Jump to content

Θανατική Ποινή & Ανθρωποφαγία


Recommended Posts

!

 

Η ανθρωποφαγία όμως, έτσι όπως την συναντούμε στην Γερμανία ή στις Η.Π.Α. π.χ., καθώς και σε άλλες χώρες, όπου διάφοροι τύποι με όλων των ειδών τις διαστροφές επιδίδονται σε τέτοιου τύπου "ασκήσεις", ε, τι να πεις για αυτούς!

 

Πρόκειται για ηλίθιους ανθρώπους ... κενούς! Τίποτε περισσότερο ...

7743[/snapback]

Δεν είναι κενοί ανθρωποι. Απλά εξασκούνται για την περίπτωση που θα βρεθούν στις Άνδεις :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ Νεφέλη μας! Τι να κάνει η ποινή θανάτου σε τέτοιους τύπους; Θα συμφωνούσα, με τον βιασμό τους μέχρι θανάτου! Και πάλι δεν ξέρω εάν είναι αρκετό!

Αν και συμφωνώ μαζί σου, διατηρώ επιφυλάξεις διότι η κτηνωδία στην κτηνωδία είναι επικίνδυνο πράμα.

Βέβαια, το παρήγορο (και συγχωρέστε μου που επικροτώ βαρβαρότητες) είναι πως αυτοί οι «άνθρωποι» δεν επιβιώνουν για πολύ μέσα στην φυλακή. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, πολύ συχνά οι συγκρατούμενοί τους παίρνουν την δικαιοσύνη στα χέρια τους σ? αυτές τις περιπτώσεις, με την ανοχή των δεσμοφυλάκων, και πράγματι φτάνουν σε ποινές όπως αυτή που ανέφερες, γι αυτούς τους «ανθρώπους» (καλύτερα «κτήνη»).

 

(Λίγο άσχετο αλλά το θυμήθηκα συνειρμικά: μια παλιά ταινία με τον Αλ Πατσίνο, εξιστορεί μια τέτοια περίπτωση βιαστή ανηλίκων, που ενώ στην αρχή στην φυλακή τον είχαν συμπαθήσει και είχε κάνει κάποιες φιλίες, όταν έμαθαν γιατί ήταν μέσα, τον βίασαν μέχρι θανάτου. Δεν θυμάμαι τον τίτλο της ταινίας δυστυχώς, οπότε εάν κάποιος την έχει δει και την θυμάται, ας μας ενημερώσει για όποιον ενδιαφέρεται)

 

 

Απλά εξασκούνται για την περίπτωση που θα βρεθούν στις Άνδεις  :clapping:

:063laugh::063laugh::063laugh:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι κενοί ανθρωποι. Απλά εξασκούνται για την περίπτωση που θα βρεθούν στις Άνδεις  :clapping:

7749[/snapback]

 

Α να χαθείς παλιόπαιδο! :063laugh::063laugh::063laugh:

 

 

Ναι, Νεφέλη, όντως είναι επικίνδυνο πράγμα η κτηνωδία, αλλά ... Τεσπα, ξέρεις εδώ και λίγα χρόνια εκτιμώ πολύ τον τρόπο που οι βαρυποινίτες εφαρμόζουν την δικαιοσύνη! Εκτιμώ και τους ίδιους τους βαρυποινίτες. Εχουν ηθική! Θυμάστε την περίπτωση αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που βίαζε τον γιό του, κάπου στην Πελοπόννησο με την ανοχή της σκύλας της γυναίκας του, και στο τέλος αφού πέθανε το παιδί από τους αλλεπάληλους βιασμούς το έκαψε; Και το ξύλο που έφαγε μέσα στην κλούβα καταχάρηκα και την ΅αυτοκτονία΅ του, μέσα στην φυλακή! :gleam:

Link to comment
Share on other sites

Θυμάστε την περίπτωση αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που βίαζε τον γιό του, κάπου στην Πελοπόννησο με την ανοχή της σκύλας της γυναίκας του, και στο τέλος αφού πέθανε το παιδί από τους αλλεπάληλους βιασμούς το έκαψε; Και το ξύλο που έφαγε μέσα στην κλούβα καταχάρηκα και την ΅αυτοκτονία΅ του, μέσα στην φυλακή!  :gleam:

7759[/snapback]

 

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω... Το καταχάρηκα και εγώ εκεί με την κλούβα...

Παρακαλούσε τους αστυνομικούς να το βγάλουν έξω και έβλεπες από πίσω να φεύγουν μπουκετίδια και σφαλιάρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Η θανατική ποινή γίνεται σε άτομα που έχουν διαπράξει φόνους αρκετούς? Γιατί αν ναι, εκτελλούνται άτομα που έχουν κάνει φόνους τότε (εν μέρει) καλά τους κάνουν. Να δουν την γλύκα των πράξεών τους
Θα το πω κι ας παρεξηγηθω.  Συμφωνω με την θανατικη ποινη στα καθικια που βιαζουν παιδια.χμμμ....  ισως οχι θανατικη ποινη...καλυτερα να το πληρωνουν με τον ιδιο τροπο στον χειροτερο βαθμο..

