Jump to content

Γιατί την Μαγεία...;


 Share

Recommended Posts

Γιατι θεωρεις πως κοροιδευει τον εαυτο του;Η επιμονη ενος εφηβου(και οχι μονο) ειναι,να

καταφερει αυτο που θελει.Και το Αβαπτιστο να ειναι αρκετα κατατοπιστικο για τα πρωτα του βηματα.

 

Διότι κάθε φορά που δημιουργείς μία ψευδή πραγματικότητα και ζεις μέσα σε αυτήν, κοροιδεύεις τον εαυτό σου.

Link to comment
Share on other sites

Διότι κάθε φορά που δημιουργείς μία ψευδή πραγματικότητα και ζεις μέσα σε αυτήν, κοροιδεύεις τον εαυτό σου.

 

 

 

Συμφωνώ σ'αυτό,αλλά με το να δημιουργήσει καινούριο λογαριασμό δεν νόμιζω πως φτιάχνει και 'ψευδή πραγματικότητα'.

Απλώς δεν δηλώνει ποιός είναι ώστε να παραμείνει στο φόρουμ,δεν νομίζω να κοροιδεύει κανένα έτσι.Άποψη μου βέβαια... :)

 

 

 

Αυτό λέω και τίποτε άλλο γιατί βγήκαμε λίγο εκτός θέματος. :cheerful:

Link to comment
Share on other sites

Οντος βγηκαμε εκτος θεματος!

 

Οσον αφορα το προηγουμενο ζητημα ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει. Οταν ομως ειναι σαφεστατο οτι παραβιαζει καποιο κανονα αναγκαστικα θα πρεπει καποιος συντονιστης να επαναφερει τη ταξη. Ο συγκεκριμενος κανονας αφορα νομικους λογους και αμα γινει κατι στραβα μας παιρνει ολους η μπαλα. Γιαυτο εφαρμοζεται αμεσα οταν καποιος κανει σαφη δηλωση οτι ειναι ανηλικος!

 

Αυτα.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ενασχοληση μου με την τεχνη ξεκινα πριν 15χρονια οταν ημουν 15 χρονων και επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο που ηταν συλλογη διαφορων γριμμοριων.Αλλα ως τοτε κατι με τραβουσε στην μαγεια.Παντα εβλεπα ονειρα οπου παλευα με δαιμονες(ισως και επειδη εβλεπα πολλα θριλερ) και γενικα κατι με τραβουσε και μου ελεγε οτι η μαγεια δεν ειναι αυτο που μας λενε δηλαδη οτι ειναι κατι κακο κατι σατανικο.Μετα απο χρονια τα παρατησα και ξαφνικα πριν καιρο η γνωριμια με ενα φιλο μεσω ενος φορουμ ο οποιος ασχολουταν μου ξυπνησε την επιθυμια να ασχοληθω ξανα.

Η εως τωρα ενασχοληση μου μου εδωσε αρκετες απαντησεις σε αποριες που ειχα αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω κανει τιποτα ακομη και θελω πολυ δουλεια και πολυ δρομο.

Φιλε Πανσεληνε ενα απο τα Γριμμορια που πρωτοαγορασα ηταν αυτο του Αβραμελεν.Δεν το δοκιμασα ποτε γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να απομονωθω και να μην δουλευω για ενα εξαμηνο και γενικα προς το παρον δεν μπορω να ανταπεξελθω στις απαιτησεις αυτου του γριμμοριου.Αργοτερα θα ηθελα πολυ να κανω.

Απο οτι καταλαβα εσυ δοκιμασες να το κανεις.Ειχες καποιο αποτελεσμα?Ειδες κατι?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

"Εγώ απλώς σε κάποια φάση ήθελα να μάθω τρικ με τραπουλόχαρτα και πήρα ένα βιβλίο απο λάθος ράφι. "

 

 

Αυτο ειναι που λεμε αν ο Μωαμεθ δεν παει στο βουνο παει το βουνο στον Μωαμεθ!! :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ηθελα να μαθω αν καποιος γεννιεται μαγος η μαγισσα η αν γινεται?

Link to comment
Share on other sites

Πώς ορίζεις τη λέξη "μάγος";

τη λεξη θελεις η την εννοια?ξερεις τι εννοω μην με βαζεις σε αλλους δρομους.για μενα η λεξη μαγος δεν ειναι σαν τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.εχει καποιος μια απαντηση?γεννιεσαι η γινεσαι?

Link to comment
Share on other sites

ξερεις τι εννοω μην με βαζεις σε αλλους δρομους.για μενα η λεξη μαγος δεν ειναι σαν τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.εχει καποιος μια απαντηση?γεννιεσαι η γινεσαι?

 

Όχι δε ξέρω τί εννοείς.. Αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ σε ένα παλιό θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά.

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα για να μάθω τις απόκρυφες δυνάμεις.Αν υπάρχουν η είναι της φαντασίας μας....ίσως και επειδή αναβιώνει ένα ρομαντικό παρελθόν... :019blush:

Link to comment
Share on other sites

ηταν πολυ ωραια ομως γενικως δεν εχω μαθει να κινουμαι με βιβλια , νομους και συγκεκριμενες λογικες.για μενα καποιος που διαβαζει ενα βιβλιο και λεει αυτα που διαβαζει δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα οργανο.το θεμα ειναι η πραγματικη δυναμη να ειναι μεσα σου και πραγματικα να επηρεαζει την ζωη σου καθε μερα σε κατι.για μενα ενας μαγοσ μπορει να κανει τα παντα με την δυναμη της ψυχης του και μονο!καθε μερα στο καθετι στη ζωη του ολοκληρη.φυσικα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Συγνώμη, αλλά αν ψάχνετε συγκεκριμένες απαντήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, δεν θα τις βρείτε, δυστυχώς... Πολύς λόγος έχει γίνει και δεν ξέρω, ίσως και να το έχω ξεχάσει πια, αν κάποιος πήρε την απάντησή του και αν αυτή τον ικανοποίησε πλήρως. Είναι ένα μονοπάτι που πρέπει να το διασχίσει κανείς μόνος του για να ανακαλύψει τι κρύβεται στην άλλη άκρη... Δύσκολα θα βρει κανείς κάποιον που θα τον πάρει από το χεράκι, θα διασχίσουν μάζι το μονοπάτι και όλα τα εμπόδια που υπάρχουν πάνω σε αυτό, ώστε να τον αφήσει στο τέρμα. Μου το είχαν πει πάρα πολλές φορές αυτό και αν και δεν έχω βρει ακόμα το μονοπάτι το δικό μου έχω αρχίσει να καταλαβαίνω το πόσο δύσκολο είναι να βρεις το μονοπάτι σου, πόσο μάλλον να υποδείξεις σε κάποιον το δικό του μονοπάτι...

 

Αυτά είναι μία γενικότητα... Τώρα, μάγος ή μάγισσα όπως πολύ σωστά είπε και η sabrina εξαρτάται πως το ορίζει ο καθένας, δηλαδή, για να το επεξηγήσω, το πως θεωρεί ο καθένας τον μάγο ή τη μάγισσα και πως αυτός τον / την έχει στο μυαλό του... Μην σας φαίνεται παράλογο... Κάποιοι θεωρούν τους σημερινούς μάγους σαν τον Harry Potter, άλλοι σαν τον Gandalf, άλλοι όπως αναφέρεται η Μάρα Μεϊμαρίδη Στις μάγισσες της Σμύρνης... Γι' αυτό το λόγο, κάποιος πρέπει μόνος του να ψάξει και οι απαντήσεις δεν είναι δεδομένες... Μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν μάγοι όπως ο Harry Potter ή ο Gandalf;

 

Πολλά θα σας πουν, κάθε ένας με τις γνώσεις, τα βιώματα και τις συζητήσεις που έχει κάνει θα σας δώσει μία απάντησει που εσείς μπορεί να την δεχτείτε εν μέρει... Αν όμως βρεθεί κάποιος που σας δώσει μία απάντηση αβάσιμη, για την οποία εσείς έχετε θετική άποψη, τότε μπορεί να την ενστερνιστείτε χωρίς δεύτερη κουβέντα...

 

Σας μπέρδεψα; Ωραία... Διαβάστε, ανοίξτε τους ορίζοντες και η γνώση θα έρθει σιγά σιγά μόνη της, πιστέψτε με, αυτό θα συμβεί σίγουρα...

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι ολοι αυτοι ειναι μαγοι ασχετα ποιον θεωρει ο καθενας μας.Αφου υπαρχει η φυσικη μαγεια η υψηλη μαγεια κλπ αρα λογικο ειναι να υπαρχουν και πολλα μονοπατια οποτε και διαφορες μορφες μαγων.

Link to comment
Share on other sites

Κάπως έτσι, απλώς δεν είναι εύκολο να αναφερθεί κάποιος του τι είναι μάγος ή ποια τα χαρακτηριστικά του ή το οτιδήποτε...

 

Και πάλι όμως θα τονίσω ότι αφορά τον καθένα προσωπικά, λόγω του τι πιστεύει ο ίδιος, γιατί μπορεί εγώ να αναφέρω π.χ. κάτι για μάγους σαν τον Harry Potter, αλλά και πάλι, το ότι εγώ το πιστεύω ή εν μέρει το έχω δει δεν σημαίνει ότι το αποδέχεται αυτό και ο άλλος... Μπορεί ούτε καν να τον προβληματίσει αν όντως είναι αλήθεια αυτό που λέω και αμέσως να πει ότι "πετάω στα σύννεφα"...

 

Αυτό εννοούσα... Ότι δηλαδή, έχει να κάνει και με την εικόνα που έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας...

 

Και πάλι, υποθετικά μιλώντας... Μην δένετε τις απαντήσεις μου σχοινί-κορδόνι γιατί πολλές φορές μπορεί να κάνω και λάθος! :unsure5:

 

Ευχαριστώ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ

ΟΣΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ, Ο ΦΟΒΟΣ

ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ

ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

ΥΨΩΝΩ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ

ΝΙΚΗΣΑ ΚΙ ΑΠΟΨΕ

ΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ

ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΩ

ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ

''DORIAN'

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...