Τράγου Κέρατο Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Πως μας βάζανε στο σχολείο έκθεση "Θέμα Ελεύθερο"; Ε, κάτι τέτοιο κι εδώ. Αρκεί να μην παραβιάζει τους όρους της κοινότητας, την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τους όρους hosting της σελίδας και τα λοιπά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Εδώ και περίπου 2-3 χρόνια, έχετε προσέξει που, τα όσα λέγαμε εδώ μέσα εδώ και 10 χρόνια, έρχεται τώρα η Επιστήμη και τα επιβεβαιώνει;! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Θέμα "Ελεύθερο" δηλαδή Σε ποια αναφέρεσαι Νεφέλη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Είναι πολλά, αλλά νομίζω πως το πιο εντυπωσιακό είναι που, οι επιστήμονες που ασχολούνται με το πείραμα του CERN, πλέον καταλήγουν στο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κάποια Αρχή με βασική νοημοσύνη, που κινεί το Σύμπαν.Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με τους Θεούς όπως οι θρησκείες τον/ην/ους αντιλαμβάνονται. Είναι εντελώς Πανθεϊστική. Επιβεβαιώνεται δηλαδή το Τάο. Επίσης, τις νεότερες παρατηρήσεις/συμπεράσματα της Κβαντομηχανικής, τις βρίσκω πολύ βαθειά Ζενικές . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 (edited) Είναι πολλά, αλλά νομίζω πως το πιο εντυπωσιακό είναι που, οι επιστήμονες που ασχολούνται με το πείραμα του CERN, πλέον καταλήγουν στο ότι ΥΠΑΡΧΕΙ κάποια Αρχή με βασική νοημοσύνη, που κινεί το Σύμπαν. Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με τους Θεούς όπως οι θρησκείες τον/ην/ους αντιλαμβάνονται. Είναι εντελώς Πανθεϊστική. Επιβεβαιώνεται δηλαδή το Τάο. Επίσης, τις νεότερες παρατηρήσεις/συμπεράσματα της Κβαντομηχανικής, τις βρίσκω πολύ βαθειά Ζενικές . Αν και τα ψιλοπαρακολουθώ, δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται αυτό που λες, παρά μόνο σε ένα quote από κάποιον που μου έδειξε ο διευθυντής στη δουλειά μου όταν έμαθε πως είμαι άθεος :/ Και ΕΥΤΥΧΩΣ αρχίσαν να παίρνουν χαμπάρι πως η θεωρεία των Simulated universes ( https://en.wikipedia.org/wiki/Simulation_hypothesis ) είναι εναλλακτική του "θεού"* και το κόψανε *Ως νοήμων δημιουργός, όχι ότι παρεμβαίνει κάπως Edited October 11, 2017 by Sucore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 ...Επίσης, τις νεότερες παρατηρήσεις/συμπεράσματα της Κβαντομηχανικής, τις βρίσκω πολύ βαθειά Ζενικές . Τότε αποκλείεται να είναι Ζεν - ξέρεις το Ζεν που βρίσκεις 'ζενικό' δεν είναι το Ζεν κτλ κτλ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted October 12, 2017 Author Report Share Posted October 12, 2017 Δύο τινά: 1. Διαδίδεται και γίνεται αποδεκτή ως θεωρία η άποψη πως ζούμε σε μια προσομοίωση πραγματικού κόσμου. 2. Όλα είναι ένα ψέμα: Περί του ότι η πραγματικότητα είναι ένα ψέμμα, με βιολογικά επιχειρήματα. (Βασικά τούτο αξίζει χωριστό νήμα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 12, 2017 Report Share Posted October 12, 2017 2. Όλα είναι ένα ψέμα: Περί του ότι η πραγματικότητα είναι ένα ψέμμα, με βιολογικά επιχειρήματα. (Βασικά τούτο αξίζει χωριστό νήμα) Προφανώς και είναι ψέμα, διότι είναι υποκειμενική! (και ναι, συμφωνώ ότι θέλει δικό του νήμα) Τότε αποκλείεται να είναι Ζεν - ξέρεις το Ζεν που βρίσκεις 'ζενικό' δεν είναι το Ζεν κτλ κτλ XAXAXA… σωστό κι αυτό! . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted October 12, 2017 Author Report Share Posted October 12, 2017 Προφανώς και είναι ψέμα, διότι είναι υποκειμενική!Πάει πολύ παραπέρα. Θα το αναλύσουμε κάπου χωριστά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
outis Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 ... Αρκεί να μην παραβιάζει τους όρους της κοινότητας, την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τους όρους hosting της σελίδας και τα λοιπά. Μου το χαλάς έτσι. Επεξεργάστηκα τα τελευταία 2 χρόνια - με επιτυχία - σπελλς επιρροής σε καιρικές συνθήκες αλλά δυστυχώς τέτοιες δράσεις παραβιάζουν τη Συνθήκη της Γενεύης (ψήφισμα 31/72 του 1976, επικυρωμένο και από τα Ηνωμένα Έθνη) οπότε θα το βουλώσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Ισχύει μόνο σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης και ως στρατιωτική ή εχθρική χρήση. Το νομικό τμήμα του Αβάπτιστου βρίσκει ότι δεν παραβιάζεις το Διεθνές Δίκαιο. Ως εκ τούτου, δύνασαι να αναφερθείς ελεύθερα στα παραπάνω σπελλς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φοίνικας Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 (edited) Δαμιάνα. (Damiana) Ένα κουταλάκι, σε καφετιέρα γαλλικού καφέ, με φίλτρο, κανονικά. Συνήθως βάζω και ένα κουταλάκι Green Mate. (για μια κούπα του τσαγιού) Αν το αφήσεις να βράσει ένα εφτάλεπτο σε μπρίκι γίνεται πιο δυνατό. Πουλάνε στο http://www.polycarpo.gr/, αλλά έχει γενικότερα και στο διαδίκτυο. Πολύ την έχω συμπαθήσει. Y.Γ. Μαγικόφυτο είναι. Edited October 13, 2017 by Φοίνικας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 ...Και πιο ελέυθερο θέμα, δεν γίνεται! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakkon Darkblade Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Φοίνικα, πουλάει Mate το μαγαζί που έβαλες το λίνκ; γιατί δεν το βρίσκω; :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted October 13, 2017 Author Report Share Posted October 13, 2017 Το Yerba Maté είχα διαβάσει κάπου πως είναι καρκινογόνο. Σε μεγάλες ποσότητες ίσως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts