Jump to content

GIOULY

Mέλη
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GIOULY

  1. Όπως θα έχετε καταλάβει, με λένε Γιούλη και είμαι 37 ετών. Εργάζομαι σε μεγάλη ιδιωτική τράπεζα και όπως κάποτε είπε ο φίλτατος Τραγοκέρατος, ανήκω μάλλον στους "μάντεις". Έχω από μικρή την δυνατότητα να βλέπω το μέλλον, με μεγάλη ακρίβεια, μέσω ονείρων και από τα 14 και ρίχνοντας τα χαρτιά.Δυστυχώς όμως δεν έχω βρει κάποιον που να μου διδάξει την τέχνη.

  2. Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το σκοτάδι και δεν το φοβάμαι καθόλου. Είμαι άνθρωπος της νύχτας, τότε λειτουργώ καλύτερα, μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω ή να ασχοληθώ με ότι μου αρέσει περισσότερο. Και πιστεύω ότι τη νύχτα όλα γίνονται πιο όμορφα γιατι δεν διακρίνονται οι ασχήμιες της ημέρας!!!

  3. Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνος είναι όποιος κατά βάθος ο ίδιος θέλει να είναι μόνος. Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν, που και αυτοί όμως με τη σειρά τους φοβούνται να ανοιχτούν και να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους μήπως πληγωθούν ή μήπως γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης. Αν όλοι άφηναν για λίγο τις μάσκες να πέσουν τότε,δε μπορεί παρά να συναντιόμασταν. Και στο κάτω κάτω, σκεφτείτε το απλά:πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γνωρίσεις κάποιον που δεν μπορείς να συναναστραφείς,ε και? Τί έγινε? Πρώτη φορά θα είναι? Όλοι το έχουμε πάθει αρκετές φορές στο παρελθόν, δεν θα πάθουμε και τίποτα καινούριο. Αν όμως γνωρίσουμε κάποιον που άξιζε τον κόπο, τότε δεν άξιζε και το ρίσκο?

    Μην απαντήσετε. Ρητορική ήταν η ερώτηση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα κοινά ενδιαφέροντα βοηθάνε και στην προσέγγιση αλλά και στην επικοινωνία.

×
×
  • Create New...