Jump to content

Το ψευδώνυμο σας ??????


Recommended Posts

Το δικό μου το διάλεξα γιατί έχει σχέση άμεση με εμένα. Λόγο ζωδίου (Λέων) (και το χρώμα του Λέωντα είναι το χρυσό). Επίσης έχω μεγάλη αδηναμία στις γάτες. (το Λιοντάρι είναι αιλουροειδές). Αυτα απο εμένα.

Edited by Gold Lion
Link to comment
Share on other sites

Οταν πτωτομπηκα στο φορουμ ειχα αλλο νικ , τοτε δεν ειχα αποφασισει πως θα ηθελα να με αποκαλουν , ηρθε ομως καποια στιγμη που ολα μεσα μου μπηκαν σε μια σειρα και ετσι μιας και μου αρεσει να ασχολουμε με την μαγεια και να την χρησιμοποιω για καλο αποφασισα πως το Λευκη -Μαγισα μου πηγαινει τελεια !!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το δικό μου ψευδώνυμο είναι σύνθεση του "Σαγήνη" και του "Nagginie". To Σαγήνη με ενθουσιάζει...Πάντα "έλιωνα" στην ιδέα να με συστησουν σε κάποιον και εκείνος να μου πει "γοητευμένος" ή "charmed" και να μου φιλήσει το χέρι!!Σαν σε κατι ταινείες σχετικά παλιάς εποχής...

Το Nagginie είναι το όνομα του φιδιού του You-Know-Who στο Harry Potter και μου αρέσει πολύ σαν όνομα!!!

Έτσι, έκανα τη σύνθεση :wacko: και βγήκε αυτό που βγήκε :whistling: .....

Ειναι οντως πολυ γοητευτικο , σε ανεβαζει παρα πολυ το να σου φιλησει καποιος το χερι γοητευμενος απο την παρουσια σου ....μου το εχει κανει καποιος δυο φορες την πρωτη παραξενευτικα και τολμω να πω , πως ντραπηκα λιγακι ...την δευτερη φορα ενιωσα πολυ διαφορετικα ...με μαγεψε !!!

Αχχχχχχχχχχ ειναι το κατι αλλο .....

 

ξερω ειμαι :offtopic: αλλα ηθελα να το πω :019blush: αχχχχχ

 

 

 

και οσο για τον Harry Potter .....αααααααααααααα ειμαι πολυ φαν

Edited by leuki-magisa
Link to comment
Share on other sites

Το Δικό μου ψευδώνυμο δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο αν και σκεφτόμουν το Seth αλλά ήταν ήδη πιασμένο.

Πάντως χωρίζεται σε δύο λέξης το Daemon=Δαίμονας και το Freya από την νορβηγική θεά. Και ιδού το αποτέλεσμα.

Τώρα πως τα συνδύασα τα συμπεράσματα δικά σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mέσα από μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζω το όνομα ''λυκάονες'' ανήκει σε όσους Έλληνες με τις πράξεις τους κ τα έργα τους υπερασπίζονται την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Ο πρώτος Λυκάων ήταν ο μυθικός Λυκάων, βασιλέας της Αρκαδίας που έζησε την ίδια εποχή που βασιλιάς της Αθήνας ήταν ο Κέκρωψ. Οι Λυκάονες (το οποίο σημαίνει φωτεινοί νόες) είναι παρόντες όταν κινδυνεύει η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Όταν φεύγουν υπάρχει κάποιος να τους αντικαταστήσει, κάποιος που θα ακολουθήσει τα χνάρια τους. Μέσα στα χρόνια της Ελληνικής ιστορίας υπήρξαν διαφορετικοί άνθρωποι οι οποίοι ανέλαβαν το ρόλο του Λυκάονα επειδή έτσι έκριναν ότι έπρεπε να κάνουν, επειδή ο τόπος τους κάλεσε να τον προφυλάξουν. Στις μέρες μας που υπάρχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ για τέτοιους ανθρώπους, οι άνθρωποι στρέφονται προς άλλα πράγματα... Εγώ από τη μεριά μου προσπαθώ με τις πράξεις μου να κάνω ότι μπορώ για τον τόπο μου κ γι αυτά που έχει ανάγκη. Μακάρι κ άλλοι να κάνουν το ίδιο.

Όταν ένας Λυκάονας φέυγει, ένας Λυκάονας έρχεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Griz-X3

Καλημέρα

 

Το δικό μου το διάλεξα εξαιτίας ενός ονείρου

Κ μετά βρήκα ότι είναι κ μαγικό όνομα

Κ μου ταιριάζει σε πολλά θέματα?

 

-----------

Grizoulhs

-----------

 

Είναι το κανονικό απλά εκτεταμένης ταχύτητας

Έβαλα κ το

 

Griz-X3

 

 

Τελικά το κράτησα όπως φαίνεται?

 

Κ παρακαλώ την νεφέλη

Να μου βγάλει το Griz-X3

Edited by Griz-X3
Link to comment
Share on other sites

Μ'αρεσει η νύχτα και μ'αρέσουν οι μοτο!!

Οταν οδηγω τη μοτο μου τις νυχτερινές ώρες νιώθω όμορφα!! Εξ ου και το nick μου, Nightrider, βέβαια οι περισσότεροι γνωστοί με φωνάζουν απλά Night! Τώρα το Darkson προέκυψε έπειδη δεν ήταν διαθέσιμο το σκέτο Nightrider!

Αν μπορούν οι admins να διαγράψουν το Darkson κανένα πρόβλημα!

 

Τώρα όσο για το παλαιό "Epinephelus" μ' άρεσε ηχητικά. Η ερμηνεία του... κανείς δεν μπόρεσε να το βρει με όσους το έχω συζητήσει μέχρι τώρα... και μ' αρεσει το μυστήριο

 

@Nora

 

Το epinephelus είναι το επιστημονικό ονομα ενός γένους ψαριών στο οποίο ανήκουν οι ροφοι και οι σφυρίδες!!

Link to comment
Share on other sites

Το δικο μου ειναι απλα ενα γεννημα της κοιλιας μου :) ειναι απλα το nick μου στο ποιο τελειο MMORPG που υπαρχει το lineage!!! χαχαχχα

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το δικό μου το επέλεξα γιατι οι νύχτες με πανσέληνο είναι πολύ φωτεινές και μυστιριώδεις. Είναι σαν ασπρόμαυρη φωτογραφία, διακρίνονται όλα τα σχήματα αλλά πάντα περισσεύει χώρος και για την φαντασία να πλάσει τα υπόλοιπα.΄Γενικά οι νύχτες με πανσέληνο ήταν πάντα αγαπημένες.

 

έτσι λοιπόν...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το διάλεξα γιατί είδα σε πολλά όνειρα μου ότι έτσι με φώναζαν. Και γενικά μου αρέσει πάρα πολύ, πιο πολύ από το κανονικό μου όνομα :lol:

Link to comment
Share on other sites

Το δικό μου πιστεύω ότι με εκφράζει... Πάντα ένιωθα χαμένη... Τώρα το 12.. Είναι απλά ημερομηνία γέννησης.. το μόνο αληθινό στοιχείο που γνωρίζω από την γέννηση μου.. Μπορώ να προσθέσω το 12 στο ψευδώνυμο μου? (Πάντα το ήθελα, τώρα πως μου ξέφυγε όταν το έκανα ένας θεός ξέρει :015annoyed: )

Edited by Lostsoul
Link to comment
Share on other sites

Το δικό μου έχει λίγη ιστορία.. που δεν θα μπω αυτή την στιγμή γιατί θα σας κουράσω..

 

Somnius από το Captivus Somniorum που πάνω κάτω σημαίνει αιχμάλωτος ονείρων, ή αυτός που κρατάει ή κρατιέται σε όνειρο κλπ κλπ.. μου το περασε ένας πολύ πνευματικός φίλος που δυστυχώς είναι πλέον στην θεσσ/κη και δεν τον έχω δει τελευταία.. oh well.. έτσι πέρασε σε nickname με όνομα και επίθετο.. Somnius Captivus και έμεινε το Somnius που και πρωτότυπο είναι και έχει και βάθος..

 

Παλαιότερα ψευδόνυμα που μου είχαν δώσει, παραδώξως μου τα έδειναν δεν τα διάλεγα..!!??

Σειρά από το παλαιότερο προς το καινούργιο και τρέχον :

GaBMaN γιατί ήμουν πολύ καλός στο παιχνίδι Descent και ο κωδικός cheat ξεκινούσε με gab και αν θυμάμαι καλά ο υπόλοιπος ήταν gabbagabbayey (hihi)

SonGokuGr λόγο του ότι είχα μια ομάδα από φανατικούς με το dragonball, περάσανε και από τα χέρια μου τα domain anime.gr dragonball.gr και animextreme.gr.. είμαι αρχαίος.!! (χοχο)

Iptamenos που μου το κόλλησε μια φίλη γιατί έτσι με έβλεπε στα όνειρά της. Ήταν οραματίστρια γενικά είχε άστατες ψυχικές δυνάμεις.. αλλά δεν είπα όχι.. γιαυτό και είχα γραφτεί παλιά έτσι, από την εποχή του msn groups της Νεφέλης..

Somnius το τρέχον και πολυχρησιμοποιημένο μου.. έτσι θα με δείτε σε αρκετά forum και ήταν και το nickname μου σε μια μπάντα που είχαμε αλλάξει

Πλέον λόγο εργασίας (Ταχυδακτυλουργικά) με έχουν ονομάσει οι συνεργάτες μου και ο πρόερδος της ακαδημίας ταχ/ργών Asos όπου το χρησιμοποιώ μόνο ως ταχ/ργός..

 

αυτιά..!! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ειναι ονειρο... Θελω να το πραγματοποιησω.Πολοι θα με περασουν για τρελλο αλλα πιστευω πως αν καταλλαβεις τον εαυτο σου την δημηουργια και τουσ καννονες του συμπαντος θα φτασεις κοντα στον Θεο.....

 

 

 

 

 

 

 

 

μπορει να γινεις και ενα μ'αυτον

 

Ετσι θελω να φτασω "Κοντα Στην Δημηουργια"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...