Jump to content

πέντε παιδιά που πατέρας τα χτυπούσε , άφηνε νηστικά και τα υποχρέωνε σε διαλογισμό(?)


Recommended Posts

Πρίν λίγες μέρες  έγινε γνωστό το περιστατικό οπου  σύμφωνα  με την είδηση  : Μια απίστευτη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης ανηλίκων ήρθε  στο φως της δημοσιότητας, Πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών τα άφηνε νηστικά και τα έβαζε να διαλογίζονται  :blink:

Η οικογένεια μετακόμισε τα τελευταία έξι χρόνια........ Αρχικά έμεναν σε τροχόσπιτο σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα και στη συνέχεια μετακόμισαν σε μια μονοκατοικία ζώντας σε άθλιες συνθήκες. 

Σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, ο πατέρας είχε αφήσει και τα πέντε παιδιά αβάπτιστα δίνοντας τους αρχαιοελληνικά ονόματα καθώς ακολουθούσε μια θρησκεία παρόμοια με την σαϊεντολογία ενώ δεν επέτρεπε να τρώει κανείς κρέας και αβγά.

Γείτονας δήλωσε : Έχουν συμβεί πολλά παράξενα πράγματα… Δεν ξέρω ακριβώς τι και που προσκυνούν, ο πατέρας, έβαζε τα μεγάλα παιδιά να προσεύχονται μαζί του και να διαλογίζονται και δεν τα άφηνε να τρέφονται .....

 

Φαντάζομαι το ακούσατε και εσεις για το περιστατικό , ποια ειναι η γνωμη σας ????

Παρόμοια περιστατικά εχουν συμβη πολλες φορες σε USA ,Καναδά , Γερμανία , Σουηδία , άλλου .......

 

Link to comment
Share on other sites

Και τώρα θα σας πως τη δική μου γνώμη απο εδω και περα : 

Σίγουρα παρόμοια περιστατικά εχουν συμβη πολλες φορες σε USA ,Καναδά , Γερμανία , Σουηδία , άλλου .    Αλλά είναι  πρωτοφανή για την κοινωνία στην Ελλαδα .... ή μήπως οχι :insane:

 

Και λεω μήπως οχι  γιατι αν εξαιρέσουμε τα "αρχαιοελληνικά ονόματα" και τον "διαλογισμό"  , τότε στην σημερινή κοινωνία στην Ελλαδα υπάρχουν εκατοντάδες αν οχι πάνω απο 1000 τέτοια περιστατικά σε ολη την χώρα ! 

Γιατι σε ολες της μεγάλες πόλης υπάρχουν οικογένειες με 3-4 παιδια απο "παρατυπους"-παράνομους  μετανάστες/Πρόσφυγες που επίσης ζουν σε άθλιες συνθήκες και  χτυπούν και άφηνε νηστικά πολλες φορες τα παιδιά τους ,αντι  για "διαλογισμό" τα υποχρέωνουν σε Προσκύνημα στον Αλλαχ και στα θηλυκά να φορούν μεγαλη μαντιλα ή μπουρκα  ,τα προωθούν σε Πορνεία ανήλικων μεσω "Στέκια Μεταναστών" και "κτιρίων υπο κατάληψει" , άλλο ......

Πορνεία ανήλικων προσφυγόπουλων στο Πεδίον του Άρεως για 10 ευρώ και ένα πιάτο φαγητό!  (δεν άφηνε να ποσταρο λινκ)

Αλλά ομως σε αυτες της περιπτώσεις σπάνια επεμβαίνει η αστυνομια -  Νόμος και οι γείτονες δεν μιλούν οτι  "Έχουν συμβεί πολλά παράξενα πράγματα" αλλά λένε αα αυτοι ειναι Μουσουλμάνοι εχουν αλλον πολιτισμό μην τους κρίνετε !!!     

Αυτό θα πει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» τελικα ..... 
:shocked:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς πράγματι συμβαίνουν τέτοια και χειρότερα. ΚΑΙ στην Ελλάδα, μεταξύ Ελλήνων, όχι αλλοδαπών όπως λανθασμένα συχνά νομίζουμε.

Η αρρώστια στο μυαλό, δεν έχει θρησκεία, δεν έχει έθνος, δεν έχει φύλο.

 

6 hours ago, Shade Midori said:

Αλλά ομως σε αυτες της περιπτώσεις σπάνια επεμβαίνει η αστυνομια -  Νόμος και οι γείτονες δεν μιλούν οτι  "Έχουν συμβεί πολλά παράξενα πράγματα" αλλά λένε αα αυτοι ειναι Μουσουλμάνοι εχουν αλλον πολιτισμό μην τους κρίνετε !!! 

Αυτό θα πει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» τελικα ..... :shocked:    

Μακάρι να ήταν απλά θέμα "δύο μέτρων και δύο σταθμών". Θα λυνότανε πιο εύκολα.

Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι δεν επιτρέπουν σε "άπιστους" ν'ανακατευτούν σε ενδοοικογενειακά θέματα. Μπορούν μάλιστα να γίνουν πολύ επιθετικοί σ'αυτό το θέμα. Θα υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων το να κριθούν από τους ίδιους τους "αδελφούς" τους Μουσουλμάνους και το ότι ο κάθε "άπιστος" δεν έχει κανένα λόγο πάνω στο θέμα. Το ότι δεν μιλάνε οι "άπιστοι" γείτονες, είναι διότι φοβούνται. Είναι πάρα πολύ πιθανό να είχαν προσπαθήσει κάποια στιγμή ν'ανακατευτούν και να υπήρξε έντονη αντίδραση, με απειλές.  Ακόμα και οι πλέον ειρηνικές και καλόκαρδες Μουσουλμανικές οικογένειες, δεν θα ανεχτούν μη-Μουσουλμάνους να έχουν έστω και απλά άποψη για τα ενδοοικογενειακά τους. Είναι κάτι που τους το χώνουν στο μυαλό από ιδιαίτερα νεαρή ηλικιά.

Αυτά στα λέω "εκ των έσω", έχοντας γονέα που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε Μουσουλμανική χώρα, με Μουσουλμάνους φίλους, γείτονες, δασκάλους. Με πείρα από εργασία με Μουσουλμάνους. Και με φιλικές οικογένειες Μουσουλμάνων, μέχρι σήμερα. Δεν είναι καθόλου απλό θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Μισό λεπτό, να το πιάσουμε το θέμα πιο αργά; Δηλαδή, εγώ θα ήθελα να προσδιορίσουμε το θέμα διότι, για την ώρα, εγώ μετράω κάμποσα θέματα:

  1. Η (τραγική) είδηση της κακοποίησης παιδιών από τους γονείς τους στις ΗΠΑ
  2. Το κατά πόσο τέτοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί στο εξωτερικό
  3. Αν κάτι τέτοιο θα ήταν πρωτοφανές για την Ελλάδα
  4. Αν τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σε οικογένειες μεταναστών ή όχι.
  5. Κατά πόσον στους τελευταίους "επιτρέπεται" να το κάνουν αυτό.

Ας ξεκινήσουμε λίγο προσδιορίζοντας το θέμα. Σε φόρουμ είμαστε. Έχουμε χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...