Olympia Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Τοξοτακι με ωροσκοπο ταυρο Καπρος του νερου στο κινεζικο και Μελια στο κελτικο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gojeta Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Ταυρος με ωροσκόπο καρκίνο. Θα πεθάνω???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeaHawk Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ΗΜΑΡΤΟΝ.. ΖΥΓΟΣ ΕΙΜΑΙ.. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΟΧΙ ΚΕΛΤΙΚΟ Η ΚΙΝΕΖΙΚΟ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leyball_fye Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 χμ... (αν και στα ζωδια ειμαι καπως.. εκτος, θα σας πω κι εγω) ΙΧΘΥΣ Αιγυπτιακό: ΣΟΥ Κέλτικο και ΝεοΚέλτικο: RON ή NION Κινέζικο: Αρουραίος Σαμανικό: Λύκος (ξέχασα κάτι; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrakleitos Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Παρθενος στο κινεζικο σκύλος :headb: στο κελτικο?συμηδα? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoso Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 ζυγός είμαι από ότι ξέρω με ωροσκόπο αιγόκερω..... τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει.....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrakleitos Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ζυγός είμαι από ότι ξέρω με ωροσκόπο αιγόκερω.....τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει.....? Τι εννοεις δηλαδη??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΟΡΦΕΑΣ Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Εγώ είμαι σκύλος με ωροσκόπο τσιμπούρι! :blblbl: Χωρίς πλάκα τώρα, Ζώδιο: Υδροχόος Ωροσκόπος: Λέων Κινέζικο: Τίγρης Κέλτικο: Κυπαρίσσι Σαμανικό: Ενυδρίδα Με φιλικούς χαιρετισμούς, Μορφέας. :angel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awaken Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Αχαχα... Διαβάστε εδώ μια ....διαφορετική προσέγγιση των ζωδίων... Παρεπιπτόντως είμαι Παρθένος και μάλλον με σεληνιακό ωροσκόπο Παρθένο επίσης. (Λίγο κακός συνδυασμός?!) Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι... Θα ψάξω να τα ξαναβρώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Αχαχα... Διαβάστε εδώ μια ....διαφορετική προσέγγιση των ζωδίων... Όχι πάλι αυτό! :headb: :isaygrrr: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awaken Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Αχαχα... Διαβάστε εδώ μια ....διαφορετική προσέγγιση των ζωδίων... Όχι πάλι αυτό! :headb: :isaygrrr: Εχμ. Αν το λινκ είχε αναφερθεί ξανά... Αν σε εκνευρίζει Τράγου Κέρατο ... εχμ... και πάλι συγνώμη ... (Προσωπικά όταν το διάβασα λύθηκα στα γέλια γιατί είναι τρελά υπερβολικό, αλλά σε πολλά πέφτει μέσα.. Εσύ τι ζώδιο είπαμε οτι είσαι Τραγοκέρατε? ) Με την ευκαιρία, είμαι μία Κλαίουσα Ιτιά στο Κέλτικο Ωροσκόπιο ( ) Αρκουδίτσα στο Σαμανικό και ( ) Τίγρης στο Κινέζικο Ωροσκόπιο! ( :cheerful: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αρχάγγελος Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Εγώ είμαι παρθένος υδροχόος, που διατηρεί κοπάδι από κριούς, αιγόκερους και ταύρους. Τώρα τελευταία....με τόσα νερά, σκέφτομαι να πάρω και μερικούς ιχθύες, γιατί διάφοροι τοξότες, συνοδευόμενοι από λέοντες κυνηγούν το κοπάδι μου. Φοβάμαι όμως ότι στο ενυδρίο θα πλακώσουν δίδυμοι καρκίνοι και σκορπιοί και ο ζυγός θα γύρει και πάλι προς το κοπάδι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrakleitos Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Αχαχα... Διαβάστε εδώ μια ....διαφορετική προσέγγιση των ζωδίων... Παρεπιπτόντως είμαι Παρθένος και μάλλον με σεληνιακό ωροσκόπο Παρθένο επίσης. (Λίγο κακός συνδυασμός?!) Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι... Θα ψάξω να τα ξαναβρώ! μη το λες ειναι ωραιος συνδυασμος!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ai_Shifu Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Δυτικό: Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο Κινέζικο: Πρόβατο Σαμανικό: Λύκος Κέλτικο: ιδέα δεν έχω Αιγυπτιακό: ιδέα δεν έχω ΕΠΙΣΗΣ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrakleitos Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Δυτικό: Ιχθύς με ωροσκόπο ΚαρκίνοΚινέζικο: Πρόβατο Σαμανικό: Λύκος Κέλτικο: ιδέα δεν έχω Αιγυπτιακό: ιδέα δεν έχω ΕΠΙΣΗΣ να κοιταξεις στο σαιτ και για τα δυο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts