Jump to content

Μετανσάρκωση


 Share

Recommended Posts

Θα αρχίσω από τη καταχώρηση ενός γνώριμου φίλου μου τον οποίο συνάντησα κάπου στο παρελθόν.

 

Ας βάλουμε τις έννοιες σε τάξη γιατί ίπτανται και μάλιστα ανάμεσα σε υπερβολικά σωστά τοποθετημένα αντιαεροπορικά πυρά.

 

Θέωση είναι ο κατάσταση που οδηγεί στον Θεό δηλαδή στην αθανασία. Επομένως Θέωση και αθανασία είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

 

Παραδείσεια κατάσταση είναι η κατάσταση ευδαιμονίας και ευτυχίας και αποτελεί την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι Πρωτόπλαστου οι οποίοι ζούσαν χωρίς άγχος και ευτυχισμένοι απολαμβάνοντας τόσο το τις ηδονές της σαρκός όσο και τις απολαύσεις της τροφής, του χαδιού, του ηλιοβασιμέματος της αυγής κλπ.

 

Η μετενσάρκωση είναι η ενσάρκωση της ελπίδας όλων για μια νέα σαρκική μορφή. Το πρώτο πρόσωπο που δίδαξε την διαστρέβλωση του Λόγου του Θεού σχετικά, ήταν το Μετάρσιο πλάσμα που είναι γνωστό ως η θεά Κάλλι των Ινδών. Η υποτιθέμενη θεά, ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΝΤΑΣ αυτοεξυψώθηκε στο ύψος του Δημιουργού από υπερβολική ζήλεια. Δίδαξε πληθώρα ανοησιών αφού διαστρέβλωνε κατ΄επιλογή τον Λόγο του Θεού με εξαιρετικά έξυπνο τρόπο. Τα σχετικά της Μετεσάρκωσης τα δίδαξε από εξαιρετική ζήλια για τον άνθρωπο που βίωνε καταστάσεις ηδονών τις οποίες αυτή δεν είχε. Έτσι με τις δυνάμεις που είχε οδηγούσε τους ανθρώπους προς μοιχείες βιασμούς και άλλα εγκλήματα κατά πως δρούσαν τόσο ο Έρωτας όσο και η Αφροδίτη οι γνωστοί υποτιθέμενοι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων. Ο Ερωτας έχει μορφή Κενταυροειδούς τράγου όπως και ο γνωστός Πάνας των Ρωμαίων. Η Αφροδίτη έχει μορφή ενός κακάσχημου ερπετού με πολλά πόδια. Όλα τα πλάσματα που προανέφερα Μετανόησαν και ζουν σε κατάσταση Μετάνοιας πλησίον του Παντοκράτορος που τα υποδέχθηκε πίσω με χαρά ως άσωτους υιούς.

 

Ο Θεός από τα πρώτα χρόνια μίλησε για ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ και ΠΟΤΕ για Μετενσάρκωση.

 

Σε επόμενη καταχώρηση θα παρουσιάσω τις εξηγήσεις για την κατάσταση που ερμηνεύτηκε ως Μετενσάρκωση του μικρού παιδιού αλλά και άλλων περιπτώσεων που περιγράφηκαν και είναι ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΛΗΘΙΝΕΣ καταστάσεις. Η εξήγηση που θα δώσω θα είναι μια σύπτηξη όσων απόψεων παρουσιάστηκαν αφαιρώντας λάθη και παρουσιάζοντας την ΟΡΘΗ αληλουχία των γεγονότων.

 

Είναι προφανές ότι γνωρίζω περί πολλών θρησκειών τα αίτια γεννέσεως αυτών και στο χέρι σας είναι να θελήσετε να μάθετε ή να με οδηγήσετε σε μία εκ νέου κατάσταση σιωπής.

 

Επειδή εδώ το φόρουμ είναι κλειστό κάθε δημοσίευση σημαντική κατ΄εμέ θα μεταφέρεται στο ιστολόγιό μου ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΟ προς εσάς. Αργότερα ενδέχεται να συγκεντρώσω και άλλα στοιχεία εκεί αν και για την ώρα δεν το έχω σκοπό.

Σιγουρα εισαι διαβασμένος, ομως το να υποστηρίζεις πως συμβολικες θεότητες και απλα δημιουργήματα της ανθρωπινης φαντασις πραγματικά υπηρξαν το μονο που κανει ειναι να δινει την εντύπωση πως μαλλον εχεις χαθεί αναμεσα στο φανταστικό και το πραγματικό..

 

Απο την άλλη μόνοι μας οριζουμε το τι ειναι πραγματικό για εμάς, το πρέπον όμως (τουλάχιστον για να μην θεωρηθούμε γελοίοι) είναι να κρατήσουμε για τον εαυτό μας οποιαδήποτε πεποιθηση και μέσω διαλλόγου να παρουσιάσουμε τα πιστεύω μας με τρόπο οπου να μην θεωρείτε επιθετικός ή απόλυτος ειδικα σε τετοια θεματα..

 

 

Επισης διαφωνώ καθέτως με τον λογισμο σου οπου υποστηρίζεις πως ..

Επομένως Θέωση και αθανασία είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
...

 

Και κάτι άλλο, σημαντικη κατ'εσε δημοσίευση εννοεις τα πιστεύω σου, κλειστό εννοεις πως δεν τα δεχόμαστε αμασητί;

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Και κάτι άλλο, σημαντικη κατ'εσε δημοσίευση εννοεις τα πιστεύω σου, κλειστό εννοεις πως δεν τα δεχόμαστε αμασητί;

 

Το προκλητικό αυτού του λόγου θα το προσπεράσω γιατί δείχνει ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη σας. Έπειτα για όσους με ξέρουν θα ξέρουν ότι δεν φοβάμαι διαγραφές και μάλιστα διασκεδάζω με αυτές σε επίπεδα που οι άλλοι εκνευρίζονται. Έτσι επειδή δεν επιθυμώ προστριβες θέλω να δω ότι όντος τις ασυναρτησίες που σας έχουν σερβίρει μέχρι σήμερα δεν τις έχετε δεχθεί αμασητί.

 

Θέωση είναι λέξη που προέρχεται από το Θεός, που σημαίνει αθάνατος. Επομένως κατάσταση που οδηγεί σε εξίσωση με τον Θεό ορίζει αυτόματα την αθανασία. Ας είμαστε σαφείς στις έννοιες για να κατανοήσουμε τον λόγο. Εκτός αν δεν το επιθυμείται αυτό.

 

Προκλητικά απέναντι στο πρροκλητικό του λόγου σου φίλε μου αν εσύ ορίσεις τις λέξεις όπω νομίζεις τότε δεν ομιλείς Ελληνικά αλλά άλλη γλώσσα. Βεβαιότατα υπάρχει και το στοιχείο του οικειοθελούς αποπροσανατολισμού των εννοιών για να μπορέσει κάποιος να προσυλιτίσει.

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Αν δεν με αγανακτήσετε και αν δεν ορίσετε ΕΣΕΙΣ καταστάσεις τραγελαφικότητας και διασκέδασης δικής μου θα δείτε ΟΡΙΣΜΟΥΣ που ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΟΥΝ τις έννοιες και οδηγούν στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και τελικά στην γνώση. Θα δείτε αποδείξεις και τεκμηριώσεις σε λόγο απλό και κατανοητό που χρήζει μόνο παρακολούθησης. Η Θεοσοφία είναι παρακλάδι της φιλοσοφίας και επιστήμη που πηγάζει από τη μητέρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

 

Φίλε μου Sucore

Μπορείς να αντιπαρατάξεις λόγο που να έχει επιχειρήματα με ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ έννοιες. Αν το πράξεις θα έχουμε έναν επικοδομητικότατο διάλογο που θα ικανοποιήσει τους εραστές του Πνεύματος αφού θα κινηθεί αυτός σε επίπεδο φιλοσοφίας. Δείγματα έχω δώσει αλλού, αλλά εδώ θέλω να προσθέσω κάτι για να τιμήσω μια σελίδα που ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Είδα ότι την χαρακτηρίζει η ανεξιθρησκεία και αυτό είναι που με κέντρισε να προσθέσω όσα ήθελα αρχικά να καταχωρήσω ΜΟΝΟ στο ιστολόγιό μου. Έτσι θα προσθέτω εκεί αλλά και εδώ όσα ήθελα αρχικά.

 

Φίλοι μου

Δικαίωμα στην γνώση έχουν ΟΛΟΙ και μπροστά στον αποπροσανατολισμό θέλω απλά να θέσω τις ένοιες στην ΑΛΗΘΙΝΗ τους υπόσταση για να φτάσουν οι στοχαστές στο επίπεδο σοφίας που αναζητούν. Ταυτόχρονα θα κερδίσω και εγώ αφού θα κινηθεί η σκέψη και θα μάθω πολλά και από εσάς.

 

Τέλος τα πλάσματα αυτά που αναφέρθηκαν ως θεοί των αρχαίων είναι υπαρκτά και μετά την Σταύρωση του Κυρίου είναι εξόριστα και ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Έτσι φαίνεται ότι είναι μυθολογίες αν και στην πραγματικότητα πολλοί μύθοι είναι ιστορίες πραγματικές που πέρασαν από στόμα σε στόμα.

Link to comment
Share on other sites

Το προκλητικό αυτού του λόγου θα το προσπεράσω γιατί δείχνει ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη σας.

Έπειτα για όσους με ξέρουν θα ξέρουν ότι δεν φοβάμαι διαγραφές και μάλιστα διασκεδάζω με αυτές σε επίπεδα που οι άλλοι εκνευρίζονται.

Έτσι επειδή δεν επιθυμώ προστριβες θέλω να δω ότι όντος τις ασυναρτησίες που σας έχουν σερβίρει μέχρι σήμερα δεν τις έχετε δεχθεί αμασητί.

[?]

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Αν δεν με αγανακτήσετε και αν δεν ορίσετε ΕΣΕΙΣ καταστάσεις τραγελαφικότητας και διασκέδασης δικής μου θα δείτε ΟΡΙΣΜΟΥΣ που ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΟΥΝ τις έννοιες και οδηγούν στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και τελικά στην γνώση. Θα δείτε αποδείξεις και τεκμηριώσεις σε λόγο απλό και κατανοητό που χρήζει μόνο παρακολούθησης. Η Θεοσοφία είναι παρακλάδι της φιλοσοφίας και επιστήμη που πηγάζει από τη μητέρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

Εγώ το προκλητικό του δικού σου λόγου, ΔΕΝ το προσπερνάω, ούτε το και καλά «δεν επιθυμώ προστριβές» που αναιρείς αμέσως στην ΙΔΙΑ πρόταση.

Καλό επίσης θα ήταν να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είσαι σε θέση να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις και να μας απειλείς.

Επιπλέον, έχε υπ?όψη σου ότι ο Speedy έχει πολύ καιρό να κάνει ban κι έχει αρχίσει να του λείπει? :lol:

 

?Με τις υγείες σου το 40% warn (καλά το πας? το ανεβάζεις γρήγορα και εύκολα :cheerful: )

 

Και επιτέλους, ΔΕΝ σε ξέρουμε! Ποιος είσαι ρε φίλε που συνεχώς γράφεις «όσοι με ξέρουν» και «όσοι με ξέρουν»; Παλιό μέλος είσαι που διαγράφτηκε και γύρισε για «εκδίκηση»;

Link to comment
Share on other sites

:offtopic:

H Αληθεια ειναι πως η σταση του gexrag ειναι προκλητικη, αλλα μονο στο οτι ερχομενος εκ του πουθενα αυτοαποκαλειτε σωτήρας του πνεύματος μας..

Κατα τα άλλα δεν βρισκω τιποτα το προσβλητικο στα λόγια του, παρά μόνο στην εικόνα της ανωτερότητας που πιστεύει πως τον διακατέχει...

 

Πιστεύω πως το καλύτερο που θα μπορούσε αυτη τη στιγμη να κάνει ειναι να μας αποκαλύψει το ποιός είναι, ώστε να τον θυμηθούμε και να θαυμάσουμε την εξελιξη του..

 

Νεφέλη πιστεύω πως η απειλή σου προς το άτομο του ήταν άχρηστη, τουλαχιστον μέχρι τώρα δεν μου φάνηκε τόσο επιθετικός, ναι μεν λύγισε μεχρι να ραγίσουν μερικούς κανόνες, όμως πιστεύω πως θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι μέχρι να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα..

 

Ούτως ή άλλως εχει ήδη δώσει μια διασκεδαστική εικόνα για τον εαυτό του (σε εμένα πάντως σίγουρα εχει δώσει αυτη την εντύπωση), και θα ήθελα να παρατηρήσω μέχρι τέλους την περίπτωση αυτή :)

Link to comment
Share on other sites

''Τίποτε δεν δυσαρεστεί τόσο τους περισσότερους ακροατές, όσο το να εγκωμιάζει κανείς τον εαυτό του''.

 

''Και οι μεγάλης αξίας άνδρες, των οποίων τα μεγαλουργήματα αναγνωρίζουμε, δεν είναι ανεκτοί όταν καυχώνται για τις πράξεις τους''. Αισχύλος

 

''Σπάνια προοδεύουν οι άνθρωποι που δεν έχουν άλλο υπόδειγμα από τον εαυτό τους ν΄αντιγράψουν''.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φίλοι μου θα προσπεράσω τις προστριβές γιατί έχω μάθει πως για να παράγεις φιλοσοφία πρέπει να διατηρείς την ειρήνη στο πνεύμα σου. Διαφορετικά δεν κρίνεσαι άξιος συζητητής. Αντί καλή μου agelina να παρουσιάσεις την σοφία των αρχαίων που ΚΑΛΩΣ έπρεξες θα μπορούσες να παρουσιάσεις κάτι ανάλογο που θα έδειχνε την δική σου ικανότητα στοχασμού αντί του εκνευρισμού που ύπόδειξε ο φίλος Sucore

 

Εκενυρίστηκες φίλε μου Sucore

Εγώ απαντώ απλά και μονολεκτικά.

ΦΙΛΑΚΙΑ

 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ που επέστρεψε. Στις προκλήσεις ο πρώτος που προκαλεί είναι ο υπαίτιος των καυγάδων και παρακαλώ τπους διαχειρηστές να φροντίσουν για την ηρεμία του site αφού φοβάμαι ότι δεν θα είναι σε θέση να ακούσει τον λόγο μου. Αραγε τι να έχει να χάσει;

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ από την δική μου παράθεση των γνώσεων που συγκέντρωσα με τα χρόνια.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ αποδεχθείτε την διαφορετικότητα του συνομιλητή σας;

 

ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ και ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ με το καλημέρα. Είδα εδώ μετέχοντες που πρέπει να με γνωρίζουν εκτός αν είναι πρόσωπα που χρησιμοποιούν τα ίδια ονόματα με άλλους που ξέρω. Αυτό ανάχθηκε ως αυτοπαρουσίαση χωρίς να καταλαβαίνω γιατί.

 

Δεν ήρθα εδώ για να αυτοπαρουσιαστώ αλλά για να σας παρουσιάσω μια διαφορετική εικόνα για την πηγή των θρησκειών και των αιρέσεων που θα μπορούσε ίσως να σας οδηγήσει σε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Η σελιδα σας δείχνει ότι συγκεντρώνει προς μελέτη όλες τις θεωρίες.

 

Αν υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία μου παρακαλώ την διαχειρίστρια Νεφέλη να επέμβει και να μου ορίσει τους όρους συμμετοχής μου. Αποδέχθηκα τους όρους και ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ μέχρις στιγμής. Αν υπάρχει κάποιος σιωπηλός όρος παρακαλώ να μου αναφερθεί, γιατί σε Ορθόδοξο φόρουμ με αποκλείσανε ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

 

Ελπίζω να μην τύχω όμοιας αντιμετώπισης και εδώ.

 

Θα παραθέσω το απόγευμα μόνο μια καταχώρηση για να σας ενημερώσω περί του μικρού που περιγράφεται στην θεματοθέτηση και του τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν μετά απο αυτό έχετε ακόμη όρεξη για διασκέδαση θα φροντίσω να ικανοποιήσω την επιθυμία σας. Αν έχετε όρεξη για επικοδομητικό διάλογο η χαρά μου θα είναι απερίγραπτη.

 

ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ. Θα κινηθώ στο επίπεδο που ΕΣΕΙΣ θα μου ορίσετε.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε gexrag δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι διαφωνούν με τις απόψεις μου αλλά εγώ αυτές πρεσβεύω.

 

Μπορείς πολύ απλά να γράψεις και τις δικές σου απόψεις, να τις παραθέσεις έτσι απλά όπως όλοι μας.

Το σίγουρο είναι ότι θα τις διαβάσουμε.

 

Δεν σημαίνει όμως ότι και θα συμφωνήσουμε, μη ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε ενήλικες και ο καθένας μας έχει ήδη διαμορφώσει τα πιστεύω του.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ από την δική μου παράθεση των γνώσεων που συγκέντρωσα με τα χρόνια?

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ αποδεχθείτε την διαφορετικότητα του συνομιλητή σας;

 

 

Αυτό άστο καλύτερα να το κρίνουμε εμείς.

 

Υπάρχουν πάντα δύο τρόποι να πούμε κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Προτιμότερο για όλους και πάντα είναι ο ήπιος και ο ''καλός''. Ο σεβασμός προς τον άλλον ας είναι το κύριο μέλημα μας.

Link to comment
Share on other sites

Υποκλίνομαι με σεβασμό και αγάπη προς εσέ καλή μου agelina

 

Δεν έχω πρόθεση να προκαλέσω, και απλά θέλω να δώσω τις δικές μου ερμηνίες προς συζήτηση για τα άτομα που το επιθυμούν.

 

Δεν έχω πρόθεση και δεν επιθυμώ να πείσω.

 

Μετά από την καταχώρηση που θα ετοιμάσω σε λίγο και που έχω υποσχεθεί θα αναζητήσω θέματα φιλοσοφίας στα οποία θα αναζητήσω ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ στοχαστές. Θέλω να σας γνωρίσω και δεν θέλω να προκαλώ. Πίστεψα ότι μπορεί ορισμένοι να με ξέρουν και δεν ήθελα να μάθουν από τρίτους την δράση μου και τον εριστικό λόγο μου όταν με αντιμετωπίζουν εριστικά.

 

Επιθυμώ επικοδομητικό διάλογο ο οποίος θα συνθέτει γνώση μέσα από αυτά που θα λέγονται και θα εξάγονται συμπεράσματα στα οποία συμμετοχή θα έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Έτσι αντιλαμβάνομαι την φιλοσοφία.

 

Εδώ κάπου θέλω να τονισω ότι υπάρχουν σε όλα τα φόρουμ που πέρασα άτομα που θεωρούν ότι η δική τους άποψη είναι απαραιτήτως και η ορθή. Αυτά τα άτομα τα ονομάζω παντογνώστες κα συνήθως χαλούν τους ΥΨΗΛΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ διαλόγους με την εγωιστική τους θέση. Το να λανθάνει κάποιος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου και προσπαθώ μέσα από τα λάθη μου να αποκτήσω την αυτογνωσία.

 

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ προς όλους σας και ζητώ την αγάπη σας.

ΖΗΤΩ την υπομονή σας και την δυνατότητα ενός επικοδομητικού διαλόγου σε θέματα που θα επιλέξω ΕΚΤΟΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ.

Σε θέματα Θεοσοφίας πλέον θα παραθέτω προς σκέψη σας και δεν θα συζητώ για να μην διαπληκτιζόμαστε.

Link to comment
Share on other sites

Η περίπτωση του μικρού παιδιού που αναφέρθηκε αρχικά είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που περιγράφονται και ερμηνεύονται κατά πως επιθυμεί ο καθένας και ανάλογα με την πίστη την οποία έχει ασπαστεί.

 

Έτσι στους χώρους όπου υπάρχει πίστη στην Μετενσάρκωση ερμηνεύεται το γεγονός ως γνώσεις από μια παλαιότερη ζωή.

 

Γιατί κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί απλά να είναι καταστάσεις που ΘΑ ΖΗΣΕΙ το παιδί στο μέλλον;

 

Πριν λίγα χρόνια περιγράφηκε ένα παρόμοιο γεγονός με ένα παιδί που μετακόμησαν οι γονείς του στην Αγγλία. Το παιδί όταν έφτασε εκεί άρχισε να λέει τα ονόματα της γειτονιάς και όλοι έπαθαν σοκ με το γεγονός.

 

Αν ήταν θύμησες του παρελθόντος αυτές, το παιδί θα μπορούσε να θυμάται τα ονόματα της γειτονίας, μιας γειτονιάς που αλλάζει όψη μερικές φορές μέσα στην πάροδο της δεκαετίας;

 

Εσείς και όσοι ζήσατε σε κάποιες περιοχές όταν επιστρέφετε θυμάστε τόσο εύκολα την περιοχή;

Δεν αναζητείτε να βρείτε τις διαφορές και δεν χρειάζεστα αρκετό χρόνο μέχρι να συνηδητοποιήσετε ότι είναι η ίδια γειτονιά;

 

Φίλοι μου το παράδειγμα του μικρού που ανέφερα είναι μια ένδειξη ότι πρόκειται για ενόραση με την οποία είδε το μέλλον ο μικρός.

 

Στην πραγματικότητα δεν είναι ενόραση αλλά ένα όνειρο που του δόθηκε από Άγγελο Κυρίου. Είδε και ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ να θυμάται το όνειρο το οποίο συνήθως είναι οδηγός στην πορεία των παιδιών αν και συχνά παρερμηνεύεται από τους γύρω.

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι όνειρο που δίνεται γιατί πρέπει το παιδί να σταματήσει να έχει ανυσηχίες στη ζωή του για την πορεία της ψυχής, επειδή θα έχει εξέχουσα πορεία στην κοινωνία. Συχνά τα παιδιά αυτά έχουν πορεία Ιατρική και πρέπει να είναι απερίσπαστοι στο έργο τους ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ. Άλλες φορές είναι ψυχές που θα οδηγηθούν στον Μοναστικό τρόπο ζωής και τα όνειρα αυτά αποτελούν ουσιστικά όνειρα που γίνονται οδηγοί της ζωή τους. Ο Μοναχισμός αυτός επιτυγχάνεται τόσο σε Ορθόδοξα όσο και σε Καθολικά αλλά και σε Μοναστήρια τύπου παγόδας. Η πορεία του μικρού θα είναι επιλογή ανάλογα με τις θεωρίες που θα ασπαστεί και το ίδιο το άτομο θα ορίσει την πορεία της ζωής του ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

 

Δεν θα συνεχίσω γιατί το θέμα είναι ατελείωτο και ποτέ δεν καλύπτονται όλες οι περιπτώσεις.

 

Ελπίζω να έδωσα μια ώθηση στην σκέψη σας για να καταλάβετε τι μπορεί να συμβαίνει.

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, ενδιαφέροντα αυτά τα περί ενόρασης, δεν μπορώ να εντοπίσω όμως τα κοινά στοιχεία της με την μετασάρκωση..

Η μετασάρκωση υποθετικά ειναι κατι το οποιο συμβαίνει σε όλους ετσι; Ανάλογα με το ποιόν τους θα είναι και η μετέπειτα μορφη τους..

 

Το δωθέν όνειρο εκ άγγελου κυρίου (οπως είπες) είναι κάτι όπου επιτρέπεται μονάχα σε ελάχιστα άτομα να θυμούνται το περιεχόμενο του, και σε ακόμα λιγότερα να το χρησιμοποιήσουν..

Θα μου πείς πως δεν είναι όλοι ικανοί για να "κουμαντάρουν" κάτι τέτοιο..συμφωνώ σε αυτό.

 

Όμως δεν έχω καταλάβει απο πού συμπέρανες οτι ίσως οι πληροφορίες μέσα στο όραμα αυτό προέρχονται απο το μέλλον, και μάλιστα απο το μέλλον της ζωής του ατόμου που είχε το όραμα.

 

Επίσης κρατώ υπερβολικά επιφυλακτική σταση απέναντι σε ιστορίες τετοιου τύπου...

 

ΥΓ.

Επίτρεψε μου να πω οτι για να εκνευριστώ θα χρειαστεί πολύς κόπος..

Link to comment
Share on other sites

ΥΓ.

Επίτρεψε μου να πω οτι για να εκνευριστώ θα χρειαστεί πολύς κόπος..

 

Αλήθεια!!! Το διαπίστωσα από πρώτο χέρι, φίλτατοι!!!!!!

Δεν μπόσεσα με τίποτα να σε εκνευρίσω -να σε κάνω να βγεις απ' τα ρούχα σου...τς τς τς...

Έχασα το ταλέντο μου... :crying::crying::crying:

Link to comment
Share on other sites

Με την ευκαιρία, να βεβαιώσω κι εγώ το νέο μέλος πως έχω κάθε καλή διάθεση για διάλογο, ακόμα και με εκείνα τα κοθώνια που πιστεύουν σοβαρά πως θεός ενσαρκώθηκε σε άνθρωπο.

 

Δεν έχω τίποτα εναντίον καμμίας θρησκείας (ή μη), ούτε καν ενάντια στην ορθοδοξία που έσπευσε να αγιοποιήσει κάθε λογής καθάρματα, δολοφόνους κι εγκληματίες οι οποίοι αιματοκύλισαν τον κόσμο.

 

Χαίρομαι για τον καλόπιστο αυτό διάλογο, κι ας έχω φλομώσει στα μπαρμπούτσαλα.

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά χαίρομαι για το κλίμα που επικρατεί στο χώρο τούτο.

 

Και ακόμα περισσότερο γιατί αναπτύσουμε το συγκεκριμένο θέμα από διάφορες ''πλευρές'' κοντινές και μη. :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια!!! Το διαπίστωσα από πρώτο χέρι, φίλτατοι!!!!!!

Δεν μπόσεσα με τίποτα να σε εκνευρίσω -να σε κάνω να βγεις απ' τα ρούχα σου...τς τς τς...

Έχασα το ταλέντο μου... :crying::crying::crying:

Εσυ προσωπικά πιστεύω πως έχεις ταλέντο σε αυτόν τον τομέα...

Απλά δεν είδα να το εφαρμόζεις πουθενά με τέτοιον τρόπο όπου να μπορώ να πω πως με εππηρέασε! :P

 

 

Κατά τα άλλα Συμφωνώ με τον Τράγο Κέρατο!

Πολύ ωραία το έθεσες αγαπητέ!!

Link to comment
Share on other sites

Με την ευκαιρία, να βεβαιώσω κι εγώ το νέο μέλος πως έχω κάθε καλή διάθεση για διάλογο, ακόμα και με εκείνα τα κοθώνια που πιστεύουν σοβαρά πως θεός ενσαρκώθηκε σε άνθρωπο.

 

Δεν έχω τίποτα εναντίον καμμίας θρησκείας (ή μη), ούτε καν ενάντια στην ορθοδοξία που έσπευσε να αγιοποιήσει κάθε λογής καθάρματα, δολοφόνους κι εγκληματίες οι οποίοι αιματοκύλισαν τον κόσμο.

 

Χαίρομαι για τον καλόπιστο αυτό διάλογο, κι ας έχω φλομώσει στα μπαρμπούτσαλα.

 

Προειδοποιήθηκα και μάλιστα έφτασα στο 40% warn όταν εδώ έχουμε εξύβριση και μάλιστα νομικού τύπου που επισύρει κυρώσεις αφού αποτελεί παραβίαση της σχετικής αρχής του συντάγματος περί ανεξιθρησκείας και προσβολής της πίστης των πολιτών. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

 

Εσείς ορίσατε επικριτικό λόγο εναντίον μου και τώρα ομιλώ σοβαρά και ΑΠΟΔΕΙΧΝΩ ότι διαχειριστικά η φιλοξενία σας όρισε συνθήκες διωγμού μου.

 

Με ποιον να ομιλήσω σοβαρά πλην του φίλου Sucore.

 

 

Φίλε μου επειδή δεν μπήκες στο πνεύμα μου και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ να απαντήσω σχετικώς παρά την ανακοίνωση της αποχώρησής μου ,γιατί δεν θέλω να αφήνω κενά.

 

Ένα παιδάκι πήγε στην Αγγλία και ήξερε την γειτονιά στην οποία μετακόμιζαν οι γονείς του. Το παιδί αυτό ήξερε λεπτομέρειες της γειτονιάς και όλα τα σχετικά που αναφέρω περιγράφηκαν σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα.

 

Αν οι γνώσεις έρχονταν από προηγούμενη ζωή όπως ισχυρίζονταν το τότε άρθρο τότε πως το παιδί ξεχώρισε μια γειτονιά που είχε αλλάξη ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ τα πέντε χρόνια προηγούμενα χρόνια; (πέντε ετών ήταν το παιδί)

 

Μερικοί από εσάς φοιτήσατε και φύγατε και όταν επιστρέψατε μετά από πέντε χρόνια, προσπαθούσατε να ξεχωρίσετε την γειτονιά. Ένα παιδί πως αμέσως ξεχώρισε;

 

Φίλε μου

Στο περιστατικό αυτό δεν υπήρχε ενόραση αλλά το μόνο λογικό που θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος είναι ότι το παιδί ήξερε το μέλλον του.

 

Τέλος για να κλείσω το θέμα σας ενημερώνω ότι το πιο πιθανό είναι το σπίτι που περιγράφηκε στο παράδειγμα της θεματοθέτησης να είναι σπίτι στο οποίο θα βρεθεί το παιδί που το περιέγραψε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

 

Γιατί δεν ορίστηκε στο παράδειγμα αυτό η ηλικία του σπιτιού και ο κάτοχος αυτού;

Γιατί δεν αναζητήθηκαν συγγένειες;

 

Μήπως τελικά αυτό το σπίτι είναι το σπίτι της μελλοντικής συζύγου ΚΑΙ ΟΧΙ σπίτι στο οποίο έζησε στο παρελθόν το παιδί αυτό;

 

Φίλοι μου είναι πολλοί αυτοί που κοροϊδεύουν κόσμο με τις σχετικές θεωρίες Μετενσάρκωσης. Υπάρχει μια τεχνική αρπαγής του νου στην οποία υποβάλλουν τα θύματά τους αετονύχηδες και τους βάζουν να λένε ότι αυτοί θέλουν και τους παρουσιάζουν ως Ναπολέοντες ή κουρσάρους και άλλες αηδίες.

 

Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά και ελπίζω να μην έχω ερωτήματα για να σας χαιρετήσω οριστικά πια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share


×
×
  • Create New...