Φοίνικας Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Δεν θα σχολιάσω κάτι, απλά τα αφήνω εδώ:1. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/witches-mass-spell-donald-trump-magic-resistance-a7600646.html2. http://hermetic-golden-dawn.blogspot.gr/2017/03/ancient-mystery-school-gives-dire.html?m=13. https://www.facebook.com/groups/OfficialBindTrumpΒασικά, θα σχολιάσω:Θεωρείτε οτι μπορούν να λειτουργήσουν τέτοιου είδους προσεγγίσεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Δεν θα σχολιάσω κάτι, απλά τα αφήνω εδώ: 1. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/witches-mass-spell-donald-trump-magic-resistance-a7600646.html 2. http://hermetic-golden-dawn.blogspot.gr/2017/03/ancient-mystery-school-gives-dire.html?m=1 3. https://www.facebook.com/groups/OfficialBindTrump Βασικά, θα σχολιάσω: Θεωρείτε οτι μπορούν να λειτουργήσουν τέτοιου είδους προσεγγίσεις? Υπό προυποθέσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φοίνικας Posted March 31, 2017 Author Report Share Posted March 31, 2017 (edited) Υπό προυποθέσεις Mνιαι? Εννοώ, να λειτουργήσουν. Όχι, να λειτουργήσουν. Να λειτουργήσουν. Σε φάση, όπως λένε οι τυπισσούλες στο βίντεο: "Δένω το χέρι του Trump για να μην μπορεί να πράξει το κακό". Ή "κάνω ένα hexαρισματάκι, και συνεχίζω, μέχρι να αφήσει το Γραφείο ο Trump". Kαι αν όχι, γιατί όχι? Edited March 31, 2017 by Φοίνικας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 On 31/3/2017 at 5:09 PM, Φοίνικας said: Όχι, να λειτουργήσουν. Να λειτουργήσουν. Σε φάση, όπως λένε οι τυπισσούλες στο βίντεο: "Δένω το χέρι του Trump για να μην μπορεί να πράξει το κακό". Ή "κάνω ένα hexαρισματάκι, και συνεχίζω, μέχρι να αφήσει το Γραφείο ο Trump". Kαι αν όχι, γιατί όχι? Θεωρώ πως η δυσκολία στο να πετύχεις κάτι τέτοιας εμβέλειας, έγκειται στο ότι έχεις πολλούς άλλους να αντιμετωπίσεις, που θέλουν το αντίθετο ή κάτι διαφορετικό. Τι εννοώ: τα δημόσια πρόσωπα είναι στόχος των ενεργειακών «θέλω» εκατοντάδων (εάν όχι χιλιάδων) ανθρώπων, καθημερινά. Άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Δεν φτάνουν ποτέ στον δέκτη, διότι απλά… αλληλοεξουδετερώνονται. Για να μπορέσει ένα μεμονωμένο άτομο να πετύχει το δικό του ενεργειακό «θέλω» θα πρέπει να είναι τόσο δυνατό, που να «ξεπεράσει» ΟΛΩΝ των άλλων... Το θεωρείς κάτι εύκολο; Ή έστω δυνατόν; Προσωπικά, το θεωρώ ακατόρθωτο, για μόνο ένα άτομο. Μια καλή ομάδα... ίσως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Εσείς που ασχολείστε με αυτά και είναι εκτός δικών μου ενδιαφερόντων και εμπειριών, μπορείτε/ ξέρετε να μου πείτε ποιό είναι το κόστος μία τέτοιας πράξης; Βάση των δικών μου αρχών και εμπειριών, κάθε παρέμβαση στην ελεύθερη βούληση κάποιου άλλου επιφέρει μεγάλος κόστος και πολλές φορές και το αντίθετο αποτέλεσμα. Εσείς πώς το βλέπετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 3 hours ago, Αρχάγγελος said: μπορείτε/ ξέρετε να μου πείτε ποιό είναι το κόστος μία τέτοιας πράξης; Ναι, η καταπάτηση της ελεύθερης βούλησης κάποιου, έχει πάντα σοβαρές επιπτώσεις. Το "δέσιμο" όμως για να μην πράξει κάποιος κακό, είναι άλλο θέμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Οκ... εδώ τώρα θα σχολίαζα "και τι είναι κακό;", "ποιός μπορεί να κρίνει τί είναι καλό και τί κακό;", "ποιός μας έβαλε δικαστές του κόσμου;" κλπ κλπ το οποίο δεν θα τελειώσει ποτέ Προσωπικά πήρα την απάντησή μου και σε ευχαριστώ Άλλωστε όλοι ανεξαιρέτως απολαμβάνουν/αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους, ανεξάρτητα από το τι οι ίδιοι θεωρούν ότι πράττουν (καλό ή κακό). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 7 hours ago, Αρχάγγελος said: Οκ... εδώ τώρα θα σχολίαζα "και τι είναι κακό;", "ποιός μπορεί να κρίνει τί είναι καλό και τί κακό;", "ποιός μας έβαλε δικαστές του κόσμου;" κλπ κλπ το οποίο δεν θα τελειώσει ποτέ ΧΑΧΑΧΑ... Το περίμενα ότι θα το έλεγες αυτό Όταν γίνεται το "δέσιμο" σωστά, δηλαδή χωρίς να ορίσεις (εσύ που το κάνεις) το τι είναι "κακό/βλαβερό", ουσιαστικά επικαλείσαι την Θεία Δίκη να επέμβει και ταυτόχρονα να προστατεύσει. Συνεπώς, δεν κάνεις εσύ την κριτική/ορισμό ούτε γίνεσαι εσύ "δικαστής του κόσμου". Γι' αυτό και δεν υπάρχουν επιπτώσεις καταπάτησης ελεύθερης βούλησης. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Ίσως λοιπόν και για τον λόγο αυτό να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ίσως η Θεία Δίκη να τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 28 minutes ago, Αρχάγγελος said: Ίσως λοιπόν και για τον λόγο αυτό να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ναι. Είναι πιθανό να μην "δεις" αποτέλεσμα ή να υπάρχει κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα ή να... βρεθείς εσύ "τιμωρημένος" (εάν πια έχεις κάνει τόσο κακή εκτίμηση του σωστού και λάθους, κι έβγαλες μόνος σου τα ματάκια σου ) Τώρα, ειδικά για τον Τράμπ, δεν ξέρω τι γίνεται, δεν το έχω δοκιμάσει ! Μπορώ όμως να σου πω ότι μάλλον κανένας δεν έχει σκεφτεί να τον "δέσει"... Όλοι πέφτουν στην ίδια παγίδα να "πάρουν τον νόμο στα χέρια τους". Υ.Γ. @Τράγου Κέρατο, εσύ γιατί κλαίς, καλέ ;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 1 hour ago, Νεφέλη said: Υ.Γ. @Τράγου Κέρατο, εσύ γιατί κλαίς, καλέ ;! 1 hour ago, Αρχάγγελος said: Ίσως λοιπόν και για τον λόγο αυτό να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ίσως η Θεία Δίκη να τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα... Ή αλλιώς τη στρουμφίσαμε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts