Jump to content

Σε Νίκησα Θάνατε (Δ. Λιαντίνης)


Recommended Posts

το σώμα του βρέθηκε και αναγνωρήσθηκε απο την οδοντοστοιχεια του..

Πάντςω δεν διαφνωνω μάζι σου, μπορει να ανοιξε πύλες και να περασε αλλου, αλλά αυτος δεν ειναι ο θανατος?

Με τον θάνατο δεν περναμε μεσα απο πύλες?Για να πάμε κάπου αλλού?

Τωρα το αν επελεξε το πότε θα πεθάνει όλοι οι αυτόχειρες αυτο δεν κάνουν?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

το σώμα του βρέθηκε και αναγνωρήσθηκε απο την οδοντοστοιχεια του..

Πάντςω δεν διαφνωνω μάζι σου, μπορει να ανοιξε πύλες και να περασε αλλου, αλλά αυτος δεν ειναι ο θανατος?

Με τον θάνατο δεν περναμε μεσα απο πύλες?Για να πάμε κάπου αλλού?

 

Μήπως ξέρεις αν βρήκαν μέσω αυτοψίας και την αιτία θανάτου;

 

Ναί, πύλες περνάμε και μετά τον θάνατο, αλλά δεν εννοούσα τέτοιου είδους πύλες...

 

:smilewink:

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμαμαι καλά και δεν ειμαι σιγουρη, ναι βρηκαν καποιο δηλητηριο, το οποιο μάλλον θα ηπιε για να σκοτωσει το σώμα του....

 

Αμαζων δεν ειναι ο φόβος του Θανάτου αλλά του τρόπου του θανάτου.

 

αγαπητή Μοργκειν εχω μια ερωτηση, όταν κάνεις αστρική προβολή, αυτο που βγαίνει απο το σώμα σου δεν ειναι η ψυχη σου αλλα το αστρικο σου σώμα.

γιατι το πραγματικό σου σωμα συνεχίζει να αναπνεει(σωμα διχως ψυχη ειναι νεκρό).

Παραθετω ενα κομμάτι απο την σελίδα http://users.med.auth.gr/~karanik/greek/bioeng.htm

Στον άνθρωπο υπάρχει η ανώτερη και η κατώτερη φύση. Στην ανώτερη φύση ανήκουν το Ατομικό, το Βουδικό και το Αιτιατό σώμα, ενώ στην κατώτερη φύση το Νοητικό, το Αστρικό και το Φυσικό σώμα. Αυτό που βλέπουμε όλοι και αναγνωρίζουμε καλύτερα.

 

Το φυσικό σώμα συνδέεται με την θέληση και τις πράξεις, αλλά ταυτόχρονα συνδέεται και με το Ατομικό σώμα που αντιστοιχεί στο ανώτερο επίπεδο και στο πνεύμα.

 

Το Αστρικό σώμα συνδέεται με την καρδιά και τα συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα συνδέεται με το Βουδικό σώμα που είναι το διαισθητικό και στο οποίο ανήκει η ψυχή.

 

Το δε Νοητικό σώμα στο οποίο ανήκουν η νόηση και οι σκέψεις, επίσης συνδέεται και με το αιτιατό σώμα,, το οποίο είναι πνευματικό.

 

Οπως διαβάζουμε και πιο πάνω η ψυχή ανήκει στο βουδικό σώμα...

Ομως βουδας ειναι αυτος που εφτασε στο Φως, ο φωτισμένος, και κατα τον Χριστιανισμο αυτός που εφτασε στην θέωση...

 

Επομένως δεν γνωρίζουμε τι ακριβως εκανε ο Λιαντίνης, αν εβγαζε την ψυχή του τότε το σωμα του θα πεθαινε (ξε-ψυχουσε) και δεν θα χρειαζοταν κάποιο δηλητηριο...

Επομένως βγηκε κάπως αλλιώς εξω απο το σώμα του. Μπορει να ανοιξε πύλες και να μπήκε μεσα με καποιο απο τα σωματα του αλλα οχι τη ψυχη του. Εδω κολλάει αυτο που ειπε ο Ανορ οτι παραπλανηθηκε...

Link to comment
Share on other sites

Εάν όντως η αιτία θανάτου του ήταν κάποιο δηλητήριο, για μένα προσωπικά ο Λιαντίνης δεν ήταν τίποτα παραπάνω από έναν "ψαγμένο" αυτόχειρα...

 

Απλά ήθελε να αυτοκτονήσει και έπρεπε να βρεί έναν "αποδεκτό" τρόπο να το κάνει...

 

Παραπλανήθηκε από τί/ποιόν;;;

Link to comment
Share on other sites

Αν και διαφωνειται μαζι θεωρω οτι η δικαιολογια που βρηκε για να βαλει τελος στη ζωη, ηταν κατι παραπανω απο ψαγμενο, απιστευτο βαθος σκεψεις(κατα εμε) και απιστευτη αισθηση του θανατου.

Link to comment
Share on other sites

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

 

ΦΙΛΕ mandrake ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

ΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΗΡΩΙΣΜΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ....

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Καθότι δεν γνωρίζω τα απαραίτητα για την υπόθεση Λιαντίνη, δεν είμαι σε θέση να πω αν ήταν ήρωας ή δειλός...απλά τονίζω πως καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι, απλά και μόνο επειδή διαβάσαμε το "Σε νίκησα Θάνατε"...

Link to comment
Share on other sites

Οι απαντήσεις που αφορούσαν το θέμα της αυτοκτονίας γενικότερα, μεταφέρθηκαν σε νέο τόπικ εδώ, ώστε να μην περιοριζόμαστε στην περίπτωση του Λιαντίνη. :)

 

Επίσης, οι προστριβές που δημιουργήθηκαν, μεταφέρθηκαν στα poltegeists όπου και κλειδώθηκαν, εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξέρεις αν βρήκαν μέσω αυτοψίας και την αιτία θανάτου;

To θέμα του λιαντίνη συζητείται στο σχετικό σαιτ www.liantinis.gr από το φορουμ του οποίου αντιγράφω τα εξής :

 

Το "δηλητήριο" ηταν το κάλιο και ενα κουτι των 30 δισκίων hipnosedon, που αγόρασε απο ενα φαρμακείο της Σπάρτης.

Θα πρέπει να γνώριζε ότι εάν ληφθούν και με κρασί, η εξέλιξη είναι ανεπίστροφη. Δεν υπάρχει πιθανότητα επαναφοράς, εάν δεν βρεθείς εγκαίρως και δεν υποβληθείς σε πλύση στομάχου...

Η προϋπόθεση που έπρεπε να τηρηθεί, ώστε να επιτύχει το πείραμα, ήταν να μην υπάρχει παρατηρητής, δηλαδή να μη δει κανείς το σώμα του πριν περάσουν 7 χρόνια, (=το διάστημα της απροσδιοριστίας). Πέρασε την Δευτέρα στο βουνό ολομόναχος.

Λαμβάνοντας υπόψη την βεβαιότητα που εξέφρασε η μητέρα του, ότι "η ψυχούλα του πάλεψε με το χάρο την Τρίτη, από τις 5 μέχρι τις 8 το πρωϊ", συνεπάγεται ότι, προφανώς ξενύχτησε, περιμένοντας να δει την ανατολή. Χαράζει νωρίτερα στις κορυφές των βουνών. Θα εβλεπε Ελλάδα και ήλιο πρώτος, και θα έφευγε με αυτή την εικόνα στα μάτια του.

 

Καθώς ο ήλιος φάνηκε στον ορίζοντα, η συνείδησή του ίσως ταράχτηκε για λίγο, όπως του Χριστού στον κήπο της Γεσθημανή... θα πέθαινε!!! Είχε έρθει η ώρα. Προχώρησε με αποφασιστικότητα στην τελευταία πράξη του "κατάφορτος απο αισθήματα επιδοκιμασίας και κατάφασης". Ξημέρωμα διάλεξε να φύγει. Μπηκε στη σπηλιά, άναψε τον φακό και τον ακούμπησε στό βράχο. Έκλεισε την είσοδο με τις πέτρες, τοποθέτησε κατόπιν τις μπετόβεργες μια όρθια και δύο χιαστί σαν στηρίγματα και κάθησε.

Ποια σύνεργα να επέλεγε για το πείραμα; το κάλιο ή τα υπνωτικά; Δεν άργησε να αποφασίσει. Άρχισε να παίρνει λίγα λίγα τα χάπια , με γουλιές κρασιού, -κάνοντας πρωτα μια σπονδή;- μέχρι που το κουτί άδειασε. Σε λίγο θα βυθιζόταν στο άπειρο. Όλα ειχαν τελειώσει.

 

Το κρασί ενίσχυσε δραματικά την δράση των hipnosedon, με αποτέλεσμα να γείρει λιπόθυμος, πέφτοντας σε βαθύ κώμα. Οι σφυγμοί αυξήθηκαν και η καρδιά άρχισε να χτυπάει ολο και πιο γρήγορα, σαν ο οργανισμός να προσπαθούσε να παλέψει το μοιραίο... Όμως, η ηλεκτροχημικη δραστηριότητα του εγκεφάλου του μειωνόταν ώσπου σταμάτησε εντελώς.

Τρεις ώρες μετά την ανατολή του ήλιου, οι αραιοί πια, χτύποι της καρδιάς του, σταμάτησαν κι αυτοί. Είχε φύγει αυτοθέλητα, εκτελώντας το πείραμα του Σρετινγκερ, όπως πολλές φορές είχε υποσχεθεί, αλλά πάντα το ξεχνούσε... Η μάνα το ένιωσε.

 

Μετά από 7 χρόνια, δεν ηταν δυνατόν να βρεθούν ιχνη του φαρμάκου στους ιστους που απέμειναν, επειδή ο Λιαντίνης δεν ήταν τοξικομανής, ωστε να έχουν "ποτιστεί" οι ιστοί του σώματος του με καποια ουσία.

 

Αχ δάσκαλε, τι έχεις κάνει!... Έγραψες. Εβαλες φωτιά στο αχυρένιο ολοκληρωτικό κατεστημένο της "επικρατούσας θρησκείας" χτυπώντας τα συμφέροντά του, όπως καποιος άλλος 2006 χρονια πριν. Δεν θα σε συγχωρήσουν οι "υπηρέτες του ναού" που ζουν χάρη σ'αυτό και βλέπουν ότι με την σωστή εκπαίδευση, χάνουν τόν έλεγχο των προβάτων.

Πιέζονται τώρα να αναγνωρίσουν και το ελληνικό θρήσκευμα, δηλαδη το δωδεκάθεο ως "γνωστή θρησκεία", κι ο αρχιεπισκοπος τους στεναχωριέται πολύ!

Ο Δημητρης Λιαντίνης δημιούργησε μια αφετηρία, ωστε να προοδεύσει το Ελληνικό έθνος. Πολλά πρέπει να αλλάξουν.

Θεολογία να εννοείται η ανθρωπολογία και η Ιατρική, αφού ειναι πια ξεκάθαρο, ότι Θεός είναι ο Ανθρωπος, όπως είπε κι ο Καζαντζάκης (λίγο αιρετικά): "Κάθε άνθρωπος είναι θεάνθρωπος, σάρκα και πνέμα".

 

Κανένας θεός δεν πρόκειται να "κατέβει από τον ουρανό" την "δευτέρα παρουσία", ούτε οι νεκροί να αναστηθούν όπως προσδοκάμε. Αντί να εφευρίσκουν παραμύθια περί "Ελληνοχριστιανικού" δήθεν πολιτισμού, "αμαρτίας", "σωτηρίας", και "θαυμάτων", οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους Έλληνες για την προδοσία, τα εγκλήματα των προκατόχων τους και το ψεύδος που μεταχειρίστηκαν ανέκαθεν με επιδεξιότητα...

Ιδού ότι ο Πάπας της Ρώμης, πρωτοπόρος στην αλλαγή των καιρών,

ζήτησε συγγνώμη απ τους Εβραίους εκ μέρους των Χριστιανών του.

Αυτά είχα να πω φίλοι μου. Ο Λιαντίνης έριξε λίπασμα, για να θεριέψει το δέντρο της Ελλάδος... Δεν είπε ψέμματα. Τον είχε μέσα του τον Χριστούλη, γι αυτό και δεν ήθελε να έχει καμια σχέση με τους σταυρωτές του.

 

Προσωπικά τον Λιαντίνη το βλέπω σαν πομπώδη ουτοπιστή παντρεμένο με γυναίκα θεολόγο που του έκανε και συνεχίζει να του κάνει την ζωή δύσκολη. Δείτε σχετικές ανακοινώσεις στο www.liantinis.gr

Link to comment
Share on other sites

Ξέρετε μονάχα τι φοβάμαι; Υπάρχουν πρόβατα και πρόβατα...μήπως κάποια από αυτά ακολουθήσουν το παράδειγμα του...

Λυπάμαι ειλικρινά. :(

Link to comment
Share on other sites

Η αυτοκτονια θεωρηται απο τα μεγαλυτερα αμαρτηματα. Επειδη η ψυχη δεν καταφερνει να ξεπερασει τις δυσκολιες που τις βαζει ο θεος για να εξαλειψη του καρματος του. Η αυτοκτονια γινεται για λογους απογοητευσης, τρομου φοβου, η αλλων ασχημων καταστασεων που δεν μπορει να ξεπερασει μια ψυχη, η ενας ανθρωπος.

Απο την αλλη κοιταξτε τον Λιανητη. Δεν αυτοκτονησε, ουτε λογο της απογοητευσης ουτε επειδη ηταν δυστυχισμενος. Δεν αποφασισε να αυτοκτονησει για να παραδωθει. Απο οτι ξερω αυτοκτονια θεωρηται ως ηττα, γιατι ο ανθρωποι συνηθως την κανουν, για να ξεφυγουν απο τα προβληματα γους.Αντιθετος ο Λιανητης πεθανε για να κερδισει, για να φοβησει τον ιδιο τον θανατο με την αφοβια του, και οχι για να κρυφτοι απο τα καθημερινα προβληματα του.

Αυτη ειναι κυρια διαφορα μεταξη του Λιανητη και του κοινου αυτοχειρα.

Παντος εγω τον θαυμαζω για αυτο που μπορεσε να νιωσει, αλλα και για την αφοβια του.

 

Βεβαια αν αυριο αποδειχτει οτι αυτοκτονισε επειδη ειχε καποια προβληματα και δεν ηθελε να τα παλεψε τοτε το θεμα αλλαζει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...