Jump to content

Element

Νέα Μέλη
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Element

  1. Θα ανοιχτει στις 11 Σεμπτεβριου του 2020 και για να το κανω και πιο πικαντικο μια και εργαζομαι σε εταιρια courier ειπα να βαλω χρεωση στον παραληπτη και αντικαταβολη 50 ευρω..να δω και πως θα εχουν αλλαξει οι τιμες...

     

    Φαντάζεσαι να έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα και να μην μπορείς να το πληρώσεις; Και κατά συνέπεια να μην το παραλάβεις; :018bleh:

  2. ΕΝΔΟΣΚΟΠΩΝ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ-ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟΣ

     

     

    Ενασχολείστε, από κοντά, περισσότερο συχνά και προσεκτικά με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας από ό,τι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Απεχθάνεστε την επιπολαιότητα και την ρηχότητα.

     

     

     

    Θα προτιμούσατε να είστε μόνος παρά να πρέπει να υποφέρετε το κουτσομπολιό. Οι σχέσεις με τους φίλους σας, όμως, είναι πολύ δυνατές και διαρκείς, πράγμα το οποίο σας δίνει την εσωτερική ηρεμία και αρμονία που χρειάζεστε για να αισθάνεστε καλά. Δεν σκέφτεστε να είστε μόνος για εκτεταμένες χρονικές περιόδους και σπανίως αισθάνεστε ανία.

  3. Ακριβώς. Με το να το γνωρίζει ο Θεός, δεν βοηθούμε τον άνθρωπο που πληγώσαμε.

    Καλύπτουμε την ντροπή μας απλά, και τρέφουμε την πίστη μας...

    Όχι απλά δεν βοηθάμε τον άλλο αλλά ούτε και τον εαυτό μας να αποφύγει λάθη που έχει είδη κάνει μία φορά.

     

     

    (((Ίσως η εξομολόγηση να είχε κάποιο αποτέλεσμα αν βοηθούσε το άτομο που εξομολογείτε, να συνειδητοποιήσει τις πράξεις του και όχι μοναδικός σκοπός της να ήταν μία ανούσια συγχώρεση.)))

     

    Σωστά!! αυτό είναι το νόημα της εξομολογήσεως και όχι οι ανόητες τυπικότητες από λάθος παπάδες!!

    Συμπέρασμα : την εξομολόγηση την κάνω προς τον εαυτό μου μόνο :)

  4. Κακή η εξομολόγηση δεν είναι. Αλλά δεν έχει και κάποιο τρομερό αποτέλεσμα.

    Πας και λές το αμάρτημά σου σε έαν Ιερέα. "Χτύπησα τον συμμμαθητή μου, παρ' όλο που γνώριζα πως είχα άδικο". Ο Ιερέας θα σε ρωτήσει: "Μετάνοιωσες για την πράξη σου;". Θα απαντήσεις "ναι". Ιερέας: "Ο Θεός σε συγχωρεί".

     

    Ίσως η εξομολόγηση να είχε κάποιο αποτέλεσμα αν βοηθούσε το άτομο που εξομολογείτε, να συνειδητοποιήσει τις πράξεις του και όχι μοναδικός σκοπός της να ήταν μία ανούσια συγχώρεση.

×
×
  • Create New...