Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΙΑΣ


alex
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα ,είμαι καινούριο μέλος,δεν ασχολούμαι καθόλου με την τέχνη αλλά λόγω κάποιων αφύσικων καταστάσεων πιστεύω πως έχω πέσει θύμα μαγείας.Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβω αν όντως ισχύει κάττι τέτοιο?Έχω απευθυνθει μεχρι στιγμής σε δυο παραψυχολόγους των οποίων οι απόψεις ήρθαν σε σύγκρουση.Ο ένας είπε οτι δν εχω πέσει θυμα μαγείας αλλα πρεπει να κάνω έναν ενεργειακό καθαρισμό και να απομακρυνθώ απο κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος μου που είναι ενεργειακά βαμπίρ ενώ η αποψη του αλλου ήταν πως έχω πεσει θύμα μαγείας η οποία κρατάει αρκετα χρόνια  και δημιουργεί προβληματα σε όλη την οικογένεια .ύπάρχει περίπτωση να έχω πέσει θυμα μαγείας  ?αν ναι πωσ μπορώ να είμαι σιγουρος ?υπάρχει κάποιοσ π να μπορεί να με βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Και να έχεις πέσει, δεν είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς. Μια ένδειξη είναι οι περίεργες αναποδιές και συμπτώσεις ενώ μια άλλη είναι οι περίεργες σκέψεις.

Γενικά ο τρόπος να το αντιμετωπίσεις ότι και να είναι, σχετίζεται με την επίκληση ανώτερων δυνάμεων. Τι εννοώ; Προσευχές, μάντρα ή τελετές καθαρισμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να σου δώσω. Χρησιμοποίησε ό,τι έχεις διαθέσιμο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Βασικά θα ήθελα να ξέρω @alex αν είναι όλα καλά τώρα...;

Όταν χρειάζεσαι βοήθεια για το λύσιμο μαγείας, καλό θα ήταν να αναφέρεις τα πάντα ώστε να δώσεις μία πλήρη εικόνα του τι είναι αυτό που βιώνεις για να σε βοηθήσει κάποιος όσο καλύτερα μπορεί. Από εκεί και πέρα, σε αυτές τις περιπτώσεις, αρχίζεις με το να καθαρίζεις το σπίτι σχολαστικά αλλά να το καθαρίζεις και ενεργειακά. Μετά βοηθάει το να αλλάζεις κάποιες συνήθειες καθημερινές και φυσικά να φροντίζεις το σώμα και το πνεύμα σου και να τα ενδυναμώνεις.

Αυτά σαν γενική κατεύθυνση! 😊

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...