Jump to content

Σχέσεις


Θα προτιμούσατε η σχέση σας να ασχολείται με την Τέχνη;  

39 members have voted

  1. 1. ?? ???????????? ? ????? ??? ?? ?????????? ?? ??? ?????;

    • ?????????? ???.
      3
    • ???????? ???.
      6
    • ???, ???? ?? ????? ???????? ??? ????.
      2
    • ?? ???? ??? ????? ?????????.
      9
    • ???.
      4
    • ??? ?? ?????? ????.
      1
    • ???? ? "????????"/? "???????", ???? ?????? ???? ?????? ??? ????? ???????.
      1
    • ????/???? ????? ??? ??? "???????"/??? "??????? ????? ???/??? ?????? ??? ?????? ?????.
      0
    • ????/??? ??? ?????/???? ???? ??? ????? ?????? (???????? ?? ????? ? "????????")
      0
    • ??? ???? ????? ?? ????? ??? ??? ????????.
      11
    • ????? ?? ???????? ??? ??? ????????.
      2


Recommended Posts

Για να μην αναρωτιέστε ποιος το ψήφισε το συγκεκριμένο "Μόνο ο "επίσημος"/η "επίσημη", τους άλλους τους έχουμε για άλλες χρήσεις." σας λέω... :018bleh:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εγώ παιδιά απάντησα όχι γιατί οι άντρες δε πρέπει να ξέρουν και πολλά. :018bleh:

ότι τους δίνεις να το τρώνε χωρις πολλα πολλα :blblbl: πρέπει να μαστε γλυκείες και κάποια κολπάκια καλύτερα ούτε καν να τα υποψιάζονται. :witch:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παιδιά απάντησα όχι γιατί οι άντρες δε πρέπει να ξέρουν και πολλά. :018bleh:

ότι τους δίνεις να το τρώνε χωρις πολλα πολλα :blblbl: πρέπει να μαστε γλυκείες και κάποια κολπάκια καλύτερα ούτε καν να τα υποψιάζονται. :witch:

8893[/snapback]

 

τώρα αυτό να το κάνω print screen και να το στείλω κάπου ή θα γίνω κακιά :gleam: αλλά ως ταπεινή σου φίλη θα συμφωνήσω απόλυτα :019blush:

Link to comment
Share on other sites

τώρα αυτό να το κάνω print screen και να το στείλω κάπου ή θα γίνω κακιά  :gleam:  αλλά ως ταπεινή σου φίλη θα συμφωνήσω απόλυτα  :019blush:

 

άμα το στείλεις δε σου ξαναλέω χαρτιά ούτε deste :018bleh::018bleh:

Link to comment
Share on other sites

άμα το στείλεις δε σου ξαναλέω χαρτιά ούτε deste :018bleh:  :018bleh:

8956[/snapback]

 

έχε χάρη που δεν ξέρω να λέω καλά την deste γιατι τα χαρτιά που ρίχνω είναι δοκιμασμένα και εγγυημένα :018bleh::018bleh::018bleh:

Link to comment
Share on other sites

Οι γυναίκες είναι σε γενικές γραμμές καλύτερες μάγισσες σε ό,τι αφορά τη γήινη εκδήλωση της μαγείας. Τους είναι όμως δύσκολο να ενεργήσουν σε άλλα πεδία περισσότερο χαοτικά και λιγότερο συγκεκριμένα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις! Η αμοιβαία συνειδητή συνεργασία αντρών και γυναικών μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης η ανάπτυξη του αντιθέτου μέσα μας μάς κάνει πιο ικανούς και πιο δυνατούς. Ο σύντροφός μας είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μας το διδάξει αυτό. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η μαγεία δεν είναι μόνο τραπουλόχαρτα;

Link to comment
Share on other sites

Μμμ..όσο σκεφτόμουν τις σχέσεις μου ως τώρα..και θέτωντας κάποια κριτήρια..τελικάμάλλον λάθος ψήφισα να έχει μια μικρή εξοικείωση..ειλικρινά είναι υπέροχο να μπορείς να μοιράζεσαι τα πιο ιδιαίτερά σου ενδιαφέροντα με τον άνθρωπο που μοιράζεσια πχ το κρεββάτι...

όπως και να έχει....γενικά οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύ δύσκολες ώστε να με απασχολεί τόσο το να έχει ο άλλος τέτοια ενδιαφέροντα και ενασχολήσεις..αν και παίζουν τρομερό ρόλλο σε μια σχέση τα πιστεύω ώστε ν αυπάρχει αρμονία..

συμπέρασμα?φαύλος κύκλος.... :angel:

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι ο καθένας είναι πάντα με αυτόν που του αξίζει. Αλλά πολλές φορές δεν μπορούμε να το παραδεχτούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Οι σχέσεις και ο τρόπος που επιλέγουμε συντρόφους είναι ενδεικτικές της γενικότερης πνευματικής εξέλιξης μας.

Και όταν λέμε να είναι ο άλλος σχετικός με το σπορ, εγώ προσωπικά εννοώ να ξέρει πραγματικά τί του γίνεται. Όχι του στυλ "να 'χαμε να λέγαμε...". Μόνο όταν και οι δύο ενδιαφέρονται για την πραγματική τους εξέλιξη μπορεί να γίνει δουλειά στον τομέα που συζητάμε. Και όταν υπάρχει αυτογνωσία και από τις δύο πλευρές ωστέ να μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξέρουν τί είναι αυτό που τους ενοχλεί. π.χ. μπορεί να ζηλεύεις το σύντροφό σου αλλά αυτό να είναι απλά μια προβολή του δικού σου εγωισμού. Πως θα ξέρεις τί κακό προκαλείς στη σχέση σου αν δεν έχεις αυτογνωσία;

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι ο καθένας είναι πάντα με αυτόν που του αξίζει.

