Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/2018 in all areas

  1. Καλως σας βρήκα και καλή κίνηση εύχομαι εδώ!! Εκπαίδευση γτ παύεις να εισαι Θεός αμα δεν δημιουργεις με 100% συνείδηση. Εδω υλοποιείς ότι σκέπτεσαι και είσαι δημιουργος της πραγματικοτητας σου. Τα πάντα όμως. Για την ακρίβεια εσυ μαζι με την θεια συγχρονικότητα. Σκοντάφτεις πάνω στις δημιουργίες σου, μεχρι αναθεματίζοντας να στραφεις στον εαυτό σου. Γι αυτο μας ειπαν οι αρχαιοι να γνωρίζουμε τον εαυτό μας. να καταλάβουμε τον φόβο, που πήρε την θέση της αυτοδυναμίας μας. Ξανα κ ξανα. Ο ανθρωπος φοβαται την δυναμη του. Οταν η ψυχη χρησιμοποιεί την δύναμη για τα εγω της, μόνο, και βιωνει αποσυνδεση απο το Σύμπαν, πραγματώνει λάθος πράγματα. Αποτέλεσμα είναι να έχει φάει γερες σφαλιάρες ως συνέπειες απο λάθος επιλογές. Αιτια κ αποτέλεσμα. Μην ξεχνιόμαστε! Και έτσι προτιμάει να απαρνηθει την δύναμη της. Ερχεται ανήμπορη κ ανίξερη, με γερά μαθηματα που θα την ταρακουνήσουν κ θα την αφυπνίσουν. Κατα την γνωμη μου πάλι, η ψυχη φτιάχνει το επόμενο σχέδιο (αστρολογ. χαρτης δηλ) συμφωνα με την διάνοια που κουβαλάει. Γτ οι αρχαιοι μας είπαν οτι την κουβαλάει την διάνοια που καλλιέργησε. Ενω τα πάθη την κρατουν στα πεδία αυτα. Εκπεσων ειναι με μια λέξη η πτωση του Θεού σε άνθρώπινο ον.
    1 point
  2. καλησπερα!! καλως σας βρίσκω. Και καλως να ανταλλαξουμε τα μνμ! νομίζω πιο σημαντικο απο αυτο το θεμα δεν υπάρχει. Ελεύθερη βούληση. !! Εχω την πεποιθηση οτι το ανθρωπινο πεδιο ενσάρκωσης κάνει ακριβως αυτην την εκπαιδευση σε μας. Αναπτυσσει εδω το ον, την ελευθερη βούληση. Καθοτι ο ανθρωπος είναι εκπεσων Θεός κατα Εμπεδοκλη, και μπορει να έχει ενεργοποιημένη την θεϊκη του υπόσταση, αλλα και υπευθυνη δράση, συμμετοχη στο γίγνεσθαι. Οσο πιο πολύ αναλαμβανει ευθυνη του Εαυτου του, τοσο πιο πολύ ασκει αυτην. Και φερεται ως Θεος.
    1 point
  3. Επισης θέλω να προσθέσω ότι ειμαι ενεργό μέλος και λατρευω τον κόπο και το μεράκι που ερχεται ρίξει στην ιστοσελίδα πραγματικα
    1 point
  4. @Sucore Συγχέεις την ανάγκη με την ικανοποιησή της. Δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε μία ανάγκη, είμαστε όμως πράγματι εν δυνάμει σε θέση να ελέγξουμε το πότε, πώς και σε τι βαθμό θα την ικανοποιήσουμε. Με το να τραφείς δεν επιβάλεσαι στην ανάγκη της πείνας, απλά την ικανοποιείς. Αν μπορείς να σταματήσεις την πείνα, χωρίς να τραφείς και χωρίς επιπτώσεις για την υγεία σου, τότε θα δεχτώ ότι επιβάλεσαι στην ανάγκη αυτή. Έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες "ανάγκας και θεοί πείθονται"
    1 point
×
×
  • Create New...