Jump to content

Γιατί την Μαγεία...;


 Share

Recommended Posts

καλησπερα και συγχαρητιρια για το site σας!! Ειναι φοβερο :) λοιπον ας μπω και γω στο θεμα... Αρχικα ηθελα να μαθω την τεχνη για να διευρινω τους οριζοντες μου γιατι παντα κατι μεσα μου μου ελεγε πως υπαρχει κατι παραπανω απο το καθημερινο, κατι που θα με βοηθουσε να δω τον κοσμο με αλλα ματια... Επειτα αφου αρχησα να ασχολουμαι, συμβουλευομενος ενα φιλο μου καταλαβα οτι γινομουν και καλλυτερος σαν ανθρωπος, ετσι κατεληξα στο συμπερασμα οτι η τεχνη οχι μονο με βοηθουσε να καταλλαβω πολλα πραγματα αλλα με εκανε και καλλυτερο σα χαρακτηρα και γι αυτο θα θελα να συνεχισω αν και μου φαινεται πολυ δυσκολο χωρις καποια βοηθεια απο καποιο γνωστη...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εγω ξεκινησα να ασχολουμαι με τη μαγεια για δυο λογους. 1ον απο περειεργεια και 2ον γιατι απο τα 6 μου πιστευα οτι υπηρχε η μαγεια (βεβαια ειχα σχηματισει διαφορετικη αποψη...), οσο και αν ολοι επεμεναν οτι αυτα ηταν βλακειες. Ετσι μετα απο πολλα χρονια αποφασισα να ψαξω και αργοτερα να ασχοληθω με τη μαγεια.

Link to comment
Share on other sites

Η μαγεία είναι ένας κλάδος των επιστημών που μαθαίνω. Μάλιστα είναι και η επιστήμη που ξέρω λιγότερο (τι λέω??? Διορθώνω. ΚΑΘΟΛΟΥ).

Αυτό όμως οφείλεται και στο ότι γενικά είμαι αρκετά παράξενος με το θέμα της ενέργειας. Δηλαδή, την ενέργεια που θα καταναλώσω από που την άντλησα???

Link to comment
Share on other sites

η ενέργεια υπάρχει, παράγεται από την ύπαρξη των όντων, από μένα από σένα από τον γείτονα, από αγγέλους από τον ίδιο τον Θεό που είναι η αρχή και η πρώτη πηγή της.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με το ότι η ενέργεια υπάρχει παντού γύρω μας που λέει και ο φίλος dimulator... Η ενέργεια που θα καταναλώσεις όπως λες, βρίσκεται μέσα σου... Στην θεωρία πάντα, μπορείς να την αντλήσεις και από την ίδια την φύση γύρω σου... Αλλά... Στην ουσία για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να έχεις περάσει από πολλά στάδια...

 

Πάντως χρησιμοποιείς την ίδια σου την ενέργεια... Αυτή που υπάρχει μέσα σου...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ειναι μερος ενος ακρου της υπαρξης .... Ξαναγνωριζω τα κομματια της για να τα ενωσω.... Η μαγεια απλα ειναι η θυμηση του νου μες στον τροπο δημιουργιας (αρμονια) . Αν συνεχισεις, συνδεεις πολλες αναμνησεις του παρελθοντος του παροντος , του μελλοντος . Μια φορα θα κανεις την προβλεψη, αρκει να το δεχτεις .... αυτο που θα δεις, αυτο που εζησες, & να μην μπερδευτεις με την Αρχη , ποτε αρχιζει, ποτε τελειωνει..

.. Γιατι η φαντασια μου, ειναι η μαγεια μου !....yes.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3fimos, εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα όλα όσα έγραψες...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eimai kainourios sthn olh fash kai den 3erw polla pragmata. 3erw mono ta vasika. Auto pou me o8hse na 8elw na to psa3w einai to oti ena polu kontino mou proswpo asxoliotan me kati paraplhsio palia kai twra exoun arxisei na fainontai kapoies parenergies pou to kanoun na upoferei. Prin 3ekinhsw 8elw na ma8w ti prepei na kanw kai pws gia na stamatisoun autes oi parenergeies. An kapoios mporei na me voh8isei na kanei reply kai 8a ton enimerwsw ektenestera gia na mporesei na mou dwsei pio ekteneis plhroforeies. Euxaristw :)

Link to comment
Share on other sites

Μαγεία είναι χαρά...

Μαγεία είναι χρώματα...

Μαγεία είναι βιώματα...

Μαγεία είναι Έρωτας...

Μαγεία είναι Συγκίνηση...

Μαγεία είναι αλτρουϊσμός...

Μαγεία είναι περιπέτεια...

Μαγεία είναι Η ΖΩΗ!!!

 

 

(Θέλει πολύ φιλοσοφία??? )

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αν και απο πολύ μικρή με τράβαγαν πολύ αυτά τα θέματα ο λόγος που άρχισα εγώ να ασχολούμαι ήταν γελοίος....:blush: Βέβαια αυτό το καταλαβαίνω τώρα που έχω κάποιες γνώσεις επι του θεματος....Πλέον ο λογος που συνεχίζω αυτή την αναζήτηση είναι οτι με βοηθάει να ανακαλύψω τον εαυτό μου....με βοηθάει να ολοκληρωθω.....και γενικότερα είμαι λάτρης της γνώσης οπότε....:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...