Μάτζικα Ντε Σπελ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Παιδιά εγώ θα γράψω 10,ελπίζω να μην πειράζει,λοιπόν: 1 Χάρη Πότερ 2 ¨Αρχοντας 3 Πειράτες Καραιβικής 4 ¨Αρθουρ και Μίνι Μόι 5 Νεκρή νύφη 6 Το εργοστάσιο σοκολάτας 7 Ο μικρός βρίκολακας 8 Ρατατούη 9 Σκούμπι Ντου 10 Ιστορία δίχως τέλος ΑΥΤΑΑΑ!!! Θα εγράφα κανα 2 ακόμα αλλά εντάξει!!!! Επίσης μου αρέσουν και οι ταινιες της Μπάρμπη,είμαι :063baby: ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Στάνταρ είσαι κάτω από 18! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrina Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Στάνταρ είσαι κάτω από 18! Γιατί τόοση σιγουριά; Το να έχει κάποιος παιδικότητα μέσα του σημαίνει ότι είναι ανήλικός και τέλος; Τότε και εγώ είμαι 10 ετών, δε σας το έχω πει.. Αφού κάθε πρωί ξυπνάω να δω Bob Σφουγγαράκη ό,τι ώρα και να έχω κοιμηθεί τη χθεσινή μέρα και μ'αρέσει και ο Παπαγάλος το τραγούδι.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucore Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Γιατί τόοση σιγουριά; Το να έχει κάποιος παιδικότητα μέσα του σημαίνει ότι είναι ανήλικός και τέλος; Τότε και εγώ είμαι 10 ετών, δε σας το έχω πει.. Αφού κάθε πρωί ξυπνάω να δω Bob Σφουγγαράκη ό,τι ώρα και να έχω κοιμηθεί τη χθεσινή μέρα και μ'αρέσει και ο Παπαγάλος το τραγούδι.. Τα σπαει ο παπαγαλος και ο μποπ και ο KABAMARU!!!!ομως το θεμα ειναι αλλο, αλλο αγαπημενες ταινιες και αλλο ...μποπ.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panselinos Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Τα σπαει ο παπαγαλος και ο μποπ και ο KABAMARU!!!!ομως το θεμα ειναι αλλο, αλλο αγαπημενες ταινιες και αλλο ...μποπ.. Μαζί σου!! Και να μην ξεχναμε και τα στρουμφάκια και την φάρμα του μπαρμπα-μπρίλιου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingmar Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 εγώ μπορώ να δω -ας πούμε- μέσα τ'απόγευμα και τον Ρατατούη και μετά το...all time goth classic το "Κοράκι" με τον Μπ.Λι...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελανιδιά Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Qeen of the Damned, τι μου θυμίσατε... Jacket, τι κλάμα έριξα (όταν ξαναβρήκα τη φωνή μου...) Το Code 46 το έχετε δει? Αν πω ότι στις αγαπημένες μου συγκαταλέγονται παλιές ελληνικές θα με κράξετε πολύ?! Μ'αρέσουν, τι να κάνω... Ψάχνω εδώ και χρόνια να ξαναβρώ το "Δυο ήλιοι στον Ουρανό"... Αν ξέρει κανείς να κυκλοφορεί κάπου, ας μου το πει κι εμένα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kailor Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 1) Αρχοντας των Δαχτυλιδιων(τριλογια) 2) Οι πειρατες της Καραιβικης 3) Matrix 4) Οι γοργόνες 5) Dragon Storm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_unicorn Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Και επειδή τώρα τα ξανακοίταξα.. Άφηασ απ' έξω τον Dracula με τον τελειότερο βρυκόλακα... Bella Lugosi (1931) αν είχαν και την κοπέλλα από την ισπανική version... :8_1_208[1]: :4_1_210[1]: Μακράν η καλύτερη του είδους (βασικά λόγω του Bella...) Το Lost Boys ήταν πολύ καλό όπως και το Έρωτας δίχως παρών... ο Keanu στα πολύ καλά του... Και φυσικά, Νεκρή νύφη... Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας... Don Juan De Marco, Pride and Prejudice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μάτζικα Ντε Σπελ Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Γιατί τόοση σιγουριά; Το να έχει κάποιος παιδικότητα μέσα του σημαίνει ότι είναι ανήλικός και τέλος; Τότε και εγώ είμαι 10 ετών, δε σας το έχω πει.. Αφού κάθε πρωί ξυπνάω να δω Bob Σφουγγαράκη ό,τι ώρα και να έχω κοιμηθεί τη χθεσινή μέρα και μ'αρέσει και ο Παπαγάλος το τραγούδι.. Eυχαριστώ Σαμπρίνα!! Τα γούστα μου βέβαια είναι πράγματι λίγο παιδίκα, όσο για το αν είμαι 18 είμαι, απλά λίγο πρόσφατη!!!! Σε όλους αρέσουν τα παιδικά, και όποιος πει ότι δεν έχει παρεσυρθεί να δει κάποιο έστω και για λίγο μάλλον λέει ψέμματα!!! Δεν το λέω με κακή έννοια,μην παρεξηθεί κανείς,ενταάξει; :angel: ¨Αλλωστε η ενιλικίωση παλιά γινόταν στα 21-22,μήπως δεν είχαν άδικο και είμαστε ακόμη παιδιά στα 18; Α!!! Ευχάριστω και τους υπόλοιπους για την υποστήριξη! :smilewink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erilar Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 wolf company V for Vendeta New world immortal beloved lord of the rings 1-2-3 pirates of caribbean 1-2-3 Spirited Away Final destination 3 Scary movie 3 Euro trip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 (edited) χαρι ποτερ το αστερι του βορρα εραγκον εμμονη η αφιξη του δαιμονα το τελος του κοσμου στιγματα χινταλγκο κοσταντιν συνεντευξη με ενα βρυκολακα μανορετι ρεπορτ το νησι βαν χελσινγκ το μυστικο του μπρομπακ μαουντεν αρθουρος αδελφοι γκριμ η ταυτοτητα μπορν, στην σκια των κατασκοπων , το τελεσιγραφο του μπορν ο εξορκιστης λαρα κροφτ τζια επικυνδινη αποστολη (μονο το 2) και παρα πολλες αλλες. γεια χαρα Edited September 16, 2008 by aquarius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canislupus Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 into the wild amelie donnie darko requiem for a dream tideland the fountain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 into the wild Πλάκα-πλάκα αυτή είναι η πρώτη αναφορά για αυτή την ταινία στο φόρουμ και μου κάνει εντύπωση, κανονικά αυτή η ταινία είναι ένα τόπικ από μόνη της! Καταπληκτική! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 tideland Καλά πρέπει να είσαι η μόνη που λέει πως έχει δει και του αρέσει αυτό το κάψιμο στο κεφάλι που το ονόμασαν ταινία. Είχα πάθει μεγάλη πλάκα όταν το είχα δει. Ακόμα μυρίζω τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα. Προσοχή σε όσους το δουν να έχουν και ένα κουβά γεμάτο νερό δίπλα τους. into the wild Πλάκα-πλάκα αυτή είναι η πρώτη αναφορά για αυτή την ταινία στο φόρουμ και μου κάνει εντύπωση, κανονικά αυτή η ταινία είναι ένα τόπικ από μόνη της! Καταπληκτική! +100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts