johnny Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Άντε να πω κι εγώ, καρκίνος με ορωσκόπο Αιγόκερω (με μια επιφύλαξη το τελευταίο ), στο κινέζικο δε σας λέω, στο κέλτικο βελανιδιά (ω,ναι!!!) και στο σαμανικό Δρυοκολάπτης (ναι,ε?!)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 στο κινέζικο δε σας λέω Τιγράκι κι εσύ, μήπως; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αστάρτη Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ΒΟΗΘΕΙΑ!! Μη μου επιτεθήτε σας παρακαλώ!..είμαι καλό παιδάκι και δεν πειράζω κανέναν... :001almostcry: ...και τρώω και όλο μου το φαγητό! Πραγματικά τώρα, γιατί να ασχολειθεί κάποιος με το να κάνει κακό στον πρώτο τυχόντα... και όπως προανεφέρθεικε, το ζώδιο είναι άχρηστο σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιηθούν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλκιβιάδης Χ Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Το συνηθησμένο (?): Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό! (καλό ε?) Κινέζικο: Πίθικος Κέλτικο: Gort(Ivy) Όποιος θέλει να "παίξει" να έρθει! Έχω και playmobile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αστάρτη Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 ...Όποιος θέλει να "παίξει" να έρθει! Έχω και playmobile... 8735[/snapback] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lithos Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Και παρεπιπτόντως, που μπορώ να τα βρω;;μου κινήσατε την περιέργεια!!!και κατά προτίμηση στα ελληνικά;;(πολλά θέλω ε;; )[/size][/color][/font] 8710[/snapback] Για το Κέλτικο μπορείς να μπεις στο www.geocities.com.lavenderwater37 και να δεις στα αριστερά του site εκεί που λέει trees (δένδρα). Είναι στα αγγλικά όμως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Για το Κέλτικο μπορείς να μπεις στο www.geocities.com.lavenderwater37 και να δεις στα αριστερά του site εκεί που λέει trees (δένδρα). Είναι στα αγγλικά όμως 8750[/snapback] Δε πειράζει...Καιρός να θυμηθώ τα αγγλικά μου...(πέντε χρόνια έχω να ασχοληθώ! :063baby: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ήμουν Αιγόκερως με ωροσκόπο Ταύρο, αλλά βαρέθηκα κι επωφελήθηκα από μια φαντασtική προσφορά! (click) Τώρα είμαι αστακός με ωροσκόπο κουβά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Που πας και τα βρίσκεις ρε απίστευτε;;; Πολύ καλό!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Εγω σκορπιος με ωροσκοπο λεων...Για τα αλλα δεν εχω ιδεα :headb: :headb: :headb: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onirocosmos Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Κι εγώ ήμουν Αιγόκερως με Κριό αλλά μετά το παράδειγμα του Τραγοκέρατου δεν άντεξα και έγινα Σκαντζόχοιρος με Τρελή Αγελάδα :drooling2: ΥΓ. Λέτε να το 'χει το ζώδιο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phevos Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Πέσατε όλοι στη σατανική μου παγίδα!! Btw Kι εγώ δύδιμος είμαι με ωροσκόπο παρθένο (ο θεός να σας φυλάει) στο κινέζικο δράκος στο σαμανικό ελάφι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vkey Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Λοιπόν Ζώδιο το φοβερότερο:ΤΑΥΡΟΣΩροσκόπος από τους καλύτερους:ΚΑΡΚΙΝΟΣ Φοβερός συνδιασμός ετσι????? :evilbl: Κινέζικο:ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ 8657[/snapback] Εμένα να ρωτήσουν γι'αυτό! Γιατί βεβαίως- βεβαίως υπάρχει κάλύτερος συνδυασμός, δηλαδή: Ζώδιο: Παρθένος Ωροσκόπος: Ταύρος (αν και μου εχουν βρει και Δίδυμο και Κριό, κρατάω αυτό που βρήκα μόνη μου ) Κινεζικο:Γουρουνίτσα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazargeth Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 που βρίσκετε τα υπόλοιπα ζώδια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mystictear Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Το συνηθησμένο (?): Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό! (καλό ε?)Κινέζικο: Πίθικος Κέλτικο: Gort(Ivy) Όποιος θέλει να "παίξει" να έρθει! Έχω και playmobile... 8735[/snapback] χαχαχχα..αλκη να σε φάω??? λοιπόν.. είμαι..ταυράκι..με ωροσκόπο ταύρο..σελήνη στον ταυρό..ο δίας μας τα χαλάει..(υδροχόος..) (ευχαριστώ κερατάκι..) λοιπόν..ποιος έχασε τούφες μαλλί..?/ και ποιός μίλησε για πείσμα??ας μου πάει κοντρα.να δούμε κερατάκιααα... :blblbl: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts