Jump to content

DSL


 Share

Recommended Posts

και φανταστειται οτι ο ΟΤΕ δεν υποστηριζει ADSL σε καποιες περιοχες.. :015annoyed:

 

οποτε πηρα ISDN..

 

μαλλον το κανουν γαι να ξεφορτωθουν τα "μηχανακια" της isdn που τους εμειναν... :015annoyed:

 

 

ΑΝ σε παρηγορεί υπάρχουν και χειρότερα, δηλαδή περιοχές που δεν υποστιρίζουν εν έτη 2006 ούτε isdn διότι τα δύκτια του ΟΤΕ είναι με συνδρομιτηκά φερέσυχνα :018bleh: ...365 ευρά :crying: ο τελευταίος λογαριασμός με ανώτατο όριο σύνδεσεις 28 Κbit/sec :headb:

Link to comment
Share on other sites

all_one καταλαβαινω.. :)

 

..ε ναι υπαρχουν και χειροτερα παντα , τσαμπα νομιζεις τους φτυνουν ολοι..

 

η νομιζεις πως τα 64kbs η τα 128kbs ειναι τοσα παντα...

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε και λέμε (για να είμαστε up 2 date)...

 

1) H forthnet προχωρά σε μεγάλες συνολικές αναβαθμίσεις χωρητικότητας του δικτύου της, που αφορούν στη διασύνδεσή της με το εξωτερικό, τον κόμβο διασύνδεσης δικτύων Internet στην Αθήνα για την ανταλλαγή ελληνικής Internet κίνησης με άλλους ISPs, καθώς επίσης και το δίκτυο ADSL του OTE. (πηγή)

 

2)Το πακέτο OnDSL του κλέφτη, μειώνεται στα 69 Ευρώ για 2+2 μήνες, στην ταχύτητα των 384kbps. Μετά το πέρας της προπληρωμένης περιόδου οι πελάτες θα πληρώνουν για ταχύτητα 384Kbps 17,40 ευρώ / μήνα (αντί του ποσού των 34,80 ευρώ). Ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου.

 

3)To πακέτο Conn-X έπεσε σχεδόν στη μισή τιμή και πλέον ανέρχεται στα 49,80 Ευρώ που περιλαμβάνει επίσης 2+2 μήνες, ενώ μετά το τέλος της προπληρωμένης περιόδου, το κόστος θα είναι 24,90? το μήνα. Ισχύει επίσης μέχρι 28/01/2006.

 

4)Η Teledome σπάει το φράγμα των 10ευρώ. Συγκεκριμένα, η χρέωση για 12μηνη συνδρομή ανέρχεται σε 119,88 ευρώ (?142,66 με Φ.Π.Α.), δηλαδή σε 9,99 ευρώ το μήνα (?11,89 με Φ.Π.Α.). Η υπηρεσία παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στο Internet, Δυναμική IP και ένα λογαριασμό e-mail.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

100 φορές ταχύτερο Ιντερνετ από Ελληνα επιστήμονα

 

Η ανακάλυψή του, εκτός από βραβεία και διακρίσεις, πήρε και μεγάλη δημοσιότητα στην Αυστραλία. Πρόσφατα η εφημερίδα The Age κατέταξε τον Παπανδριόπουλο μεταξύ των εκατό κορυφαίων προσωπικοτήτων του 2007, για την ανακάλυψή του αυτή.

 

Ο δρ Παπανδριόπουλος δημιούργησε μια τεχνολογία που αντιμετωπίζει με έξυπνους μαθηματικούς αλγόριθμους το πρόβλημα των παρεμβολών, πολλαπλασιάζοντας την εφικτή ταχύτητα πρόσβασης.

 

Η τεχνολογία λειτουργεί όχι σε επίπεδο ενός χρήστη, αλλά αναλύοντας συνεχώς την κατάσταση επικοινωνίας πολλών χρηστών και ελέγχοντας τις μεταξύ τους παρεμβολές. Όταν οι παρεμβολές που προκαλεί η σύνδεση ενός χρήστη υπερβαίνουν ένα όριο διάχυσης στις συνδέσεις των άλλων χρηστών, η λύση του δρ Παπανδριόπουλου επεμβαίνει και προσαρμόζει, μειώνει ή και διακόπτει την προβληματική σύνδεση, οδηγώντας σε αύξηση επιδόσεων για τους υπόλοιπους χρήστες.

 

Ο Γιάννης Παπανδριόπουλος λέει ότι κατόρθωσε να πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες των «χάλκινων» γραμμών με μια σειρά αλγορίθμων που επινόησε κατά την εκπόνηση του διδακτορικού του, στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. Σύμφωνα με όσα δείχνουν τα ως τώρα δεδομένα, οι συγκεκριμένοι αλγόριθμοι, αν εφαρμοστούν στους επεξεργαστές των διαμορφωτών/ αποδιαμορφωτών (modems) των ADSL μπορεί να αυξήσουν ως και 100 φορές την ταχύτητα της γραμμής, αγγίζοντας και τα 100 Μbps.

Πηγή: Ημερησία

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Βλέπω τελευταίο πόστ από Φεβρουάριο του 2006

Να υποθέσω οτι τώρα είστε ικανοποιημένοι;

;-)

Link to comment
Share on other sites

Μπα... βαρεθήκαμε να λέμε τά ίδια και τα ίδια... ρίξε μια ματιά στο www.inka.gr για να δείς τι αντιδράσεις υπάρχουν ακόμη.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...