Μεγάλη αλήθεια αυτή και πράγματι σπάνια την παραδεχόμαστε στον εαυτό μας.

 

Και όταν λέμε να είναι ο άλλος σχετικός με το σπορ, εγώ προσωπικά εννοώ να ξέρει πραγματικά τί του γίνεται. Όχι του στυλ "να 'χαμε να λέγαμε...". Μόνο όταν και οι δύο ενδιαφέρονται για την πραγματική τους εξέλιξη μπορεί να γίνει δουλειά στον τομέα που συζητάμε.

Ε ρε γλέντια... Ανοίγεις φοβερή κουβέντα τώρα Ονειρόκοσμε! Θα μπούμε στην συζήτηση: «τι πάει να πει ?σχετικός/η με το σπορ?; ». Αν δηλαδή κάποιος ενδιαφέρεται για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία, αλλά μάλλον αδιαφορεί για τον γενικότερο χώρο «μεταφυσικό»... θεωρείται σχετικός/η ή άσχετος/η;

 

...Για ν? ακούσω απόψεις... :angel:

Link to comment
Share on other sites

Και μιας και έσπειρα τα «δαιμόνια» ας κάνω την αρχή?

Θεωρώ ότι όποιος ασχολείται σοβαρά με το μαγικό χώρο, αυτό με το οποίο έρχεται βασικά αντιμέτωπος είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Εμείς είμαστε η Πύλη του Εαυτού μας και ο εαυτός μας είναι το μοναδικό πράγμα που κατέχουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που γενικά οι άνθρωποι έχουν την τάση να την «πατάνε» όταν ασχολούνται με αυτά τα πράγματα. Ψάχνουν τις αλήθειες έξω από αυτούς. Αν π.χ. έρθεις αντιμέτωπος με τον τρόμο σου φταίνε «οι κακές οντότητες» αντί να ψαχτείς και να δεις ποιες «πόρτες» άφησες ανοιχτές. Και πάει λέγοντας?

Συνήθως το σύντροφο τον έχουμε ανάγκη γιατί τον βλέπουμε σαν προέκταση του εαυτού μας - αντί να σεβόμαστε την ατομικότητά του. Και όταν δεν μας κάνει τα γούστα έτσι όπως θα θέλαμε, αρχίζουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Και - επίσης ? πάει λέγοντας?

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες Ονειρόκοσμε (τι πρωτότυπο... :lol: ), αλλά ουσιαστικά δεν απάντησες στο ερώτημά μου: αυτός που ασχολείται με την αυτοβελτίωσή του και την αυτογνωσία, αλλά δεν ενδιαφέρεται/ασχολείται καθόλου με πνεύματα, φαντάσματα, Θεούς και λοιπές οντότητες, ούτε με μαντεία, επικλήσεις, τελετουργίες κλπ κλπ κλπ... Θεωρείται σχετικός ή άσχετος με το 'σπορ';;

Αντίστοιχα: αυτός που ασχολείται με όλα τα προαναφερόμενα "μεταφυσικά", αλλά δεν στοχεύει στην αυτοβελτίωση και αυτογνωσία, θεωρείται σχετικός ή άσχετος;

 

...Το ερώτημά μου έχει ώς σκοπό τον ορισμό του... "σχετικού".

Link to comment
Share on other sites

Ο καθένας μπορεί να βελτιώσει τον εαυτό του μέσα από διάφορα "σπορ"...μπορεί να είναι σχετικός και με το συγκεκριμένο μπορεί όμως και όχι.

Link to comment
Share on other sites

Όντως, Νεφέλη, έτσι όπως το έγραψα δεν ήταν ξεκάθαρο. Η γνώμη μου είναι ότι όποιος ασχολείται με το λεγόμενο "μεταφυσικό" εκ των πραγμάτων ασχολείται και με το εσωτερικό κομμάτι και το αντίστροφο. Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Από όποια μεριά του νήματος κι αν ξεκινήσεις στο τέλος θα καταλήξεις στην άλλη. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι ασχολείσαι πραγματικά και δεν κοροϊδεύεις.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα αυτά τα "μεταφυσικά" ή τα "εσωτεριστικά" που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια - και όχι μόνο - είναι κατά 95%:

α) Μόδα (να 'χαμε, να λέγαμε... που λέγαμε)

β) Κατευθυνόμενα

γ) Ημίμετρα

δ) Σαχλαμάρες ψευτοερευνητών

 

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι ασχολούνται με το σπορ. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πολύ λίγα άτομα που όντως οι πράξεις τους είναι σε θέση να διαμορφώσουν την εξέλιξη της πραγματικότητας. Όσο για τις θεωρίες... ο κόσμος έχει πήξει από δαύτες!

 

Τα χαρτιά, τα ματζούνια και όλα τα συναφή είναι εργαλεία του μαγικού έργου και το να ασχολείται κάποιος με αυτά δεν αποτελεί απόδειξη ότι εξασκεί μαγικό έργο. Ως απόδειξη θεωρείται, όταν αυτός που τα χρησιμοποιεί κατανοεί απόλυτα την προέλευση, τον τρόπο λειτουργίας τους καθώς και το γιατί προχωρεί στη χρήση τους την κάθε δεδομένη στιγμή (αυτογνωσία).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...