Jump to content

Έγκλημα στο δίκτυο...


 Share

Recommended Posts

Όπως κάποιοι ξέρετε, έχω φτιάξει ένα clubάκι στον pathfinder με θέματα όπως οι εναλλακτικές θεραπείες και μικρά αρθράκια που γράφω..

Χθές λοιπόν, μου ήρθε ένα mail με τον τίτλο "Πρόσεξε μικρή μάγισσα", και να τι έλεγε:

 

"o xoros elegxetai aπo tin dioxi ilektronikou egklimatos.epeidi exo prosopiki empeiria, to club to diko sou kahtos kai alla parakolouthountai,

protino na sviseis to club sou prin vretheis mplegmeni xoris na ftais.ayti ti

stigmi,atoma trexoun sta dikastiria apo tetoies πράγματα-για-μικρά-παιδιά,

 

se proeidopoihsa..

 

min apantiseis.

prosexe"

 

 

Ζητόντας συμβουλή από μια κοπέλα που έχει παρόμοιο club να τι συμβουλή πήρα:

 

"...ayto pou leei einai alitheia.

exoun travi3ei polla atoma se dikasthria apo edw....

an parathrises egw den exw themata "praktika "exw mono anazhthshs ka therapias..

kala tha kaneis na prosexeis..."

 

 

Θα ήθελα τη συμβουλή σας πάνω στο θέμα, ορίστε και η διεύθυνση του club για να ξέρετε περί τήνος πρόκειτε..

http://clubs.pathfinder.gr/Deep_In_Your_Soul

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Αστάρτη, εγώ θα σε συμβούλευα να προσέχεις, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω και πάρα πολλά για να σε βοηθήσω... Περί αυτού του θέματος καλό θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος συντονιστής αυτού του site, ώστε να σου πει κάποια πράγματα...!!!

Link to comment
Share on other sites

Αστάρτη, έχεις κάνει κάποιο ηλεκτρονικό έγκλημα? :blink:

Αν ναι, τότε όντως πρόσεχε... :unsure:

Αν όχι, τότε άλλαξέ τους τα φώτα! :D Προχώρα ακάθεκτη! :clapping:

Επίσης, για να είσαι καλλυμένη, μπορείς να βάλεις κάποια εισαγωγή στο club (που παρεπιπτόντως, είναι πάρα πολύ καλό :clapping: ) στην οποία να λες ότι η σελίδα είναι κατάλληλη για άνω των 18, ότι δε φέρεις καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της σελίδας (αν και δικά σου είναι τα περισσότερα, δε ξέρω κατά πόσο στέκει :rolleyes: ), ή ότι παραθέτεις τα κείμενα μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και ότι δεν είσαι υπεύθυνη για οποιαδήποτε "λάθος χρήση" τους, ή ότι τα κείμενα είναι "φανταστικά" ΄και ότι τα έβγαλες από το μυαλό σου :smilewink: .Όσοι είναι γνώστες θα καταλάβουν! Για τους υπόλοιπους, άστα να είναι "bedtime stories"... :angel:

 

 

ΥΓ: Δεν εκπλήσσομαι που παρακολουθείται το club σου, όπως και δε θα εκπλησσόμουν αν μάθαινα ότι παρακολουθείται και αυτό το forum...

Τόσους επισκέπτες δέχεται άλλωστε κάθε μέρα... :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

:headb: :headb: :headb: :headb:

:015annoyed::015annoyed::015annoyed::015annoyed::015annoyed:

Μα τι :censored: και :censored: είναι αυτά. Δεν κατάλαβα.

Για ποιο λόγο και από ποιους να παρακολουθείσαι;

Δημοκρατική χώρα σου λέει μετά. Ότι γουστάρουν κάνουν και κανείς δεν μιλάει, αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα.... :headb:

Σαν να σου λέει: Γιατί κοριτσάκι μου κάνεις του κεφαλιού σου και δεν έρχεσαι στο καλούπι; :015annoyed:

:plzdie:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ούτε καταλαβαίνω τι "έγκλημα" έχεις κάνει... δέν βλέπω τίποτα το κακό στο club σου. Μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει; Μήπως κάποιος σου κάνει πλάκα να σε φοβήξει;

 

:blink:

Link to comment
Share on other sites

Δημοκρατική χώρα σου λέει μετά. Ότι γουστάρουν κάνουν και κανείς δεν μιλάει, αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα....

9902[/snapback]

Βασικά το διαδίκτυο δε χαρακτηρίζεται από λέξεις όπως "δημοκρατικό" ή "χώρα"... Περισσότερο σε "αναρχικό"(γιατί εκτός από τα δημοκρατικά του στοιχεία, έχει και τους "χαφιέδες" του) και "παγκόσμιο" μου κάνει εμένα... :unsure: Εκεί που όλα επιτρέπονται!

Σαν να σου λέει: Γιατί κοριτσάκι μου κάνεις του κεφαλιού σου και δεν έρχεσαι στο καλούπι;

9902[/snapback]

Εδώ μάλιστα! :clapping:

Εγώ ούτε καταλαβαίνω τι "έγκλημα" έχεις κάνει... δέν βλέπω τίποτα το κακό στο club σου. Μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει;

9903[/snapback]

Η Αστάρτη είναι όπως και η Νεφέλη και εσύ και εγώ, είμαστε πράγματι "εγκληματίες",ή μάλλον..... τρομοκράτες, όπως συνηθίζεται να "φοριέται" τα τελευταία χρόνια από κάποιους σε κάποιους άλλους. :smilewink:

Αν δεν υπήρχαν "εγκληματίες" άλλωστε, δε θα τιθόταν ποτέ το θέμα της "ελευθερίας του λόγου" στην ανθρωπότητα (δηλ. θα ήταν δεδομένο)! Ή αν δεν υπήρχαν αυτοί που όριζαν τους εγκληματίες, δε θα υπήρχαν βιβλία και βιβλία που ακόμα και τώρα οι άνθρωποι στερούνται το δικαίωμα να τα διαβάσουν (βλέπε βατικανό... κοινότυπο πια,ε?!).

Link to comment
Share on other sites

:worthy::worthy::worthy:

 

Φχαριστώ παιδιά για τη υποστήριξη! Πραγματικά μου ανεβάσατε το ηθικό! :D

 

 

Μήπως κάποιος σου κάνει πλάκα να σε φοβήξει;

:blink:

9903[/snapback]

 

 

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή αλλά "Φύλαγε τα ρούχα σου..."

(Τι σου ήταν και οι αρχαίοι σοφοί.. ^_^ )

 

 

Πάντως johnny, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου, και αυτή τη στιγμή πάω να βάλω μια εισαγωγή για να ξεμπερδεύουμε από απειλες και μ******ς!

 

Και πάλι ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Αστάρτη, καλή σου μέρα και συγχαρητήρια για το κλαμπάκι σου! :clapping:

 

Έχοντας την «Τέχνη των Σοφών» 5 χρόνια, πράγμα που μ? έχει μπλέξει κατά καιρούς με κάθε «καρυδιάς καρύδι», ελπίζω να σου φανώ χρήσιμη παραδίδοντας μερικές συμβουλές που απέκτησα εμπειρικά:

 

1 ~ Έκανες πολύ καλά και έβαλες στην είσοδο το κειμενάκι «η σελιδα δημιουργηθηκε για ενημερωση και μονο του αναγνωστη χωρις καμια προθεση να παροτρυνει σε κανενος ειδους ενεργεια.

τα κειμενα παρατιθενται για εκπαιδευτικους σκοπους και η δημιουργος δεν ευθυνεται

για οποιαδηποτε λαθος χρηση τους.

η δημιουργος δεν προτιθεται να θιξει η να προσβαλλει και σεβεται την πιστη, την ιδεολογια, την θρησκεια και το ηθος του αναγνωστη.»

Άλλαξε όμως την λέξη «εκπαιδευτικούς» με την λέξη «ενημερωτικούς» ή απλά αφαίρεσε ολόκληρη αυτή τη πρόταση (μιας και ήδη αναφέρεις ότι απλά ενημερώνεις), αφήνοντας μονάχα το «η δημιουργος δεν ευθυνεται για οποιαδηποτε λαθος χρηση τους».

Δηλαδή, διαμόρφωσε το κείμενο ως εξής:

«η σελιδα δημιουργηθηκε για ενημερωση και μονο του αναγνωστη χωρις καμια προθεση να παροτρυνει σε κανενος ειδους ενεργεια και η δημιουργος δεν ευθυνεται για οποιαδηποτε λαθος χρηση τους.

η δημιουργος δεν προτιθεται να θιξει η να προσβαλλει και σεβεται την πιστη, την ιδεολογια, την θρησκεια και το ηθος του αναγνωστη.»

 

Επίσης, αν θες, έχεις το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις το κείμενο που έχω βάλει στους όρους της ιστοσελίδας «Η Τέχνη των Σοφών» (ολόκληρο ή μέρος του ή αναδιαμορφώνοντάς το ανάλογα, ότι προτιμάς), μιας και είναι «δουλεμένο» από επαγγελματίες, ώστε να καλύπτει κάθε πιθανή κατηγορία. :smilewink: (http://www.geocities.com/artofwise/)

 

2 ~ Απειλητικά email θα λαμβάνεις κατά καιρούς μπόλικα και σε ποικιλία απειλών. Κι όσο μεγαλώνει ο αριθμός των επισκεπτών, τόσο θα αυξάνεται και ο αριθμός τους. Μη δίνεις σημασία! Όταν θα έχεις καλυφτεί απόλυτα νομικά (με το κείμενο στην είσοδο), θα μειωθούν οι απειλές μιας και δεν θα έχουν νομική βάση. Πλέον, θα περιοριστούν σε απειλές τύπου «είμαι μάγος και σ? έχω βάλει στο μάτι?» που φυσικά είναι για γέλια.

 

3 ~ Πράγματι παρακολουθούμαστε! Όλοι όσοι έχουμε ιστοσελίδες με τέτοια θέματα, παρακολουθούμαστε. Και τα φόρουμ παρακολουθούνται. Και κάποιοι απλοί χρήστες (που δεν έχουν ιστοσελίδα) παρακολουθούνται μερικές φορές. Ειδικά οι μεγάλης θέασης ιστοσελίδες, παρακολουθούνται πολύ στενά (ω ναι φίλοι μου, ανήκουμε κι εμείς σ? αυτές).

Επειδή όμως τελευταία όλο και ξεφυτρώνουν νέες ιστοσελίδες σα τα μανιτάρια, πράγμα που δυσκολεύει το να «κρατάνε λογαριασμό» αυτοί που παρακολουθούν, κάνουν ένα τσεκάρισμα στις νέες ιστοσελίδες που ανοίγουν, κιαν η ιστοσελίδα δεν χαρακτηριστεί «απειλητική» (είτε λόγω περιεχομένου, είτε λόγω μειωμένης θέασης), παύουν να ασχολούνται. Εάν όμως το περιεχόμενο θεωρείται «απειλητικό» (π.χ. σατανικής κατεύθυνσης) ή -πολύ περισσότερο- εάν έχει μεγάλη κίνηση θέασης, τότε η παρακολούθηση συνεχίζεται.

 

Από ποιους παρακολουθούμαστε;; Απ? ότι θες!! Witch-hunters, αδελφότητες, μεμονωμένους πρακτικούς, ερευνητές, δημοσιογράφους, την εκκλησία (ή ανθρώπους της εκκλησίας), ακόμα και από την αστυνομία σε κάποιες περιπτώσεις. Ο καθείς για τους δικούς του λόγους. :wacko:

 

Και τι μ? αυτό; Τίποτα? Απλά παρακολουθούν. Αν δεν έχεις τίποτα ύποπτο να κρύψεις ή να φοβηθείς νομικά, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς κι απ? την παρακολούθηση γενικότερα. Δεν θα σ? ενοχλήσουν ποτέ.

 

Οι ανώνυμες απειλές είναι? κούφιες απειλές, του εκάστοτε μεμονωμένου «στόκου» που ότι θυμάται χαίρεται. Μη σε πτοούν.

Μόνο εάν κάποια στιγμή λάβεις κάτι επώνυμα είναι άξιο προσοχής (και πάλι βέβαια εξαρτάται από το τι θα γράφει, έτσι; Τα ευκόλως εννοούμενα ας παραλείπονται).

 

 

Στείλε μου πμ για ότι χρειαστείς, καθώς και για περαιτέρω λεπτομέρειες. :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

:blink: Κι αν παρακολουθείται μια σελίδα, ιδίως ένα forum, αναγκαστικά παρακολουθούνται και τα μέλη... Κι αν παρακολουθούνται τα μέλη.... :shocked: ΟΥΠΣ!
Link to comment
Share on other sites

Oh my god, i feel so embarassed!Μπήκα κατα λάθος στο site της Βανδή χτες, θεέ μου, τι ντροπή, λέτε να το είδε κανείς; :evilbl: Αστάρτη προχώρα και μη φοβάσαι.Αν έχεις και κανέναν δικηγόρο στην οικογένεια ρώτα και μάθε :)

Link to comment
Share on other sites

Το ξαναγράφω γιατί δεν το πήρε πρέφα κανείς.

 

Ξέρω σκηνικά σε ριαλιτοπαίχνιδα, όπου παίκτες ξέφυγαν από τις 40 κάμερες και τους 100 νοματαίους που τους παρακολουθούσαν και κατάφεραν να κάνουν αταξίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I'm back from holiday!

Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ'όψιν σου;Γιατί δε πιστεύω πραγματικά πως αυτοί που ελέγχουν τις κάμερες κ.λπ. θα άγηναν κάτι να τους ξεφύγει. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

I'm back from holiday!

Έχεις κάτι συγκεκριμένο υπ'όψιν σου;Γιατί δε πιστεύω πραγματικά πως αυτοί που ελέγχουν τις κάμερες κ.λπ. θα άγηναν κάτι να τους ξεφύγει. :unsure:

10156[/snapback]

 

 

Μην πάρεις όρκο φίλε μου!  :lol:

10159[/snapback]

 

Ακριβώς Νεφέλη.

 

Πρόσεξε, earendil, τίποτα συγκεκριμένο δεν μπορώ να σου πω, αλλά θα σου δώσω κάποια κλου:

 

Σκέψου μόνο πως, οι εργαζόμενοι στα ριάλιτι είναι απλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη βάρδια τους, βαριούνται, νυστάζουν, αραιά και πού πιάνουν κουβέντα μεταξύ τους, παραγγέλνουν φαγητό απ' έξω, τους διακόπτει ο προϊστάμενος για κάποιο "σημαντικό θέμα" κ.ο.κ. .... :whistling:

 

Τό'πιασες; :smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...