Συμφωνώ και με τις 2! Δεν είναι αυτοί οι διεστραμμένοι και με ψυχολογικά προβλήματα που θα καταστρέφουν έτσι τις ζωές αθώων! Αυτοί που βρήκαν το δικαίωμα να αφαιρέσουν ζωές (αν πρόκειται για δολοφόνους) και να καταστρέψουν και αυτές των κοντινών ανθρώπων των δολοφονημένων ή κατακρεουργημένων?

Η μήπως επειδή ο καλός θεούλης δίνει πάντα ευκαιρία για μετάνοια θα περιμένουμε να μπούν φυλακή για ισόβια, να βγουν σε 5 χρόνια (με καλό δικηγόρο) ή σε 15 (με κάποιον άλλο), να κάνουν εγκλήματα στην αφάνεια και πριν πεθάνουν να πουν ότι μετανόησαν? Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα? Γιατί να ζήσουν μια ζωή χάρμα μέχρι το θάνατό τους? Αν γινόταν κάτι τέτοιο σε κοντινό σας άνθρωπο θα συνεχίζατε να είστε κατά της θανατικής ποινής?

 

*Συγνώμη που τσαντίστηκα :019blush: ,αλλά πάνω σ'αυτό το θέμα δε σηκώνω κουβέντα... :wizard:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το θέμα αλλά ας είμαστε ειλικρινείς..

Λοιπόν να το κάνουμε πιο παραστατικό..

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το σπίτι σας?βράδυ και μπαίνει ένας άγνωστος ?. Σας ζητάει λεφτά ?. Του δίνετε αλλά παρόλα αυτά βγάζει μαχαίρι και σφάζει μπροστά σου την μητέρα σου? προσοχή όμως την ΔΙΚΗ ΣΟΥ μητέρα ? μην μπερδεύεσαι δεν το βλέπεις στην τηλεόραση και τρως ποπ κνορ ΤΟ ΖΕΙΣ ?. Αίματα ? κηδείες ? θλίψη ?πόνος?..

Τώρα πόσοι από εσάς επιμένουν για ανθρώπινα δικαιώματα κτλ?

ΘΑΝΑΤΟΣ ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!!! Πρώτα όμως βασανιστήρια?μαστίγωμα και μετά αλάτι στις πληγές!!!

Link to comment
Share on other sites

Ερχεσαι στα λόγια μου.... :clapping:

Ο άνθρωπος κρίνει πιο δίκαια αν είναι εκτός της κατάστασης, αν βλέπει το πρόβλημα από μακριά, όμως κρίνει όπως ένας άνθρωπος όταν τύχει στον ίδιο.. :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής...

 

Δείτε το κι αλλιώς, ο εκτελεστής της ποινής μπαίνει στη θέση του θανατοποινήτη αφού κι αυτός σκοτώνει... η μόνη διαφορά είναι ότι το κάνει νόμιμα.. πιφ! :rolleyes: νόμος που σου επιτρέπει να σκοτώνεις...

 

Σε αυτόν ποιος θα εφαρμώσει την ποινή??

 

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πέρνει τη ζωή του άλλου στα χέρια του. Η καλύτερη τιμωρία είναι η φυλάκιση, γιατί εκεί τους στερείς πραγματικά τη ζωή, ενώ άμα πεθάνουν... λίγο τους νοιάζει...

 

 

Κι όπως είπε και ένας σοφός:

 

Καλύτερα να αθωώσεις έναν ένοχο, παρά να καταδικάσεις έναν αθώο....

 

:smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να αθωώσεις έναν ένοχο, παρά να καταδικάσεις έναν αθώο
Οτι γίνεται πρέπει να γίνεται με αποδείξεις...

 

Η καλύτερη τιμωρία είναι η φυλάκιση, γιατί εκεί τους στερείς πραγματικά τη ζωή

Εκει τους στερείς τη αηδιαστική και καταδικαστέα ζωή τους για όσο κάτσουν μέσα. Πόσοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και εν τέλει έχουν μείνει μέσα 5 χρόνια? Ωραία τιμωρία....! Δηλαδή, αν βάλεις τον εαυτό σου στη θέση ενός από τους γονείς που τους έχουν βιάσει το παιδί ( :angry: :angry: :angry: ) θα θεωρείς ήρεμα και ωραία ότι η ποινή πρέπει να είναι η φυλάκιση:nono: ? Δε θα θέλεις να πιάσεις το κάθαρμα:angry: ? Να πάρεις εκδίκηση για το παιδί σου? Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου και μόνο που το σκέφτομαι.. :yuk::yuk::yuk:

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή, αν βάλεις τον εαυτό σου στη θέση ενός από τους γονείς που τους έχουν βιάσει το παιδί

Δεν χριάζεται καν να μπεις στην θέση των γονιών... Προσωπικά τουλάχιστον, σαν απλή "τρίτη" φρικάρω και μόνο στην σκέψη, κιας μην είναι δικό μου παιδί, κι ας μην το ξέρω καν το παιδί!!!

Τηγανητό τας-κεμπάπ αξίζει να καταλήξει ο απάνθρωπος! :015annoyed:

 

Αλλά όπως είχα πει και παλαιότερα εδώ, η κτηνωδία στην κτηνωδία, με προβληματίζει, όταν το σκέφτομαι ψυχρά...

Μέχρι ποιού ορίου όμως μπορούμε (και πρέπει) να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε με απουσία συναισθήματος; Με τι καρδιά και με τι συνείδηση να πεις στους τραγικούς γονείς "συγχωρέστε τον..."

Link to comment
Share on other sites

Αλλά όπως είχα πει και παλαιότερα εδώ, η κτηνωδία στην κτηνωδία, με προβληματίζει, όταν το σκέφτομαι ψυχρά...
Nαι...είναι αλήθεια αυτό!
με τι συνείδηση να πεις στους τραγικούς γονείς "συγχωρέστε τον..."

Οπως και αυτό!

 

Είναι δύσκολα τα όρια, τα οποία ορίζει η ηθική, η λογική, το συναίσθημα και ο καθένας τα δικά του....

 

"συγχωρέστε τον..."

Μια ερώτηση τα διαλύει όλα:γιατί?

Link to comment
Share on other sites

..Πόσοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και εν τέλει έχουν μείνει μέσα 5 χρόνια? Ωραία τιμωρία....!

11595[/snapback]

 

Το ίδιο δικαστήριο που θα τους καταδικάσει σε θάνατο, τους απελευθερώνει και στα 5 χρόνια... είναι όλα θέμα νομοθεσίας.

:smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Είναι θέμα κοινωνικοποίησης, αν μου επιτρέπετε... Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λέτε να τους βιάσουμε, να τους λιντσάρουμε, να τους φάμε ζωντανούς, να τους κλείσουμε ισόβια κτλ κτλ κτλ.... Εξαιτίας μας έγιναν έτσι! Εξαιτίας της αδιαφορίας μας και των δήθεν "αξιών" και "κανόνων" (μη :censored: ) που θεσπίστηκαν (όχι από μένα πάντως) από την κοινωνία, περιθωριοποιούμε όσους εκφράζουν κάποια αδυναμία (βλέπε ναρκομανείς για να βγούμε και λίγο off topic) ένταξης. "Δεν είναι δικός μας? δεν είναι του δικού μας κύκλου, της δικής μας κοινωνικής τάξης? Τότε τί κάνει εδώ? Στείλτε τον στον Κορυδαλό ή στην Ομόνοια..." Αυτοί είμαστε ως σύνολο. Και μετά, ζητάμε και τα ρέστα από πάνω!

Αυτοί που αξίζουν να σαπίσουν στην φυλακή, είναι και αυτοί που μας πείθουν ότι με αυτή μας τη συμπεριφορά διασφαλίζουμε την ακεραιότητα του κοινωνικού μας ρόλου και τάξης!

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν και άνθρωποι με προβλήματα που δεν τα "εκφράζουν" βιάζοντας 6χρονα και σκοτώνοντας αθώους. Φυσικά και η κοινωνία πράττει όπως είπες, αλλά δεν είναι λύση οι βιασμοί και οι δολοφονίες! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τεράστια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν ξέρω καν αν είναι ψυχολογικά και μόνο!

Αυτοί που βιάζουν παιδάκια,γριές ή νεκρούς τι ψυχή έχουν? Μην το φτάσουμε στο άλλο άκρο! Φταίει η κοινωνία, αλλά οι υπόλοιποι που έχουν περιθωριοποιηθεί και δεν σκοτώνουν ή δε βιάζουν τι είναι?!

 

Αυτοί που αξίζουν να σαπίσουν στην φυλακή, είναι και αυτοί που μας πείθουν ότι με αυτή μας τη συμπεριφορά διασφαλίζουμε την ακεραιότητα του κοινωνικού μας ρόλου και τάξης!

Αυτό ναι, αλλά όχι και να δεχτώ στον περίγυρό μου βιαστές! :headb:

Link to comment
Share on other sites

"Όποιος παλεύει με τέρατα, πρέπει να προσέξει μη γίνει και ο ίδιος τέρας"

Και όταν σκοτώνεις ,έστω και κάποιον που σκότωσε, γίνεσαι και εσύ τέρας.

 

Επίσης "όταν κοιτάς πολύ μέσα στην άβυσσο, και η άβυσσος κοιτάζει μέσα σου"

 

Εξ'άλλου "Είναι παράξενο πράγμα το είδος των τιμωριών που επιβάλλουμε!Δεν εξαγνίζει τον εγκληματία, δεν είναι εξιλέωση: αντίθετα, ρυπαίνει περισσότερο από το ίδιο το έγκλημα"

 

Ακόμα "Σκοπός της τιμωρίας είναι να κάνει καλύτερους εκείνους που τιμωρούν.Αυτό είναι το τελευταίο καταφύγιο των συνηγόρων της τιμωρίας"

 

Μήπως καταντάω γραφικός; :huh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...