πέφτει λόγος γιατί απομακρύνονται διάφορα μέλη, ειδικά όταν η συνεισφορά σου σε αυτό δεν είναι απλώς μηδενική, αλλά πέφτει υπό του μηδενός. 

 

Βηλφεγώρ, έχουμε ήδη αρχίσει να απομακρύνουμε άσχετα θέματα και προχωρούμε σε αρκετές αλλαγές.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...