Φλογερή Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Καλέ δν ειπα τι ζωδιο ειμαι... Ειμαι παρθενος (όπως πολλά ατομα εδω μέσα, μηπως πρεπει να τα μετρησουμε ?) με ωροσκόπο τοξότη(χειροτερο δεν θα μπορουσα να εχω! ) και όπως αναφερα κ πριν Στο Αιγυπτιακό ειμαι Θωθ και στο Κέλτικο ειμαι EALA ή MUIN! βρηκα μια ωραια σελιδα για τον ωροσκόπο http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php ΥΓ. Το ειπα το ζωδιο μου Κατι επαθα σημεραα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVATARGR Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝΤΑ... ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΔΡΑΚΟΣ......... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phevos Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Gasp! Τόσα χρόνια ζούσα σε τραγική πλάνη; Τον είχα βρει τον ωροσκόπο σε ένα πετσανγκοβιβλιαράκι αλλά απ' ότι φαίνεται ήταν μούφα (καλά δεν αποκλείεται να έκανα λάθος). Τελικά έχω ωροσκόπο λέοντα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλισάχνη Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Λέων με ωροσκόπιο τοξότη. Αιγυπτιακό: ανούβις Κελτικό: Κυπαρίσσι Κινέζικο: κάπρος Σαμανικό: σολομός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magenta Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Μου αρέσει να σκαλίζω παλιά θέματα και να τα φέρνω στην επιφάνεια. Λοιπόν?????.. Ζώδιο : ζυγός Ωροσκόπος :Ιχθείς Κέλτικο : Σφοντάμι Αιγυπτιακό : Όρος Κινέζικο : δράκος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serena Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Εγώ απ'την άλλη είμαι ζυγός με ωροσκόπο τοξότη.Εκρηκτικός συνδυασμός δεν βρίσκετε;;; Στο κινέζικο είμαι φίδι(αυτό θα επιβεβαίωνε την άποψη κάποιον για μένα) και στο κέλτικο είμαι σφένδαμος.(αλήθεια πώς είναι αυτό το δέντρο;Ούτε το έχω δεί...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nora Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Είμαι Κριός και ωροσκόπο Καρκίνο, που όμως ψαροφέρνω αρκετά λόγω της ύπαρξης πολλών πλανητών στους ιχθύς. Στο Σαμανικό είμαι Γεράκι Κέλτικο: Σφένταμος Αιγυπτιακό: Όσιρις Κινέζικο: Άλογο της φωτιάς (που γεννιούνται κάθε 60 χρόνια) :angel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firemaster Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ζώδιο Λέων με ωροσκόπο Τοξότη! Πιο πολλη φωτιά δεν γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα υπόλοιπα τώρα, στο Αιγυπτιακό Ανούβις, στο Κέλτικο κέδρος, Κινέζικο αρουραίος, Σαμανικό σολομός. Πιστεύω αρκετά καλός συνδιασμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-b-t3r Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Ιχθύς με ωροσκόπο δίδυμο. Παράνοια νο.1 Κινέζικο: Πρόβατο, Ινδιάνικο:λύκος παράνοια νο.2 Τρέξτε να κρυφτείτε τώρα που μπορείτε..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Ιχθύς με ωροσκόπο δίδυμο. Χαχα, εγώ πάλι Δίδυμος με ωροσκόπο Ιχθύ! Οέο! Κινέζικο Σκύλος νομίζω.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-b-t3r Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Χαχα, εγώ πάλι Δίδυμος με ωροσκόπο Ιχθύ! Οέο! Κινέζικο Σκύλος νομίζω.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρήκα το τελείως αντίθετό μου κατάλαβα και εσύ μες την παράνοια θα είσαι.... welcome to the club! :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anduriel Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 καλημερα, εγω είμαι καρκίνος με ωροσκοπο καρκίνο.... τωρα καλό είναι αυτό; πείτε μου να ξέρω γιατί σαν συνδυασμός λίγο κούκου μου κάνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XENIA Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 γεια σας εγω είμαι ταύρος με οροσκόπο καρκίνο το θεωρώ υπέροχο συνδιασμό. εσύ παλι Anduriel πρέπι να είσαι πολύ ευαίσθητος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna81 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Να πω και εγω??? Ε ναι θα πω...Σκορπιος με ωροσκοπο Σκορπιο... :angel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seagull Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Καλημέρα και απο εμένα παιδιά!! Λοιπόν, εγώ είμαι Ιχθύς με ωροσκόπο Ιχθύ Στο Κέλτικο είμαι Κλαίουσα Ιτιά ~ Η Μελαγχολία Στο Σαμανικό είμαι Ο Λύκος ~ Η Εποχή των Σφοδρών Ανέμων Στο Αιγυπτιακό ωροσκόπιο είμαι Ίσις ~ Η Θεά της Τάξης, της Ιατρικής και της Μαγείας, Προστάτιδα των Γυναικών και των Παιδιών, είναι μια πανέμορφη γυναίκα που φορά τον Ήλιο πάνω της. Όποιοι γεννήθηκαν υπό την επήρεια της : είναι τίμιοι, δίκαιοι και ιδεαλιστές, έχουν διαίσθηση και λογική και μπορούν να δουν τα πράγματα σφαιρικά και κάνουν την κοινωνικότητα να δείχνει πολλή εύκολη. Προτερήματα : Φανταχτεροί, με αυτοπεποίθηση, οι ιδέες και το χιούμορ τους τούς κάνουν πολύ δημοφιλείς. Ελαττώματα : Επίμονοι, παραιτούνται εύκολα και αποσύρονται όταν τα προβλήματα γίνουν σοβαρά. Επαγγέλματα : Φωτογράφος, εμπορικός τομέας των τεχνών και διαφήμιση. Η Σελήνη μου είναι στον Σκορπιό ~ Θάνατος, Σεξουαλικότητα, Κληρονομικά Θέματα, Μεταλλάξεις (ριζικές αλλαγές), Ψυχικές Δυνάμεις, Κατάρριψη Συνδέσμων (οποιασδήποτε φύσης). Πως τα βλέπετε τα πράγματα εσείς; Υπάρχει ελπίδα??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts