Emmanouhl Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ε να μην πώ κ εγώ Είμαι Τοξότης με ωρσκόπο Λέωντα,ο καλύτερος συνδιασμός B) B) Στο κινέζικο κατσίκα με στοιχείο γή. Το πιο πολύ πρόβλημα πρεπει να το έχει κάποιος καρκίνος με καρκίνο νομίζω,απαπα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anduriel Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 καλησπέρα, ξένια πιστεύω οτι έχω ίσωσ το 98% των στοιχείων ενός καρκίνου και δεν ξέρω κατά πο΄σο είναι καλό αυτό ειδικά για το ευαίσθητος όλα είναι σχετικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twicon Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 ιχθεις σαμανικο:λυκος κελτικο:γλυκολεμονια...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anduriel Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 βρε, λέτε όντως να είμαι προβληματικός με αυτό το συνδυασμό; :getreal: τώρα ανησυχώ. πωπωπω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niliolans Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Μέχρι στιγμής βρήκα μόνο έναν λέοντα....λοιπον..πιστεύοντας ότι εκπροσωπώ όλα τα φίλτατα λιοντάρια, οφείλω να τονίσω τη σημασία μας στο μάταιο τούτο κόσμο.Χωρίς εμάς δε θα ήταν καν μάταιος. Επιπροσθέτως θέλω να διαμαρτυρηθώ για το γεγονός ότι τα γεννεθλια μας είναι σε περίοδο διακοπών. Μια φορά έκανα πάρτυ και είχε έρθει μόνο 1 άτομο :4_9_15v[1]: Αλλά τι να κάνουμε, είναι μοναχικά εδώ στην κορυφή Εγώ είμαι λέων με όροσκόπο ζυγό (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία )...Και θέλω να ρωτήσω πώς βρίσκει κανείς το αιγυπτιακό του...Πώς βρίσκει κανείς το αιγυπτιακό του???? :xmastree: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 http://www.artofwise.gr/html/categories_co...tiakoorosk.html Αλλά γενικά για ζώδια: http://www.artofwise.gr/html/categories/manteia.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mendesius Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Καλημέρα. Είμαι Παρθένος με Ωροσκόπο Ταύρο. Στον πρώτο οίκο έχω την μαύρη σελήνη, και κανέναν άλλον πλανήτη,. Επίσης έχω σελήνη στον σκορπιό σε συνοδό με Πλούτωνα. κ.ο.κ Πολλοί άλλοι αστρολόγοι μου είπαν ότι είμαι σεληνιακός τύπος. Θεωρώ αξιόλογο ζώδιο και τον Οφιουχο. ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Στον πρώτο οίκο έχω την μαύρη σελήνη, και κανέναν άλλον πλανήτη,. Χμ... αυτό τα εξηγεί όλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 κριός με ωροσκόπο Τοξότη Σαμανικό: Γεράκι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάτζικα Ντε Σπελ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Ιχθύς με ωροσκόπο δίδυμο Κινέζικο: Αλογο Κέλτικο: Πεύκο Αιγυπτιακό: Σου Σαμάνικο: Λύκος :cheerful: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάτζικα Ντε Σπελ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 www.olafree.com/astrology/horoscope/index.php?... Σ΄αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τον αστρολογικό σας χάρτη!!! :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Αιγυπτιακό: Σου :cheerful: Είχαν σουδάκια στην αρχαία Αίγυπτο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νυκτώ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 www.olafree.com/astrology/horoscope/index.php?...Σ΄αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε τον αστρολογικό σας χάρτη!!! :smilewink: Εντυπωσιακό! Άλλα δε βγάζω άκρη με τον χάρτη.. :headb: Ξέρεις καμιά ιστοσελίδα(για όσο πιο άσχετους γίνεται) που να τον εξηγεί κιόλας; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Το site αυτό δε το κοίταξα αλλά για ζώδια, σελήνες, ήλιους μπλα μπλα μπλα έχει και στο http://www.astrofree.gr/ (στο οποίο επεξηγεί και τον πίνακα) Αιγυπτιακό: Σου Σου Λι εννοούσε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νυκτώ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Να'σαι καλά Sabrina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts