Phevos Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Άνοιξα καινούριο τόπικ για να κάνει το κάθε μέλος το τοπ-5 αγαπημένων ταινειών. Αρχίζω λιοιπόν εγώ πρώτος μιας και έφτιαξα το θέμα 1) Oldboy 2) Ήρωας 3) Iπτάμενα στιλέτα 4) Battle Royal 5) Fightclub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zak Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Εμένα οι αγαπημένες μου ταινίες είναι: 1. Moulin Rouge 2. Πρώτη Φορά, Κάθε Φορά 3. Gothika 4. Η Εμμονή 5. Eurotrip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saginie Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Εμένα ειναι οι: 1. Αρμαγεδδών 2.Νέμο 3.Η σιωπή των αμνών 4.The day after tomorrow 5.Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 1.Η τριλογια του "Αρχοντα των Δαχτυλιδιων"(πιανει για μια,ετσι;) 2.Braveheart 3.Excalibur 4.Χορευοντας με τους λυκους 5.Το φαινομενο της πεταλουδας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 1. Le destin fabuleux d' Amelie Poulain του Jeunet 2. Το φάντασμα της Ελευθερίας του Luis Bunuel (ο λατρεμένος μου σκηνοθέτης) 3. Amadeus του Milos Forman, σε σενάριο του καταπληκτικού Peter Schaeffer 4. Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών του Peter Weir (άλλος αγαπημένος σκηνοθέτης) 5. Προστάτης Οικογενείας του Νίκου Περράκη (αγαπημένος μου έλληνας) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aislinn Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ω πολυ ωραια! 1) Αρχοντας των Δαχτυλιδιων(τριλογια) 2) Οι πειρατες της Καραιβικης 3) Δον χουαν ντε μαρκο 4) Ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη 5) The Incredibles B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 2) Οι πειρατες της Καραιβικης3) Δον χουαν ντε μαρκο 4) Ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη Διακρίνω μια αδυναμία στον Johnny Depp? Σου πέφτει λίγο μεγάλος μαρή! Άσε εμάς τις πιο συτεμένες να πάρουμε πρώτες σειρά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τράγου Κέρατο Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Στον Τζονάκο ακόμα κι εγώ έχω αδυναμία. Ήταν και συγκλονιστικός ως "Ψαλιδοχέρης", μμμ... δεν είπα πως λατρεύω και τον Τιμ Μπάρτον! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Ήταν και συγκλονιστικός ως "Ψαλιδοχέρης" τς τς τς... λάθος! Τα ρέστα του τα έδωσε στους Πειρατές της Καραϊβικής! Απίθανος, μοναδικός!!! (...ε... δεν είναι τυχαίο που την ίδια χρονιά ανακυρήχθηκε "the sexiest man alive"... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Βασικά κι εγώ Johnny και πάλι Johnny... Παρ 'όλα αυτά 1.Τhe Crow 2.Matrix 3.From Hell 4.Dracula 5.Ακέφαλος καβαλάρης να πω κι άλλες??? :drooling2: :drooling2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirnaeth Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Επειδή λατρεύω τον πειραματικό πορτογαλικό κινηματογράφο αγαπημένη μου ταινία είναι:"Το όνειρο ενός χρυσόψαρου" (I'm Just kidding) :cheerful: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aislinn Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 2) Οι πειρατες της Καραιβικης3) Δον χουαν ντε μαρκο 4) Ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη Διακρίνω μια αδυναμία στον Johnny Depp? Σου πέφτει λίγο μεγάλος μαρή! Άσε εμάς τις πιο συτεμένες να πάρουμε πρώτες σειρά! 10906[/snapback] :angel: ΑΑΑχχχ αδυναμια λεει?! Τρρρρρρελλα πες καλυτερα.. :004happyfae: Οχι μονο εμφανισιακα, αλλα και σαν ηθοποιος ειδικα στους "πειρατες της Καραιβικης" κατα τη γνωμη μου ηταν απιστευτος!!! :004inlove: Βρε δεν παει να ναι και 100000000000 χρονων..Στην ουρα Νεφ, στην ουρα!!!!Μη κλεβεις! :KaoAni028: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νεφέλη Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Κοίτα να δεις που θα φάμε τις κοτσίδες μας για τον Johnny!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakkon Darkblade Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 1. Jakie Chan - Drunken Master II 2. Jakie Chan - Drunken Master I 3. The Butterfly Effect 4. MONTY_PYTHON_AND_THE_HOLY_GRAIL 5. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saginie Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 1. Jakie Chan - Drunken Master II 2. Jakie Chan - Drunken Master I 3. The Butterfly Effect 4. MONTY_PYTHON_AND_THE_HOLY_GRAIL 5. ??? Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με την 5η...Είναι επειικώς τέλεια.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts