Sucore Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Πραγματικα το SAW ειναι κορυφαιο!! αν και νομιζω ειχε στοιχεια απο SILENT HILL !!!πολυ καλο, και το γυρισανε μεσα με 19 μερες νομιζω... Σεναριογραφος ηταν ο νεος(δε θυμαμαι ονομα)που ηταν μαζι με τον γιατρο δεμενοι στο "μπανιο"... Περιμενω το SAW2 εναγωνιως!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Πραγματικα το SAW ειναι κορυφαιο!!αν και νομιζω ειχε στοιχεια απο SILENT HILL !!!πολυ καλο, και το γυρισανε μεσα με 19 μερες νομιζω... Σεναριογραφος ηταν ο νεος(δε θυμαμαι ονομα)που ηταν μαζι με τον γιατρο δεμενοι στο "μπανιο"... Περιμενω το SAW2 εναγωνιως!!! 17369[/snapback] ... και από τις πιο ολιγοδάπανες ταινίες που έχουν γυριστεί, κι όμως με τέτοιο αποτέλεσμα..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Πάντως απ'ότι παρατήρησα -κι ελπίζω να παρατήρησα σωστα... - για το SAW (σε βλέπω) δεν έχουμε αναφέρει τίποτα...; Το ειδα πριν από 2 μήνες και στην κυριολεξία προσκυνάω Από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ που έχω δει... Παρατήρισες λάθος .Το SAW είναι το "Σε Βλέπω" που ανέφερα εγώ.Πραγματικά τέλοιο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olympia Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Πάντως απ'ότι παρατήρησα -κι ελπίζω να παρατήρησα σωστα... - για το SAW (σε βλέπω) δεν έχουμε αναφέρει τίποτα...; Το ειδα πριν από 2 μήνες και στην κυριολεξία προσκυνάω Από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ που έχω δει... 17367[/snapback] κι εγω μαζι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olympia Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 The Godfather The Pianist Scent of a Woman (φοβερος ο Αλ Πατσινο εδω!) Frida The Terminal (Πολυ ομορφο εργο, και ο Τομ Χανκς ειναι κορυφη!) Million Dollar Baby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Μα πως μπορεσα να το Ξεχασω??? Με το Δαχτυλο στον Φρεντυ!!!!!!!!!! και λιγα λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOTALY BOL!!!!!!!!!!!(BurNeD oUt LoUd)!!!!!!!!!!! U just CAnT imagine the level that Tom Green is ActIng him_SELF!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgainne Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Λίγο καθυστερημένα αλλά τώρα το είδα το ποστ! 5 ε??? Λοιπόν: 1. The Brotherhood of the Wolf 2. Mists of Avalon 3. Copolla's Dracula 4. Lord of The Rings - Trilogy 5. Underworld Φυσικά είναι και άλλα πολλά, απλά αυτά είναι που τα λεχω δει από καμμιά 30ρια φορές το καθένα και δεν έχω πρόβλημα να τα ξαναδώ άλλες τόσες! Ειδικά "Η Αδελφότητα Των Λύκων" πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες μη-αγγλόφωνες ταινίες που έχω δει και επίσης με ένα από τα ωραίοτερα soundtrack (διότι έχουμε και μια τρέλλα με τα soundtrack...) :cheerful: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lithos Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Βρε παιδιά ... μιά και λέμε για ταινίες ... έχετε δει Το Φάντασμα της 'Οπερα; ΚΟΡΥΦΑΙΟ Αν δεν το έχετε δει, αξίζει να το νοικιάσετε. Γυρίστηκε το 2002-2003 και όποιος το δει ... περιμένω εντυπώσεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str@toSph3re Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Λοιπόν,έχουμε και λεμε: 1)The Pink Panther(απο το 1 εώς το 4) 2)Το όνομα του Ρόδου(αν και δεν συγκρίνεται με το βιβλιο,αλλα...) 3)Ενα ψάρι που το λέγανε Γουάντα 4)Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών 5)Se7en και αλλα πολλα,πολλα,πολλα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 The Shining (Nikolson) L.O.T.R. Trilogy και ασκησεις ηρεμίας (τρελό γέλιο) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 1) Dogville 2) Κουρδιστό Πορτοκάλι 3) Αρμαγεδών 4) Το νησί 5) Αμαρτωλή Πόλη Απίστευτες ταινίες όλες τους!! (Κατα σειρά προτίμησης...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Είδα το «ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»!!!! Ποιά είναι η υπόθεση; Ο johnny!!!! ΕΡΩΤΑ... ΕΡΩΤΑ... :blblbl: :blblbl: :blblbl: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirnaeth Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Ο Πεταλούδας ειναι απ΄τις αγαπημένες μου...... Το έχει δει κανεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeaHawk Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Ο Πεταλούδας ειναι απ΄τις αγαπημένες μου......Το έχει δει κανεις; αν εννοεις την παλια ταινια με τον Στηβ Μακ Κουιν.. ισα με 6-7 φορες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Αξίζει να δείτε επίσης το beyond borders (πέρα από τα σύνορα) με την Angelina Jolie (πρότυπο γυναίκας ), η οποία ταινία λέει αρκετά πράγματα έξω από τα δόντια και προτρέπει σε ουσιώδη ευαισθητοποίηση σε ζητήματα φιλανθρωπίας, και όχι απλές εκδηλώσεις με χαμόγελα και χορούς (σαν αυτά που οργανώνει η Βαρδινογιάννη ένα πράμα)... Επίσης, αν θέλετε ωραία αμερικανιά, το Mr & Ms Smith (επίσης με Angelina Jolie) είναι ένας καλός τρόπος να χάσετε 2 ώρες από τη ζωή σας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts